• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
من امروز رفتم بانک حواله سکه هامو(4 تا) دادم و پولمو پس گرفتم
هیچ مشکلی هم نبود

ببخشید منظور از حواله همون فیش بانکی واریز هستش دیگه؟چون اون حواله ها رو به من ندادن و خود بانک برداشت و من فقط همون یک نسخه فیش واریز رو دارم.

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
قيمت خريد نقدی سکه توسط بانک ملی شد 628000تومن!
منتظر نظرات اساتید تحلیل گر هستیم

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
قيمت طلا و سکه در بازار مشهد همچنان در سراشيبي

خراسان رضوي - مورخ پنج‌شنبه 1391/02/14 شماره انتشار 18109
روند نزولي قيمت طلا و سکه در بازار مشهد ادامه دار شد. به گزارش ايسنا هر گرم طلاي 18 عيار روز گذشته در بازار مشهد با 300 تومان کاهش نسبت به روز گذشته، 68 هزار و 400 تومان مبادله شد.هر عدد سکه تمام بهار آزادي طرح قديم و جديد نسبت به روز سه شنبه با 5000 تومان کاهش، به مبلغ670 هزار تومان رسيد.در طي اين مدت هر عدد نيم سکه با 5000 تومان کاهش335 هزار تمان و ربع سکه بدون تغيير قيمت 182 هزار تومان مبادله شد.همچنين هر دلار آمريکا ديروز در بازار رسمي مشهد، 12 هزار و259 ريال خريداري و 12 هزار و 260ريال به فروش رسيده است، همچنين در بازار غير رسمي هر دلار آمريکا، 17 هزار ريال خريداري و 17 هزار و 150 ريال به فروش رسيده است.قيمت خريد و فروش هر يورو در بازار رسمي به ترتيب 16 هزار و 214 ريال و 16 هزار و 256 ريال بود که اين ميزان در بازار غير رسمي، 28 هزار و 800 ريال خريداري و 28 هزار و 500 ريال به فروش رسيد.

روزنامه وزین خراسان:cool:

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
باید کلک رشتی بزنی ! شما می تونی امروز بری بگی من اوراق می خوام . بانک هم سود این چند ماه رو بهت میده و برات یه سپرده باز میکنه . می تونی فرداش بری بگی من پولم رو می خوام و اصل پولت رو پس بگیری . البته چون پولت رو قبل از سررسید می گیری سود 22 درصد باهات حساب می کنه . در نتیجه باید یه مقدار از سودی رو که گرفتی ، برگردونی .

منم این کلک ها رو بلدم ولی شما خودت این کار را انجام دادی یا نه بانک که میگفت حداقل 1 ماه بعد پولت رو میدیم
لطفا اگر کسی این کار را کرده توضیح بده

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
منم این کلک ها رو بلدم ولی شما خودت این کار را انجام دادی یا نه بانک که میگفت حداقل 1 ماه بعد پولت رو میدیم

اینطور که دیروز به من گفت میدن ولی اگه اون ماهی که داری پولت رو میگیری 31 روز باشه و روز 29 باشی باید قید سود اون 29 روزت رو بزنی
بیشتر بخاطر این میگن که سود رو زیر یکماه نمیدن ولی سودهای ماه های قبلی رو میدن
وگرنه نمیدیم و این حرفها نداریم شاید یکی پولش رو لازم داشته باشه برای کار خیلی فوری و حیاتی غلط میکنن ندن

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
مدیر اداره بررسیها و سیاستهای اقتصادی بانک مرکزی:

تحویل‌گیرندگان سکه ضرر کردند/اخذ گواهی سپرده به جای سکه 3 برابر شد

به نقل از بانک مرکزی، پیمان قربانی گفت: بانک مرکزی به منظور رعایت حقوق و منافع ثبت نام کنندگان در طرح پیش خرید سکه و با هدف اجتناب از بروز شوک منفی قیمتی و کاهش شدید قیمتها در فرآیند عرضه تعداد قابل توجهی سکه به بازار، ابزارهای جایگزین و جذابی تدارک دیده که هر یک از آنها می تواند جوابگوی ترجیحات بخشی از ثبت نام کنندگان باشد.

