• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
خبر زیر رو بخونید.شخصا اعتقاد به رشد طلا و دلار در خرداد ماه دارم
به 2 دلیل.
1-مذاکرات نه چندان + ایران و 5+1
2-تمام شدن تحویل سکه های پیش فروشی بانک مرکزی و کم شدن کنترل دلار توسط بانک(دیگه کسی نمیمونه که انصراف بده!)
خبر زیر رو بخونید
پالس های منفی از وین تا قدس

Last edited:

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
پالس‌هاي منفي قبل مذاكرات 5+1 و ايران در استانبول صد برابر الان بود اون شد حالا كه خودشون علناً دارن ميگن مثبته ببين چي ميشه

به 2 دلیل.
2-تمام شدن تحویل سکه های پیش فروشی بانک مرکزی و کم شدن کنترل دلار توسط بانک
خبر زیر رو بخونید

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
به 2 دلیل.
2-تمام شدن تحویل سکه های پیش فروشی بانک مرکزی و کم شدن کنترل دلار توسط بانک(دیگه کسی نمیمونه که انصراف بده!)
خبر زیر رو بخونید

اینجوری چیزا عادیه ...
ایران میگه همه ی تحریم ها رو یک باره بردارید ، اونا هم میگن همه ی فعالیتاتون رو یکباره قطع کنید.
خلاصه به یه چیزی بین این دو تا حرف رضایت میدن دیگه ...

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اينم يه پالس مثبت ;) آخرین خبر - بریتانیا می خواهد منع بیمه نفت کش های حامل نفت ایران به تعویق بیفتد

به 2 دلیل.
خبر زیر رو بخونید

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
خب اگه مذاکرات مثبت بشه -> دلار میاد پایین - نفت ارزون میشه - رشد اقتصادی امریکا و اروپا مثبت میشه پس بازم انس میاد پایینتر

اگه منفی بشه -> دلارباید بره بالا ( البته نظر شخصیم اینه که دولت با هر ابزاری نمیزاره به 1700 برسه ) - نفت میره بالا - سرمایه ها میره به سمت نفت - انس ثابت با شیب رو به بالا

اخبار داخلی که بگوش میرسه میگن نمی خان باج بدن یعنی کوتا نمیان

اروپا با وضعیتی که یونان و فرانسه درس کردن نیاز به آرامش دارن - ( احتمالا یه خرده عقب برن )

خب ===>> با شیبی که انس در حال حاضر هم داره

به نظر من انتظار جهانی از برنامه هایی که دولت ها دارن پیاده میکنن اینه که بازارهای جهانی غیر طلا مثبت میشن

پس انس همچنان نزولی خواهد بود

بعید میدونم دولت بزاره قیمت دلار خیلی پایین بیاد حتی با وجود مثبت شدن نتیجه مذاکرات قیمت دلار رو کنترل میکنه

تا سقوط ناگهانی نداشته باشه و باز تو بازار بلبشو بشه

گرچه معتقدم صلاح .... خویش خسروان دانند اما فک میکنم هنوز برا خرید حتی به صورت پله ای هم زوده

بازی ورود ارز به بازار نشون میده بانک مرکزی داره سعی در متقاعد کردن مردم برا گرفتن اوراق داره اما برا اینکه

خیلی تو چش نباشه قیمت رو به مرور پایین میاره و از قضا انس هم داره کمکش میکنه

البته این وسط سرمایه دارایی هستن که میتونن کل بازار رو لااقل برای چن روز بچرخونن و دولت هم هیچ کاریشون نمیتونه بکنه

درست مثل زمانی که سکه 1 تومنی رو چن روز تو بازار داشتیم

دوستانی که سکه پیش خرید کردن لطفا بگن نرخ بازخرید اوراقی که به جا سکه میدن پیش از موعد چن درصده

اگه بالای 20 باشه فعلا به صرفه ترین کار همینه

با پایین اومدن قیمت تو بازار به این ترتیب میشه از ضرر بیشتر جلوگیری کرد

فقط باید گوش به زنگ بود تا اگه شیب مثبت شد با قیمت پایین از بازار خرید نقدی انجام بشه

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون از توضيحاتتون ولي نظر شما و ساير دوستان LAPD و دكتر دكستر رو در مورد اين پست ميخواستم بدونم.

