• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
تحويل 800 هزار سكه پيش‌فروشي تاكنون
عضو هيات مديره بانك ملي از تحويل 800 هزار سكه پيش‌فروش شده خبر داد.

عباس كمره‌اي در گفت‌وگو با خبرنگار بانك و بيمه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد سكه‌هاي پيش‌فروش شده، عنوان كرد: از آغاز طرح تا روز شنبه هفته جاري حدود 800 هزار سكه تحويل داده شده است.

وي استقبال از روش‌‌هاي جايگزين را مناسب ارزيابي كرد و با اشاره به كاهش قيمت طلا در سطح بازار گفت: اين مسائل نشان داد تا حدودي قيمت 546 هزار توماني و فيش‌هايي كه وجه سكه توسط بانك ملي پرداخت مي شود عقبه كارشناسي داشته است.

كمره‌اي اضافه كرد: اتفاقات اخير باعث شد استقبال از ساير ابزار به خصوص گواهي سپرده مناسب باشد. چرا كه با اين اقدام علاوه بر سود علي‌الحسابي كه عايد خريداران سكه‌هاي پيش‌فروش مي‌شود، منابعي هم به سمت توليد مي‌روند.

عضو هيات مديره بانك ملي در ادامه عنوان كرد: بخشي از افراد گواهي سپرده، بخشي از افراد حواله سكه و بخشي هم ساير روش‌هاي ديگر را براي دريافت سكه‌هاي خود انتخاب كرده‌اند و عده‌اي هم به شعب بانك مراجعه نكردند. چرا كه آن‌ها مشاهده كردند هر نوع ابزاري كه بخواهند وجود دارد. زماني هست كه ترديدي در تحويل سكه‌ها به وجود مي‌آيد كه روز اول نوبت هر كسي مي‌شد، مراجعه مي‌كردند، اما با اين روشي كه بانك مركزي و توزيع بانك ملي در پيش گرفت، آنهايي كه سكه ثبت‌نام كردند، ملاحظه مي‌كنند اكنون اگر سكه بخواهند مي‌توانند آن را تحويل بگيرند و يا حتي پول خود را بخواهند، مي‌توانند پس بگيرند. اين باعث مي‌شود حتي عده‌اي فعلا مراجعه نكنند، چون خيال آن‌ها راحت‌ است كه به تعهدات عمل مي‌شود.

وي در ادامه در واكنش به اين‌كه با توجه به كاهش قيمت طلا، در سطح بازار طلافروشان سكه نمي‌خرند، اظهار كرد: ما هم قبلا پيش‌بيني مي‌كرديم و به همين علت يكي از دلايلي كه بانك مركزي ابزار‌هاي گوناگوني را طراحي كرد همين بود.

وي متذكر شد: ما براي سررسيد چند نگراني داشتيم. يك نگراني مربوط به آن‌هايي مي‌شد كه دنبال سود‌آوري بودند. چرا كه با اين عرضه چهار ميليوني در يك ماه بازار اشباع مي‌شود. علاوه بر اين، تحولات به گونه اي شد كه هم قيمت طلا و هم قيمت ارز پايين آمد. آن اتفاقاتي كه ما در آن زمان پيش‌بيني مي‌كرديم، به نوعي امروز خود را نشان داد. براي همين هم چند روش را اتخاذ كرديم.

وي در پايان خاطرنشان كرد: كسي كه 546 هزار تومان پول براي خريد پيش‌فروش سكه داده و پنج درصد ماليات بر ارزش افزوده معادل 27 هزار تومان هم بايد بدهد كه در مجموع 573 هزار تومان مي‌شود. در واقع با اين مبلغ مي‌تواند سكه را دريافت و سپس در بازار بفروشد. از سوي ديگر اگر فردي 546 هزار تومان پول پيش‌فروش داده، اگر ديگر سكه نخواهد، مي‌تواند پول آن را از بانك بگيرد كه قيمت روز آن اكنون 636 هزار تومان اعلام شده است.

