• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من برعکس فکر میکنم چون این دو تا عصای دست این رژیمه تا انتها نگه اش دارن و به این سادگی ها تحریم را برندارن
تو همین نشست هم جلیلی گویا نه اومده نه نیومده گفته تحریم نفت را بردارن که نشون از اهمیتش هست

اینم جالبه در نوع خودش
دعای سردار نقدی برای عمیق‌تر شدن تحریم‌ها
جالبه تیترش

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من برعکس فکر میکنم چون این دو تا عصای دست این رژیمه تا انتها نگه اش دارن و به این سادگی ها تحریم را برندارن
تو همین نشست هم جلیلی گویا نه اومده نه نیومده گفته تحریم نفت را بردارن که نشون از اهمیتش هست

اینم جالبه در نوع خودش
دعای سردار نقدی برای عمیق‌تر شدن تحریم‌ها

تحریم ها گلم برای بعضی ها منبع درآمد عظیم هست . یه مثال توی شغل خودم بزنم رک و راست . اگر روزی کلیه تحریم های ایران برداشته بشه و بانک های بتونن مثل کشورهای دیگه بیان و حواله بزنن نقش صراف ها در این مملکت میشه خیار
i298960_ddd.gif
والا راست میگم . حالا من نه تنها نارحت نمیشم با اینکه عملا کارم نابود شده ولی خوشحال میشم چرا ؟ میرم آفیس 24 ساعته وسترن یونیون و مانی گرام میزنم کپل
i298960_ddd.gif
به همین راحتی نه ناراحت میشم نه چیزی چون کارم میشه قانونی قانونی .

یه مثال دیگه
i298960_ddd.gif
: اگر کلیه تحریم ها برداشته بشه دیگه رانت دلار دولتی معنی نداره . اااااااااااااااااااااااااااااااااااخخخخخخخخخخخخخخخ چی میشه یعنی بانک از لحاظ بین المللی مجبور میشه با سود لایبور 0.04% بالاتر از نرخ اعلامی بانک مرکزی ارز محلی رو به تمامی ارز های جهان رو اکسچنج کنه
i298960_ddd.gif
دیگه آقازاده ها نمی تونن از این راه میلیاردر بشن . این مثال ها شد نمونه کوچیک اینکه تحریمها چی هستن و چه نوع درآمد زائی پشتشون هست
i298960_ddd.gif

این یک مثال ساده بود در حد و اندازه خودم که سیاسی هم نشه
i298960_ddd.gif
حالا دیگه الا بالاش رو حساب کن دادا
i298960_ddd.gif

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
شما میگین هدف دولت از کاهش قیمت دلار با ایجاد جو و تزریق دلار، اجرای فاز دوم هدفمندیه و داره این کارو میکنه که بتونه شوک بعد از فاز دوم رو تا حدودی کنترل کنه؟
بله، شاخص گرانی بین عوام قیمت سکه و دلاره، چون برای اکثر افراد تا زمانیکه تورم به سرعت (طی چند روز) 50% رو رد نکنه خیلی متوجه میزان بالا رفتن قیمت ها نمیشن، اما وقتی قیمت سکه هر روز از تلویزیون اعلام می شه و طرف می بینه یه دفعه 50 - 100 تومن رفت بالا خیلی براش ملموس تر خواهد بود.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
تاثیر و ربط مرحله ی دوم هدف مندی یارانه ها روی سکه و دلار چیه ؟؟؟ مگه توی مرحله ی اول ( دی 89 ) دلار و سکه گرون شد ؟؟؟

تاثیرش افزایش نقدینگی با افزایش مبلغ یارانه نقدی و در نتیجه تورم بیشتر و قیمت های بالاتره
طبق پیش بینی کارشناسان در صورت اجرای فاز دوم در اوایل خرداد، نرخ تورم 400% خواهد بود

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
فاز دوم ديگر طبق نظر دولت انجام نخواهد شد

