• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
حواستون باشه دوباره یه سری سعی میکنن جو خرید راه بندازن که سکه های خودشون از ضرر در بیاد در صورتی توی این جلسهه یه چشمک به هم بزنن دلار تا ۱۵۰۰ پایین میاد

Sent from my iPod touch using Forum Runner
دقیقا همینطوره.
فاکتور شایعات برای بعضی ها تنها راه امیده برای سود یا ضرر نکردن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یه چیزم بگم در مورد درخواست اونوریا که نمیدونم کلهم غنی سازی رو تعلیق کنید و فلان چیزو ببندید و اینا
اینوریا نمیتونن به راحتی بااونوریا کنار بیان در نتیجه نیاز دارن که طرف برنده ماجرا جلوه کنن توی چشم مردم ، در نتیجه به اونوریا میگن شما بیاید شرط بزرگ بزارید بعد ما قبول نمیکنیم اونوقت شما کوتاه بیاید تا ما صدا و سیمامون دهن ملتو سرویس کنه از این پیروزی بعد سر موضوعات اصلی ما باهاتون کنار میایم و فیتیله غنی سازی میکشیم پایین و یه اتاقم کنار سانتریفیوژا میدیم به بازرساتون!! فقط بزارید ما اینوسط برنده باشیم!!

Sent from my iPod touch using Forum Runner

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
کدام سقوط برادر؟اتفاقا روز مادر باعث شده سقوط نکنه.دعایی برای ضرر ثبت نامی ها کرده بودم که خدا قبول کرد و گرفت.اما حیف دور اولی ها در رفتن.البته اونها نور چشمی ها بودن و از بالا هواشونو داشتن.

شما دقت کن امروز آخرین روز خرید هدیه است!!!
اگر یادت باشه در سالهای گذشته همیشه چنین روزی سکه یکی از گرونترین ساعتهاش رو تجربه میکرد!!!

اما از دیروز تا الان حدود 10 تومن تمام سکه کم شده.....

وگرنه به نظر من قیمت معقولانش با توجه به قیمت دلار و اونس حدود 610 باید باشه.یعنی 625 کنونی هم هنوز گرونه

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
طبق گفته کارشناسها که من میشناسمشون یه چند روزی انس مقاومت میکنه بعد دوباره سقوط میکنه نظر دوستان چیه

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
با اینکه آخر هفتس ولی خوب داره پایین میاد

دلار 1638
سکه امامی 620

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
دلار طبق سايتها به 1620 هم رسيده كسي از قيمت بازار خبر نداره؟
همينجوري پيش بره به 1500 هم شايد برسه

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
با اینکه آخر هفتس ولی خوب داره پایین میاد

دلار 1638
سکه امامی 620

چه خبره امروز؟؟؟ :eek:

دلار رسید به 1620
سکه هم 610
نیم هم 310

اونس از دیروز حدود 10 دلار گرونتر شده ولی مثل اینکه بازار ایران امروز تصمیم گرفته تلافی دیروز رو در بیاره

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
ببین گلم اگر میخواهید ریسک کنید در این شرایط و اگر میخواهید سرمایه رو به سکه تبدیل کنید نظر بنده به شخصه روی سکه 1 گرمی هست . دلیل تنها فرم سکه ای هست زیاد توی سرش توی این تلاطم به علت تقاضای بالا نخورده . ببینید دقیقا مثل همین اخبار و سیگنال ها قبل 25 فروردین هم بود و همه خودمون به چشم دیدیم و دیدیم که نتیجه چی شد . والا ببینید الان این بازار دقیقا یک بازاری هست با 2 جیب سود 50% و ضرر 50% ولی در واقع سود 10% و ضرر 90% یا عکس این قضیه . والا مشخصی نیست چی میخواد بشه ! سعی کنید اگر دارید سوار این کشتی توی این برهه از زمان میشید خوب سنگین و سبک کنید . دقیقا دارن بازی سال 79 رو پیاده میکنن بنده توی بازار بودم دیدم الان هم همون سناریو هست ولی در وسعت خیلی وسیع تر
i320021_papiyon.png
.