ایسنا - تحويل 800 هزار سكه پيش‌فروشي تاكنون

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من تصمیم گرفتم تا آخر تابستون نه سکه بخرم نه بفروشم حالا یا میره بالا و سود میکنم یا میاد پایین ریسکه ولی می ارزه
مداکرات آتی خیلی مهمه و من با شناختی که از مسئولان ایرانی دارم و همینطور درخواست هایی که غربی ها دارن درصد بیشتر رو به این میدم که دو طرف از خواسته هاشون کوتاه نیان
در کل من تا حالا از خرید سکه پشیمون نشدم و همیشه در بلند مدت سود کردم امیدوارم این بار هم رو سفیدم کنه :rolleyes:

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
دوستان اين ماليات فروش بر سكه داستانش چيست؟

ماليات روي خريد و فروش سكه بياد كارمزد واقعي سكه بيشتر ميشه و در نتيجه جذابيت اون براي سرمايه گذاري كمتر ميشه در نتيجه تقاضا كاهش پيدا ميكنه و احتمال حباب كمتر ميشه مثل طلاي معمولي كه با هر بار خريد و فروش بايد ماليات و كارمزد رو بپردازيد البته با شدت كمتر براي سكه)

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
معاملات سکه مشمول مالیات می‌شود

مهر: معاون امور مالياتي كشور در مورد دریافت مالیات از فروش سکه در بازار، گفت: در حال حاضر بانک مرکزی به عنوان فروشنده سکه به بازار مالیات مربوطه را به سازمان امور مالیاتی پرداخت می کند.

وي با اعلام اینکه سازمان به مرور تمام مودیان مالیاتی را به زیر چتر خود درخواهد آورد، افزود: هنوز تمام فعالان اقتصادی مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نشده اند.

وکیلی گفت: زمانی که تمام فعالان اقتصادی تحت پوشش پرداخت مالیات قرار گرفتند از فروشندگان سکه در بازار هم مالیات خواهیم گرفت.

به گفته این مقام مسئول سازمان امور مالیاتی کشور، در حال حاضر مالیات اخذ شده از بخش فروش سکه در بانک صورت می‌گیرد، فعلا تنها بانک مرکزی مشمول پرداخت مالیات سکه است و در مراحل بعدی مالیات فروش سکه در بازار اجرایی خواهد شد.

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
من تصمیم گرفتم تا آخر تابستون نه سکه بخرم نه بفروشم حالا یا میره بالا و سود میکنم یا میاد پایین ریسکه ولی می ارزه
مداکرات آتی خیلی مهمه و من با شناختی که از مسئولان ایرانی دارم و همینطور درخواست هایی که غربی ها دارن درصد بیشتر رو به این میدم که دو طرف از خواسته هاشون کوتاه نیان
در کل من تا حالا از خرید سکه پشیمون نشدم و همیشه در بلند مدت سود کردم امیدوارم این بار هم رو سفیدم کنه :rolleyes:

اگه مذاكرات به نتيجه نرسه اونوقت رسما ملت ايران بايد برن خودشون رو بكنن زير خاك اونوقت دلتو خوش كردي به نه تا سكه؟

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
معاملات سکه مشمول مالیات می‌شود

مهر: معاون امور مالياتي كشور در مورد دریافت مالیات از فروش سکه در بازار، گفت: در حال حاضر بانک مرکزی به عنوان فروشنده سکه به بازار مالیات مربوطه را به سازمان امور مالیاتی پرداخت می کند.

وي با اعلام اینکه سازمان به مرور تمام مودیان مالیاتی را به زیر چتر خود درخواهد آورد، افزود: هنوز تمام فعالان اقتصادی مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نشده اند.

وکیلی گفت: زمانی که تمام فعالان اقتصادی تحت پوشش پرداخت مالیات قرار گرفتند از فروشندگان سکه در بازار هم مالیات خواهیم گرفت.

به گفته این مقام مسئول سازمان امور مالیاتی کشور، در حال حاضر مالیات اخذ شده از بخش فروش سکه در بانک صورت می‌گیرد، فعلا تنها بانک مرکزی مشمول پرداخت مالیات سکه است و در مراحل بعدی مالیات فروش سکه در بازار اجرایی خواهد شد.
تو اين مملكت همه چي برعكسه. به جاي اينكه از خريدار ماليات بگيرن از فروشنده مي گيرن.
خودشون دوست دارن قيمت سكه بره بالا.

Nathan Mckane

Registered User
لایک‌ها
69
در صورت موفق بودن مذاكرات. اگه دلار به ١٢٠٠ رسيد قيمت سكه چن ميشه؟ پس اين تورم پنجاه درصدي مانعي برا كاهش قيمت سكه نيست؟

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
در صورت موفق بودن مذاكرات. اگه دلار به ١٢٠٠ رسيد قيمت سكه چن ميشه؟ پس اين تورم پنجاه درصدي مانعي برا كاهش قيمت سكه نيست؟
دلار زیر 1500 تومن رو حتی تصورش رو هم نمی تونم بکنم، من که آرزومه برسه به 1200 اصلا 1400 هم بشه من خوشحالم، اما بعید می دونم، تجربه ثابت کرده تو این مملکت قیمت رو یه شبه 100% میبرن بالا بعد که 20-30% میارن پایین با اینکه هنوز 70% گرونه بازم مردم خوشحال و میگن ارزون شده
خیلی به دلار 1200 تومنی امیدوار نباشید

