• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
خب قیمت سکه دو برابر شد. این یعنی تورم 100%. به نظرم ایشون خیلی خوشبینانه پیش بینی کرده بودن و عملا شرایط بدتر شده.

پس الان حتما تورم منفی داریم که سکه از 800 هزار تومن دم عید به 650 هزار تومن رسیده!!!!!

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
اصلا سکه رو ولش کن، من دیروز گوجه فرنگی خریدم 3900 تومن، احتمالا توی محل شما هم ارزون می فروشن، نمی دونم یا از تعاونی که بهتون جنس های بعضا مفتی میدن خرید می کنید

نخیر دوست عزیز منم تو همین کشور در مشهد الرضا زندگی میکنم. گوجه هم دیروز از بازارهای شهرداری مشهد که کیفیت خیلی خوبی هم دارن تو میدون جانباز2500 تومن خریدم نه 3900!!!!

تازه با یه قلم کالا که صد در صد با عرضه بیشتر در روزهای آتی تا 1000 تومن هم پایین میاد که نرخ تورم رو محاسبه نمیکنن. مثلا تخم مرغ نسبت به پارسال کاهش قیمت داشته بیایم بگبم تورم تو کشوره منفیه!!!!!!! به نظر من تورم سال گذشته به خاطر این تلاطم های بازار ارز بیشتر از 21.5 درصده ولی اصلا تو رقمهای تخیلی 70 80 درصد نیست.;)

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
نخیر دوست عزیز منم تو همین کشور در مشهد الرضا زندگی میکنم. گوجه هم دیروز از بازارهای شهرداری مشهد که کیفیت خیلی خوبی هم دارن تو میدون جانباز2500 تومن خریدم نه 3900!!!!

تازه با یه قلم کالا که صد در صد با عرضه بیشتر در روزهای آتی تا 1000 تومن هم پایین میاد که نرخ تورم رو محاسبه نمیکنن. مثلا تخم مرغ نسبت به پارسال کاهش قیمت داشته بیایم بگبم تورم تو کشوره منفیه!!!!!!! به نظر من تورم سال گذشته به خاطر این تلاطم های بازار ارز بیشتر از 21.5 درصده ولی اصلا تو رقمهای تخیلی 70 80 درصد نیست.;)
دوست عزیز شما هم سیاست جناب احمدی نژاد رو در پیش گرفتی که میگفت بیاید از محل ما خرید کنید !:hmm:
عزیزم من چیزی رو باور می کنم که دارم میخرم !:p
گوجه 3000 تومنی رو:baaasmile
شما خوش به حالت 2500 تومنی میخوری !:puke:
در ثانی حواستون باشه گوجه فرنگی 2500 !!!!!:grrr:

per3polis

Registered User
لایک‌ها
32
دوست عزیز شما هم سیاست جناب احمدی نژاد رو در پیش گرفتی که میگفت بیاید از محل ما خرید کنید !:hmm:

لایک می شود

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون از اينكه نظرتونو داديد باز شما اينجاييد ميشه يكي بگه بقيه كجا غيبشون زده؟ نكنه همه رفتن نمايشگاه كتاب :)

فعلا کف قیمتی سکه در بازار 650 و دلارم 1660 هست از این پایینتر نمیاد این هفته

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به نظرم مقداری افزایش قیمت برای روزهای آینده قابل تصور هست.:wacko:
البته این کاهش تا حدودی ادامه و بعدش افزایش خواهیم داشت.;)
اواخر اردیبهشت به نظرم رکوردی جدیدی از کاهش قیمت زده بشه.:D

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون از نظرتون. شما هم كه اينجاييد پس چرا چيزي نميگيد؟ راستي اين چند روزه چقدر پير شدين :D اينقدر غصه‌ مال دنيارو نخوريد ارزش نداره ;)

به نظرم مقداری افزایش قیمت برای روزهای آینده قابل تصور هست.:wacko:
البته این کاهش تا حدودی ادامه و بعدش افزایش خواهیم داشت.;)
اواخر اردیبهشت به نظرم رکوردی جدیدی از کاهش قیمت زده بشه.:D

nima.a

Registered User
لایک‌ها
1
پس الان حتما تورم منفی داریم که سکه از 800 هزار تومن دم عید به 650 هزار تومن رسیده!!!!!

لایک می شود!

البته این هم بدون شرح:
13900913172721578_PhotoL.jpg

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اين آقاي LAPD كجاست؟ چرا تحليل نمي‌ذاره تا ما استفاده كنيم؟ همه بچه‌ها غيبشون زده... حوصله‌ام سررفته. از اين همه دغل بازي بانك خسته شدم. آدم حالش بهم ميخوره. يكي از دوستان بياد اينجا يك خورده دلمون باز بشه. هوري جان تو كجايي؟ نيستي؟
سلام عزیزم جونم با من بودی .چه عجب یکی دلش برای ما تنگ شد .بس که تو ماه و مهربون و خانومی .من اینجام.داریم به سکه 500 تومنی نزدیک میشیم:دی
i like it
ممنون از نظرتون. شما هم كه اينجاييد پس چرا چيزي نميگيد؟ راستي اين چند روزه چقدر پير شدين :D اينقدر غصه‌ مال دنيارو نخوريد ارزش نداره ;)

در حوانی پیر شده .