دكستر جون ضمن احترام ولي به نظر من الان سكه گرمي بدترين گزينه ست چون در حدود 30 درصد حباب داره كم مونده قيمتش برسه به ربع سكه تاريخ پايين 150 تومني
اون موقعي خوب بود كه حبابش شده بود 2 -3 درصد كسي هم طرفش نميرفت

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
پشت پرده تمدید زمان برای دریافت اوراق
امروز صحبت مفصلی با جناب بوعلی تحت عنوان پشت پرده تمدید اوراق به جای سکه انجام شد
نتایج این شد
دلیل من برای این رفتار بانک این است که بسیاری از ثبت نام کنندگان(4 ماهه 627 و شش ماه وتا نه ماهه ها)حدود کف سی درصدی تا چهل درصدی انصراف نداده اند (به هر دلیلی مثل عدم اگاهی حسابگری تحویل )و با توجه به یک طرفه بودن که تنها با تمدید بر تعداد انصرافی افزوده می شود بانک اگر حتی 100 هزار تا سکه انصرافی هم افزوده شود به شدت استقبال می کند
اما جناب بوعلی علاوه بر تایید موضوع بالا معتقدند بانک به دنبال جذب حداقلی سری اولی ها هم است و می تواند (نه الزاما) به دنبال کاهش قیمت سکه تا 620 هزار تومان برای عدم جذابیت دریافت سکه با توجه به خیل عظیم سکه های ثبت نامی سری اولی که عمده ان از شنبه 23 تا 29 است باشد
پله آهنی

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
امروز بانك قيمت خريد رو 590 كرده بود كه با احتساب ماليات ميشه 617 تومن جالبه قيمتهاي بازار حتي از قيمت خريد بانك هم كمتره
بانك داره كم كم موفق ميشه اونايي كه حتي سكه دور اول هم نوشتن به سمت اوراق جلب كنه

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
از صحبت های امروز دکتر ا . ن بوی مثبت بودن مذاکرات به مشام نمی رسید مگر اینکه به قول دوستمون بخوان مثبت بودن مذاکرات را به عنوان یک پیروزی خیلی بزرگ نشون بدن ..

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
1پله سکه روی 615 وارد شدم.پله بعدی زیره 600
من 1000 تا پیش خرید کرده بودم و همشو روی 680 فروختم(اینجا هم تاپیک زده بودم برای فروش)
حیفم اومد این نقل قول دکتر سهند نزارم اینجا :
مهمترین فاکتور در تعیین نرخ ارز یک کشور جهان سومی بنظر من تراز جاری اقتصاد ان کشور می باشد. یعنی تفاوت درامد ارزی از خرج ارزی خارجی مثل واردات ، سرمایه گذاری خارجی یا کمک به دیگر کشورها و ...
این حساب جاری برای ما که در شش سال قبل حدود 40-45 میلیارد دلار بوده است امسال بدون تحریم به 5 میلیارد دلار رسیده است . پیش بینی ها هم این است که در سه سال اینده به نزدیک صفر برسد. از انطرف حجم نقدینگی کشور شش یا پنج برابر شده است. شاید با 40-45 میلیارد دلار حساب مثبت بتوان نرخ ارز را کنترل کرد ولی با حجم نقدینگی پنج برابر شده و تراز جاری 5 میلیارد که به صفر میل می کند نمی شود نرخ ارز را کنترل کرد.

بر همین اساس بنده معتقدم که نرخ ارز با توافق هسته ای احتمالی اینده که به انهم بنده خوشبین نیستم ، کاهش نمی یابد. انچه رخ داده و افت مقطعی فعلی بیشتر ناشی از سیاستهای شدیدا انقباضی بانک مرکزی است که مردم ان را به نوشیدن جام زهر و ... در مسائل سیاسی مربوط کرده اند.

در حالیکه در اصل بنظر من عامل اصلی نوسانات نرخ ارز این مساله نیست که حالا بخواهد با نتیجه موافق مذاکرات مثلا تغییر بلند مدتی در روند ان ایجاد شود بلکه مذاکرات و ... فقط جنبه روانی داشته و برای مدت کوتاهی می تواند قیمت ها را از مقداری که باید باشد جابجا کند.

متاسفانه راه حلهای انقباضی اجرا شده توسط بانک هم صرفا شیفت مشکل به اینده است و اینگونه نبوده که مشکل را اساسی حل کند.

مثلا نرخ سود 20 درصدی بانکی که حالا معلوم نیست بانکها با این وضعیت رکود از کجا می خواهند ان را تامین کنند ، خودش تورم زاست. یعنی پول مردم که همین الان قابل کنترل نیست چند سال دیگر دو برابر می شود و پول با سودش وارد بازار می شود که اثر مخرب بمراتب بیشتری دارد. یکبار حساب کردم که فقط سود سه ماهه سپرده های بانکی برای خرید 5 میلیون سکه کافیست.

حالا بانکی که بیش از 20 درصد از ذخایر طلای خود را پیش فروش کرده ، چگونه می خواهد در مقابل این حجم نقدینگی فقط از محل سود سپرده ها ایجاد می شود ،مقابله کند معلوم نیست؟

پیش فروش سکه یا ابزار های جایگزین که یعنی کاغذ دادن به مردم که در اصل تعهد دادن به مردم است هم به نوع دیگری شیفت دادن مشکل به اینده است.

