Mahdy2021
Registered User
در آستانه روز مادر سقوط خوبی بودهدلار 1645
سکه امامی 627
در آستانه روز مادر سقوط خوبی بودهدلار 1645
سکه امامی 627
دقیقا همینطوره.حواستون باشه دوباره یه سری سعی میکنن جو خرید راه بندازن که سکه های خودشون از ضرر در بیاد در صورتی توی این جلسهه یه چشمک به هم بزنن دلار تا ۱۵۰۰ پایین میاد
Sent from my iPod touch using Forum Runner
کدام سقوط برادر؟اتفاقا روز مادر باعث شده سقوط نکنه.دعایی برای ضرر ثبت نامی ها کرده بودم که خدا قبول کرد و گرفت.اما حیف دور اولی ها در رفتن.البته اونها نور چشمی ها بودن و از بالا هواشونو داشتن.
با اینکه آخر هفتس ولی خوب داره پایین میاد
دلار 1638
سکه امامی 620
ببین گلم اگر میخواهید ریسک کنید در این شرایط و اگر میخواهید سرمایه رو به سکه تبدیل کنید نظر بنده به شخصه روی سکه 1 گرمی هست . دلیل تنها فرم سکه ای هست زیاد توی سرش توی این تلاطم به علت تقاضای بالا نخورده . ببینید دقیقا مثل همین اخبار و سیگنال ها قبل 25 فروردین هم بود و همه خودمون به چشم دیدیم و دیدیم که نتیجه چی شد . والا ببینید الان این بازار دقیقا یک بازاری هست با 2 جیب سود 50% و ضرر 50% ولی در واقع سود 10% و ضرر 90% یا عکس این قضیه . والا مشخصی نیست چی میخواد بشه ! سعی کنید اگر دارید سوار این کشتی توی این برهه از زمان میشید خوب سنگین و سبک کنید . دقیقا دارن بازی سال 79 رو پیاده میکنن بنده توی بازار بودم دیدم الان هم همون سناریو هست ولی در وسعت خیلی وسیع تر.![]()
یک اخطار هم بدم .
توی پایینترین قیمت هم سکه بخرید و نتیجه مذاکرات مثبت باشه باید پی توی ضرر رفتن اونم حدود 100 هزار تومن روی سکه رو به تنتون بمالید. اونوقت دیگه باید بشینید دعا کنید اونس بره بالا تا تازه ضرره جبران بشه , چون در صورت مثبت بودن این جریان سکه و دلار بازی رو خدا رحمت میکنه و برای مدتی هم دلار ثابت میمونه.
ایشون کجا گفت نتیجه مثبته؟نمی دونم چطوری شما دلخوش به نتیجه مثبت هستید....... من هر طوری حساب می کنم نهایتا می تونم 5 درصد احتمال بدم که تحریمی لغو بشه
خودم که تصمیم گرفتم رو 300 نیم بخرم
تا خدا چی بخواد