Wish Master
Registered User
- تاریخ عضویت
- 9 آپریل 2010
- نوشتهها
- 301
- لایکها
- 278
چندتا خریدی هوری؟ واسه پس انداز؟الان دلار خریدیم 1740
چندتا خریدی هوری؟ واسه پس انداز؟الان دلار خریدیم 1740
چندتا خریدی هوری؟ واسه پس انداز؟
دوستان اين ماليات فروش بر سكه داستانش چيست؟
من تصمیم گرفتم تا آخر تابستون نه سکه بخرم نه بفروشم حالا یا میره بالا و سود میکنم یا میاد پایین ریسکه ولی می ارزه
مداکرات آتی خیلی مهمه و من با شناختی که از مسئولان ایرانی دارم و همینطور درخواست هایی که غربی ها دارن درصد بیشتر رو به این میدم که دو طرف از خواسته هاشون کوتاه نیان
در کل من تا حالا از خرید سکه پشیمون نشدم و همیشه در بلند مدت سود کردم امیدوارم این بار هم رو سفیدم کنه![]()
تو اين مملكت همه چي برعكسه. به جاي اينكه از خريدار ماليات بگيرن از فروشنده مي گيرن.معاملات سکه مشمول مالیات میشود
مهر: معاون امور مالياتي كشور در مورد دریافت مالیات از فروش سکه در بازار، گفت: در حال حاضر بانک مرکزی به عنوان فروشنده سکه به بازار مالیات مربوطه را به سازمان امور مالیاتی پرداخت می کند.
وي با اعلام اینکه سازمان به مرور تمام مودیان مالیاتی را به زیر چتر خود درخواهد آورد، افزود: هنوز تمام فعالان اقتصادی مشمول پرداخت مالیات بر ارزش افزوده نشده اند.
وکیلی گفت: زمانی که تمام فعالان اقتصادی تحت پوشش پرداخت مالیات قرار گرفتند از فروشندگان سکه در بازار هم مالیات خواهیم گرفت.
به گفته این مقام مسئول سازمان امور مالیاتی کشور، در حال حاضر مالیات اخذ شده از بخش فروش سکه در بانک صورت میگیرد، فعلا تنها بانک مرکزی مشمول پرداخت مالیات سکه است و در مراحل بعدی مالیات فروش سکه در بازار اجرایی خواهد شد.
دلار زیر 1500 تومن رو حتی تصورش رو هم نمی تونم بکنم، من که آرزومه برسه به 1200 اصلا 1400 هم بشه من خوشحالم، اما بعید می دونم، تجربه ثابت کرده تو این مملکت قیمت رو یه شبه 100% میبرن بالا بعد که 20-30% میارن پایین با اینکه هنوز 70% گرونه بازم مردم خوشحال و میگن ارزون شدهدر صورت موفق بودن مذاكرات. اگه دلار به ١٢٠٠ رسيد قيمت سكه چن ميشه؟ پس اين تورم پنجاه درصدي مانعي برا كاهش قيمت سكه نيست؟
اگه مذاكرات به نتيجه نرسه اونوقت رسما ملت ايران بايد برن خودشون رو بكنن زير خاك اونوقت دلتو خوش كردي به نه تا سكه؟
شخصی مثل بیل گیتس اگر 63 میلیارد دلاری رو که 10 سال پیش داشت در بانک ایرانی سرمایه گذاری کرده بود به شکل ریالی امروز بیش از 200میلیارد داشت در حال که الان 70 میلیار دارد.