مدیر اداره بررسیها و سیاستهای اقتصادی بانک مرکزی اعلام کرد: یکی از این ابزارهای جایگزین که در مقایسه با فرصت های سرمایه گذاری موجود، فرصتی استثنایی محسوب می شود، اوراق گواهی سپرده با نرخ سود 24 درصد است که سود متعلق به این اوراق از زمان ثبت نام محاسبه می شود و امکان تبدیل سکه های پیش خرید شده به گواهی سپرده بدون توجه به سررسید آنها وجود دارد.

وی درهمین رابطه افزود: این ویژگیها باعث می شوند استفاده از اوراق گواهی سپرده برای افراد واجد شرایط در قیاس با قیمتهای کنونی سکه در بازار از مزیت بسیار بالایی برخوردار باشند. استفاده از گواهی سپرده برای ثبت‌نام کنندگان با قیمتهای 598 هزار تومان و 627 هزار تومان حتی در قیاس با قیمتهای به مراتب بالاتر از قیمتهای کنونی نیز از مزیت قابل توجهی برخوردار است.

وی در مورد ‌تمهیدات بانک‌مرکزی برای خرید سکه از متقاضیانی که خواهان فروش سکه خود هستند، افزود: به منظور تامین سلیقه آن عده از ثبت نام‌کنندگان سکه که مایل به دریافت سکه و فروش آن در بازار هستند این امکان فراهم شده تا بدون مراجعه به بازار و تحمل صرف زمان و ریسکهای ناشی از نوسانات روزانه و لحظه‌ای قیمت در بازار با دریافت مبلغی نزدیک به قیمت خرید سکه در بازار از دریافت سکه انصراف دهند.

قربانی‌ خاطر‌نشان ساخت:‌ این افراد درصورت انصراف از دریافت سکه، از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند در حالی که به هنگام دریافت سکه بایستی مالیات بر ارزش افزوده را پرداخت نمایند ‌و آن را با نرخ خرید بازار که معمولاً چندین هزار تومان زیر قیمت فروش بازار است ( قیمت درج شده در رسانه‌ها و سایتها ) به فروش رسانند.

وی ‌افزود: در روزهای اخیر افرادی که در ازای انصراف از دریافت سکه از مبلغ پرداختی بانک استفاده کرده‌اند، به مراتب سود بیشتری نسبت به کسانی دریافت کرده‌اند که سکه‌های خود را دریافت و در بازار فروخته‌اند.

مدیر اداره بررسیها و سیاستهای اقتصادی بانک‌ ‌مرکزی در رابطه با تمایل برخی از افراد که به هر دلیل قصد دارند سکه‌های خود را حفظ نمایند، گفت: به منظور پاسخگویی به تقاضای این افراد، ابزاری به نام «گواهی طلا » یا « پته» طراحی شده که ضمن برخورداری از ضرایب امنیتی بالا، ریسک نگهداری آن به مراتب کمتر از نگهداری سکه است. این اوراق بی‌نام بوده و از قابلیت خرید و فروش در بازار ثانویه برخوردارند. دارنده این اوراق صاحب آن محسوب می‌شود و‌هر‌ زمان که بخواهد، می‌تواند با مراجعه به بانک و تحویل اوراق مزبور، سکه‌های خود را دریافت نماید.

وی‌افزود: با توجه به مزایای مترتب بر ابزارهای جایگزین پیشنهادی و به رغم اختیاری‌بودن کامل استفاده از ابزارهای موجود، آمار و ارقام حاکی از آن است هر روز بر تعداد کسانی که مایلند به جای سکه از ابزارهای جایگزین استفاده نمایند، افزوده می‌شود. به گونه‌ای که در هفته منتهی به 13 اردیبهشت به طور میانگین میزان استقبال روزانه افراد از گواهی سپرده، دریافت وجه نقد در ازای انصراف از دریافت سکه و اوراق گواهی طلا (پته) به ترتیب بیش از 3 برابر، 12 برابر و 2 برابر هفته قبل بوده است.

