خدا کنه دلار 1750 بشه منم میفروشمشون ولی حسرت فرصتایی که از دست رفته خیلی زیاده اما کاریش نمیشه کرد...من ثبت نامی گرفتم 573 تومنی الان تازه 80 90 تومن دیگه بیاد پایین ضرر نکردم.
زمانی هم که ثبت نام کردم روی این حساب کردم که سکه بیاد پایین فیشو پس میدم , بالا هم نره روی هر سکه 30 40 تومن سود بود . یعنی روی سکه 620 تومنی حساب کرده بودم
یک جای کار میلنگه !
اجازه دادن و این حرفا به معنی حل شدن یه مشکل ده پونزده سالست , که بزرگترین اهرم فشار امریکا علیه ایرانه , اگه این اهرمو بخواد از دست بده یعنی کلا دیگه باید ایرانو بزاره کنار , چون حقوق بشر اهرمی نیست که بتونه زیاد روش مانور بده , پس این وسط یا چیزی هست , یا چیزی قراره بعدا اتفاق بیفته که اوضاع اینجوری نمونه!
هورسا بحث لازم داشتن پول یا نداشتنش نیست.من میگم اگه روند قراره تا مدتی نزولی باشه خب اگه امروز بفروشیم آخرین روز نزول میتونیم با همون پول تعداد بیشتری بخریم..من بیاد رو 600 میخرم .
میاد؟
740 بود الان شده 670 .به نظرم میاد .شایدم بیاد پایینتر
به نظرم بچه ها اگه میتونین نگه دارین اصلا نفروشین .حداقل اگه تا 1 سال آینده لازم ندارین نگه دارین
هورسا بحث لازم داشتن پول یا نداشتنش نیست.من میگم اگه روند قراره تا مدتی نزولی باشه خب اگه امروز بفروشیم آخرین روز نزول میتونیم با همون پول تعداد بیشتری بخریم..
منم نگفتم اتفاقی میفته.
فقط بدونید که آمریکا به ایران غنی سازی بالای 3.5 رو هم اجازه میده . و اگر قطعی بشه ایران هم کوتاه میاد.
در کل فقط خواستم بگم کافیه سر میز مذاکره بشینن دلار 1000 تومنی کاملا در دسترس میشه
دوست عزیز همون نرخ 1000 هم خوب نیست ! یه جور میگی انگار میگم 100 میخواد بشه !به همین خیال باش.مطمئن باش مساله ایران 100 درصد هم اگر حل بشه دیگه دلار زیر 1500 نمیاد.چون مشکل اقتصادی ایران فقط تحریمها نیست. مشکل ایران سوء مدیریت ، تعطیلی و ورشکستگی واحدهای تولیدی و صنعتی و خوابیدن پروژه های عمرانی و نتیجتا بیکاری ملت است که به این راحتیها هم حل نمیشه .
دوست عزیز همون نرخ 1000 هم خوب نیست ! یه جور میگی انگار میگم 100 میخواد بشه !
به همین خیال باش.مطمئن باش مساله ایران 100 درصد هم اگر حل بشه دیگه دلار زیر 1500 نمیاد.چون مشکل اقتصادی ایران فقط تحریمها نیست. مشکل ایران سوء مدیریت ، تعطیلی و ورشکستگی واحدهای تولیدی و صنعتی و خوابیدن پروژه های عمرانی و نتیجتا بیکاری ملت است که به این راحتیها هم حل نمیشه .
تو بازر ارز و سکه باید بتونین زود تصمیمگیری کنین وگذنه یهو دیدی ... قبل مذاکرات استانبول هی میگفتیم که احتمال توافقات زیاده قبول نکردین.بعدش هی میگیم تا مداکرات بعدی خریدی انجام ندین بازم کسی گوشش بدهکار نیست.الانم اگه قیمتا دوباره برگشت تا قبل مذاکرات یک هفته مونده ببرین بفروشین.
الان نگاه کنین این چند نفری که مابین دوتا مذاکرات خرید کردن تو ضررن حالا هی بیان بگن ما واسه طولانی مدت خریدیم و ...
حاضر!!!ویش مستر کجاست؟
چند روز پیش 682 خرید
الان طبق نرخ سایت طلا 663 تومن
حاضر!!!
دنبال پول می گردم بازم خرید کنم، اصلا هیچکس صحبت از فروش نکنه
بخرید و لذت ببرید تا اواسط تابستان رستگار شوید ...
650حاضر!!!
دنبال پول می گردم بازم خرید کنم، اصلا هیچکس صحبت از فروش نکنه
بخرید و لذت ببرید تا اواسط تابستان رستگار شوید ...
قربانت هوری جانفکر نکنم امسال سال سکه باشه برای فروش فکر کنم فقط باید خرید تا سال دیگه رستگار بشیم
راستی ببخشید سلام خوبی؟
همین الان 12 تا تمام فروختم 765
این پست رو Check Point می کنم واسه آخر فروردین Quote بشه، واسه اونایی که گفتن اشتباه می کنی
بنا به تحلیل و پیش بینی خودم اواخر فروردین می تونم روی قیمت 620 تا 650 خرید کنم.
البته اگه نشه هم ضرر نکردم چون این 12 تایی رو که فروختم میانگین خریدش 521 بود ... یعنی همین الانش هم رو هر کدوم 244 و در کل 2.928 سود (حفظ سرمایه) کردم
هنوز زوده واسه خرید
باید صبر کینم سکه های سری اول رو تحویل بدن.
من منتظر زیر 650 هستم
به نظرم وسط تابستون قیمت بالای 1 تومن خواهد بود...دیدی گفتم ... شب درازه؟!!
سکه 690 شد
البته تازه فعلا سره شبه، حسابی حواستو جمع کن ...
650
شد.دیگه فکر نکنم رستگاری در کار باشه:blink: