Wish Master
Registered User
- نوشتهها
- 301
- لایکها
- 278
تو دوره دانشجویی زیاد سهراب سپهری خوندی، نه؟من برای اولین بار دارم خرید و فروش سکه می کنم و تا دقایقی دیگه میریم که داشته باشیم فروش 5 سکه از 6 سکه خرید شده از بانک رو. با این که به طور کلی نسبت به آینده ایران بدبینم و معتقدم تو بغداد غرب اونقدر شرایط سنگینی جلو ایران ضعیف شده ی امروز میذاره که توافق جدی صورت نگیره و در نهایت فقط زمانی خریده بشه و شانسی داده بشه به انتخاب شدن مجدد اوباما . غرب فقط سوریه و ایران رو مزاحم جدی خودش برای خاورمیانه جدید میبینه و میخواد حکومتهای مسلمانی رو کار باشن که تضاد جدی با اسراییل نداشته باشن و رقیب اسراییل تو منطقه محسوب نشن. پس در نهایت بعد از انداختن بشار اسد به یه بهانه ای به ایران حمله خواهند کرد چون حکومت فعلی ایران موازنه ی قوای داخلیش و اختلافات درونیش طوریه که تا یه جایی امکان عقب نشینی داره که اصلا برای غربی که میخواد ایران رو ببره زیر سایه ترکیه و عربستان کافی نیست . 5 تا سکه 570 تومنی رو اگه امروز بفروشم 680 تو چهار ماه 20 درصد سود کردم و فعلا همین مارا بس .فکر کنم تا 3 خرداد مذاکرات هسته ای باعث شه فرصت برا خرید پیش بیاد . البته این کارو میکنم چون احتمالا تابستون باید بیام تهران خونه رهن کنم برای کار و در نتیجه پول لازم خواهم بود. از طرفی درست روز 3 خرداد سر رسید 15 تا سکه 670 تومنی منه! وای به حالم اگه بعدش سکه خیلی بیاد پایین چون باید با تهران وداع کنم. چه کنیم با مدرک فوق لیسانس مهندسی از دانشگاه سراسری در شهرستان این نیرنگستان آریایی - اسلامی کار نیست و باید بیاییم تهران که دود بخوریم و دود بدهیم و تماشا کنیم که یک مشت عرزشی چطور عربده می کشند:"انرژی هسته ای حق مسلم ماست" . اوخ اوخ حرف سیاسی زدیم باز. من برم دنبال خریدار ولی ای کاش میشد سکه ها را بازم نگه داشت و لذت قروختن سکه ی امیلیونی رو چشید. کسی چه می داند "شاید این جمعه بیاید" و آب و برق و گاز و بنزین و .... مجانی شود و سکه و ارز از آسمان ببارد و خلیج نیلگون فارس غرق طلا و البته خون کفار شود و شاید هم زبانم لال این جمعه هم نیاید و یه حال اساسی به من پول لازم بدهد!کسی چه می داند؟ تو می دانی؟