• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
من برای اولین بار دارم خرید و فروش سکه می کنم و تا دقایقی دیگه میریم که داشته باشیم فروش 5 سکه از 6 سکه خرید شده از بانک رو. با این که به طور کلی نسبت به آینده ایران بدبینم و معتقدم تو بغداد غرب اونقدر شرایط سنگینی جلو ایران ضعیف شده ی امروز میذاره که توافق جدی صورت نگیره و در نهایت فقط زمانی خریده بشه و شانسی داده بشه به انتخاب شدن مجدد اوباما . غرب فقط سوریه و ایران رو مزاحم جدی خودش برای خاورمیانه جدید میبینه و میخواد حکومتهای مسلمانی رو کار باشن که تضاد جدی با اسراییل نداشته باشن و رقیب اسراییل تو منطقه محسوب نشن. پس در نهایت بعد از انداختن بشار اسد به یه بهانه ای به ایران حمله خواهند کرد چون حکومت فعلی ایران موازنه ی قوای داخلیش و اختلافات درونیش طوریه که تا یه جایی امکان عقب نشینی داره که اصلا برای غربی که میخواد ایران رو ببره زیر سایه ترکیه و عربستان کافی نیست . 5 تا سکه 570 تومنی رو اگه امروز بفروشم 680 تو چهار ماه 20 درصد سود کردم و فعلا همین مارا بس .فکر کنم تا 3 خرداد مذاکرات هسته ای باعث شه فرصت برا خرید پیش بیاد . البته این کارو میکنم چون احتمالا تابستون باید بیام تهران خونه رهن کنم برای کار و در نتیجه پول لازم خواهم بود. از طرفی درست روز 3 خرداد سر رسید 15 تا سکه 670 تومنی منه! وای به حالم اگه بعدش سکه خیلی بیاد پایین چون باید با تهران وداع کنم. چه کنیم با مدرک فوق لیسانس مهندسی از دانشگاه سراسری در شهرستان این نیرنگستان آریایی - اسلامی کار نیست و باید بیاییم تهران که دود بخوریم و دود بدهیم و تماشا کنیم که یک مشت عرزشی چطور عربده می کشند:"انرژی هسته ای حق مسلم ماست" . اوخ اوخ حرف سیاسی زدیم باز. من برم دنبال خریدار ولی ای کاش میشد سکه ها را بازم نگه داشت و لذت قروختن سکه ی امیلیونی رو چشید. کسی چه می داند "شاید این جمعه بیاید" و آب و برق و گاز و بنزین و .... مجانی شود و سکه و ارز از آسمان ببارد و خلیج نیلگون فارس غرق طلا و البته خون کفار شود و شاید هم زبانم لال این جمعه هم نیاید و یه حال اساسی به من پول لازم بدهد!کسی چه می داند؟ تو می دانی؟
تو دوره دانشجویی زیاد سهراب سپهری خوندی، نه؟

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
من برای اولین بار دارم خرید و فروش سکه می کنم و تا دقایقی دیگه میریم که داشته باشیم فروش 5 سکه از 6 سکه خرید شده از بانک رو. با این که به طور کلی نسبت به آینده ایران بدبینم و معتقدم تو بغداد غرب اونقدر شرایط سنگینی جلو ایران ضعیف شده ی امروز میذاره که توافق جدی صورت نگیره و در نهایت فقط زمانی خریده بشه و شانسی داده بشه به انتخاب شدن مجدد اوباما . غرب فقط سوریه و ایران رو مزاحم جدی خودش برای خاورمیانه جدید میبینه و میخواد حکومتهای مسلمانی رو کار باشن که تضاد جدی با اسراییل نداشته باشن و رقیب اسراییل تو منطقه محسوب نشن. پس در نهایت بعد از انداختن بشار اسد به یه بهانه ای به ایران حمله خواهند کرد چون حکومت فعلی ایران موازنه ی قوای داخلیش و اختلافات درونیش طوریه که تا یه جایی امکان عقب نشینی داره که اصلا برای غربی که میخواد ایران رو ببره زیر سایه ترکیه و عربستان کافی نیست . 5 تا سکه 570 تومنی رو اگه امروز بفروشم 680 تو چهار ماه 20 درصد سود کردم و فعلا همین مارا بس .فکر کنم تا 3 خرداد مذاکرات هسته ای باعث شه فرصت برا خرید پیش بیاد . البته این کارو میکنم چون احتمالا تابستون باید بیام تهران خونه رهن کنم برای کار و در نتیجه پول لازم خواهم بود. از طرفی درست روز 3 خرداد سر رسید 15 تا سکه 670 تومنی منه! وای به حالم اگه بعدش سکه خیلی بیاد پایین چون باید با تهران وداع کنم. چه کنیم با مدرک فوق لیسانس مهندسی از دانشگاه سراسری در شهرستان این نیرنگستان آریایی - اسلامی کار نیست و باید بیاییم تهران که دود بخوریم و دود بدهیم و تماشا کنیم که یک مشت عرزشی چطور عربده می کشند:"انرژی هسته ای حق مسلم ماست" . اوخ اوخ حرف سیاسی زدیم باز. من برم دنبال خریدار ولی ای کاش میشد سکه ها را بازم نگه داشت و لذت قروختن سکه ی امیلیونی رو چشید. کسی چه می داند "شاید این جمعه بیاید" و آب و برق و گاز و بنزین و .... مجانی شود و سکه و ارز از آسمان ببارد و خلیج نیلگون فارس غرق طلا و البته خون کفار شود و شاید هم زبانم لال این جمعه هم نیاید و یه حال اساسی به من پول لازم بدهد!کسی چه می داند؟ تو می دانی؟

تو رپ استعداد شدیدی دارید شما سکه را بیخیال شو بچسب به موسیقی :lol:

Hell-Golden

Registered User
لایک‌ها
463

حالا چرا اینقدر عجله داری سکه رو الان بفروشی؟!
تقریبا تمام سایت ها و ژورنال های اقتصادی میگن تا هفته بعد قیمت طلا افزایش پیدا میکنه
ضمن اینکه تا 3خرداد(مذاکرات بغداد) سه هفته مونده.و از اونجایی که این مذاکرات موفقیت امیز نخواهد بود.مجددا ریال تضعیف میشه و قیمت سکه میره بالا.
تو که 4 ماهو صبر کردی.سه هفته هم روش صبر کن

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
یعنی چی به کی بفروشم یعنی میترسن که خریدار براش نباشه؟
شما تو این چند سال دیدین کسی بگه بردم بفروشم کسی نخره .ببین من به نظر شخصی خودم غیر ممکنه که بالا نره .همیشه بهترین و مطمین ترین سرمایه گذاری هستش که ارزش ذاتی داره و هیچ وقت ضرری توش نیست به شرط بلند مدت

ننه ی ماس دیگه:blush:
خوب پس بخریم. به هر حال مرسی کمکم کردین

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
نمیذارن که این جوجو شاد باشه:p
آقا من اینجا در حضور همگان میگم کسی میدونه چرا پروفایل من امضا نداره؟؟؟؟:blink:هر کس میدونه یه کمکی کنه راه دور نمیره:wacko:

چونکه هنوز new user هستی چند وقت دیگه که فعالیت کنی register user میشی حالا امکان ارسال پیام خصوصی رو هم نداری.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
تو تنبلی .اهل کار نیستی .من فعالم همه کارا میفته رو دوش من
من خسته میشم میمیرم

نترس - بادمجون بم آفت نداره

مومیائیت میکنه آواتارتم میزنه روت بابقیه مومیائیهاش قاطی نشی :)

اما موضوع اصلی تاپیک

خب اینطور که پیداس و بانک مرکزی نشون داده علاقه ای به پایین اوردن نرخ ارز به میزان زیاد نداره

در واقع تو این چن وخته بانک مرکزی 2 بار ارز داده تو بازار و در دو بار نرخ اومده رو 1650

احتمالا بانک نمیخاد قیمت زیر 1650 بیاد وگرنه به راحتی میتونس این کار رو بکنه

نرخ تثبیت شده دلار برای امسال رو همون 1650 گذاشته که با توجه به 1400 در سال گذشته

دقیقا میشه همون 18 درصد

18 درصد همون نرخ افزایش حقوقی هستش که تثویب شد و اینطوری میتونه ادعا کنه تورم همینه

البته نزدیک شدن به دور دوم انتخابات در سعی بانک مرکزی برا این قشیه بی تاثیر نیس

پس به نظر من خرید ارز با این نرخ یعنی خرید در کف

اما نرخ سکه هم که احتمالا باز فردا با باز شدن بورس لندن سقوط میکنه پس صبر جایز است

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ننه چي پسر، مامان....
در ضمن فقط مامان شما اينطوري نيستن خانمها كلاً ترسو هستن... يا بهتر بگم خيلي محتاطن
افرادي كه از كاري سررشته ندارن دفعات اول ميترسن. به خاطر همين ترس كه خيليش ساخته و پرداخته ذهن انسان هستش باعث ميشه بعضي‌ها تا آخر عمر هم به سوي خيلي از كارا كه بهش علاقه هم دارن نرن...
ميگن ترس برادر مرگه واقعاً راست گفتن

