• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام،
با تشکر از دوستانی که تحلیل می نویسن. استفاده کردم... فاندامنتال عالی... فقط درباره 3 خرداد من هم یک نظر شخصی بدم.

ایران فعلی با ایران سال 84 که آقای لاریجانی زحمت مذاکرات رو میکشید زمین تا آسمان فرق داره و ما خیلی شانس بیاریم بتونیم با دادن یکسری امتیازات و پایین آوردن سطح غنی سازی غرب رو راضی کنیم تا تحریم ها رو برداره. خوابیدن تولید، خارج شدن سرمایه ها، بیکاری، تورم، بالا رفتن سن ازدواج، فقر و و و... دیگه کار رو به جایی رسونده که بالایی ها هم ترسیدند که نکنه چرخ شکسته مملکت از محورش هم خارج بشه.

توافق در بغداد چیزی هست که از نظر من شاید 0.01 درصد بشه تو نتیجش شک کرد و اون هم حماقت محض باشه. البته انیشتین یک جمله معروفی داره که میگه "دو چیز انتها ندارد. حماقت انسانها و پهنه‌‌ی کهکشنها. که البته در مورد کهکشنها مطمئن نیستم."

به هر ترتیب امیدوارم توافقات اساسی باشه و این مملکت یه سر و سامونی بگیره. اگر اینطور نباشه هم کار زیادی از دست ما بر نمیاد و فقط جو روانی که ایجاد می کنه می تونه موقعیت خوبی برای خرید باشه.

با تشکر از آقای لاریجانی که سعی میکردن با فلسفه غرب با غرب صحبت کنن..........
اما ما علاقه داریم با فلسفه شرق با غرب صحبت کنیم و این یعنی زیر بار حرف زور نمیریم

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
سلام،
با تشکر از دوستانی که تحلیل می نویسن. استفاده کردم... فاندامنتال عالی... فقط درباره 3 خرداد من هم یک نظر شخصی بدم.

ایران فعلی با ایران سال 84 که آقای لاریجانی زحمت مذاکرات رو میکشید زمین تا آسمان فرق داره و ما خیلی شانس بیاریم بتونیم با دادن یکسری امتیازات و پایین آوردن سطح غنی سازی غرب رو راضی کنیم تا تحریم ها رو برداره. خوابیدن تولید، خارج شدن سرمایه ها، بیکاری، تورم، بالا رفتن سن ازدواج، فقر و و و... دیگه کار رو به جایی رسونده که بالایی ها هم ترسیدند که نکنه چرخ شکسته مملکت از محورش هم خارج بشه.

توافق در بغداد چیزی هست که از نظر من شاید 0.01 درصد بشه تو نتیجش شک کرد و اون هم حماقت محض باشه. البته انیشتین یک جمله معروفی داره که میگه "دو چیز انتها ندارد. حماقت انسانها و پهنه‌‌ی کهکشنها. که البته در مورد کهکشنها مطمئن نیستم."

به هر ترتیب امیدوارم توافقات اساسی باشه و این مملکت یه سر و سامونی بگیره. اگر اینطور نباشه هم کار زیادی از دست ما بر نمیاد و فقط جو روانی که ایجاد می کنه می تونه موقعیت خوبی برای خرید باشه.

حرف شما کاملا درسته یعنی اینا تا زمانی که اصل ن ظ ا م به خطر نیفته اصلا ملالشون نیست چه بلایی سر مردم بیاد
الان هم یکم ترسیدن و فکر میکنن مردمه ممکنه بزنن تو فاز ب ی د ا ر ی و اع تراض کنن که از این مردم بعیده
شاید تو بغداد یک مقدار کوتاه بیان تا فشار ها را بخوان کم کنن ولی بعدش دوباره که جون بگیرن با قدرت بیشتر بر خواسته های نا حقشون پا فشاری میکنن و الان هم دقیقا میخوان زمان بخرن
این موضوع را هم اون طرفی ها فهمیدن و تا حذف کامل غ ن ی سازی ول کن نیستن
این طرفی ها هم سرنوشت ق ذ ا ف ی را دیدن که تحت فشار ها غ ن ی سازی را گذاشت کنار و بعدش چه بلایی سرش اومد بنابراین بعیده که به طور واقعی کوتاه بیان
به نظر من این موضوع به همین قیمت سکه و طلا هم خیلی مربوطه چون شاید در کوتاه مدت بخاطر سازش کمی قیمت پایین بیاد ولی مطمئن باشید در دراز مدت با حماقت هایی که این ح ک و م ت در کل دوران عمرش کرده و بازم میکنه معادلاتی بهم خواهد خورد که هم قیمت طلا را میبره بالا هم ارزش ریال را میاره پایین
هم ثروتمندان سرمایه هاشون را خارج میکنن و اتفاقاتی می افته که حتی فکر کردن بهش هم ترسناکه
ولی مطمئن باشین اون روز میاد متاسفانه

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
فرمایش شما حرف دل منه گلم
i298960_ddd.gif

تا این مدیران برجسته :blink: توپ :blink: همه چی دون:blink: با سواد :blink: خوش تیپ :eek: از سطوح بالای این مملکت حذف نشن وضع همینه
ینی تا آخر عمر خودمونو نوه ها نتیجه ها ندیده ها و....:blink:

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اقا ما به ننمون میگیم بیا یه 4 تا سکه بخر و اون گوش نمیده.میگه بعد به کی بفروشمش!(شاید هم راست میگه)
حالا به نظرتون بخریم یا نخریم؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اقا ما به ننمون میگیم بیا یه 4 تا سکه بخر و اون گوش نمیده.میگه بعد به کی بفروشمش!(شاید هم راست میگه)
حالا به نظرتون بخریم یا نخریم؟

یعنی چی به کی بفروشم یعنی میترسن که خریدار براش نباشه؟
شما تو این چند سال دیدین کسی بگه بردم بفروشم کسی نخره .ببین من به نظر شخصی خودم غیر ممکنه که بالا نره .همیشه بهترین و مطمین ترین سرمایه گذاری هستش که ارزش ذاتی داره و هیچ وقت ضرری توش نیست به شرط بلند مدت

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
شما میفروشی امروز؟
لا مصب بسوزه پدره طمع دلم نمیاد ردشون کنم:D

به نظرم اگر میخوای بفروشی تا قبل از مذاکرات رد کن . البته نظر شخصی هست اگر یهو رفت بالا وضرر کردی اصلا متوجه من نیست.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
به نظرم اگر میخوای بفروشی تا قبل از مذاکرات رد کن . البته نظر شخصی هست اگر یهو رفت بالا وضرر کردی اصلا متوجه من نیست.

ممنون دوست عزیز.خودم هم نظرم همین هست چون احتمال مثبت بودن مذاکرات زیاده.دیشب شنیدم سرمایه دارای بزرگ دارن از خطه طلا میان بیرون و هجوم بردن سمت مسکن!!!خدا به داد برسه با این وضعیت خرید یه آپارتمان نقلی تو تهران فقط در حد یک رویا میمونه واسه حداقل 60% جامعه!!

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ممنون دوست عزیز.خودم هم نظرم همین هست چون احتمال مثبت بودن مذاکرات زیاده.دیشب شنیدم سرمایه دارای بزرگ دارن از خطه طلا میان بیرون و هجوم بردن سمت مسکن!!!خدا به داد برسه با این وضعیت خرید یه آپارتمان نقلی تو تهران فقط در حد یک رویا میمونه واسه حداقل 60% جامعه!!

تهران خیلی گرونه اصلا نمیشه خرید

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
هرکاری کردم رو 650 نتونستم پول واسه 20 تا جور کنم، 2 تا خریدم دلم نسوزه :D حداقل یه بوق زده باشم

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
نمیذارن که این جوجو شاد باشه:p
آقا من اینجا در حضور همگان میگم کسی میدونه چرا پروفایل من امضا نداره؟؟؟؟:blink:هر کس میدونه یه کمکی کنه راه دور نمیره:wacko:

الهی
بابا بهت یاد دادم که صبح مسیجم نرسید .

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278

کلا تو این تایپیک همه جور هستش از جوجوی ناز ولی غمگین و دپرس گرفته :* بوس بوس
تا دیو شهر قصه هاااا. همشونم بفکر اینده تامین نشدشون هستند! این تعریف درستی از جهان سوم هست دوستان.
like
برای اطلاعات عمومی خوبه بدونید که WishMaster یک جن ایرانی است که چندین شماره فیلم هالیوودی در موردش ساخته شده، این جن ایرانی با برآورده کردن یک آرزوی هر فرد، روح و جسمش رو تسخیر می کنه

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
خب این دیوه الان منو میخوره که
cheff.gif

داداش یه کاری نکن جوجو بره دیاره کفر
happysmiley.gif

بعد میشه دکتر جوجو :graduated
ولی بازم غمگینه چون پول نداره
rolleyessmileyanim.gif

بالا