• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چی بپزم؟ مشکل اصلی خیلی ها !

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
سایتتون خلاقانه و نوآورانه اس

آرزوی موفقیت دارم براتون

چند شب پیش توی فکر این جور سایتی بودم که میشه این سایت رو زد الان دیدم که شما زدید کپ کردم !!!!!!!!!!:p

متشکرم
منم از همه دوستانی که نظر می دن و در بحث شرکت می کنن تشکر می کنم
درحال اعمال یه سری تغییرات هستیم که هم ظاهر سایت رو بهتر کنیم و هم جوابها رو دقیقتر
مرسی

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
یه سری تغییرات در امکانات سایت دادیم.
صفحه ارتباط با ما و سوالات متداول ساخته شدن و درحال تکمیله
روی نمایش نتایج جستجوها کار کردیم و درحال بهینه سازی الگوریتمش هستیم
تعداد و تنوع غذاها هم بیشتر شده
از دوستانی که اینجا و توی سایت کامنت می زارن و باعث دلگرمی ما می شن خیلی ممنونیم
منتظر شنیدم نظرات همه دوستان هستیم

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من يك ليست دارم كه هر وقت حوصله آشپزي ندارم از اين غذاها استفاده ميكنم
عدسي كه همه طرزه تهيه شو بلند
املت ميشه با بادمجان حلقه شده و سرخ شده درست كرد تا گوجه فرنگي و اسفناج آب پز يا همون نرگسي حتي با سيب زميني حلقه اي و سرخ شده هم ميشه املت درست كرد
نون پنير گوجه و سبزي خوردن+هندوانه يا طالبي كه تابستانها واسه شام سبك عاليه!
پخته پياز كه بايد سيب زميني رو آب پز كني و بكوبي بعد يا پياز متوسط رو خورد كن و سرخش كن نمك زرد چوبه و ادويه رو هم با روغن و پيازها تفت بده سيب زمينيهارو كه كوبيدي بهشون اضافه كن و به هم بزن و شعلرو كم كن و دره ماهيتابه رو بذار حدوده 5 دقيقه بعدش كمي نعنايه خشك بهشون اضافه كن و به هم بزن و با ترشي اين غذا عالي ميشه
يتيمچه هم خوبه البته من از كدو هم استفاده ميكنم همراه با بادمجان و سير و گوجه فرنگي اين غذا هم ساده و سريعه و گوشت هم نميخاد
ماست دوغ خيار هم واسه تابستان و مخصوصا شب غذايه عالي خوشمزه و خوبيه
خلاصه من تقريبا اصلا از فست فود و گوشت چندان در غذاهام استفاده نميكنم
به نظرم گياهخواري هم به سلامتي هم به زيبايي آدم كمك ميكنه:blush:

AR4SH66

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
201
cracki جان من دوباره بعد از چند وقت به سایت سر زدم ، خیلی خوب شده.
هر چی نباشه یه مرجع غذاهای خوشمزه شده

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
من يك ليست دارم كه هر وقت حوصله آشپزي ندارم از اين غذاها استفاده ميكنم
عدسي كه همه طرزه تهيه شو بلند
املت ميشه با بادمجان حلقه شده و سرخ شده درست كرد تا گوجه فرنگي و اسفناج آب پز يا همون نرگسي حتي با سيب زميني حلقه اي و سرخ شده هم ميشه املت درست كرد
نون پنير گوجه و سبزي خوردن+هندوانه يا طالبي كه تابستانها واسه شام سبك عاليه!
پخته پياز كه بايد سيب زميني رو آب پز كني و بكوبي بعد يا پياز متوسط رو خورد كن و سرخش كن نمك زرد چوبه و ادويه رو هم با روغن و پيازها تفت بده سيب زمينيهارو كه كوبيدي بهشون اضافه كن و به هم بزن و شعلرو كم كن و دره ماهيتابه رو بذار حدوده 5 دقيقه بعدش كمي نعنايه خشك بهشون اضافه كن و به هم بزن و با ترشي اين غذا عالي ميشه
يتيمچه هم خوبه البته من از كدو هم استفاده ميكنم همراه با بادمجان و سير و گوجه فرنگي اين غذا هم ساده و سريعه و گوشت هم نميخاد
ماست دوغ خيار هم واسه تابستان و مخصوصا شب غذايه عالي خوشمزه و خوبيه
خلاصه من تقريبا اصلا از فست فود و گوشت چندان در غذاهام استفاده نميكنم
به نظرم گياهخواري هم به سلامتي هم به زيبايي آدم كمك ميكنه:blush:
درود
میدونی چرا به اون غذا میگن یتیمچه؟؟؟
چون گوشت نداره و یتیم هست
تموم شد و رفت
غذای بی گوشت یعنی خاله بازی دختر بچه های 7 ساله به نظر من :blush:
البته اشتباه نشه من همه این غذاهاییو که گفتی دوست دارم و مشتری شون هستم ولی رو حرفم هستم ...گوشت گوشت گوشت :happy:

FarSl-laD

Registered User
لایک‌ها
40
واقعا سایت کاربردی و مفیدیه :دی

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
منم از سایتتون با اینکه ایراد زیاد داره خیلی راضی هستم امروزه به همچین سایتهایی خیلی نیاز هستش امیدوارم که موفق باشید

سلام
سایت بی ایراد نیست ولی واقعا قید خیلی نیازه؟ یعنی اینقدر ایراد داره؟ :wacko:
بچه ها اگه لطف کنید و هر ایرادی می بینید بگید ممنون می شم

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
cracki جان من دوباره بعد از چند وقت به سایت سر زدم ، خیلی خوب شده.
هر چی نباشه یه مرجع غذاهای خوشمزه شده

سلام.
ممنون
آره داریم روش کار می کنیم. (آروم و حساب شده)
دوست داریم علاوه بر مرجع غذایی خوشمزه که شما فرمودی، نتایج خوبی توی جواب سوال مهم "چی بپزم؟" بده.
الان درگیر اینیم که الگوریتم نتایج رو بهتر کنیم
مرسی

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
درود
میدونی چرا به اون غذا میگن یتیمچه؟؟؟
چون گوشت نداره و یتیم هست
تموم شد و رفت
غذای بی گوشت یعنی خاله بازی دختر بچه های 7 ساله به نظر من :blush:
البته اشتباه نشه من همه این غذاهاییو که گفتی دوست دارم و مشتری شون هستم ولی رو حرفم هستم ...گوشت گوشت گوشت :happy:

اي بابا آقا پيمان ماشالاه شما چه مرد گوشت خوار و خشني هستين:happy: بيچاره زن يا دوسته دختره تون :wacko:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
کرکی عزیز تبریک. اقا زدی تو کار وب ها D:

paymanparsa

کاربر فعال موسیقی و آشپزی
کاربر فعال
لایک‌ها
237
اي بابا آقا پيمان ماشالاه شما چه مرد گوشت خوار و خشني هستين:happy: بيچاره زن يا دوسته دختره تون :wacko:

درود
موشرابی عزیز ، بدش نمیاد الان ازش پرسیدم میگه مرد باید خشن باشه پولدار و بد اخلاق ، من هم که هیچ کدومشو نیستم :lol:

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
درود
موشرابی عزیز ، بدش نمیاد الان ازش پرسیدم میگه مرد باید خشن باشه پولدار و بد اخلاق ، من هم که هیچ کدومشو نیستم :lol:
من پروفايلتونو ديدم ماشالاه كسيكه بوكس انجام ميده حتما خشنه ديگه;) با اين سليقه غذايي كه دارين هم حتما حس و حالتون خيلي مردونست پس يكي از سليقه هايه طرفه مقابله تونو دارين پول رو راستش ديگه نميدونم چقدر دارين:D

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
يك غذا ابدائي خودم:thumbsdow:thumbsdowواسه اونهايي كه گاهي ميگن چي بپزم و به ذهنشون نمياد چي بپزن:):thumbsdow
اسفناج پلو مواد لازم واسه چهار نفر:thumbsdow
اسفناج 1 كيلو
برنج سه ونيم پيمانه
پياز دو عدد متوسط
قارچ يك بسته متوسط
نمك زرد چوبه و ادويه به ميزانه دلخواه
سيب زميني يا چند برگه كاهو هم واسه ته چينه زيره برنج
طرزه تهيه:thumbsdow
اسفناج هارو پاك ميكنيم ميشوريم و خورد ميكنيم اندازه سبزه پلو بايد خورد بشه آب پز ميكنيم و در روغن تفت ميديم تا آبش گرفته بشه و كنار ميذاريم
قارچ رو نگيني خورد ميكنيم و در روغن سرخ ميكنيم تا آبش گرفته بشه و كنار ميذاريم
پيازهارو هم خلالي خورد ميكنيم و در روغن سرخ ميكنيم و كنار ميذاريم
برنج رو ميپزيم و آبكش ميكنيم
مواده بالارو با هم مخلوط ميكنيم و در قابلمه لابه لايه برنج ميريزيم اگه دوست داشته باشين از سيب زميني يا كاهو هم ميتونين واسه ته چين زيره برنج استفاده كنين و در آخر هم دم كني رو ميذاريم
بعد از دم كشيدن ميتونين اين غذا رو با ماست يا ترشي يا زيتون يا گوجه فرنگي يا خيار ورق ورق شده سرو كنين واقعا عاليه:rolleyes: اصلا هم گوشت نميخواد:happy:

cracki

Registered User
لایک‌ها
23
يك غذا ابدائي خودم:thumbsdow:thumbsdowواسه اونهايي كه گاهي ميگن چي بپزم و به ذهنشون نمياد چي بپزن:):thumbsdow
اسفناج پلو مواد لازم واسه چهار نفر:thumbsdow
اسفناج 1 كيلو
برنج سه ونيم پيمانه
پياز دو عدد متوسط
قارچ يك بسته متوسط
نمك زرد چوبه و ادويه به ميزانه دلخواه
سيب زميني يا چند برگه كاهو هم واسه ته چينه زيره برنج
طرزه تهيه:thumbsdow
اسفناج هارو پاك ميكنيم ميشوريم و خورد ميكنيم اندازه سبزه پلو بايد خورد بشه آب پز ميكنيم و در روغن تفت ميديم تا آبش گرفته بشه و كنار ميذاريم
قارچ رو نگيني خورد ميكنيم و در روغن سرخ ميكنيم تا آبش گرفته بشه و كنار ميذاريم
پيازهارو هم خلالي خورد ميكنيم و در روغن سرخ ميكنيم و كنار ميذاريم
برنج رو ميپزيم و آبكش ميكنيم
مواده بالارو با هم مخلوط ميكنيم و در قابلمه لابه لايه برنج ميريزيم اگه دوست داشته باشين از سيب زميني يا كاهو هم ميتونين واسه ته چين زيره برنج استفاده كنين و در آخر هم دم كني رو ميذاريم
بعد از دم كشيدن ميتونين اين غذا رو با ماست يا ترشي يا زيتون يا گوجه فرنگي يا خيار ورق ورق شده سرو كنين واقعا عاليه:rolleyes: اصلا هم گوشت نميخواد:happy:

سلام و تشکر
می گم دوستان لطف کنن و در سایت ثبتش کنن. عکس هم می زاشتید ازش خوب بود

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام و تشکر
می گم دوستان لطف کنن و در سایت ثبتش کنن. عکس هم می زاشتید ازش خوب بود
باشه دوسته عزيز درست كردم اينبار حتما عكسشو ميذارم تو فوروم

خوشگل مو شرابي

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
يك جور سوپ كه بر گرفته از مواده آبگوشت هست البته گوشت رو خودم حذف كردم و اين غذا هم ابداعي خودم هستش:thumbsdow:thumbsdow

مواد لازم برايه چهار نفر :thumbsdow

نخود يا لپه هر كدوم كه دوست داشته باشين البته لپه بخاطره لعاب خوشمزه تره (يك پيمانه پلو پز)
سيب زميني يك عدد بزرگ
پياز يك عددد متوسط
يك عدد گوجه متوسط
مقداري ترخانه خشك شده و چند پر قيسي يا آلوچه خشك شد واسه طعم البته در صورته تمايل
رب گوجه نمك ادويه زرد چوبه روغن به ميزانه لازم
طرزه تهيه:thumbsdow:thumbsdow
نخودها رو بوسيله هاونگ يا هر چيزه ديگه كمي خورد ميكنيم له و پودر نبايد بشن مثلا هر نخود به 3يا 4 تيكه تقيسم بشه اگه لپه باشه لازم به كوبيدن نيست نخودهارو ميشوريم و پياز رو هم خورد ميكنيم روغن رو در قابلمه ميريزيم اول پياز رو سرخ ميكنيم در حينه سرخ شدن نمك زرد چوبه وادويه رو هم مريزيم كه با پياز تفت بخوره بعد نخودهارو هم با پيازها تفت ميديم رب رو هم بعد از نخودها اضافه ميكنيم و تفت ميديم بعدش به اندازه لازم آب ميريزيم چون نخود كوبيده شده لازم نيست آب زياد بريزيم چون سريعتر ميپزه بعد از 20 دقيقه گوجه فرنگي رو پوست ميكنيم خورد ميكنيبم و ميريزم تويه غذا وقتي مواد نيمه پز شد سيب زميني هم خورد ميكنيم البته به قطعاته بزرگ خورد بشه بهتره و داخله غذا ميريزم بعد كه غذا جا افتاد و به اصطلاح مواد همه پخته شد و روغن انداخت ترخان خشك شده رو ميشوريم و به ميزانه لازم رويه غذا ميپاشيم اين غذا بايد آب دار باشه چون نوعي سوپ هستش اگه با سبزي خوردن يا ترشي خورده بشه خيلي خوشمزه ميشه
مهمتر اينه كه يك غذايه بدونه گوشت كاملا گياهي وبدونه هيچ مواده حيواني خورديم:happy:

Kim Gap Soo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
غذای کره ای کسی بلده چیزی یاد ما بده؟ البته یه چیزی که موادش یا دستکم شبیهشون اینجا تو ایران پیدا بشه.

بالا