بدیهی است هرچه از زمان آغاز واگذاری سکه می‌گذرد، بر حجم سکه‌های انباشته شده نزد تحویل گیرندگان سکه افزوده می شود. لذا با فرض ثبات سایر شرایط، شاهد فشار بیشتری از سمت عرضه در بازار سکه خواهیم بود. این امر کاهش بیش از پیش قیمت سکه را در بازار به دنبال خواهد داشت. در چنین شرایطی، جذابیت ابزارهای جایگزین بانک مرکزی رو به فزونی خواهد گرفت به ویژه آن که بخش اعظم ثبت نام کنندگان مبلغی به مراتب بالاتر از 546 هزارتومان برای ثبت نام هر قطعه سکه پرداخت کرده‌اند.همین امر ایجاب می‌کند درصورت دریافت سکه مالیات بیشتری نیز پرداخت نمایند.

قربانی ضمن اشاره به محدودیت امکان‌ استفاده از ابزارهای جایگزین به ویژه اوراق گواهی سپرده در دوره زمانی محدود و مشخص‌، پیشنهاد کرد به منظور پرهیز از ضرر و زیان‌های احتمالی در آینده، افرادی که مایل به استفاده از این ابزارها هستند از فرصت مطلوب فعلی استفاده نمایند.

وی در پایان خاطر نشان ساخت: در نتیجه تبدیل سکه به اوراق گواهی سپرده ضمن برخورداری مشارکت کنندگان در طرح پیش فروش سکه از سود مناسب، امکان هدایت منابع مذکور به سمت فعالیت‌های مولد اقتصادی فراهم و فواید آن نصیب کل جامعه خواهد شد. ضمن آن‌که دارندگان اوراق گواهی سپرده طی دو سال آتی (سررسید اوراق) از مزیت نرخ سود 24 درصدی آن نیز برخوردار خواهند شد.

Eranico - تحویل‌گیرندگان سکه ضرر کردند/اخذ گواهی سپرده به جای سکه 3 برابر شد - ارانیکو

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
نه عزیزم بانک به خاطر اینکه از زیر بار زحمتش دربره این حرف رو زده ! مگه بانک میتونه بگه پولت رو نمی دم !!!؟؟ اینجوری گفته که پشیمونت کنه و یدفعه اصل پولت رو بگیری و خلاض !
البته بانک مرکزی هم در این مورد تقصیر داره که گزینه ای نذاشته که بی دردسر سود این چند ماهت رو بگیری و مجبور نباشی کلک رشتی بزنی !
اینطور که دیروز به من گفت میدن ولی اگه اون ماهی که داری پولت رو میگیری 31 روز باشه و روز 29 باشی باید قید سود اون 29 روزت رو بزنی
بیشتر بخاطر این میگن که سود رو زیر یکماه نمیدن ولی سودهای ماه های قبلی رو میدن
وگرنه نمیدیم و این حرفها نداریم شاید یکی پولش رو لازم داشته باشه برای کار خیلی فوری و حیاتی غلط میکنن ندن
نه اینطور نیست . اصلاً خاصیت اوراق در همینه که حرف وقت خواستی پولت رو بگیری و چیزی از سودش کم نشه یا خیلی جزئی باشه ، که در این مورد برداشت قبل از سررسید (منظور قبل از دو سال ) سود اون به 22 درصد کاهش پیدا می کنه ولی هر چند روز که پولت مونده باشه ، سودش رو میدن .
من خودم بخش نامه اش رو خوندم . خواستید براتون میزارم .

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
نه عزیزم بانک به خاطر اینکه از زیر بار زحمتش دربره این حرف رو زده ! مگه بانک میتونه بگه پولت رو نمی دم !!!؟؟ اینجوری گفته که پشیمونت کنه و یدفعه اصل پولت رو بگیری و خلاض !
البته بانک مرکزی هم در این مورد تقصیر داره که گزینه ای نذاشته که بی دردسر سود این چند ماهت رو بگیری و مجبور نباشی کلک رشتی بزنی !

نه اینطور نیست . اصلاً خاصیت اوراق در همینه که حرف وقت خواستی پولت رو بگیری و چیزی از سودش کم نشه یا خیلی جزئی باشه ، که در این مورد برداشت قبل از سررسید (منظور قبل از دو سال ) سود اون به 22 درصد کاهش پیدا می کنه ولی هر چند روز که پولت مونده باشه ، سودش رو میدن .
من خودم بخش نامه اش رو خوندم . خواستید براتون میزارم .

