• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
بعد عید خونه هیچ فرقی نکرده ، هر چی شد تو بهمن و اسفند شد ، خونه ای که تو سعادت آباد تو دی ماه صحبت کردم 5500 تو اسفند کمتر از 6500 راضی نشد ، الان هم همون 6500 رو میگه ...
وقتی میگی فرقی نکرده یاد اون قمار بازه می افتم
این افزایش قیمت بخاطر اجرای طرح تفضیلی کلانشهر تهران است و ارتباطی با رونق بازار مسکن ندارد.

مگه وقتی قیمت سکه بالا رفت کسی دنبال دلیلش می گشت؟ در ضمن دلیلش هرچی که هست باعث بالا رفتن قیمت شده که برای کسانی برای سرمایه گذاری خریدند یعنی سود!

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
شیر و تخم مرغ و اینا ارزون نمیشه , دلار هم چندسال نگه داشتنش در حد سود بانکی سود میداد زحمت میکشید . پس اگه تحریم برداشته بشه که نمیگم میشه , قیمت دلار حداقلش 1200 هست .
سود دهی سکه اونوقت ارتباط مستقیم پیدا میکنه به اونس , یعنی ملت باید بشینن ببینن کی اونس میره بالا تا سود کنن. که البته در این مورد باید بشینن ببینن چقدر میره بالا تا ضررشون جبران بشه.
این مملکت هم یه سال دو سال نیست با تنش های موضوع هسته ای درگیره , حالا اگه حل بشه , دیگه باید حساب دو دوتا چهارتا کرد و دید چه اتفاقی می افته.
فعلا خبری نشده دلار دویست سیصد تومن ریخته. سکه صدو پنجاه اومده پایین.
در نتیجه یا بعد این مذاکرات همه چیز دوبرابر میشه یا نصف میشه. البته من قبلا هم گفتم نظر شخصیم اینه که امریکا کنار نمیاد با اینا ولی احتمال همه چیز هست , کنار اومد اونوقت وانتیا که میان نون خشک میخرن الان اونوقت داد میزنن سکه نیم ربع تمام , امامی خریداریم !!
در مورد برداشته شدن تدریجی تحریم ها هم همونطوری که اسم تحریم دلار رو از 1200 رسوند به 2200 , اسم برداشته شدنشم به همین صورت میارتش پایین.
اینجا جوه که حرف اولو میزنه

تو مملکت ما بالا رفتن قیمتها خیلی راحته ولی پایین آمدنش رو هیچ وقت ما ندیدیم مگر به مقدار کم و اونم مقطعی.توی این مملکت جنسی گرون شد دیگه قیمتش پایین نمیاد در مورد سکه هم به نظرم در بهترین شرایط ایران 600 کفش هست دلار هم دیگه زیر 1500 نمیاد.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خیلی جالبه
اکثر کامنت ها از ساعت 12 ظهر تا 5 بعد از ظهر نوشته می شه و بعد از اون ترافیک کم می شه! یعنی همه دوستان محل کارشون هستند و از محل کار بازار سکه رو رصد می کنن و این فروم رو هی Refresh می کنن، کارفرمای بیچاره هم فکر می کنه کارمنداش چقدر کاری هستند. شاید هم بر روبچه های اینجا همه کارفرما هستند، کدومش؟

دقیقا بخصوص این هورسا دوتا سکه خریده کل تهرانی ها و...فهمیدن این بشر روسکه سرمایه گذاری کرده!!:D

اکثرا هم تو اداره یا مشغول چت و... یا اینجاست.

من اصلا سکه ندارم که :دی من نمیدونم چرا اصرار دارین بگین من دارم :دی
من فقط دارم بازارو بررسی میکنم
بعد ما مدیرمون هر دقیه از من قیمت دلار و سکه میخواد :دی
برای کارمون احتیاج داریم
حله الان؟موشکلی دوشواری چیزی نیست

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان اين ماليات فروش بر سكه داستانش چيست؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
باز دلار و سکه داره میره بالا که

