چطوری چک کردید ؟ توی تنظیمات مودم قسمت نویز خط رو بررسی کردین؟بله مشکلی نداره
سرویس قبلیم مخابرات بود که حجم زیاد پام حساب میکرد
یعنی اومدیم ارتقاع بدیم سرویس با کیفیتر و بهتر ،متاسفانه برعکس از اب در اومد
چطوری چک کردید ؟ توی تنظیمات مودم قسمت نویز خط رو بررسی کردین؟بله مشکلی نداره
سرویس قبلیم مخابرات بود که حجم زیاد پام حساب میکرد
یعنی اومدیم ارتقاع بدیم سرویس با کیفیتر و بهتر ،متاسفانه برعکس از اب در اومد
بلهچطوری چک کردید ؟ توی تنظیمات مودم قسمت نویز خط رو بررسی کردین؟
کار خوبی کردییک سالی میشه که اینترنت پارس آنلاین استفاده میکنم. چند وقته خیلی بد شده و این چند هفته گذشته به قدری افتضاح شد که دو دقیقه یک بار واسه چند دقیقه قطع میشد. مشکلات packet loss و تایم اوت شدید داشتم و سرعت دانلود گاهی تا 100 KBps میومد پایین درحالی که سرعت سرویسم 1 MBps بود. امروز دیگه نتونستم تحملش کنم و درخواست تخلیه خط دادم.
اوایل خیلی بهتر بود ولی همیشه timeout رو داشتم. راجب افت سرعت تابستون با پشتیبانیشون صحبت کردم گفتن در حال حل مشکل هستن ولی بنظر چند ماهی میشه دارن مشکل رو حل میکنن!
یک سالی میشه که اینترنت پارس آنلاین استفاده میکنم. چند وقته خیلی بد شده و این چند هفته گذشته به قدری افتضاح شد که دو دقیقه یک بار واسه چند دقیقه قطع میشد. مشکلات packet loss و تایم اوت شدید داشتم و سرعت دانلود گاهی تا 100 KBps میومد پایین درحالی که سرعت سرویسم 1 MBps بود. امروز دیگه نتونستم تحملش کنم و درخواست تخلیه خط دادم.
اوایل خیلی بهتر بود ولی همیشه timeout رو داشتم. راجب افت سرعت تابستون با پشتیبانیشون صحبت کردم گفتن در حال حل مشکل هستن ولی بنظر چند ماهی میشه دارن مشکل رو حل میکنن!
دوستان من پارس انلاین یک ماهه خریدم
هر یکی دو ساعت یه بار قطع میشه نت به مدت ۱ دقیقه، اعصابمو خورد کرده. کسی این مشکلو داره ،میدونه راه حلش چیه
بله
۱۵ سالی نت دارم و خونه پشت اداره مخابراته
چند سال پیش پارس بهتزین بود استفاده میکردم
الان از شاتل و شرکت مخابراتم بدتر شده
هیچ کدوم ای اس پی ها تا حالا اینقدر بد نبودن که پارس انلاین تازگی ها اینطوری شوه
با بی مسئولیت بودنشون کاملا موافقم. پشتیبانیشون یا جواب نمیده جدیدا یک ساعت باید توی صف بمونید. هرچند شرایط خط من افتضاحه ولی قطعی و وصلی وحشتناکشون ربطی به خط من نداشت. الان شاتل گرفتم همه مشکلات نتم حل شد. یه مشکلی که با پارس آنلاین داشتم این بود که هر چند وقت یکبار بدون عوض کردن ip نمیتونستم به اینترنت دسترسی داشته باشم و باید مودم رو خاموش روشن میکردم! ندیدم کسی همچین مشکلی داشته باشه.پارس انلاین واقعا توی بعضی مرکز مخابراتی ها افتضاحه داخل تهران
هر چند واقعا شرایط به کیفیت خط ربط داره ولی خیلی بی مسئولیت شدن دیگه
من هم مشترک از قدیم پارس انلاین بودم واقعا به مرور داره خراب میشه
با بی مسئولیت بودنشون کاملا موافقم. پشتیبانیشون یا جواب نمیده جدیدا یک ساعت باید توی صف بمونید. هرچند شرایط خط من افتضاحه ولی قطعی و وصلی وحشتناکشون ربطی به خط من نداشت. الان شاتل گرفتم همه مشکلات نتم حل شد. یه مشکلی که با پارس آنلاین داشتم این بود که هر چند وقت یکبار بدون عوض کردن ip نمیتونستم به اینترنت دسترسی داشته باشم و باید مودم رو خاموش روشن میکردم! ندیدم کسی همچین مشکلی داشته باشه.
الان رو dns های وبیادمه یه زمانی DNS پارس انلاین بهترین بود الان ....؟؟
سرویس دیگه ای نمی تونی بگیری؟پارس انلاین از وقتی پنل کاربری اش رو اپدیت کرد کلی مشکل اضافه شده به سیستم...حالا بقیه مشکلات به کنار یه مشکل جدی اینه که شما وقتی سرویس میخری موقع خرید نوشته 1 ماه....6 ماه اول سال 31 روز هست.وقتی سرویس رو میخری به جای اینکه موقع اعمال تو پنل کاربری 31 روزه برای 6 ماه اول سال در نظر گرفته بشه 30 روزه میشه
یعنی الان 24 اردیبهشت من سرویس تمدید کردم موعد انقضا رو زده 23 خرداد!
زنگ زدم بهشون میگم این چه مسخره بازیه ..میگه سیستم اینطوریه.30 روزه تعریف شده ..گفتم اقای زرنگ اولا که پارسال و سالهای قبل اینطوری نبود و 31 روز حساب میشد از موقعی که اپدیت کردید تو زمستون الان این مشکل پیش اومده...بعد هم سیستم از کجا میاد کره مریخ؟! خب 4 تا خط کد نویسی کوفتی دیگه ....بگو اون مثلا!! برنامه نویساتون درستش کنن...
اینطوری حساب کردم هر مشترک 6 روز از حسابش دزدیده میشه تو 6 ماه اول سال از اونور سرویس هم که گرون کردن...خدا بده برکت دیگه
بیشتر به نظر میاد حرکت عمدی جهت خالی کردن بیشتر جیب ملت هست تا مشکلات برنامه نویسی سیستم/
شرکت دیگه هستن شاتل هم منطقه ما هست مثلا ولی همون تخلیه رانژه از پارس انلاین و درخواست رانژه از شاتل حداقل هیچی زمان نبره 10 روز میشه اینجا هم تو محل خونه ما نقطه کور همراه اول و ایرانسل هست انتن دهی خوبی ندارن و عملا اینترنت بلااستفاده هست تو گوشی/یعنی در صورت انجام اینکار عملا ده روز میشم بدون اینترنت....زورم میاد دیگه مجبوری دارم تحمل میکنم فعلا./سرویس دیگه ای نمی تونی بگیری؟
با بی مسئولیت بودنشون کاملا موافقم. پشتیبانیشون یا جواب نمیده جدیدا یک ساعت باید توی صف بمونید. هرچند شرایط خط من افتضاحه ولی قطعی و وصلی وحشتناکشون ربطی به خط من نداشت. الان شاتل گرفتم همه مشکلات نتم حل شد. یه مشکلی که با پارس آنلاین داشتم این بود که هر چند وقت یکبار بدون عوض کردن ip نمیتونستم به اینترنت دسترسی داشته باشم و باید مودم رو خاموش روشن میکردم! ندیدم کسی همچین مشکلی داشته باشه.