• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
درباره اون مورد اولی که Bold کردم باید عرض کنم اینطور جواب دادن ها معمولا به کارمندان شاتل میخوره و من تا حالا از پارس آنلاین چنین چیزی رو نشنیدم!

به شخصه سرعت شبانه ام اکثر مواقع خوب بوده و باز هم این موردی رو که شما میگین (سرعت در حد 20 کیلوبایت) به شاتل نسبت میدن!

بقیه موارد هم که دیگه نیازی به توضیح نداره. خودش گویای هر مطلبی هست! :دی

دوستان تا حالا چندین بار در این باره صحبت کردن

همه مدیران پارس آنلاین دارن این جمله را تایید می کنن اونوقت شما رد می کنید :D:D:D. من ایمیلهایی که خانم مهسا سلیمی از مدیران اصلی پارس آنلاین به من زده و این جمله را تایید کرده هم میتونم واستون ارسال کنم! کاری نداره که اونایی که می خوان اینترنت بگیرن قبلش یه تماس با خود پارس آنلاین بگیرن و بگن این جمله صحت داره یا نه. به نظرت شما بهتر میدونی یا خود پارس آنلاین!!!
البته جملات جالب زیاد میگن
یه جمله دیگه که من در پست قبل نخواستم بگم (به علت طولانی شدن) اینکه جدیدا میگن "با توجه نارضایتی تعداد زیادی از مشترکین، پارس آنلاین قصد داره یه کاری در مورد سرعت شبانه انجام بده، ولی نه مشخص است کی، و نه مشخص است چه کاری"

این جمله را هم میتونید از خود مسئولین فروش پارس بپرسید.
البته من تو صفحه شخصی خود در یکی از جامعه های مجازی همه موارد ذکر شده را به همراه شماره شناسه پارس و ایمیلهای رد و بدل شده گذاشتم تا شبهه ای درکار نماند.

Last edited:

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
درباره اون مورد اولی که Bold کردم باید عرض کنم اینطور جواب دادن ها معمولا به کارمندان شاتل میخوره و من تا حالا از پارس آنلاین چنین چیزی رو نشنیدم!

به شخصه سرعت شبانه ام اکثر مواقع خوب بوده و باز هم این موردی رو که شما میگین (سرعت در حد 20 کیلوبایت) به شاتل نسبت میدن!

بقیه موارد هم که دیگه نیازی به توضیح نداره. خودش گویای هر مطلبی هست! :دی

دوستان تا حالا چندین بار در این باره صحبت کردن

در مورد جملات آخر هم که گفتی دوستان چندین بار در این رابطه صحبت کردن درسته، من توصیه میکنم پستهای صفحات 101 و 102 و ... از این تاپیک را یه نگاه بندازید.

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام
ممنونم، خیلی عالی بود، همیشه همین وضعیت رو دارید؟ یعنی بیش از 3 گیگ دانلود میکنید یا همونجوری که فرمودید اتفاقی بوده؟ شبهای عادی دیگه چقدر میتونید دانلود کنید و سرعتتون رو چند کیلوبیت در ثانیه ثابت میشه؟

موفّق باشید

توصیه می کنم شما اشتباه من را نکنید لطفا قبل از خرید صحت تک تک جملات من را از مسئولین فروش پارس سوال کن و بعد سرویس بگیر.

meysam.c2c

Registered User
لایک‌ها
6
بلخره بعد از 20 روز پارس انلاین من وصل شد

این هم نتیجه تست من در ساعت یک و 27 دقیقه شب

1935964433.png

ولی سرعت دانلود من از سرعت 40 بیشتر نمی ره

توی تست سرعت بیشتره ولی تو دانلود نه

ایا این تفاوت سرعت به خاطر اینکه سرور داخل ایران هستش ؟؟

راستی هزینه نصب ای دی اس ال به صورت تلفنی چقدر هستش ؟؟؟

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6

همه مدیران پارس آنلاین دارن این جمله را تایید می کنن اونوقت شما رد می کنید :D:D:D. من ایمیلهایی که خانم مهسا سلیمی از مدیران اصلی پارس آنلاین به من زده و این جمله را تایید کرده هم میتونم واستون ارسال کنم! کاری نداره که اونایی که می خوان اینترنت بگیرن قبلش یه تماس با خود پارس آنلاین بگیرن و بگن این جمله صحت داره یا نه. به نظرت شما بهتر میدونی یا خود پارس آنلاین!!!
البته جملات جالب زیاد میگن
یه جمله دیگه که من در پست قبل نخواستم بگم (به علت طولانی شدن) اینکه جدیدا میگن "با توجه نارضایتی تعداد زیادی از مشترکین، پارس آنلاین قصد داره یه کاری در مورد سرعت شبانه انجام بده، ولی نه مشخص است کی، و نه مشخص است چه کاری"

البته من تو صفحه شخصی خود در یکی از جامعه های مجازی همه موارد ذکر شده را به همراه شماره شناسه پارس و ایمیلهای رد و بدل شده گذاشتم تا شبهه ای درکار نماند.

