• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ولي همه شواهد و خبرها عكس اينو ميگه

تازه ميگن از تركيه هم نيم ميليارد دلار طلا خريدن كه احتمالاً همون كاميون طلا و دلاري بوده كه چند سال پيش از ايران گرفتن و حالا يكي از مباحاث مطرح شده توي مذاكرات 25 فروردين استانبول هم احتمالاً همين بوده

خیلی از بچه هایی که سالها تو بازاره مسکن و بورس و دلار و ... بودن از 630 شروع به خریده پله ای کردن
نظر من شروع خرید از 630 هست.اخباره خوبی از مذاکرات به گوش نمیرسه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
منظورتون از نتیجه مثبت رو هم مشخص می کنید؟
ماچ و بوسه؟
قول بدن که حمله نکنن؟
لغو تحریمها؟

مثبت داریم تا مثبت
یک قدم به جلوتر ! هرچیزی بجز خنثی یا منفی !

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
الان سکه در بازار رفت زیر 630

sam_sami_2000

Registered User
لایک‌ها
70
فعلا اونس کله کرده ... دلار کله کرده ... مذاکرات هم احتمالا مثبته .. کلا نقطه ی مثبتی رو برای خرید نمیبینم ، نظر شخصی.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
حالا این مذاکرات رو رو چی حسابی میگین مثبته مگه چه چیزی دیدین

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
الان سکه در بازار رفت زیر 630

البته اگر زیر 630 بفروشن شرطه نه اینکه سر کاری باشه و الکی قیمت بدن
امروز که بعیده ولی فردا یه سر میرم ببینم وضعیت فروش چطوره

نیم هم شده 320....... به نظرم برای اونهایی که خیلی منتظر بودن رقم خوبی باشه

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
نیم 315

دیپلمات‌های اروپایی اعلام کردند: انگلیس که کنترل بخش اعظمی از بازار بیمه‌های کشتیرانی را در دست دارد، به دنبال متقاعد کردن اعضای اتحادیه اروپا برای به تعویق انداختن زمان اجرای تحریم‌های اعمال شده علیه ایران است.

بنا بر اعلام این دیپلمات‌ها، انگلیس سعی دارد تا تحریم‌های اعمال شده علیه شرکت‌هایی که بیمه تانکرهای حامل نفت ایران را تأمین می‌کنند، دست کم برای 6 ماه آینده و تا سال 2013 به تعویق بیفتد.

این گزارش افزود: انگلیس نگران است با اجرای این تحریم‌ها قیمت نفت در بازارهای جهانی به شدت افزایش یابد.

بر اساس این گزارش، اتحادیه اروپا چند ماه پیش تحریم‌هایی را علیه صنعت نفت ایران تصویب کرد که این تحریم‌ها از اول ماه ژوئیه، حدود 50 روز دیگر به اجرا در می‌آیند.

رویترز در گزارش خود تأکید کرد: تأثیر اجرای این تحریم‌ها به شدت بازارهای مالی انگلیس و به ویژه بخش بیمه‌های صنایع دریایی را تحت تأثیر خود قرار خواهد داد.

در حال حاضر صنایع اروپایی که از ایران نفت وارد می‌کنند به شدت به این نوع نفت نیازمندند و توقف واردات نفت از ایران آسیب‌های بسیاری را به این صنایع اروپایی وارد خواهد کرد چرا که چنین امری نیازمند تغییر ساختار پالایشگاه‌ها خواهد بود و این اقدامی زمان بر و بسیار پرهزینه است.

جمهوری اسلامی ایران نیز اعلام کرده است چنانچه تحریم‌های اتحادیه اروپا تا نشست بغداد لغو نشود، صادرات نفت خود به این کشورها را متوقف خواهد کرد که همین موضوع نیز می توان صدمات جبران ناپذیری را به کشورهای اروپایی وارد آورد.

گروه 5+1 در تاریخ 26 فروردین نشستی را با ایران در استانبول برگزار کرد که پس از پایان این نشست طرفین نتایج این نشست را سازنده توصیف کردند و قرار بر آن شد تا دور بعدی این نشست در ماه جاری میلادی در بغداد برگزار شود.

رویترز در ادامه گزارش خود تأکید کرد: بیشتر حجم صادرات نفت ایران به آسیا است که در این میان کشورهای چین، هند، ژاپن و کره جنوبی کشورهای اصلی واردکننده نفت ایران به حساب می‌آیند.