MOHSEN_SHA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعد از حدود دو هفته خدمت دوستان سلام عرض میکنم .خوب همونطور که همون وقتها گفتم سکه نزول میکنه و دلار رو هم با خودش میاره پایین اتفاق افتاد بیشتر هم پایین میاد تا 600 یقینا پایین میاد حتی ممکنه بیشتر.نرخ خرید بانک مرکزی این حرف رو تایید میکنه که در اینده سکه به قدری پایین خواهد امد که مردم به بانک بفرشن.
از ماه اینده یقینا نظر مردم به فروش به بانک یا اوراق مشارکت خواهد رفت .
اما سقوط قیمت ارز میتونه هم کار دولت باشه هم سرمایه داران به شکلی که پس از یک خبر که احتمال جو روانی داشته باشد در حجم بزرگ ارز وارد بازار می شود برای فروش و ناگهان قیمتها سقوط میکند و سرمایه دارانی که صبح با قیمت بالا فرختن در قیمتهای نازل باز خرید میکنند و قیمتها بالا می کشد.این کار از طرف دولت هم می تواند باشد اما در رابطه با دوستانی که اعتقاد دارند ریال ایران بی ارزش است باید بگم دلار 10 سال پیش 1000 تومان بوده وبعد از 10 سال 1750 شده یعنی 75 درصد افزایش در 10 سال در صورتی که اگر کسی در بانک هم سرمایه گذاری میکرد در این مدت با سود 20 درصد حدودا600 درصد سود گرفته بود.
پس حقیقتا ریال ایران با سود مینیمم بانکی هم ضرر ده نبوده نسبت به ارزهای خارجی چرا که اگر یک امریکایی 10 سال پیش پولش رو تومن کرده بود و امروز که بدترین نرخ دلار هست قصد برداشت داشت پولش حدوا3.5 برابر شده بود که در بهترین سرمایه گذاری ها هم اتفاق نمیفته.یعنی شخصی مثل بیل گیتس اگر 63 میلیارد دلاری رو که 10 سال پیش داشت در بانک ایرانی سرمایه گذاری کرده بود به شکل ریالی امروز بیش از 200میلیارد داشت در حال که الان 70 میلیار دارد.پس ریال انقدر ها هم بد نبوده که دوستان میگن.
اما در رابطه با مذاکرات باید بگم انتخابات فرانسه الان مهمترین اتفاق روزه چرا که پس از 17 سال چپ گرا های سوسیالیست دارن به قدرت میرسن که فکر شرقی دارن واین میتونه فرانسه را از اروپا جدا کنه دومین اقتصاد اروپا ممکنه با یورو وداع کنه و باید توجه داشت که فرانسه بیش از قطب اول اروپا یعنی المان تلاش در حفظ یورو داشت.این اتفاق بورسهای اروپا رو شدیدا تحت تاثیر قرار میده و توازن شرق و غرب را بیشتر میکنه اروپا اقتصادش خراب میشه و انس مثل موشک بازم بالا میره.پس سکه داران میتونن یکم امیدوار باشن اما اینها حتی سکه رو به 800 هم نخواهد رسوند.اما جایگاه چین وروسیه که حامی ایرانن بالا میره و چه بسا افکار شرقی به اروپا نفوذ بیشتری هم پیدا خواهد کرد اینها همه پیشبرد مذاکرات رو تصدیق میکنه به نظر من با توجه به برنامه گام به گام روسیه برای ایران به ارامی ایران از این شرایط بسته در خواهد امد و دولت بعدی یک دولت از نوع تیپ خاتمی خواهد بود.اتفاقات امروز دنیا فعلا همه به نفع ایرانه.بازم میگم در بازاری که یک حباب شدید ایجاد بشه دیگه اون بازار از سکه میافته قیمت مسکن هم باید بگم با توجه به نقدینگی بالا احتمال افزایش داره اما با توجه به رشد جمعیت شدید در دهه شصت و گذر از ان بحران جمعیتی و همچنین افزایش سن ازدواج مسکن دیگر هیچ وقت یک کالای لوکس نخواهد شد . مسکن من بعد تنها با تورم افزایش میابد وبس.