عزیز من اینا همه رو میدونم و بخشنامه را هم خوندم ولی اینجا ایرانه و حرفو عمل یکی نیست حالا اگه کسی رفته این کار را انجام داده بیاد بگه وگرنه ما هم میدونیم که بخشنامه چیه ولی عمل نمیشه

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
قيمت خريد نقدی سکه توسط بانک ملی شد 628000تومن!
منتظر نظرات اساتید تحلیل گر هستیم
بزودی (احتمالا اوایل خرداد) با اجرای فاز دوم هدفمندی معلوم میشه این کاهش قیمت ها برای چی بوده
من خودم به شخصه (به هیچکس توصیه یا ترغیب نمی کنم) ولی به شدت و با هر پولی که دستم میاد و بعدا قراره بیاد، سکه و دلار می خرم

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
بزودی (احتمالا اوایل خرداد) با اجرای فاز دوم هدفمندی معلوم میشه این کاهش قیمت ها برای چی بوده
من خودم به شخصه (به هیچکس توصیه یا ترغیب نمی کنم) ولی به شدت و با هر پولی که دستم میاد و بعدا قراره بیاد، سکه و دلار می خرم

شما میگین هدف دولت از کاهش قیمت دلار با ایجاد جو و تزریق دلار، اجرای فاز دوم هدفمندیه و داره این کارو میکنه که بتونه شوک بعد از فاز دوم رو تا حدودی کنترل کنه؟

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
عزیز من اینا همه رو میدونم و بخشنامه را هم خوندم ولی اینجا ایرانه و حرفو عمل یکی نیست حالا اگه کسی رفته این کار را انجام داده بیاد بگه وگرنه ما هم میدونیم که بخشنامه چیه ولی عمل نمیشه
اواخر سال 86 بود که با شراکت یکی دو نفر دیگه زدیم تو کار ساخت و ساز ( که ای کاش نمی زدیم ) تو جریان ساخت و ساز هم با شهرداری مشکل پیدا کردیم هم با بانک که جفتشون زیادی ازمون پول گرفتند . اومدیم تهران و رفتیم بانک مرکزی شکایت کردیم . دو ماه نشده بود که بانک پول اضافه ای رو که گرفته بود به حسابمون برگردوند .
از شهرداری هم رفتیم دیوان عدالت شکایت کردیم . الان سه ساله گذشته و حداقل در بهترین حالت دو سال دیگه هم طول میشکه تا ما به پولمون برسیم !! تازه اگه دیوان محترم رای به نفع ما بده .
این جریان رو برات نقل کردم که بدونی فرق سیستم بانکی با دیگه ادارات زمین تا آسمونه و نظارت روی بانکها خیلی بیشتر از دیگر اداراته . خصوصاً بانکهای دولتی . نمی گم ایده آله ولی نسبت به بقیه مملکت خیلی خوبه .
این جریان سکه هم بستگی به زرنگی خودتون داره . اگه هر چی بانک میگه مثل بچه مثبت سرتون را بندازید پایین و بیایید بیرون ، معلومه که اذییتون می کنند ولی اگر سفت وایسید که پولم رو می خوام جرات نمی کنند پولتون رو ندن . چون هیچ بخشنامه ای نیست که بهشون چنین اجازه ای بده که پول مردم رو به زور نگه دارن !! نه در مورد سکه و نه در هیچ شرایط دیگه ای بانک چنین اجازه ای نداره .
دیگه هم بیش از این در این مورد بحث نمی کنم . هر طور خودتون صلاح می دونید عمل کنید . فقط خواستم راهنمایی کوچکی کرده باشم .

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
شما میگین هدف دولت از کاهش قیمت دلار با ایجاد جو و تزریق دلار، اجرای فاز دوم هدفمندیه و داره این کارو میکنه که بتونه شوک بعد از فاز دوم رو تا حدودی کنترل کنه؟
یحتمل همینه

IvY

Registered User
لایک‌ها
110

تاثیر و ربط مرحله ی دوم هدف مندی یارانه ها روی سکه و دلار چیه ؟؟؟ مگه توی مرحله ی اول ( دی 89 ) دلار و سکه گرون شد ؟؟؟