بنابراین بطور کلی به شخصه نرخ ارز و طلا را در بلند مدت سه چهار ساله افزایشی شدید می بینم و کاهش فعلی را از بعد روانی و ناشی از سیاستهای انقباضی کوتاه اثر می دانم.

از نظر مسکن و بورس و .... هم بطور کلی نمی توان وقتی رشد اقتصادی واقعی منفی باشد انتظار افزایش ثروت داشت. بنابراین گرچه ریالی ممکن است با رشد مواجه باشند ولی ثروت و قدرت خرید عموم مردم از لحاظ ارزی وقتی که رشد اقتصادی منفی باشد قطعا باید کاهش یابد.

بنابراین بنظر من مسکن با رشد ریالی بدلیل تورم مواجه خواهد شد ولی بدلیل کاهش قدرت خرید، معاملات همراه با رکود فراگیر خواهد بود.
یه نکته مهم هم من بگم هفته بعد در حقیقت هفته آخر سری اول سکه های ثبت ناما هست و بیشترین میزان تحویل سکه هم مربوط به همین هفته است .
احتمالا سکه یک فرصت خرید خیلی خوب در هفته بعد بده .

Last edited:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام وای چه عجیب غریب الان قیمتهارو دیدم باورم نشد سکه شده 615
یعنی واقعا بیچاره اون سری آخریا که ثبت نام کردن
دولت فقط و فقط هدفش دادن اوراق به مردمه
من به نظرم باید خریدو پله ای شروع کرد

kia joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه از من بپرسید الان وقت خرید دلار روی 1600 هست.احتمال اینکه از 1600 برگرده بالا خیلی هست.در ضمن فکر کنم اون جام زهر مذاکرات قبلی چندان کارساز نبوده.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
اینم 610 که گفته بودم .ولی الان جریان یکم فرق کرده از نظر من دلار و سکه تا چند روز دیگه بازم نزولیه !! قبلا هم گفتم این چند روز اخر این ماه شدید افت میکنه , هنوز افتش مونده , این همونه که گفتم هنوز ضرر زده نشده , الان ضرره داره شروع میشه !
قیمت بانکم کم کم میاد روی 560 570

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یک اخطار هم بدم .
توی پایینترین قیمت هم سکه بخرید و نتیجه مذاکرات مثبت باشه باید پی توی ضرر رفتن اونم حدود 100 هزار تومن روی سکه رو به تنتون بمالید. اونوقت دیگه باید بشینید دعا کنید اونس بره بالا تا تازه ضرره جبران بشه , چون در صورت مثبت بودن این جریان سکه و دلار بازی رو خدا رحمت میکنه و برای مدتی هم دلار ثابت میمونه.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
یک اخطار هم بدم .
توی پایینترین قیمت هم سکه بخرید و نتیجه مذاکرات مثبت باشه باید پی توی ضرر رفتن اونم حدود 100 هزار تومن روی سکه رو به تنتون بمالید. اونوقت دیگه باید بشینید دعا کنید اونس بره بالا تا تازه ضرره جبران بشه , چون در صورت مثبت بودن این جریان سکه و دلار بازی رو خدا رحمت میکنه و برای مدتی هم دلار ثابت میمونه.

نمی دونم چطوری شما دلخوش به نتیجه مثبت هستید....... من هر طوری حساب می کنم نهایتا می تونم 5 درصد احتمال بدم که تحریمی لغو بشه

خودم که تصمیم گرفتم رو 300 نیم بخرم
تا خدا چی بخواد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
نمی دونم چطوری شما دلخوش به نتیجه مثبت هستید....... من هر طوری حساب می کنم نهایتا می تونم 5 درصد احتمال بدم که تحریمی لغو بشه

خودم که تصمیم گرفتم رو 300 نیم بخرم
تا خدا چی بخواد
ایشون کجا گفت نتیجه مثبته؟
ایشون صرفا تحلیل های مختلف در حالات مختلف رو فرمودند !

kia joon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در خوشبینانه ترین حالت هم نتیجه زیاد مثبتی قک نکنم حاصل بشه.خود پروسه لغو تحریم هم زمانبر و پله ای هست.که همه میدونن تا دنیا دنیاست روابط این 2 مقابل هم هیچوقت درست بشو نیست.در مورد این جریانات حال حاظر هم سالها پیش سناریو و فیلم نامشو نوشتن گذاشتن کنار.هر صفحه و خطشو به نوبت میرن جلو.

بالا