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
سلام عزیزم جونم با من بودی .چه عجب یکی دلش برای ما تنگ شد .بس که تو ماه و مهربون و خانومی .من اینجام.داریم به سکه 500 تومنی نزدیک میشیم:دی

i like it

در حوانی پیر شده .

هورسا خانم بزنم به تخته روز به روز داری جونتر میشی

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون هوري جون. ماشاا... چقدر سرخاب سفيداب كردي، نكنه خبري :D;) همينه كه كم پيدا شدي!!:lol: غصه نخور درست ميشه صد سال اول مشكله. آخه همه چيز ارزون شده سكه و دلار هم داره معكوس ميزنه... حالا باز بگيد گرونيه...

.

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
ممنون هوري جون. ماشاا... چقدر سرخاب سفيداب كردي، نكنه خبري :D;) همينه كه كم پيدا شدي!!:lol: غصه نخور درست ميشه صد سال اول مشكله. آخه همه چيز ارزون شده سكه و دلار هم داره معكوس ميزنه... حالا باز بگيد گرونيه...

خدا کنه سکه قیمتش کلی بیاد پایین برای هورسا خانم یه خواستگار خوب بعد مدتها بیاد

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اونوقت ريسكش ميره بالا، پايين كه بياد توقع هوري جون ممكنه بره بالا پيشنهادات بالا بده يه دفعه طرف بپره :D

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
گرم طلا ساعت 7 بعد از ظهر اصفهان : 66500 !

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هورسا خانم بزنم به تخته روز به روز داری جونتر میشی
خیلی ممنونم

خیلی بدو معنی دار گفتیا پسر خوب مگه پیدا میشه تخمشو ملخ خورده مرد هم مردای قدیم
در ضمن من کلی خواستگار دارم

الی جان سرخاب سفیداب کردم:دی

mzh

Registered User
لایک‌ها
39

دوست عزیز تورم نه ۸۰% هست ونه ۲۱.۵% در حدود ۴۰% هست
شما یه کم تو نرخ سود بانکها دقت کنی میبینی موسساتی مثل کوثر و قوامین که همه میدونیم از کجا ساپورت میشن دارن تا ۲۷% سود میدن
پس کدوم عقل سلیمی ۲۱.۵% رو میتونه قبول کنه؟!
در ضمن گوجه فرنگی هم امروز تو تهران از میوه فروشی ۲۷۰۰ تومن خریدم
ولی توجه داشتخ باشید پارسال کیلویی ۵۰۰-۸۰۰ تومن بود
الان به جای اینکه با افتخار بگید ۲۵۰۰ تومن خریدید بهتره یه کم فکر کنید که یه کاگر با ماهی ۳۵۰ هزار تومن حقوق و گیریم ماهی ۱۰۰ تومن هم یارانه چجوری داره زندگی میکنه؟!
نون دونه ای ۲۵۰ تومن
گوشت کیلویی ۱۷ هزار تومن
مرغ کیلویی ۴۳۰۰ تومن
برنج کیلویی ۴ تا۷ هزار تومن
و الی آخر
در ضمن ایاب و ذهاب و کرایه خونه ئ پوشاک هم حداقل ۲-۳ برابر ۲ سال پیش هست
من کاری به سیاست و افراد سیایی ندارم ولی متاسفم که هیچ کس جواب گو نیست و ....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
خیلی ممنونم

خیلی بدو معنی دار گفتیا پسر خوب مگه پیدا میشه تخمشو ملخ خورده مرد هم مردای قدیم
در ضمن من کلی خواستگار دارم

الی جان سرخاب سفیداب کردم:دی

هورسا خانم شوخی شهرستانی بود شما به دل نگیر بر منکرش لعنت

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
با این بابا جرو بحث نکنید , این دیگه داره گندشو در میاره .

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
مردم هر کشوری سرنوشت خودشون رو تعیین میکنن مردم ایران هم لیاقتشون همین بوده مگه کشور های خارجی از اول همین جور بودن اینقدر اجدادشون زجر کشیدن تا حالا اینا به این جا رسیدن همین سیاه پوستهای امریکا چقدر این سفید پوستها ازشون بیگاری کشیدن چندین نسل تا امروز که کم کم دارن حقشون رو میگیرن حالا رییس جمهمور امریکا یه سیاه پوسته والا منم خودم از همه بیشتر تو فشارم ولی دیگه این اجداد ما بودن که این مملکت رو به ما تحویل دادن و ما هم مجبوریم همین جوری زندگی کنیم یا این که سرزنششون کنیم

بالا