راستش من هم سرعتم کم شده بفرمایید برای من چی نوشتن ؟
مشترک گرامی
با سلام
پیش از این مشکلاتی در ساعات رایگان شبانه وجود داشت. مثلا یک کاربر با سرعت بالا می توانست دانلود کند، ولی کاربری دیگر از حداقل سرعت خود بی بهره بود. لذا تصمیم شرکت بر آن شد که هر کس به اندازه 50% از سرویس خود بتواند دانلود کند. سرعت شما در روز اگر 16 و در شب اگر 8 باشد، سرعت مناسبی است.

با تشکر
کریمی
واحد صدای مشتری

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
مشترک گرامی
با سلام
پیش از این مشکلاتی در ساعات رایگان شبانه وجود داشت. مثلا یک کاربر با سرعت بالا می توانست دانلود کند، ولی کاربری دیگر از حداقل سرعت خود بی بهره بود. لذا تصمیم شرکت بر آن شد که هر کس به اندازه 50% از سرویس خود بتواند دانلود کند. سرعت شما در روز اگر 16 و در شب اگر 8 باشد، سرعت مناسبی است.

با تشکر
کریمی
واحد صدای مشتری

آیا حق هست که یک مشتر یکه 512 داشته باشه با نصف دانلود کنه ؟!!!!!!! همه باید شکایت کنید پارس داره این اواخر خر میشه

meysam.c2c

Registered User
لایک‌ها
6
چه مسخره بازی شده ها

ما پول 512 میدیم اون وقت باید با سرعت 256 دانلود کنید

اصلا ما نمی خوایم توی روز سرعت 2 مگ روی اکانت هامون ست بشه و شب محدود بشیم

به هر کس سرویس خودشون و قانونیشون رو بدین128 رو 128 بدین . 256 رو 256 و ...... سرعت رو قانونی کنید

چرا باید مایی که پول اکانت 512 رو می دیم پایین تر از سرعت قانونیمون دانلود کنید

هر شرکت بد تر از اون یکی شرکت

از شاتل دزد راحت شدم اومدم اینجا بدترش گیرمون اومد

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
همه مدیران پارس آنلاین دارن این جمله را تایید می کنن اونوقت شما رد می کنید. من ایمیلهایی که خانم مهسا سلیمی از مدیران اصلی پارس آنلاین به من زده و این جمله را تایید کرده هم میتونم واستون ارسال کنم! کاری نداره که اونایی که می خوان اینترنت بگیرن قبلش یه تماس با خود پارس آنلاین بگیرن و بگن این جمله صحت داره یا نه. به نظرت شما بهتر میدونی یا خود پارس آنلاین!!!
البته جملات جالب زیاد میگن یه جمله دیگه که من در پست قبل نخواستم بگم (به علت طولانی شدن) اینکه جدیدا میگن "با توجه نارضایتی تعداد زیادی از مشترکین، پارس آنلاین قصد داره یه کاری در مورد سرعت شبانه انجام بده، ولی نه مشخص است کی، و نه مشخص است چه کاری"

من نمیدونم شما کی هستید و چه مشکلی با پارس آنلاین دارید و برای چی بعضی مطالب قدیمی رو نبش قبر میکنید؟! ولی اگر میخواهید از سرعت شبانه ام عکس بگذارم تا همینجا ثابت بشه که پارس آنلاین بلایی سر سرعت شبانه نیاورده! من الان سرعت دانلودم زیر 180 نیست و اکثرا بالای 200 میره. تازگی هم اینطوری نشده الان خیلی وقته!