اگه مذاكرات به نتيجه نرسه اونوقت رسما ملت ايران بايد برن خودشون رو بكنن زير خاك اونوقت دلتو خوش كردي به نه تا سكه؟
حجم نقدینگی به خاطر چاپ بی حساب و کناب اسکناس به 350.000.000.000 میلیارد تومن رسیده.دلار زیره 1500 اصلا و اصلا قابل تصور نیستدر صورت موفق بودن مذاكرات. اگه دلار به ١٢٠٠ رسيد قيمت سكه چن ميشه؟ پس اين تورم پنجاه درصدي مانعي برا كاهش قيمت سكه نيست؟
یک عده فکر میکنن تمام مشکلات ایران به همین مذاکرات وصله و اگه موفق باشه دیگه مملکت گل و بلبل میشه
دلار میاد 100 تومن میشه طلا گرمی 1000 تومنی
و خلاصه یک روز خوب میاد
ولی به نظر من اینجوری نیست
این تحلیل منه از اوضاع
اولا مشکل ایران فقط تحریم ها نیست
مشکل ایران سو مدیریت هم هست که نتیجه اش میشه اختلاص و هدر رفتن سرمایه های ملی مثل استخراج کمتر ازمیدان های مشترک
دوم مشکل اینه که این برنامه ه س ت ه ای یک مشکل 10 ساله است که با یک نشست چند ساعته حل نمیشه
قبل از اینکه جلیلی بیاد برا این سمت
این سمت دست لاریجانی بود اگه یادتون باشه که میخواست یک سری توافق ها بکنه که اومدن عوضش کردن و جلیلی را گذاشتن که به قول امریکایی ها hard negotiator هست (یعنی کسی که به هیچ صراطی مستقیم نیست و مرغش یک پا داره)
اوباما و کلینتون هم گفتن که باید تحریم ها بیشتر بشه
تا اوایل تابستان هم که در امد های نفتی ایران کمتر خواهد شد و در نتیجه در امد دولت کمتر میشه و اگه بخواد یارانه ها را هم بده باز به مشکل میخوره
این وسط یک چیزی هم هست به اسم س پ ا ه که اصلا نمیخواد با این قضیه ختم بخیر بشه چون داره از این راه سرمایه های عظیمی را به جیب خودش میزنه
خلاصه سمت ایرانی به نظر من فقط تو مذاکرات بعدی میخوان بازم برا خودشون زمان بخرن و اروپا را ببرن تو انفعال (یعنی نه بمب میسازن نه تعطیلش میکنن)
اونا هم اینو خوب فهمیدن که حتی اگه ایران توافق سر چیزی هم بکنه باز چند سال بعد همین اش و همین کاسه خواهد بود برای همین کوتاه نمی یان
خلاصه من اصلا به مذاکرات خوش بین نیستم
هيچكس از هيچ چي نترسيده.سلام،
با تشکر از دوستانی که تحلیل می نویسن. استفاده کردم... فاندامنتال عالی... فقط درباره 3 خرداد من هم یک نظر شخصی بدم.
ایران فعلی با ایران سال 84 که آقای لاریجانی زحمت مذاکرات رو میکشید زمین تا آسمان فرق داره و ما خیلی شانس بیاریم بتونیم با دادن یکسری امتیازات و پایین آوردن سطح غنی سازی غرب رو راضی کنیم تا تحریم ها رو برداره. خوابیدن تولید، خارج شدن سرمایه ها، بیکاری، تورم، بالا رفتن سن ازدواج، فقر و و و... دیگه کار رو به جایی رسونده که بالایی ها هم ترسیدند که نکنه چرخ شکسته مملکت از محورش هم خارج بشه.
توافق در بغداد چیزی هست که از نظر من شاید 0.01 درصد بشه تو نتیجش شک کرد و اون هم حماقت محض باشه. البته انیشتین یک جمله معروفی داره که میگه "دو چیز انتها ندارد. حماقت انسانها و پهنهی کهکشنها. که البته در مورد کهکشنها مطمئن نیستم."
به هر ترتیب امیدوارم توافقات اساسی باشه و این مملکت یه سر و سامونی بگیره. اگر اینطور نباشه هم کار زیادی از دست ما بر نمیاد و فقط جو روانی که ایجاد می کنه می تونه موقعیت خوبی برای خرید باشه.