mosalmanirani
Registered User
خب قیمت سکه دو برابر شد. این یعنی تورم 100%. به نظرم ایشون خیلی خوشبینانه پیش بینی کرده بودن و عملا شرایط بدتر شده.
پس الان حتما تورم منفی داریم که سکه از 800 هزار تومن دم عید به 650 هزار تومن رسیده!!!!!
خب قیمت سکه دو برابر شد. این یعنی تورم 100%. به نظرم ایشون خیلی خوشبینانه پیش بینی کرده بودن و عملا شرایط بدتر شده.
اصلا سکه رو ولش کن، من دیروز گوجه فرنگی خریدم 3900 تومن، احتمالا توی محل شما هم ارزون می فروشن، نمی دونم یا از تعاونی که بهتون جنس های بعضا مفتی میدن خرید می کنید
دوست عزیز شما هم سیاست جناب احمدی نژاد رو در پیش گرفتی که میگفت بیاید از محل ما خرید کنید !:hmm:نخیر دوست عزیز منم تو همین کشور در مشهد الرضا زندگی میکنم. گوجه هم دیروز از بازارهای شهرداری مشهد که کیفیت خیلی خوبی هم دارن تو میدون جانباز2500 تومن خریدم نه 3900!!!!
تازه با یه قلم کالا که صد در صد با عرضه بیشتر در روزهای آتی تا 1000 تومن هم پایین میاد که نرخ تورم رو محاسبه نمیکنن. مثلا تخم مرغ نسبت به پارسال کاهش قیمت داشته بیایم بگبم تورم تو کشوره منفیه!!!!!!! به نظر من تورم سال گذشته به خاطر این تلاطم های بازار ارز بیشتر از 21.5 درصده ولی اصلا تو رقمهای تخیلی 70 80 درصد نیست.![]()
دوست عزیز شما هم سیاست جناب احمدی نژاد رو در پیش گرفتی که میگفت بیاید از محل ما خرید کنید !:hmm:
عزیزم من چیزی رو باور می کنم که دارم میخرم !
گوجه 3000 تومنی رو:baaasmile
شما خوش به حالت 2500 تومنی میخوری !uke:
در ثانی حواستون باشه گوجه فرنگی 2500 !!!!!:grrr:
فعلا کف قیمتی سکه در بازار 650 و دلارم 1660 هست از این پایینتر نمیاد این هفته
به نظرم مقداری افزایش قیمت برای روزهای آینده قابل تصور هست.:wacko:
البته این کاهش تا حدودی ادامه و بعدش افزایش خواهیم داشت.
اواخر اردیبهشت به نظرم رکوردی جدیدی از کاهش قیمت زده بشه.![]()
پس الان حتما تورم منفی داریم که سکه از 800 هزار تومن دم عید به 650 هزار تومن رسیده!!!!!
سلام عزیزم جونم با من بودی .چه عجب یکی دلش برای ما تنگ شد .بس که تو ماه و مهربون و خانومی .من اینجام.داریم به سکه 500 تومنی نزدیک میشیم:دیاين آقاي LAPD كجاست؟ چرا تحليل نميذاره تا ما استفاده كنيم؟ همه بچهها غيبشون زده... حوصلهام سررفته. از اين همه دغل بازي بانك خسته شدم. آدم حالش بهم ميخوره. يكي از دوستان بياد اينجا يك خورده دلمون باز بشه. هوري جان تو كجايي؟ نيستي؟
i like itدوست عزیز شما هم سیاست جناب احمدی نژاد رو در پیش گرفتی که میگفت بیاید از محل ما خرید کنید !:hmm:
عزیزم من چیزی رو باور می کنم که دارم میخرم !
گوجه 3000 تومنی رو:baaasmile
شما خوش به حالت 2500 تومنی میخوری !uke:
در ثانی حواستون باشه گوجه فرنگی 2500 !!!!!:grrr:
ممنون از نظرتون. شما هم كه اينجاييد پس چرا چيزي نميگيد؟ راستي اين چند روزه چقدر پير شديناينقدر غصه مال دنيارو نخوريد ارزش نداره
![]()
سلام عزیزم جونم با من بودی .چه عجب یکی دلش برای ما تنگ شد .بس که تو ماه و مهربون و خانومی .من اینجام.داریم به سکه 500 تومنی نزدیک میشیم:دی
i like it
در حوانی پیر شده .
سلام عزیزم جونم با من بودی .چه عجب یکی دلش برای ما تنگ شد .بس که تو ماه و مهربون و خانومی .من اینجام.داریم به سکه 500 تومنی نزدیک میشیم:دی
.
ممنون هوري جون. ماشاا... چقدر سرخاب سفيداب كردي، نكنه خبريهمينه كه كم پيدا شدي!!:lol: غصه نخور درست ميشه صد سال اول مشكله. آخه همه چيز ارزون شده سكه و دلار هم داره معكوس ميزنه... حالا باز بگيد گرونيه...
خدا کنه سکه قیمتش کلی بیاد پایین برای هورسا خانم یه خواستگار خوب بعد مدتها بیاد
طبق نرخ سایت طلا : 662542 ریال:blush:گرم طلا ساعت 7 بعد از ظهر اصفهان : 66500 !
نخیر دوست عزیز منم تو همین کشور در مشهد الرضا زندگی میکنم. گوجه هم دیروز از بازارهای شهرداری مشهد که کیفیت خیلی خوبی هم دارن تو میدون جانباز2500 تومن خریدم نه 3900!!!!
تازه با یه قلم کالا که صد در صد با عرضه بیشتر در روزهای آتی تا 1000 تومن هم پایین میاد که نرخ تورم رو محاسبه نمیکنن. مثلا تخم مرغ نسبت به پارسال کاهش قیمت داشته بیایم بگبم تورم تو کشوره منفیه!!!!!!! به نظر من تورم سال گذشته به خاطر این تلاطم های بازار ارز بیشتر از 21.5 درصده ولی اصلا تو رقمهای تخیلی 70 80 درصد نیست.![]()