• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ویش مستر کجاست؟
چند روز پیش 682 خرید
الان طبق نرخ سایت طلا 663 تومن

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
من ثبت نامی گرفتم 573 تومنی الان تازه 80 90 تومن دیگه بیاد پایین ضرر نکردم.
زمانی هم که ثبت نام کردم روی این حساب کردم که سکه بیاد پایین فیشو پس میدم , بالا هم نره روی هر سکه 30 40 تومن سود بود . یعنی روی سکه 620 تومنی حساب کرده بودم
خدا کنه دلار 1750 بشه منم میفروشمشون ولی حسرت فرصتایی که از دست رفته خیلی زیاده اما کاریش نمیشه کرد...:(

phizer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
یک جای کار میلنگه !
اجازه دادن و این حرفا به معنی حل شدن یه مشکل ده پونزده سالست , که بزرگترین اهرم فشار امریکا علیه ایرانه , اگه این اهرمو بخواد از دست بده یعنی کلا دیگه باید ایرانو بزاره کنار , چون حقوق بشر اهرمی نیست که بتونه زیاد روش مانور بده , پس این وسط یا چیزی هست , یا چیزی قراره بعدا اتفاق بیفته که اوضاع اینجوری نمونه!

ظاهرا توافقات خوبی انجام شده و سر خیلی مسایل توافق صورت گرفته
وزیر خارجه روسیه: تحریم نفت ایران به ضرر اتحادیه اروپاست
تحریم های یکجانبه توسط شرکای ما علیه ایران به معنی عبور از شورای امنیت است. این اقدام تنها موضع افرادی را در ایران تقویت می کند که معتقدند غرب تمایلی به حل مسائل هسته ای ندارد بلکه تمایل به تغییر حکومت ایران دارد / نشست بعدی مذاکرات هسته ای،بر تشویق ایران به همکاری در کنار ایده کاهش تحریم های ایران متمرکز باشد.

Last edited:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من بیاد رو 600 میخرم .
میاد؟
740 بود الان شده 670 .به نظرم میاد .شایدم بیاد پایینتر
به نظرم بچه ها اگه میتونین نگه دارین اصلا نفروشین .حداقل اگه تا 1 سال آینده لازم ندارین نگه دارین

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
من بیاد رو 600 میخرم .
میاد؟
740 بود الان شده 670 .به نظرم میاد .شایدم بیاد پایینتر
به نظرم بچه ها اگه میتونین نگه دارین اصلا نفروشین .حداقل اگه تا 1 سال آینده لازم ندارین نگه دارین
هورسا بحث لازم داشتن پول یا نداشتنش نیست.من میگم اگه روند قراره تا مدتی نزولی باشه خب اگه امروز بفروشیم آخرین روز نزول میتونیم با همون پول تعداد بیشتری بخریم..

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هورسا بحث لازم داشتن پول یا نداشتنش نیست.من میگم اگه روند قراره تا مدتی نزولی باشه خب اگه امروز بفروشیم آخرین روز نزول میتونیم با همون پول تعداد بیشتری بخریم..

آره خوب تو امروز بفروشی فردا دوباره بخری رو سودی ولی خوب من نمیتونم اگه شما میتونین این ریسکو بکنین برنده این

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
منم نگفتم اتفاقی میفته.
فقط بدونید که آمریکا به ایران غنی سازی بالای 3.5 رو هم اجازه میده . و اگر قطعی بشه ایران هم کوتاه میاد.
در کل فقط خواستم بگم کافیه سر میز مذاکره بشینن دلار 1000 تومنی کاملا در دسترس میشه

به همین خیال باش.مطمئن باش مساله ایران 100 درصد هم اگر حل بشه دیگه دلار زیر 1500 نمیاد.چون مشکل اقتصادی ایران فقط تحریمها نیست. مشکل ایران سوء مدیریت ، تعطیلی و ورشکستگی واحدهای تولیدی و صنعتی و خوابیدن پروژه های عمرانی و نتیجتا بیکاری ملت است که به این راحتیها هم حل نمیشه .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به همین خیال باش.مطمئن باش مساله ایران 100 درصد هم اگر حل بشه دیگه دلار زیر 1500 نمیاد.چون مشکل اقتصادی ایران فقط تحریمها نیست. مشکل ایران سوء مدیریت ، تعطیلی و ورشکستگی واحدهای تولیدی و صنعتی و خوابیدن پروژه های عمرانی و نتیجتا بیکاری ملت است که به این راحتیها هم حل نمیشه .
دوست عزیز همون نرخ 1000 هم خوب نیست ! یه جور میگی انگار میگم 100 میخواد بشه !