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
20120503113313cb-08-02.jpg

روزنامه ایران، ارگان مطبوعاتی دولت در شماره دیروز خود تیتر نخست را زیر عنوان «عملیات فریب» به «گزارشی از لزوم توجه به ابعاد مختلف مذاکرات هسته‌ای» اختصاص داد و نوشت: «در حالی که غرب به نتایج مذاکرات هسته‌ای بیش از هرطرف دیگری نیازمند است و روند این مذاکرات می‌تواند به عنوان برگ برنده جمهوری اسلامی محسوب گردد، اما اظهارات و موضع‌گیری‌های چند روز اخیر برخی مسوولان و سیاسیون بدون توجه لازم به تاکتیک‌های رسانه‌ای طرف مقابل این نگرانی را ایجاد کرده که برگ برنده فوق به پاشنه آشیل تبدیل شود.»

ایران اضافه کرد: «بعضی مسوولان دستگاه سیاست خارجی و برخی نمایندگان مجلس و رسانه‌های داخلی در حالی که جمهوری اسلامی همواره اعلام کرده بود تحریم‌های غرب اثری بر زندگی مردم در ایران ندارد در یک اقدام غیرقابل توجیه دائما از انتظار ایران مبنی بر لغو تحریم‌ها سخن گفتند.» روزنامه دولت تاکید کرد: «قیمت سکه و ارز کشور نیز که در یک شرایط کذایی و غیرپایدار به شدت بالا رفته بود به ناگاه سقوط می‌کند تا افکار عمومی مطمئن شوند شرایط اقتصادی کشور با مذاکرات سیاسی و هسته‌ای گره خورده است. ایجاد این تلقی در افکار عمومی که نتایج مذاکرات بغداد قطعا لغو تحریم‌ها خواهد بود می‌تواند در صورت عدم حصول نتیجه فوق، شوک سنگینی به بازار‌های اقتصادی کشور وارد کند.»

در واکنش به این تیتر روزنامه دولت، سایت خبری خبرآنلاین که به مواضع علی لاریجانی، رییس مجلس نزدیک است، نوشت: به‌دنبال نارضایتی تیم دولت از مذاکرات استانبول 2 و دستاوردهایی که سعید جلیلی دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به ارمغان آورده، روزنامه ایران با هدف کمرنگ جلوه دادن این دستاوردها، مذاکرات استانبول 2 را یک عملیات «فریب بزرگ» توصیف کرد و به سیاستمداران توصیه کرد که گول این فریب را نخورند! خبرآنلاین در ادامه نوشت: تحلیل گران سیاسی معتقدند، تیم دکتر احمدی‌نژاد از تداوم نقش‌آفرینی در مذاکرات ایران با 1+5 کنار گذاشته شده و به همین دلیل، این تیم مبادرت به تخریب روند مذاکرات کرده است.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
20120503113313cb-08-02.jpg

روزنامه ایران، ارگان مطبوعاتی دولت در شماره دیروز خود تیتر نخست را زیر عنوان «عملیات فریب» به «گزارشی از لزوم توجه به ابعاد مختلف مذاکرات هسته‌ای» اختصاص داد و نوشت: «در حالی که غرب به نتایج مذاکرات هسته‌ای بیش از هرطرف دیگری نیازمند است و روند این مذاکرات می‌تواند به عنوان برگ برنده جمهوری اسلامی محسوب گردد، اما اظهارات و موضع‌گیری‌های چند روز اخیر برخی مسوولان و سیاسیون بدون توجه لازم به تاکتیک‌های رسانه‌ای طرف مقابل این نگرانی را ایجاد کرده که برگ برنده فوق به پاشنه آشیل تبدیل شود.»

ایران اضافه کرد: «بعضی مسوولان دستگاه سیاست خارجی و برخی نمایندگان مجلس و رسانه‌های داخلی در حالی که جمهوری اسلامی همواره اعلام کرده بود تحریم‌های غرب اثری بر زندگی مردم در ایران ندارد در یک اقدام غیرقابل توجیه دائما از انتظار ایران مبنی بر لغو تحریم‌ها سخن گفتند.» روزنامه دولت تاکید کرد: «قیمت سکه و ارز کشور نیز که در یک شرایط کذایی و غیرپایدار به شدت بالا رفته بود به ناگاه سقوط می‌کند تا افکار عمومی مطمئن شوند شرایط اقتصادی کشور با مذاکرات سیاسی و هسته‌ای گره خورده است. ایجاد این تلقی در افکار عمومی که نتایج مذاکرات بغداد قطعا لغو تحریم‌ها خواهد بود می‌تواند در صورت عدم حصول نتیجه فوق، شوک سنگینی به بازار‌های اقتصادی کشور وارد کند.»