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
شخصی مثل بیل گیتس اگر 63 میلیارد دلاری رو که 10 سال پیش داشت در بانک ایرانی سرمایه گذاری کرده بود به شکل ریالی امروز بیش از 200میلیارد داشت در حال که الان 70 میلیار دارد.

اگه بیل گیتس پولشو میذاشت توی بانکهای ایران تا الان تا قرون آخرش دود شده بود رفته بود هوا :)

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
اگه مذاكرات به نتيجه نرسه اونوقت رسما ملت ايران بايد برن خودشون رو بكنن زير خاك اونوقت دلتو خوش كردي به نه تا سكه؟

اولا که نه تا سکه نیست
بعد حالا به نظرت من بگم به توافق برسن اینا همین فردا به توافق میرسن؟
در کل هر کسی اول منافع خودش رو در نظر میگیره بعد دیگران

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
حجم نقدینگی به خاطر چاپ بی حساب و کناب اسکناس به 350.000.000.000 میلیارد تومن رسیده.دلار زیره 1500 اصلا و اصلا قابل تصور نیست

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
یک عده فکر میکنن تمام مشکلات ایران به همین مذاکرات وصله و اگه موفق باشه دیگه مملکت گل و بلبل میشه
دلار میاد 100 تومن میشه طلا گرمی 1000 تومنی
و خلاصه یک روز خوب میاد
ولی به نظر من اینجوری نیست
این تحلیل منه از اوضاع
اولا مشکل ایران فقط تحریم ها نیست
مشکل ایران سو مدیریت هم هست که نتیجه اش میشه اختلاص و هدر رفتن سرمایه های ملی مثل استخراج کمتر ازمیدان های مشترک
دوم مشکل اینه که این برنامه ه س ت ه ای یک مشکل 10 ساله است که با یک نشست چند ساعته حل نمیشه
قبل از اینکه جلیلی بیاد برا این سمت
این سمت دست لاریجانی بود اگه یادتون باشه که میخواست یک سری توافق ها بکنه که اومدن عوضش کردن و جلیلی را گذاشتن که به قول امریکایی ها hard negotiator هست (یعنی کسی که به هیچ صراطی مستقیم نیست و مرغش یک پا داره)
اوباما و کلینتون هم گفتن که باید تحریم ها بیشتر بشه
تا اوایل تابستان هم که در امد های نفتی ایران کمتر خواهد شد و در نتیجه در امد دولت کمتر میشه و اگه بخواد یارانه ها را هم بده باز به مشکل میخوره
این وسط یک چیزی هم هست به اسم س پ ا ه که اصلا نمیخواد با این قضیه ختم بخیر بشه چون داره از این راه سرمایه های عظیمی را به جیب خودش میزنه
خلاصه سمت ایرانی به نظر من فقط تو مذاکرات بعدی میخوان بازم برا خودشون زمان بخرن و اروپا را ببرن تو انفعال (یعنی نه بمب میسازن نه تعطیلش میکنن)
اونا هم اینو خوب فهمیدن که حتی اگه ایران توافق سر چیزی هم بکنه باز چند سال بعد همین اش و همین کاسه خواهد بود برای همین کوتاه نمی یان
خلاصه من اصلا به مذاکرات خوش بین نیستم

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
سلام،
با تشکر از دوستانی که تحلیل می نویسن. استفاده کردم... فاندامنتال عالی... فقط درباره 3 خرداد من هم یک نظر شخصی بدم.

ایران فعلی با ایران سال 84 که آقای لاریجانی زحمت مذاکرات رو میکشید زمین تا آسمان فرق داره و ما خیلی شانس بیاریم بتونیم با دادن یکسری امتیازات و پایین آوردن سطح غنی سازی غرب رو راضی کنیم تا تحریم ها رو برداره. خوابیدن تولید، خارج شدن سرمایه ها، بیکاری، تورم، بالا رفتن سن ازدواج، فقر و و و... دیگه کار رو به جایی رسونده که بالایی ها هم ترسیدند که نکنه چرخ شکسته مملکت از محورش هم خارج بشه.

توافق در بغداد چیزی هست که از نظر من شاید 0.01 درصد بشه تو نتیجش شک کرد و اون هم حماقت محض باشه. البته انیشتین یک جمله معروفی داره که میگه "دو چیز انتها ندارد. حماقت انسانها و پهنه‌‌ی کهکشنها. که البته در مورد کهکشنها مطمئن نیستم."