چه مسخره بازی شده ها

ما پول 512 میدیم اون وقت باید با سرعت 256 دانلود کنید

اصلا ما نمی خوایم توی روز سرعت 2 مگ روی اکانت هامون ست بشه و شب محدود بشیم

به هر کس سرویس خودشون و قانونیشون رو بدین128 رو 128 بدین . 256 رو 256 و ...... سرعت رو قانونی کنید

چرا باید مایی که پول اکانت 512 رو می دیم پایین تر از سرعت قانونیمون دانلود کنید

هر شرکت بد تر از اون یکی شرکت

از شاتل دزد راحت شدم اومدم اینجا بدترش گیرمون اومد

احتمالش هست مرکز مخابراتی شما توی شب ترافیکش زیاد باشه و این باعث افت سرعت بشه

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
من نمیدونم شما کی هستید و چه مشکلی با پارس آنلاین دارید و برای چی بعضی مطالب قدیمی رو نبش قبر میکنید؟! ولی اگر میخواهید از سرعت شبانه ام عکس بگذارم تا همینجا ثابت بشه که پارس آنلاین بلایی سر سرعت شبانه نیاورده! من الان سرعت دانلودم زیر 180 نیست و اکثرا بالای 200 میره. تازگی هم اینطوری نشده الان خیلی وقته!

وقتی خود مسئولین میگن (نامه رو هم براتون کپ نوشته خودشون نوشتم)در شبانه کسی که 128 داره با 8 تا دان کنه اون وقت شما دیگه چی میفر مایید ؟ شما یکی در 100 تا هستید

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
با شروع ساعات رایگان (1 شب به بعد) سرعت شدیدا کاهش پیدا می‌کنه و در بهترین حالت برای وبگردی مناسبه...
حالا این‌که عمدی در کاره و یا افزایش تقاضا تو این ساعات برای دانلود رایگان دلیل بر علت هست... الله و علم! :lol:

meysam.c2c

Registered User
لایک‌ها
6

این حرف شما خیلی به گوشم خورده
حرف همه کسایی هستش که در قسمت پشتیبانی هستن

اون موقعی که شاتل داشتم هر موقع زنگ می زدم این حرف رو میشنیدم

احتمالا شما جز پشتیبانی پارس انلاین یا شرکت دیگه ای نیستی ؟

Last edited:

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
واقعا من نمیدونم چرا اینجا وقتی بعضیا واقعا از سرعتشون گله دارن فک میکنن دروغ میگن یا هر چیز دیگه ای
میخوان به ظاهر نشون بدن پارس مشترک ناراضی نداره همه چی آرومه هرکی افت سرعت داره مرکز مخابراتیشون شلوغه
و هیچ کس نه در روز و نه در شب هیچ مشکلی نداره فقط شاتل مشکل داره حرفم بزنیم میشیم مشکوک
ولی من اینجا در پارس هیچ برتری نسبت به شاتل ندیدم .......

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
واقعا من نمیدونم چرا اینجا وقتی بعضیا واقعا از سرعتشون گله دارن فک میکنن دروغ میگن یا هر چیز دیگه ای
میخوان به ظاهر نشون بدن پارس مشترک ناراضی نداره همه چی آرومه هرکی افت سرعت داره مرکز مخابراتیشون شلوغه
و هیچ کس نه در روز و نه در شب هیچ مشکلی نداره فقط شاتل مشکل داره حرفم بزنیم میشیم مشکوک

دوست عزیزم
من با مستند نشون دادم. مثل بقیه حرف نزدم رو هوا.
خب خیلی سادس شما بگو اینجا کجای تهرانه که بقیه هرن از پارس بگیرن اون منطقه. خیلی سادس.
دعوا که نداریم. توی منطقه ما خیلی عالیه واقعا. خب همینه واسه همینه که میگیم منطقه با منطقه فرق داره.

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
توصیه می کنم شما اشتباه من را نکنید لطفا قبل از خرید صحت تک تک جملات من را از مسئولین فروش پارس سوال کن و بعد سرویس بگیر.

سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار

عرض شود که قبل از اینکه از پارس آنلاین سرویس بگیرم، تقریبا سه ماه پیش بود، اومدم از شما دوستان مشورت گرفتم، ولی متاسفانه لااقل برای بنده؛ اینی نشد که میبایست باشه، سرعت دانلود شبانم از 40-60 بالاتر نمیره

