• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
من احتمال جنگ در منطقه رو زیاد میدم اما در بازه میان مدت 6 ماه آینده....... منطقه شده آتش زیر خاکستر
رو چه حسابی می گید؟

phizer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام
میخواستم قیمت سکه را از دو جهت مورد بررسی قرار بدم : 1 - انس جهانی 2- قیمت دلار در ایران که هر دو اینها باعث نوسان در قیمت داخلی می شوند
اول میپردازم به انس جهانی . الف: از نظر تکنیکال انس در یک کانال نزولی قرار گرفته مخصوصا در چارت روزانه بعد از سال 2009 چند روزیکه قیمت زیر sma 200 روزانه بسته شده که حکایت از تحت فشار بودن انس برای فروش داره که در صورت بوجود آمدن شرایط ریزش که در قسمت فاندامنتال توضیح خواهم داد اعداد 1600-1530-1470-1420 -1300 دور از دسترس نخواهند بود .
ب : از نظر فاندامنتال - 1-بعد از سقوط سهام و بوجود آمدن بحرانهای مالی در آمریکا فدرال ریزرو برای مقابله با ان در طی دو مرحله اقدام به تزریق محرکهای مالی یا همان QE به بازار انجام داد که باعث کاهش ارزش دلار و بالارفتن ارزش طلا به عنوان یک دارایی امن گردید ولی در چند ماه گذشته داده های اقتصادی آمریکا رو به بهبود گذاشته و آقای بن برنانکی ( رییس بانک مرکزی امریکا ) مرتبا در گزارشات خودش به سنا از بهتر شدن وضعیت اقتصادی و نیاز نبودن به QE سوم سخن گفته هر چند بعضی از کارشناسان مالی مخصوصا اروپایی ها نسبت به این مطلب خوشبین نیستند به همین خاطر گزارش جدید بانک مرکزی که روز 4 شنبه ساعت 20:45 اعلام میشه بسیار حایز اهمیت جهت تعیین روند کلی دلار و طلا میباشد . هر چند بعضی مسایل از قبیل فستیوال هند میتواند تا حدی در خواست خرید طلا را مقطعی افزایش بدهد.
2- سهام امریکا در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند مثلا داو جونز از سال 2009 تقریبا بیش از 2 برابر افزایش داشته و اگه این روند ادامه داشته باشد سرمایه گذاران ترجیح می دهند در این قسمت سرمایه گذاری کنند که خود به خود باعث کاهش تقاضای طلا میگردد .
3- قیمت نفت بی تاثیر در قیمت طلا نیست و در صورت حل مسایل خاورمیانه مخصوصا با حل بحران اتمی ایران و کاهش قیمت نفت در پی آن طلا نیز کاهش می یابد .

2- قیمت دلار در ایران : این قسمت را دیگه همه اطلاع دارند که با افزایش تحریمها و تحریم بانک مرکزی قیمت دلار افزایش یافته که شاید بیش از نیمی از این افزایش تحت تاثیر مسایل روانی و هجوم مردم و دلالان و بیکفایتی بانک مرکزی ( چه خواسته چه نا خواسته ) می باشد با توجه به وضعیت بد اقتصادی تورم رکود گرانیها بیکاری کارخانجات ورشکسته شده و .... همچنین گرانی نفت که آن هم متعاقبا باعث گرانی بنزین جهانی میشود که پاشنه اشیل دولتهای غربی و مخصوصا باراک اوباما ( انتخابات پیش روی آمریکا ) میباشد حال با توجه به این رویدادها میشد به موفق بودن نتایج دور اول گفتگو ها امیدوار بود که در عمل نیز چنین شد در واقع میشود گفت یه بازیه برد برد برای طرفین در جریان باشه و در دور دوم مذاکرات هم توافقات خوبی حاصل بشه و باعث کاهش تقاضای دلار و در پی آن افت قیمت دلار را شاهد باشیم در کل من به سودده بودن خرید سکه به امید سوداوری بلند مدت آن در این شرایط اعتقادی ندارم مگر همان عده قلیلی که در کف بازار فعالیت دارند و میتوانند مرتبا خرید و فروش انجام بدهند نه مردم عادی کوچه بازار .
تمامی این تحلیلها تابع شرایط فعلی میباشند و در صورت تغییر هر کدام مثلا عدم توافقهای بعدی بایستی تحلیل جدید صورت گیرد .

تحلیل قبلم دقیقا به تاریخ 1 ماه پیش میباشد کماکان اعتقاد به ریزش انس جهانی دارم و حدس میزنم یکی از روزهای این هفته ( فقط در یک روز ) انس بیش از 70 دلار ریزش داشته باشه و با قدرت مقاومت 1530 را بشکنه