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
طرح جديد 662000
نيم سکه 334000
ربع سکه 180000

دلار آمريکا 1685
يورو 2250

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
تو قسمت اخبار مخصوص کارکنای بانک ملی این خبر هست
تشويق و ترغيب پيش خريد كنندگان مسكوك طلا به استفاده از يك يا تركيبي از روش هاي جايگزين بجاي تحويل مسكوك طلا
http://bmi.ir/Fa/Announce.aspx?annId=3501
که خوب ما دسترسی نداریم کسی دسترسی داره متنش رو بگه چی هست

بانک که دلش به حال ما نسوخته یه نفعی داره براشون ما سکه نگیریم

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
تو قسمت اخبار مخصوص کارکنای بانک ملی این خبر هست
تشويق و ترغيب پيش خريد كنندگان مسكوك طلا به استفاده از يك يا تركيبي از روش هاي جايگزين بجاي تحويل مسكوك طلا
http://bmi.ir/Fa/Announce.aspx?annId=3501
که خوب ما دسترسی نداریم کسی دسترسی داره متنش رو بگه چی هست

بانک که دلش به حال ما نسوخته یه نفعی داره براشون ما سکه نگیریم
من دسترسی دارم ولی دلیلش رو نمی دونم چون اصلاً ربطی به بانک ملی نداره ! اینا سیاستهای بانک مرکزیه و دلیلش رو هم فقط خودشون می دونند .

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
تاثیرش افزایش نقدینگی با افزایش مبلغ یارانه نقدی و در نتیجه تورم بیشتر و قیمت های بالاتره
طبق پیش بینی کارشناسان در صورت اجرای فاز دوم در اوایل خرداد، نرخ تورم 400% خواهد بود

اره حتما این کارشناسا یکیشون آقا توکلی هست که پیش بینی کرده بود تورم فاز اول هدفمندی در سال اول اجرا 80 درصد باشه!!!!!:lol:

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
اره حتما این کارشناسا یکیشون آقا توکلی هست که پیش بینی کرده بود تورم فاز اول هدفمندی در سال اول اجرا 80 درصد باشه!!!!!:lol:
هر چند صحبت شما کاملاً خارج از موضوع تاپیک است ولی تمامی اقتصاددانها وجود تورم بالا و بیماری هلندی در کشور را تأیید کردند ، ولی گویا شما در کشوری غیر از ایران زندگی می کنید که این واقعیت را به تمسخر گرفته اید!

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

خب قیمت سکه دو برابر شد. این یعنی تورم 100%. به نظرم ایشون خیلی خوشبینانه پیش بینی کرده بودن و عملا شرایط بدتر شده.

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
اصلا سکه رو ولش کن، من دیروز گوجه فرنگی خریدم 3900 تومن، احتمالا توی محل شما هم ارزون می فروشن، نمی دونم یا از تعاونی که بهتون جنس های بعضا مفتی میدن خرید می کنید

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
البته گوجه فرنگی دیروز 3000 تومن خرید شد !
در کل گوجه فرنگی 3000 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

*sepideh*

Registered User
لایک‌ها
433
گوجه فرنگی درهم 3500 :دی تاپیک طلا و سکه است یا میدون تره بار ؟ :دی

mikhak1

Registered User
لایک‌ها
10
6570000 سکه طرح جدید
3320000 نیم سکه
1800000 ربع سکه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اين آقاي LAPD كجاست؟ چرا تحليل نمي‌ذاره تا ما استفاده كنيم؟ همه بچه‌ها غيبشون زده... حوصله‌ام سررفته. از اين همه دغل بازي بانك خسته شدم. آدم حالش بهم ميخوره. يكي از دوستان بياد اينجا يك خورده دلمون باز بشه. هوري جان تو كجايي؟ نيستي؟

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
فعلا کف قیمتی سکه در بازار 650 و دلارم 1660 هست از این پایینتر نمیاد این هفته

بالا