ممنونم دوست عزیز

مشترک گرامی
با سلام

با تشکر
کریمی
واحد صدای مشتری

عرض شود دوست عزیز، که بنده از شهرستان هستم، پشتیبانی شهرستان که متاسفانه چیزی سرشون نمیشه، اونقدر با تهران تماس گرفتم، که خودشون قبول کردند که سرعتم واقعاً افتضاحه، برام سیکیت افت سرعت نصب کردند( که اصلاً نمیدونم سیکیت چیه، ولی میدونم تلفظش همینه) بازم مشکلم حل نشد، بارها و بارها تماس گرفتم، و در آخر به من گفتند در وقت اداری با همین شماره تماس بگیرید، منم تماس گرفتنم و یه خانمی دقیقاً همین جمله رو فرمودند:
50٪ از سرعت دانلود سرویس واقعی و اسمی شما، برای دانلود شبانه یه چیز نرماله، گفتم سرعتم اگه 50 بشه اون شب بهترین شب اینترنتی منه، ایشون گفتند سرویستون چیه؟ گفتم یه مگ، ایشون گفتند سرعت 50 کیلوبیت برثانیه برای سرویس یه مگ یعنی 50٪ از سرعت واقعیش، پس طبیعی و نرماله!!!

منم دیگه تماس نگرفتم و تا آخر هفته بعد هم سه ماهم تموم میشه، الانم پیگیرم که میگن مخابرات؛ هم سرعتش و هم قیمت ترافیکش خیلی خیلی ارزونتر از شرکتهای خصوصیه، میخوام اینم تست کنم، اگه اینم عین شاتل و پارس آنلاین باشه، میخوام دیگه نت رو از تو خونم قطع کنم، همون محلّ کار برام کافیه
عطای دانلود رایگان شبانه رو به لقاءش میبخشیم

ارادتمندم
موفّق باشید

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
وقتی خود مسئولین میگن (نامه رو هم براتون کپ نوشته خودشون نوشتم)در شبانه کسی که 128 داره با 8 تا دان کنه اون وقت شما دیگه چی میفر مایید ؟ شما یکی در 100 تا هستید

البته اول من این رو روشن کنم که 128 ندارم و شاید فقط روی 128 اینطوری باشه (ولی باز هم بعید هست)!

بعد هم با حساب شما من الان که اشتراکم 1 مگابیت هست اگر بخوایم یک مقدار سخاتمندانه هم حساب کنیم باید سرعتم 80 باشه ولی میگم سرعتم کمتر شبی هست که زیر 180 باشه! اگر باور نمیکنید لینک بدین امشب امتحان کنم براتون عکس هم بگذارم

این حرف شما خیلی به گوشم خورده
حرف همه کسایی هستش که در قسمت پشتیبانی هستن

اون موقعی که شاتل داشتم هر موقع زنگ می زدم این حرف رو میشنیدم

احتمالا شما جز پشتیبانی پارس انلاین یا شرکت دیگه ای نیستی ؟

نه آقا پشتیبانی کدومه؟!!

شما اگر در مورد این چیزها اطلاع داشته باشید متوجه میشید که مشکل از 2 جا هست؛ یا ISP یا هم مخابرات. شما گیر دادین که نه مشکل از ISP هست ولی در صورتیکه عامل دیگه یعنی مخابرات رو اصلا در نظر نمیگیرید!

بعضی مراکز مخابراتی هستن که به دلیل محدودیت هایی که دارن مجبور میشن پورت هاشون رو به شرکت هایی که قیمت بالاتری پیشنهاد میکنن واگذار میکنن. مثلا امکانش هست توی مرکز نزدیک شما پارس آنلاین پورت های کمتری رو نسبت به آسیاتک اجاره کرده باشه. برای همین توی اون مرکز سرعت آسیاتک بیشتره چون به طور میانگین ترافیک کمتری رو پورت هاش هست. حالا اینجا میبینید که نه ISP مقصره و نه مخابرات بلکه به دلیل محدودیت هایی که هست این اتفاقات میوفته!

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوست عزیزم
من با مستند نشون دادم. مثل بقیه حرف نزدم رو هوا.
خب خیلی سادس شما بگو اینجا کجای تهرانه که بقیه هرن از پارس بگیرن اون منطقه. خیلی سادس.
دعوا که نداریم. توی منطقه ما خیلی عالیه واقعا. خب همینه واسه همینه که میگیم منطقه با منطقه فرق داره.

ای کاش رو هوا حرف می زدید!!! من نمیدونم شما بهتر می دونید یا خود مسئولین پارس آنلاین. ما که ایمیل خود مدیران پارس را میذاریم رو هوا حرف می زنیم، یا شما که فقط یه سرعت دانلود نشون دادی که معلوم نیست واسه چه سرویسی( 128 یا 256 یا ...) هست؟
در ضمن سرعتی که این سایت نشون میده در عمل قابل دستیابی نیست من بارها تست کردم با انواع دامین ها.