آخرین خبر - یک نکته

خب اگه مذاکرات مثبت بشه -> دلار میاد پایین - نفت ارزون میشه - رشد اقتصادی امریکا و اروپا مثبت میشه پس بازم انس میاد پایینتر

اگه منفی بشه -> دلارباید بره بالا ( البته نظر شخصیم اینه که دولت با هر ابزاری نمیزاره به 1700 برسه ) - نفت میره بالا - سرمایه ها میره به سمت نفت - انس ثابت با شیب رو به بالا

اخبار داخلی که بگوش میرسه میگن نمی خان باج بدن یعنی کوتا نمیان

اروپا با وضعیتی که یونان و فرانسه درس کردن نیاز به آرامش دارن - ( احتمالا یه خرده عقب برن )

خب ===>> با شیبی که انس در حال حاضر هم داره

به نظر من انتظار جهانی از برنامه هایی که دولت ها دارن پیاده میکنن اینه که بازارهای جهانی غیر طلا مثبت میشن

پس انس همچنان نزولی خواهد بود

بعید میدونم دولت بزاره قیمت دلار خیلی پایین بیاد حتی با وجود مثبت شدن نتیجه مذاکرات قیمت دلار رو کنترل میکنه

تا سقوط ناگهانی نداشته باشه و باز تو بازار بلبشو بشه

گرچه معتقدم صلاح .... خویش خسروان دانند اما فک میکنم هنوز برا خرید حتی به صورت پله ای هم زوده

بازی ورود ارز به بازار نشون میده بانک مرکزی داره سعی در متقاعد کردن مردم برا گرفتن اوراق داره اما برا اینکه

خیلی تو چش نباشه قیمت رو به مرور پایین میاره و از قضا انس هم داره کمکش میکنه

البته این وسط سرمایه دارایی هستن که میتونن کل بازار رو لااقل برای چن روز بچرخونن و دولت هم هیچ کاریشون نمیتونه بکنه

درست مثل زمانی که سکه 1 تومنی رو چن روز تو بازار داشتیم

دوستانی که سکه پیش خرید کردن لطفا بگن نرخ بازخرید اوراقی که به جا سکه میدن پیش از موعد چن درصده

اگه بالای 20 باشه فعلا به صرفه ترین کار همینه

با پایین اومدن قیمت تو بازار به این ترتیب میشه از ضرر بیشتر جلوگیری کرد

فقط باید گوش به زنگ بود تا اگه شیب مثبت شد با قیمت پایین از بازار خرید نقدی انجام بشه

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
1- کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با رهبران اسرائیل درباره مذاکرات هسته ای آینده گروه پنج بعلاوه یک با ایران گفتگو کرد. به گزارش خبرگزاری ها، نخست وزیر، وزیر دفاع ، وزیر خارجه و **** حزب کدیمای اسرائیل که قرار است وارد دولت ائتلافی شود، در این جلسه حضور داشتند. برپایه گزارش ها، نخست وزیر اسرائیل گفته است از نظر این کشور، توقف کامل غنی سازی اورانیوم، انتقال کل اورانیوم غنی شده در ایران به خارج و برچیدن تاسیسات زیر زمینی هسته ای فوردوی قم بر اساس جدول زمانی معین، پیشرفت در مذاکرات تلقی می شود. دور دوم مذاکرات هسته ای با ایران سوم خرداد در بغداد انجام می شود.

2- محمدباقر نوبخت رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت **** در همایش تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی افزود: اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌هادر این شرایط که مرحله اول موفق نبود و شرایط جهانی مناسب نیست توصیه نمی‌شود. درست است که می‌گویند مذاکرات سازنده در استانبول بوده و امید است در بغداد داشته باشیم اما نباید فراموش کرد که **** با توجه به هزینه‌هایی که تا الان انجام داده قصد کوتاه آمدن را ندارد .شاید آنها امیدشان این باشد که در اجلاس‌های بعدی **** کوتاه بیاید اما محتوم این است که آنها تشدید تحریم را برای ما اعمال می‌کنند.
3- نتیجه : پس هفته ی بعد باید خرید کرد!:)

آرامش قبل از توفان که میگن یعنی همین! اینا دلار ریختن تو بازار تا میتونستن تا بعد اگه درگیری دوباره شروع شد برگردیم به همون وضع قبلی که بازار یه بار تجربه ش کرده اونا هم از اونور دارن وقت میخرن تا
بعد از این که بازار نفت رو تنظیم کردن و سوریه رو گرفتن تو مشتشون ضربه آخر رو به آخرین کشور مزاحمشون وارد کنن و خاورمیانه رو بسپارن دست ترکیه و عربستان سنی اهل صلح با اسراییل! پس بعید نیست اگه تو تابستون قبل از انتخابات آمریکا، اسراییل ایران رو و اپوزیسیون تا بن دندان مسلح سوریه، بشار اسد رو له کنن!

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
ممنون از توضيحاتتون ولي نظر شما و ساير دوستان LAPD و دكتر دكستر رو در مورد اين پست ميخواستم بدونم.