به هر ترتیب امیدوارم توافقات اساسی باشه و این مملکت یه سر و سامونی بگیره. اگر اینطور نباشه هم کار زیادی از دست ما بر نمیاد و فقط جو روانی که ایجاد می کنه می تونه موقعیت خوبی برای خرید باشه.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یک عده فکر میکنن تمام مشکلات ایران به همین مذاکرات وصله و اگه موفق باشه دیگه مملکت گل و بلبل میشه
دلار میاد 100 تومن میشه طلا گرمی 1000 تومنی
و خلاصه یک روز خوب میاد
ولی به نظر من اینجوری نیست
این تحلیل منه از اوضاع
اولا مشکل ایران فقط تحریم ها نیست
مشکل ایران سو مدیریت هم هست که نتیجه اش میشه اختلاص و هدر رفتن سرمایه های ملی مثل استخراج کمتر ازمیدان های مشترک
دوم مشکل اینه که این برنامه ه س ت ه ای یک مشکل 10 ساله است که با یک نشست چند ساعته حل نمیشه
قبل از اینکه جلیلی بیاد برا این سمت
این سمت دست لاریجانی بود اگه یادتون باشه که میخواست یک سری توافق ها بکنه که اومدن عوضش کردن و جلیلی را گذاشتن که به قول امریکایی ها hard negotiator هست (یعنی کسی که به هیچ صراطی مستقیم نیست و مرغش یک پا داره)
اوباما و کلینتون هم گفتن که باید تحریم ها بیشتر بشه
تا اوایل تابستان هم که در امد های نفتی ایران کمتر خواهد شد و در نتیجه در امد دولت کمتر میشه و اگه بخواد یارانه ها را هم بده باز به مشکل میخوره
این وسط یک چیزی هم هست به اسم س پ ا ه که اصلا نمیخواد با این قضیه ختم بخیر بشه چون داره از این راه سرمایه های عظیمی را به جیب خودش میزنه
خلاصه سمت ایرانی به نظر من فقط تو مذاکرات بعدی میخوان بازم برا خودشون زمان بخرن و اروپا را ببرن تو انفعال (یعنی نه بمب میسازن نه تعطیلش میکنن)
اونا هم اینو خوب فهمیدن که حتی اگه ایران توافق سر چیزی هم بکنه باز چند سال بعد همین اش و همین کاسه خواهد بود برای همین کوتاه نمی یان
خلاصه من اصلا به مذاکرات خوش بین نیستم

فرمایش شما حرف دل منه گلم
i298960_ddd.gif

تا این مدیران برجسته :blink: توپ :blink: همه چی دون:blink: با سواد :blink: خوش تیپ :eek: از سطوح بالای این مملکت حذف نشن وضع همینه

mostafa_gm

Registered User
لایک‌ها
438
سلام،
با تشکر از دوستانی که تحلیل می نویسن. استفاده کردم... فاندامنتال عالی... فقط درباره 3 خرداد من هم یک نظر شخصی بدم.

ایران فعلی با ایران سال 84 که آقای لاریجانی زحمت مذاکرات رو میکشید زمین تا آسمان فرق داره و ما خیلی شانس بیاریم بتونیم با دادن یکسری امتیازات و پایین آوردن سطح غنی سازی غرب رو راضی کنیم تا تحریم ها رو برداره. خوابیدن تولید، خارج شدن سرمایه ها، بیکاری، تورم، بالا رفتن سن ازدواج، فقر و و و... دیگه کار رو به جایی رسونده که بالایی ها هم ترسیدند که نکنه چرخ شکسته مملکت از محورش هم خارج بشه.

توافق در بغداد چیزی هست که از نظر من شاید 0.01 درصد بشه تو نتیجش شک کرد و اون هم حماقت محض باشه. البته انیشتین یک جمله معروفی داره که میگه "دو چیز انتها ندارد. حماقت انسانها و پهنه‌‌ی کهکشنها. که البته در مورد کهکشنها مطمئن نیستم."

به هر ترتیب امیدوارم توافقات اساسی باشه و این مملکت یه سر و سامونی بگیره. اگر اینطور نباشه هم کار زیادی از دست ما بر نمیاد و فقط جو روانی که ایجاد می کنه می تونه موقعیت خوبی برای خرید باشه.
هيچكس از هيچ چي نترسيده.
اگه ميترسيدن الان تو اين شرايط و با اين تورم بالا صحبت از شروع مرحله دوم هدفمندي يارانه ها نمي كردن.
مثل اينكه شما مشاركت مردم در انتخابات مجلس اسفند سال 90 رو فراموش كردي.
اين مردم هر چي فشار روشون بيشتر باشه سر به راه ترند. واقعا حماقت انتها نداره.

بالا