در ماه های گذشته آمریکا و متحدان غربی این کشور تلاش های بسیاری را برای تحت فشار گذاشتن این کشورهای آسیایی به منظور قطع واردات نفت از ایران صورت دادند که البته با مقاومت این کشورها مواجه شدند.

بنا بر گزارش رویترز، در حال حاضر چین، هند، ژاپن و کره جنوبی به عنوان واردکنندگان اصلی نفت ایران در آسیا به دنبال جایگزینی برای شرکت‌های بیمه کشتیرانی غربی هستند که البته اغلب این بیمه‌ها توسط شرکت‌های بیمه مستقر در لندن تأمین می‌شود.

یک منبع دیپلماتیک غربی اعلام کرد: انگلیس در تلاش است تا اتحادیه اروپا را قانع کند که اجرای تحریم‌ها علیه ایران را دست‌کم 6 ماه به تعویق بیندازد و دلیل اصلی این موضوع نیز فشاری است که از جانب ژاپن و کره جنوبی بر انگلیس وارد آمده چرا که این کشورها نگران خرید نفت خود پس از اول ژوئیه هستند.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آقایون و خانم ها
هرکسی می گه طلا میاد زیر 630 و 620 دستش بالا
من می خوام امروز خرید کنم 20 عدد
نظر بدید نا مردا
به نظرم اگه هدفت اینه که 20تا بخری 10 تاشو امروز بخر .بقیشم به قول دوستان پله ای .
فعلا اونس کله کرده ... دلار کله کرده ... مذاکرات هم احتمالا مثبته .. کلا نقطه ی مثبتی رو برای خرید نمیبینم ، نظر شخصی.
اتفاقا چون همه کله کرده بهترین موقعیت برای خریده
البته اگر زیر 630 بفروشن شرطه نه اینکه سر کاری باشه و الکی قیمت بدن
امروز که بعیده ولی فردا یه سر میرم ببینم وضعیت فروش چطوره

نیم هم شده 320....... به نظرم برای اونهایی که خیلی منتظر بودن رقم خوبی باشه
مطمینا میفروشن .چون بازار قابل پیش بینی نیست از ترس اینکه نکنه پایینتر بیاد میفروشن

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
نزولی صعودی website
%28.5 %53.6 Bloomberg.com
%36.4 %45.4 kitco.com

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
اين به آن معناست كه ظاهرا دلار فعلا قصد بازگشت به دوران رونق را ندارد. اهالي بازار هم با پيش‌بيني نرخ 1500 توماني هر دلار آمريكا به عنوان پايين‌ترين محدوده قيمتي معتقدند با توجه به پيش‌فروش سكه مي‌توان گفت نرخ معين از سوي بانك مركزي براساس دلار 1560 تا 1530 توماني تعيين شده و به نظر مي‌رسد با توجه به نوع سياست‌هاي در نظر گرفته شده در بازار ارز، اين حدود قيمتي به عنوان پايين‌ترين سطح اسكناس دلار در كشور تا پايان سال‌جاري تثبيت شود. ديروز هم شمس‌الدين حسيني، وزير اقتصاد، در مورد ميزان كاهش دلار اظهار كرد: هنوز هم 1670 و 1690 تومان رقم‌هاي بالايي براي دلار هستند؛ وقتي با فعالان بخش خصوصي صحبت مي‌كنيم آنها معتقدند اين نرخ، نرخ متعادلي نيست. حسيني ادامه داد: بانك مركزي مترصد است نرخ ارز مرجع را به صورت لنگر و ثبات در اين بازار استفاده كند و مجموعه سياست‌هاي اقتصادي دولت و سياست‌هاي پولي و ارزي كشور در راستاي اين است كه نرخ شكل گرفته ارز به صورت حبابي را كاهش دهد.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
جان تیلور رییس صندوق سرمایه گذاری اف ایکس کانسپتس تصریح کرد با به قدرت رسیدن دولت جدید در یونان و عدم اجرای سیاستهای ریاضتی با هدف کاهش کسری بودجه و بدهی و قطع کمکهای مالی بین المللی به آتن ، این کشور مجبور به ترک منطقه یورو خواهد بود .

بر اساس این گزارش تیلور افزود فکر می کنم تابستان 2012 میلادی یونان از منطقه یورو خارج خواهد شد . اتحادیه اروپا و صندوق بین المللی پول دیگر حاضر نیستند به دولت جدید یونان که حاضر نیست سیاستهای ریاضت اقتصادی را ادامه دهد ، منابع مالی بیشتری وام دهند .