Last edited:

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
البته اول من این رو روشن کنم که 128 ندارم و شاید فقط روی 128 اینطوری باشه (ولی باز هم بعید هست)!

بعد هم با حساب شما من الان که اشتراکم 1 مگابیت هست اگر بخوایم یک مقدار سخاتمندانه هم حساب کنیم باید سرعتم 80 باشه ولی میگم سرعتم کمتر شبی هست که زیر 180 باشه! اگر باور نمیکنید لینک بدین امشب امتحان کنم براتون عکس هم بگذارم

نه آقا پشتیبانی کدومه؟!!

شما اگر در مورد این چیزها اطلاع داشته باشید متوجه میشید که مشکل از 2 جا هست؛ یا ISP یا هم مخابرات. شما گیر دادین که نه مشکل از ISP هست ولی در صورتیکه عامل دیگه یعنی مخابرات رو اصلا در نظر نمیگیرید!

بعضی مراکز مخابراتی هستن که به دلیل محدودیت هایی که دارن مجبور میشن پورت هاشون رو به شرکت هایی که قیمت بالاتری پیشنهاد میکنن واگذار میکنن. مثلا امکانش هست توی مرکز نزدیک شما پارس آنلاین پورت های کمتری رو نسبت به آسیاتک اجاره کرده باشه. برای همین توی اون مرکز سرعت آسیاتک بیشتره چون به طور میانگین ترافیک کمتری رو پورت هاش هست. حالا اینجا میبینید که نه ISP مقصره و نه مخابرات بلکه به دلیل محدودیت هایی که هست این اتفاقات میوفته!

من سرویس شاتل و پاس آنلاین را روی یک خط داشتم. پس مشکل از مخابرتم نیست! شاتل 128 داشتم حتی گاهی 250 کیلوبایت بر ثانیه هم دانلود کردم! البته معمولا حدود 65 بود اشتباه برداشت نشه.

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار

عرض شود که قبل از اینکه از پارس آنلاین سرویس بگیرم، تقریبا سه ماه پیش بود، اومدم از شما دوستان مشورت گرفتم، ولی متاسفانه لااقل برای بنده؛ اینی نشد که میبایست باشه، سرعت دانلود شبانم از 40-60 بالاتر نمیره

ممنونم دوست عزیز

عرض شود دوست عزیز، که بنده از شهرستان هستم، پشتیبانی شهرستان که متاسفانه چیزی سرشون نمیشه، اونقدر با تهران تماس گرفتم، که خودشون قبول کردند که سرعتم واقعاً افتضاحه، برام سیکیت افت سرعت نصب کردند( که اصلاً نمیدونم سیکیت چیه، ولی میدونم تلفظش همینه) بازم مشکلم حل نشد، بارها و بارها تماس گرفتم، و در آخر به من گفتند در وقت اداری با همین شماره تماس بگیرید، منم تماس گرفتنم و یه خانمی دقیقاً همین جمله رو فرمودند:
50٪ از سرعت دانلود سرویس واقعی و اسمی شما، برای دانلود شبانه یه چیز نرماله، گفتم سرعتم اگه 50 بشه اون شب بهترین شب اینترنتی منه، ایشون گفتند سرویستون چیه؟ گفتم یه مگ، ایشون گفتند سرعت 50 کیلوبیت برثانیه برای سرویس یه مگ یعنی 50٪ از سرعت واقعیش، پس طبیعی و نرماله!!!

منم دیگه تماس نگرفتم و تا آخر هفته بعد هم سه ماهم تموم میشه، الانم پیگیرم که میگن مخابرات؛ هم سرعتش و هم قیمت ترافیکش خیلی خیلی ارزونتر از شرکتهای خصوصیه، میخوام اینم تست کنم، اگه اینم عین شاتل و پارس آنلاین باشه، میخوام دیگه نت رو از تو خونم قطع کنم، همون محلّ کار برام کافیه
عطای دانلود رایگان شبانه رو به لقاءش میبخشیم

ارادتمندم
موفّق باشید

به نظر میرسه اینجا یه عده دارن جانبدارانه از پارس آنلاین حمایت می کنن، به نظر مشا این طور نیست!!!

zare66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
بهتره بگیم هر کی استفاده در شب داره من توصیه می کنم شاتل بگیره اما کسایی فقط تو روز استفاده می کنن پارس شاید یکم بهتر باشه.
ولی به نظر میرسه همه واسه شب اینترنت میگیرن!!!

بالا