در واکنش به این تیتر روزنامه دولت، سایت خبری خبرآنلاین که به مواضع علی لاریجانی، رییس مجلس نزدیک است، نوشت: به‌دنبال نارضایتی تیم دولت از مذاکرات استانبول 2 و دستاوردهایی که سعید جلیلی دبیر شورای‌عالی امنیت ملی به ارمغان آورده، روزنامه ایران با هدف کمرنگ جلوه دادن این دستاوردها، مذاکرات استانبول 2 را یک عملیات «فریب بزرگ» توصیف کرد و به سیاستمداران توصیه کرد که گول این فریب را نخورند! خبرآنلاین در ادامه نوشت: تحلیل گران سیاسی معتقدند، تیم دکتر احمدی‌نژاد از تداوم نقش‌آفرینی در مذاکرات ایران با 1+5 کنار گذاشته شده و به همین دلیل، این تیم مبادرت به تخریب روند مذاکرات کرده است.

اینا تا الان الان هم کلا کاراشون فریب بوده . از لحاظ حقوق بین الملل به هیچ عنوان 1 شبه کل تحریمهای ایران لغو نمیشه و نخواهد هم شد چون تحریم های ایران به صورت بند بند هست . دولت آمریکا - خزانه داری فدرال - شورای امنیت و اتحادیه اروپا . ببینید اگر کسی از حقوق بین الملل خبر داشته باشه و در سطح مقطع دکترا لااقل فقط 1 بار سر کلاس های این حقوق بین الملل رفته باشه میفهمه که نمیشه 1 شبه کله تحریم های ایران برداشته بشه . البته اگر این نشست بغداد هم مثل استانبول مثبت باشه (که ایشالا این جور باشه ) مثل دولت 8 ام به این دولت هم پیشنهادهای تشویقی میگن و تحریمهایی که میشه رو بر میدارن . همیشه این مد نظرتون 2 تا عنوان از تحریمهای ایران باید بره دادگاه لاهه تا لغو بشه : 1-حمایت از تروریسم - 2-محور شرارت و فاندینگ تروریسم . پس تحریمهای ایران هم از لحاظ حقوقی و هم از لجاظ سیاسی پیچیدگی های خاصی داره . به شخصه فکر میکنم اگر این نشست بغداد هم مثبت باشه این امتیازات رو ایران میگیره :

1-لغو تحریم بانک ممرکزی و تحریم نفت
2-بازگشت بانک های تحریم شده توسط اتحادیه اروپا به شبکه سوئیفت
3-احراز دقیق اورژیل معاملات ارزی تا خواص و زیر نظر بانک جهانی برای نقل و انتقالات مالی
4-لغو برخی از تحریمهای مسافرتی اتباع ایرانی

از لحاظ حقوقی این ها قابل انجام هست ولی باقیش باید گفت : نچ به این راحتی ها هم نی
i320021_papiyon.png

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
همان لغو تحريم بانك مركزي و نفت كافيه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
رسیدن دلار بعد مذاکرات اگه نتیجه مثبت باشه به 1400 هم بعید نیست , ولی وای به حال این مملکت اگه منفی باشه !!
رسما الان نگه داشتن یا فروختن قماره !! مخصوصا نگه داشتن.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
تو بغداد قراره سر چی به توافق برسن ؟
غنی سازی سه درصدی ؟پنج درصدی ؟بیست درصدی ؟

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191

من برعکس فکر میکنم چون این دو تا عصای دست این رژیمه تا انتها نگه اش دارن و به این سادگی ها تحریم را برندارن
تو همین نشست هم جلیلی گویا نه اومده نه نیومده گفته تحریم نفت را بردارن که نشون از اهمیتش هست

اینم جالبه در نوع خودش
دعای سردار نقدی برای عمیق‌تر شدن تحریم‌ها

بالا