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61

با حرف شما 100 درصد موافقم اما این مواردی که میگید سال پیش همین موقع هم وجود داشت. مگه نه؟ اون موقع پس چطوری دلار 1000 تومن بود؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
تو بازر ارز و سکه باید بتونین زود تصمیمگیری کنین وگذنه یهو دیدی ... قبل مذاکرات استانبول هی میگفتیم که احتمال توافقات زیاده قبول نکردین.بعدش هی میگیم تا مداکرات بعدی خریدی انجام ندین بازم کسی گوشش بدهکار نیست.الانم اگه قیمتا دوباره برگشت تا قبل مذاکرات یک هفته مونده ببرین بفروشین.
الان نگاه کنین این چند نفری که مابین دوتا مذاکرات خرید کردن تو ضررن حالا هی بیان بگن ما واسه طولانی مدت خریدیم و ...

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
تو بازر ارز و سکه باید بتونین زود تصمیمگیری کنین وگذنه یهو دیدی ... قبل مذاکرات استانبول هی میگفتیم که احتمال توافقات زیاده قبول نکردین.بعدش هی میگیم تا مداکرات بعدی خریدی انجام ندین بازم کسی گوشش بدهکار نیست.الانم اگه قیمتا دوباره برگشت تا قبل مذاکرات یک هفته مونده ببرین بفروشین.
الان نگاه کنین این چند نفری که مابین دوتا مذاکرات خرید کردن تو ضررن حالا هی بیان بگن ما واسه طولانی مدت خریدیم و ...

معمولا بعد یه صعود خیلی سریع و یا یک نزول خیلی سریع دوباره در طول چند روز همه چیز برمیگرده سرجاش.
بنظرتون ایندفعه هم اینجوری نمیشه؟

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
امروز بانک قیمت خرید اعلام نکرد ؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
ویش مستر کجاست؟
چند روز پیش 682 خرید
الان طبق نرخ سایت طلا 663 تومن
حاضر!!!
دنبال پول می گردم بازم خرید کنم، اصلا هیچکس صحبت از فروش نکنه
بخرید و لذت ببرید تا اواسط تابستان رستگار شوید ...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حاضر!!!
دنبال پول می گردم بازم خرید کنم، اصلا هیچکس صحبت از فروش نکنه
بخرید و لذت ببرید تا اواسط تابستان رستگار شوید ...

فکر نکنم امسال سال سکه باشه برای فروش فکر کنم فقط باید خرید تا سال دیگه رستگار بشیم
راستی ببخشید سلام خوبی؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
فکر نکنم امسال سال سکه باشه برای فروش فکر کنم فقط باید خرید تا سال دیگه رستگار بشیم
راستی ببخشید سلام خوبی؟
قربانت هوری جان
یه مروری رو پست های خودم:
همین الان 12 تا تمام فروختم 765
این پست رو Check Point می کنم واسه آخر فروردین Quote بشه، واسه اونایی که گفتن اشتباه می کنی
بنا به تحلیل و پیش بینی خودم اواخر فروردین می تونم روی قیمت 620 تا 650 خرید کنم.
البته اگه نشه هم ضرر نکردم چون این 12 تایی رو که فروختم میانگین خریدش 521 بود ... یعنی همین الانش هم رو هر کدوم 244 و در کل 2.928 سود (حفظ سرمایه) کردم
هنوز زوده واسه خرید
باید صبر کینم سکه های سری اول رو تحویل بدن.
من منتظر زیر 650 هستم
دیدی گفتم ... شب درازه؟!!
سکه 690 شد
البته تازه فعلا سره شبه، حسابی حواستو جمع کن ...
به نظرم وسط تابستون قیمت بالای 1 تومن خواهد بود...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
650
شد.دیگه فکر نکنم رستگاری در کار باشه:blink:

به خدای کعبه که رستگار شدم
290.gif

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
دو سه روز آخر آذر هم يه حجم بالايي سكه ثبت نام كردن كه افرادي هم كه تو اون روزا ثبت نام كردن احتمالا بيشتر سكه ها رو براي فروش ميخواستن
خلاصه هورسا خانم آب دوغ خيارو آماده كن كه بچه ها منتظرن
650 شد ديگه سكه

بالا