بر این اساس نتایج انتخابات اخیر پارلمانی در یونان نشانگر شکست دو حزب اساسی و اصلی این کشور و نه بزرگ مردم این کشور به اجرای سیاستهای ریاضتی است . اگر احزاب سیاسی یونان نتوانند دولت ائتلافی را تشکیل دهند این کشور بار دیگر در اواسط ژوئن انتخابات برگزار خواهد کرد .

این گزارش افزود یونان در سال 2010 میلادی مجبور شد برای رهایی از ورشکستگی مالی و اقتصادی وام 130 میلیارد یورویی از وام دهندگان بین المللی دریافت کند و در ازای آن متعهد به اجرای سیاستهای ریاضتی شده است . بیش از 73 درصد از بدهی 266 میلیارد یورویی یونان معادل 194 میلیارد یورو مربوط به بانک مرکزی اروپا ، صندوق بین المللی پول و دولتهای منطقه یورو است .

به اعتقاد کارشناسان اقتصادی خروج یونان از منطقه یورو می تواند تاثیرات منفی زیادی بر اقتصاد این کشور و اقتصاد منطقه یورو داشته باشد .

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
من فکر می کنم تا هفته ی دیگه سکه به 600 برسه .
یکی از دلایلی که اتحادیه امروز برای پایین آوردن قیمت طلا و سکه داره مقاومت می کنه ، روز مادر هست . امروز همه ی طلا فروش ها ناراحت بودن چون تو این ایام که باید خوب صود می کردن دارن سرمایشون رو با قیمت پایین تر می فروشن ، ولی از یک شنبه به بعد فکر کنم اگر اونس همینجوری بمونه ( که فکر کنم بمونه ) طلا تا گرمی 60000 تومن هم سقوط خواهد کرد.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یکی از دلایلی که اتحادیه امروز برای پایین آوردن قیمت طلا و سکه داره مقاومت می کنه ، روز مادر هست . امروز همه ی طلا فروش ها ناراحت بودن چون تو این ایام که باید خوب صود می کردن دارن سرمایشون رو با قیمت پایین تر می فروشن ، ولی از یک شنبه به بعد فکر کنم اگر اونس همینجوری بمونه ( که فکر کنم بمونه ) طلا تا گرمی 60000 تومن هم سقوط خواهد کرد.
دقیقا تایید میشه

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

غلط کردن!
بهانه بالا بودن نرخ اونس و دلار بود.... وقتی این 2 تا میاد پایین دیگه هیچ بهانه ای پذیرفته نیست.باید سکه هم به تدریج کم بشه

اگر قرار باشه طبق قانون (هر کی به فکر خویشه) جلو بریم که دیگه هر صنفی میتونه قیمتارو فقط صعودی تعیین کنه

خوشبختانه صنف لوازم الکتذونیک ظرف 1 ماه گذشته کمی به خودشون تکون دادن و قیمتا رو کم کردن

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
غلط کردن!
بهانه بالا بودن نرخ اونس و دلار بود.... وقتی این 2 تا میاد پایین دیگه هیچ بهانه ای پذیرفته نیست.باید سکه هم به تدریج کم بشه

اگر قرار باشه طبق قانون (هر کی به فکر خویشه) جلو بریم که دیگه هر صنفی میتونه قیمتارو فقط صعودی تعیین کنه

خوشبختانه صنف لوازم الکتذونیک ظرف 1 ماه گذشته کمی به خودشون تکون دادن و قیمتا رو کم کردن
چه غلط بکنن چه نکنن ! فعلا وضع اینه !

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
آفرین
ببینید نتیجه همفکری اینه ها، من اصلا به روز مادر و زن فکر نکرده بودم که قیمت ها رو می بره بالا
تا هفته دیگه صبر می کنم برای خرید

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
بيشتر ربع و نيم مي‌خرن، كلا اين مدته كه سكه تمام شده 630000 هنوز ربع سكه 177000 . اونايي كه ربع خريدن هنوزم كلي سود كردن

آفرین
ببینید نتیجه همفکری اینه ها، من اصلا به روز مادر و زن فکر نکرده بودم که قیمت ها رو می بره بالا
تا هفته دیگه صبر می کنم برای خرید

mikhak1

Registered User
لایک‌ها
10
هنوز سکه مرز 631000 تومنه.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اونس ظاهرا روز مادر و این چیزا حالیش نیست :D
رکورد 1581 هم زده شده در مینیموم