ننه ی ماس دیگه:blush:
خوب پس بخریم. به هر حال مرسی کمکم کردین

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام امروز انگار دلار اومده پایین
دوستان از کف بازار چه خبر

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
هورسا باز تو رفتی دلار خریدی که اومده پایین نه؟

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
بانک مرکزی در مرحله دوم برای تحویل چهارماهه در سررسید خرداد ، 628 تومان از متقاضیان دریافت کرده اگر مشتریان از این خرید سود 24 درصدی هم انتظار داشته باشند ، باید شصت هزار تومان سود بگیرند (در حالیکه به اردیبهشتی ها بانک 90000 تومان سود داد ). یعنی بانک باید از آنان 688 تومان بخرد . با احتساب مالیات اگر سکه را از بانک بگیرند باید بازار حداقل 720 تومان از آنان بخرد .اگر کمتر قیمت بخورد مردم یا ذخیره می کنند یا به بانک میدهند .
دوستان در این مورد نظری؟سخنی؟نکته ای؟:rambo:

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
بانک مرکزی در مرحله دوم برای تحویل چهارماهه در سررسید خرداد ، 628 تومان از متقاضیان دریافت کرده اگر مشتریان از این خرید سود 24 درصدی هم انتظار داشته باشند ، باید شصت هزار تومان سود بگیرند (در حالیکه به اردیبهشتی ها بانک 90000 تومان سود داد ). یعنی بانک باید از آنان 688 تومان بخرد . با احتساب مالیات اگر سکه را از بانک بگیرند باید بازار حداقل 720 تومان از آنان بخرد .اگر کمتر قیمت بخورد مردم یا ذخیره می کنند یا به بانک میدهند .
دوستان در این مورد نظری؟سخنی؟نکته ای؟:rambo:
نه دوست عزیز بانک نمیخره یک کاری میکنه تا مردم بیان اوراق بگیرن دیروز رفته بودم بانک بعضی ها اومده بودند اوراق بگیرند خود کارمند بانک هم گفت اوراق بگیرید بهتره سود و اصلش رو میتونین بگیرید تو بخشنامه اش هم نوشته بود بعد رییسش لاشی بازی دراورد گفت هر کی اوراق بگیره پولشو معلوم نیست کی بدیم شاید تا سرسید 2 ساله هم ندیم این کارها رو میکنند تا مردم سود هم نگیرن وپولشون رو بردارند ولی این رییسه عجب ادم پاچه خواری بود به فکر مردم که نیستند بی انصافها

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
نه دوست عزیز بانک نمیخره یک کاری میکنه تا مردم بیان اوراق بگیرن دیروز رفته بودم بانک بعضی ها اومده بودند اوراق بگیرند خود کارمند بانک هم گفت اوراق بگیرید بهتره سود و اصلش رو میتونین بگیرید تو بخشنامه اش هم نوشته بود بعد رییسش لاشی بازی دراورد گفت هر کی اوراق بگیره پولشو معلوم نیست کی بدیم شاید تا سرسید 2 ساله هم ندیم این کارها رو میکنند تا مردم سود هم نگیرن وپولشون رو بردارند ولی این رییسه عجب ادم پاچه خواری بود به فکر مردم که نیستند بی انصافها

در صورتی که اوراق بگیرید هر موقع بخواهید می تونید تبدیل به پولش کنید البته اگه قبل از سررسید باشه سود 22 درصد بهتون تعلق می گیره . اون رییسه هم از تنبلیش بوده که همچین حرفی زده .

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
من یه چیزی رو نمی فهمم . چرا بانک مرکزی داره خودش سکه ها رو میخره ؟ به نظرم یه خبری هست .

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14
من یه چیزی رو نمی فهمم . چرا بانک مرکزی داره خودش سکه ها رو میخره ؟ به نظرم یه خبری هست .

هر چی بیشتر بتونن طلا توی خرانه نگه دارن بهتره.برای همین هم سعی میکنن با روشهای مختلف مردم رو منصرف کنن از گرفتن سکشون.

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
به نظرم بازی تموم شده . مذاکرات انجام شده . مثبت هم بوده . همش دیگه از الان بازیه ! پشت پرده همه چیز درست شده .
شما فکر کنید اینها 1% به آینده شک داشتند .. به نظرتون دلار میریختن تو بازار ؟ قرار داد های با این حجم سرمایه میبستن ؟! دوران صعود دلار و طلا فعلا برای مدتی پروندش بسته شدست از دید من ! پیشبینی ( نه پیشگویی! ) هفته آینده ی من ریزش بیشتر دلار .

بالا