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
تاریخ تحلیل 22/4
تحلیل های شما از نظر علمی کاملا صحیحه، اما میدونی مشکل چیه؟
شما کلاس های تحلیل اقتصادی یا فارکس رفتی، شایدم خودت با تحقیق و مطالعه یاد گرفتی، اما مسئله اینه که بازار ایران رو با هیچ کدوم از این تحلیل ها نمیشه پیش بینی کرد
تحلیل تکنیکال و فاندامنتال بازار ایران مثل این میمونه که شما کلیه قوانین فیزیکی زمین رو یاد بگیری مثلا علوم مربوط به جاذبه زمین رو یاد بگیری ولی توی کره ماه زندگی کنی که اصلا جاذبه زمین معنایی نداره :cool:
در ضمن من فقط نظر خودم رو میگم و کسی رو تشویق به هیچ چیز نمی کنم، از 14 سالگی هر جور کاری که فکرش رو بکنی کردم و الان که حدودا 30 سالمه بر اساس تجربیاتی که توی 16 سال کار توی انواع بازارها بدست آوردم، نظر شخصیم رو در مورد اتفاقاتی که میافته میگم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
قیمت لحظه ای طلا، سکه و ارز در بازار ایران و جهان
اینجارو ببین
نمیدونم چرا تغییر کرده به این زیادی

خیلی تغییر نکرده ، سکه تمام 6 هزار تومن و دلار هم 30 تومن گرون شده و جالب تر اینکه همه ی سایت ها از خود اتحادیه خط می گیرن... البته بازم می گم من یک ساعت پیش از بازار آمار گرفتم ، نرخ دیروز بود .

اتحادیه طلا، جواهر، نقره، سکه و صرافی های تهران

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خیلی تغییر نکرده ، سکه تمام 6 هزار تومن و دلار هم 30 تومن گرون شده و جالب تر اینکه همه ی سایت ها از خود اتحادیه خط می گیرن... البته بازم می گم من یک ساعت پیش از بازار آمار گرفتم ، نرخ دیروز بود .

اتحادیه طلا، جواهر، نقره، سکه و صرافی های تهران

آخه ما یعنی من حسم این بود که امروز بیاد پایینتر از دیروز .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
الان دلار خریدیم 1740

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
کسی از دوستان رفته بانک اوراق بگیره شرایط چجوریه میگن اصل پول رو نمیدن

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام،
بعضی چیزها هست اگر کسی خودش تجربه نکنه براش عبرت نمیشه. یکی از اینها ضرر دادن تو بازار هست که مکرر برای خودم اتفاق افتاده... نه یک بار، نه دو بار... تا جایی که اولین حسابم سر معاملات هیجانی با تصمیمات روزانه تا مرز کال شدن رفت. چند روز پیش بحثش شد که هیجانی وارد نشید و با تحلیل جلو برید ولی خوب انتظار نمیره همه قبلاً ضرر رو تجربه کرده باشند.

برای تحلیل هم فاندامنتال رو که نمیشه زیر سئوال برد چون واقعیت روز هست؛ و اما در مورد تکنیکال بد نیست بدونید 4 قرن پیش در بازار برنج ژاپن از تحلیل تکنیکال استفاده میشده و هنوز هم همون شیوه در دنیا داره استفاده میشه اما توسعه پیدا کرده اش. در همین بورس ایران هم تکنیکال اگر حرف آخر رو نزنه حتماً در کنار فاندامنتال بررسی میشه.

اگر باز نسبت به کارا بودن تکنیکال در بازار ایران شک داشتید دستور بفرمایید بنده توضیح بدم چرا تکنیکال در هر بازاری جواب میده.

و اما در ادامه تحلیل قبلی که گفته شد طلا و دلار در کانال نزولی هستند...
هفته گذشته طلا به سقف کانال نزولی رسید و بازی کردنش روی سقف کانال مصادف شد با بسته شدن بازار و باید منتظر بود تا فردا بازار باز بشه و ببینیم طلا سقف رو خواهد شکست یا خیر. دلار هم به مقاومت بسیار قوی 1650 رسید و کمی برگشت.

اگر منصفانه بخواهیم تحلیل کنیم طلا در سقف کانال نزولی هست و امکان صعود داره و دلار هم نزدیک یک کف بسیار قوی هست که این دو به خصوص اگر طلا این هفته حداقل دو روز بالای 1670 بسته بشه شرایط بسیار خوبی برای خرید فراهم می کنه اما هنوز وارد نمیشم و اگر هم وارد بشم خرد خرد وارد میشم چون بارها دیدم که این مقاومت ها شکسته و قیمت پایین تر اومده. مذاکرات 3 خرداد هم پتک محکمی هست که میتونه هر کفی رو حتی برای مدت کوتاه هم که شده به راحتی بشکنه.

موید باشید.

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
اضافه کنید مذاکرات با آژانس
دور بعدی مذاکرات در 24 و 25 اردیبهشت ماه در نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در وین برگزار خواهد شد.

بالا