آخرین خبر - یک نکته

نظر من منفیه

اینا به قیمت فروش سکه کاری ندارن

به راحتی همه چیزو گردن سوداگران و انس و امریکا و ... میندازن

قیمتو میارن پایین بعد نقش دایه ملت رو بازی میکنن و برا جلوگیری از ضرر مردم بهشون اوراق میدن

به همین راحتی

به نظر من به 600 هم میرسه

مساله جالبی که اینجا وجود داره اینه که این وسط هیچ کار خاصی لازم نیس انجام بده

در واقع همون دلاری که میداد طلا میخرید رو داره میده تو بازار - دلار ارزون میشه - تازه کلی هم وجهه داره براش

ادعا میکنه داره دلار رو پایین میاره تا قیمت ها بیاد پایین و تورم کم بشه و ...

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
حالا این همه دلار وسکه اومد پایین چرا اجناس بازار رفته بالا الان نسبت به اسفند که دلار 1900 بود کالا ها 10 تا 20 درصد گرون تر شده برای چی

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
كدوم گروني، برو روزنامه ايران چاپ امروزو بگير نوشته همه چيز ارزون شد از موز گرفته تا مرغ و وسايل خانه همه چيز حراج شده البته توجه داشته باش كه موز از 15-20 روز ديگه ارزونش ميرسه به بازار :D

بيا اينم لينكشه:

http://www.iran-newspaper.com/1391/2/20/Iran/5073/Page/7/Index.htm

حالا این همه دلار وسکه اومد پایین چرا اجناس بازار رفته بالا الان نسبت به اسفند که دلار 1900 بود کالا ها 10 تا 20 درصد گرون تر شده برای چی

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

آخرین خبر - یک نکته

ببین گلم اگر میخواهید ریسک کنید در این شرایط و اگر میخواهید سرمایه رو به سکه تبدیل کنید نظر بنده به شخصه روی سکه 1 گرمی هست . دلیل تنها فرم سکه ای هست زیاد توی سرش توی این تلاطم به علت تقاضای بالا نخورده . ببینید دقیقا مثل همین اخبار و سیگنال ها قبل 25 فروردین هم بود و همه خودمون به چشم دیدیم و دیدیم که نتیجه چی شد . والا ببینید الان این بازار دقیقا یک بازاری هست با 2 جیب سود 50% و ضرر 50% ولی در واقع سود 10% و ضرر 90% یا عکس این قضیه . والا مشخصی نیست چی میخواد بشه ! سعی کنید اگر دارید سوار این کشتی توی این برهه از زمان میشید خوب سنگین و سبک کنید . دقیقا دارن بازی سال 79 رو پیاده میکنن بنده توی بازار بودم دیدم الان هم همون سناریو هست ولی در وسعت خیلی وسیع تر
i320021_papiyon.png
.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون آقاي دكتر، ولي ميشه دقيقا توضيح بديد سال 79 چه كار كردن؟

ببین گلم اگر میخواهید ریسک کنید در این شرایط و اگر میخواهید سرمایه رو به سکه تبدیل کنید نظر بنده به شخصه روی سکه 1 گرمی هست . دلیل تنها فرم سکه ای هست زیاد توی سرش توی این تلاطم به علت تقاضای بالا نخورده . ببینید دقیقا مثل همین اخبار و سیگنال ها قبل 25 فروردین هم بود و همه خودمون به چشم دیدیم و دیدیم که نتیجه چی شد . والا ببینید الان این بازار دقیقا یک بازاری هست با 2 جیب سود 50% و ضرر 50% ولی در واقع سود 10% و ضرر 90% یا عکس این قضیه . والا مشخصی نیست چی میخواد بشه ! سعی کنید اگر دارید سوار این کشتی توی این برهه از زمان میشید خوب سنگین و سبک کنید . دقیقا دارن بازی سال 79 رو پیاده میکنن بنده توی بازار بودم دیدم الان هم همون سناریو هست ولی در وسعت خیلی وسیع تر
i320021_papiyon.png
.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ممنون آقاي دكتر، ولي ميشه دقيقا توضيح بديد سال 79 چه كار كردن؟

هم دلار و هم سکه در سال 79 عینه همین سال پیش نسبت به ارزش پولی اون موقع با خیرزش وحشتناک مواجه شد ولی بد جور دوباره کله کردن قیمت رو
i320021_papiyon.png
. همین وضع سال 69 و 70 هم بود . تاریخ اقتصادی ایران رو مرور کنید همش هست دادا توی اینترنت به خاطر این فقط آدرس میدم چون اختلاف فکری و عقیده ای زیاد هست در اینجا و در احترام به عقاید و افکار دیگر دوستان اجازه آنالیز رو نمی تونم بدم خودم چون 100% باعث کدورت میشه . بخونید
i320021_papiyon.png

