• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اين تاپيك امروز چقدر سوت و كور بودش، فكر كنم همه رفته بودن بازار خريد و فروش كنن :happy:

من فداي اين پرنده غمگين بشم خيلي ناراحته ... آدم دلش براش كباب ميشه :(

در ضمن براي خودت حساب كتاب نكن اينجا ايرانه بگو يا شانس و يا اقبال :D

بانک مرکزی در مرحله دوم برای تحویل چهارماهه در سررسید خرداد ، 628 تومان از متقاضیان دریافت کرده اگر مشتریان از این خرید سود 24 درصدی هم انتظار داشته باشند ، باید شصت هزار تومان سود بگیرند (در حالیکه به اردیبهشتی ها بانک 90000 تومان سود داد ). یعنی بانک باید از آنان 688 تومان بخرد . با احتساب مالیات اگر سکه را از بانک بگیرند باید بازار حداقل 720 تومان از آنان بخرد .اگر کمتر قیمت بخورد مردم یا ذخیره می کنند یا به بانک میدهند .
دوستان در این مورد نظری؟سخنی؟نکته ای؟:rambo:

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
اين تاپيك امروز چقدر سوت و كور بودش، فكر كنم همه رفته بودن بازار خريد و فروش كنن :happy:

من فداي اين پرنده غمگين بشم خيلي ناراحته ... آدم دلش براش كباب ميشه :(

در ضمن براي خودت حساب كتاب نكن اينجا ايرانه بگو يا شانس و يا اقبال :D
like
از اونجایی که هر تصمیمی باید بر اساس یک نتیجه گیری انجام بشه با شیر یا خط موافق ترم

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
نه دوست عزیز بانک نمیخره یک کاری میکنه تا مردم بیان اوراق بگیرن دیروز رفته بودم بانک بعضی ها اومده بودند اوراق بگیرند خود کارمند بانک هم گفت اوراق بگیرید بهتره سود و اصلش رو میتونین بگیرید تو بخشنامه اش هم نوشته بود بعد رییسش لاشی بازی دراورد گفت هر کی اوراق بگیره پولشو معلوم نیست کی بدیم شاید تا سرسید 2 ساله هم ندیم این کارها رو میکنند تا مردم سود هم نگیرن وپولشون رو بردارند ولی این رییسه عجب ادم پاچه خواری بود به فکر مردم که نیستند بی انصافها

منم اینو میدونم دوست عزیز ولی وقتی میری بانک یه چیز دیگه میگویند یه بنده خدا میگفت که من سودم نمیخوام فقط پولمو بدین نمیدونم چرا بانک این بازی ها رو در میاره

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
منم اینو میدونم دوست عزیز ولی وقتی میری بانک یه چیز دیگه میگویند یه بنده خدا میگفت که من سودم نمیخوام فقط پولمو بدین نمیدونم چرا بانک این بازی ها رو در میاره

یعنی اصل پولت رو هم برنمیگردونن؟

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
من امروز رفتم بانک حواله سکه هامو(4 تا) دادم و پولمو پس گرفتم
هیچ مشکلی هم نبود

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
اگر می تونستن دلار وارد می کردن ... :D
اینجا ایران است سرزمین تحریم ... ( خرید و فروش فلزات قیمتی هم تحریم هست )
به عبارت دیگه یعنی خیلی به سوم خرداد امیدوار نیستند ! یا شاید هم چیز دیگه ای هست که ما بی خبریم .
به هر حال بانک مرکزی بیخودی به مردم نود تومن سود نمیده .

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
یه بانک دیگه رفتم گفت بعد 1 یا 2 ماه میتونی برداری
امروز اوراق بگیر ،فرداش برو باطلش کن و علاوه بر اصل پولت،سود 1 روزت هم رو بگیر!!
اگه شک داری، کد شعبه رو تو همین تاپیک اعلام کن تا ببینی چه جوری کارت راه می افته!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دلم لک زده واسه نوسان گیری کپل
i320021_papiyon.png

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
چطور مگه؟

البته ما كه بلد نيستيم ميايم نوسان بگيريم يه دفعه نوسانه مارو ميگيره ديگه ول نمي‌كنه :lol:

همون کاری که یه بار با 1000 تا سکه کردم توی تاپیک
i320021_papiyon.png
اون منظورم هست :دی .

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
بله يادمه ولي من سرمايه شما رو ندارم، اگه داشتمم از اين كارا نمي‌كردم همون ميذاشتم تو بانك بهره شو ميگرفتم حتي ناچيز مي‌گرفتم. اين كارا اعصاب خورد كنه. آدم از زندگي ميفته.