پ ن : البته سطح سواد مردم و اطلاعاتی سال 79 با الان غیر قابل قیاس هست . نمونه بارزش همین اینترنت دوست عزیز .

sedo

Registered User
لایک‌ها
1,574
درود
دوستان گرامی!
در بازارهای پر تلاطم مثل این روزها،وقتی گرداننده و کارگردان نیستیم،بهتره بازیگر هم نباشیم
به عقیده من، تماشا چی بودن امنیتش بیشتره

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
درود
دوستان گرامی!
در بازارهای پر تلاطم مثل این روزها،وقتی گرداننده و کارگردان نیستیم،بهتره بازیگر هم نباشیم
به عقیده من، تماشا چی بودن امنیتش بیشتره

ایول Safe side بودن بهترین راه هست در حال حاضر
i320022_dr.png

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
ممنون در مورد دلار و مطالعه كردم يكبار رفته بالا و بعد اومده پايين و دوسال طول كشيده تا به اون نرخ رسيده. شما فكر مي‌كنيد تا چه قيمتي سكه رو ميارن پايين ممنون ميشم نظرتونو بگيد

هم دلار و هم سکه در سال 79 عینه همین سال پیش نسبت به ارزش پولی اون موقع با خیرزش وحشتناک مواجه شد ولی بد جور دوباره کله کردن قیمت رو
i320021_papiyon.png
. همین وضع سال 69 و 70 هم بود . تاریخ اقتصادی ایران رو مرور کنید همش هست دادا توی اینترنت به خاطر این فقط آدرس میدم چون اختلاف فکری و عقیده ای زیاد هست در اینجا و در احترام به عقاید و افکار دیگر دوستان اجازه آنالیز رو نمی تونم بدم خودم چون 100% باعث کدورت میشه . بخونید
i320021_papiyon.png

پ ن : البته سطح سواد مردم و اطلاعاتی سال 79 با الان غیر قابل قیاس هست . نمونه بارزش همین اینترنت دوست عزیز .

kia joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بهتره تا آواخر مرداد صبر کنید فعلا اوضاع برا خرید و فروش زیاد جالب نیست.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
فقط آرزو ميكنم هرچي زودتر تكليف همه مشخص بشه يا اينوري يا اونوري! از بس كه اين مدته مردمو فيلم كردن و سركار گذاشتن زندگي از دستمون در رفته. يادتونه توي همون زمستان 90 يكي از اين نماينده‌ها گفته بود مردم برن آذوقه جمع كنن داره قحطي ميشه. مردم هم رفتن هجوم بردن هايپر استار و خالي كردن. اينان كه مسبب همه اين مشكلات ما هستن

بهتره تا آواخر مرداد صبر کنید فعلا اوضاع برا خرید و فروش زیاد جالب نیست.

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
i320021_papiyon.png
.

سلام،
آقای موذنی فکر کنم اشتباه تایپ کردید. در این شرایط تبدیل ریال به سکه گرمی یکی از بدترین معامله های قابل انجام هست به سه دلیل:

1. حباب زیاد سکه گرمی که احتمال اینکه هر لحظه این حباب خالی بشه وجود داره.
2. روند صعودی ریال نسبت به دلار که همچنان ادامه داره.
3. قرار داشتن انس در کانال نزولی که البته الان به کف کانال رسیده و داره پول بک میکنه ولی همچنان در این کانال هست و جو موجود جو نزولیه.

چند صفحه پیش که قیمت روی 670 بود یه تحلیل نوشتم که صبر کنید دوباره کف 650 رو بزنه و عجله نکنید. کف 650 دو سه باز زده شد! و قیمت اینقدر زیگزاگی حرکت کرد که الگوی double bottom به الگویی شبیه به پرچم یا اگر خیلی تو رسم و خط بخوایم دقیق باشیم به مثل کاهشی تبدیل شد لذا طبق تکنیکال موجود همچنان انتظار کاهش قیمت میره و اگر سکه به 600 هم برسه توجیه تکنیکال داره.

چند روز هست دست و دلم به این سمت نمیاد... این دو سه ماه فقط منتظر موقعیت خرید طلا بودم بی خبر از اینکه توی هفته گذشته کالاهایی بودن با قابلیت انبار کردن که تا 300% هم افزایش قیمت داشتند پس زیاد به دلار و طلا نچسبید که الان بازار آشفته ای داره. منم بیشتر دارم میرم سمت بازارهای دیگه تا این بازار دوباره جای خودش رو پیدا کنه.

بالا