همون کاری که یه بار با 1000 تا سکه کردم توی تاپیک
i320021_papiyon.png
اون منظورم هست :دی .

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان دقیقن دارن قیمت ارز رو می یارن پایین الان اکثرا داره پولاشونو پس می گیرن اگه سکه هم بخوان می رن از بازار می خرن
آمار انصرافی ها رو کسی داره؟
با این وضع اگه دولت یک ماه دیگه نخواد دلار بریزه بازار باز قیمت ها می تونه بره بالا؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
امروز اوراق بگیر ،فرداش برو باطلش کن و علاوه بر اصل پولت،سود 1 روزت هم رو بگیر!!
اگه شک داری، کد شعبه رو تو همین تاپیک اعلام کن تا ببینی چه جوری کارت راه می افته!!

اگه اوراق بگیری سود اون چند ماهشو میدن ولی اصل پولت رو نمیدن و این جور نیست که فرداش یا یه هفته دیگه اصل وسودش رو بدن
اگه کسی از دوستان رفته گواهی سپرده گرفته و اصل پول + سودش رو بهش دادن اعلام کنه تا ما هم حساب کار دستمون بیاد

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نوسان گیر شومایی ؟!:)

مدارکش در همین تاپیک موجود هست :دی
i320710_kharab.gif

بله يادمه ولي من سرمايه شما رو ندارم، اگه داشتمم از اين كارا نمي‌كردم همون ميذاشتم تو بانك بهره شو ميگرفتم حتي ناچيز مي‌گرفتم. اين كارا اعصاب خورد كنه. آدم از زندگي ميفته.

دادا سرمایه هر چقدر باشه بازم همین کار رو میشه . در ضمن اون مبلغ رو که دیدی سرمایه من نبود دقیقا بنده همه سرمایم بانک هست
i320710_kharab.gif

اون رقم اعتبار بانکی بود فقط
i320710_kharab.gif

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
اگه اوراق بگیری سود اون چند ماهشو میدن ولی اصل پولت رو نمیدن و این جور نیست که فرداش یا یه هفته دیگه اصل وسودش رو بدن
اگه کسی از دوستان رفته گواهی سپرده گرفته و اصل پول + سودش رو بهش دادن اعلام کنه تا ما هم حساب کار دستمون بیاد
باید کلک رشتی بزنی ! شما می تونی امروز بری بگی من اوراق می خوام . بانک هم سود این چند ماه رو بهت میده و برات یه سپرده باز میکنه . می تونی فرداش بری بگی من پولم رو می خوام و اصل پولت رو پس بگیری . البته چون پولت رو قبل از سررسید می گیری سود 22 درصد باهات حساب می کنه . در نتیجه باید یه مقدار از سودی رو که گرفتی ، برگردونی .

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
من صبح سوال کردم
گفت تا آخر اون ماه باید صبر کنی تا سود اون ماه رو هم بگیری وسط ماه سود اون ماه رو نمیدن
این سری دوم 6 ماهه ها رو اوراق بگیریم که دست کم سود این چند ماه هم دستمون باشه بعد از بازار بریم سکه بخریم بهتره فکر کنم

somebody314

Registered User
لایک‌ها
61
مدارکش در همین تاپیک موجود هست :دی
i320710_kharab.gif

دادا سرمایه هر چقدر باشه بازم همین کار رو میشه . در ضمن اون مبلغ رو که دیدی سرمایه من نبود دقیقا بنده همه سرمایم بانک هست
i320710_kharab.gif

اون رقم اعتبار بانکی بود فقط
i320710_kharab.gif

به هر حال اعتبار بانکی هم تعهد شما هست دیگه! از اون هم اگه ضرر کنی مثل سرمایه است هست باید میزان ضرر رو جبران کنی.

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
باید کلک رشتی بزنی ! شما می تونی امروز بری بگی من اوراق می خوام . بانک هم سود این چند ماه رو بهت میده و برات یه سپرده باز میکنه . می تونی فرداش بری بگی من پولم رو می خوام و اصل پولت رو پس بگیری . البته چون پولت رو قبل از سررسید می گیری سود 22 درصد باهات حساب می کنه . در نتیجه باید یه مقدار از سودی رو که گرفتی ، برگردونی .
مرسی، زحمت ما رو کم کردی
100درصد تائید می شود.

بالا