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
ما فردا موعد فیشمونه به نظر دوستان سکه بگیریم یا گواهی سپرده ؟
امروز بانک سکه رو 580 میخرید(بدون مالیات)که اگه 27 تومن به ان مبلغ اضافه کنی میشه 607
پس اگه میخوای همین فردا سکه هات رو پول کنی 100% به صرفه تره که بفرویش به بانک.البته اوراق هم میتونی بگیری(اگه 2سال پولتو لازم نداری.)آخرین مهلت دریافت اوراق به جای سکه 27 این ماهه
به نظر من تا این روز یا قیمت ها همین دوروبر 600 میمونه یا کاهشی میشه.اگر افزایشی در کار باشه میمونه برای بعد از 27ام
برای واداشتن ثبت نامی ها به انصراف قیمت دلار تا 27ام به شدت کنترل میشه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
تعریف من ازین مسخره بازی تورم 100% و نزول هر روز سکه هست.کاغذ آ4 میدونی 2 برابر شده قیمتش؟و هزارتا مثال دیگه که نیاز به گفتن من نیست اما سکه چی؟هر ساعت داره نزول میکنه.اصلا دوست ندارم این بحث قیمتا رو ادامه بدم چون یه عده ای باز میان از کاهش قیمتا تو یه جاهایی از ایران حرف میزنن که واسم خنده داره:D
آقای LAPD منتظر جواب شما هستم تحلیلاتون واقعا عالیه:rolleyes:

هزار تا احتمال هست که ادم باید در نظر بگیره که بتونه بگه کی تموم میشه این جریان.
از همه مهم تر هم هدف بانک هست , اگه بانک قصدش این باشه که این دلال بازی های سکه و دلار رو حداقل برای چند وقتی هم که شده تموم کنه , حالا حالا ها قیمتارو میاره پایین , ضرر شدید میزنه که تازه ضرره گفتم شروع شده , بعد تمام توانشو میزاره قیمتارو برای یه مدت نگه داره , که از نظر من میتونه این کارو بکنه , به این دلیل که خودش قیمتارو برد بالا , الانم میبینیم به راحتی اورده پایین و میدونست هم به راحتی قیمتو میاره پایین , چرا؟ چون سکه یه میلیونی رو به قیمت 570 تومن و 620 تومن پیش فروش میکرد !! پس خوب میدونست داره چیکار میکنه. پس اگه بانک قصدش این باشه و از نظر بین المللی هم اوضاعو یکم سرو سامون بده دلال بازی رسما تموم میشه همه میرن دنبال کار زندگیشون. اینم کاریه که باید بکنه , اگه نکنه این دلال بازی ادامه خواهد داشت , میره بالا , قیمتا جنسا گرون میشه , بعد میاد پایین , قیمت جنسا یکم ارزون میشه , همینجوری نوسان دلار و سکه قیمت جنسارو چند برابر میکنه , کار به قحطی میرسه. از اونطرفم که جنگ و این بندو بساطا.
عقلانی اینه که هدفش همین راه اول باشه.
چون دیگه به نظر من ریختن دلار توی بازار فقط برای این نیست که سکه های پیش فروشی رو از چنگشون در بیاره , الان قضیه فراتر از این حرفا رفته.

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
هزار تا احتمال هست که ادم باید در نظر بگیره که بتونه بگه کی تموم میشه این جریان.
از همه مهم تر هم هدف بانک هست , اگه بانک قصدش این باشه که این دلال بازی های سکه و دلار رو حداقل برای چند وقتی هم که شده تموم کنه , حالا حالا ها قیمتارو میاره پایین , ضرر شدید میزنه که تازه ضرره گفتم شروع شده , بعد تمام توانشو میزاره قیمتارو برای یه مدت نگه داره , که از نظر من میتونه این کارو بکنه , به این دلیل که خودش قیمتارو برد بالا , الانم میبینیم به راحتی اورده پایین و میدونست هم به راحتی قیمتو میاره پایین , چرا؟ چون سکه یه میلیونی رو به قیمت 570 تومن و 620 تومن پیش فروش میکرد !! پس خوب میدونست داره چیکار میکنه. پس اگه بانک قصدش این باشه و از نظر بین المللی هم اوضاعو یکم سرو سامون بده دلال بازی رسما تموم میشه همه میرن دنبال کار زندگیشون. اینم کاریه که باید بکنه , اگه نکنه این دلال بازی ادامه خواهد داشت , میره بالا , قیمتا جنسا گرون میشه , بعد میاد پایین , قیمت جنسا یکم ارزون میشه , همینجوری نوسان دلار و سکه قیمت جنسارو چند برابر میکنه , کار به قحطی میرسه. از اونطرفم که جنگ و این بندو بساطا.
عقلانی اینه که هدفش همین راه اول باشه.
چون دیگه به نظر من ریختن دلار توی بازار فقط برای این نیست که سکه های پیش فروشی رو از چنگشون در بیاره , الان قضیه فراتر از این حرفا رفته.
چرا بانک داره 24 درصد سود میده ؟ خوب می تونست سکه ها را تحویل بده تا قیمت ها بیشتر افت کنه یا اونقدر قیمت رو پایین بیاره که مردم برن انصراف بدن و پولشونو بگیرن .با این وضع قیمت حتی با سود کمتر از این هم خیلی از مردم اوراق می گرفتند .
یک چیز بدیهی است که بانک داره تمام سعیشو میکنه تا سکه ها را از دست مردم دربیاره . حالا چرا ، نمی دونم .

Captain Sparrow

Registered User
لایک‌ها
642
سکه از این هم پایینتر میاد ؟‌ زیر 550 توهمه یا واقعیت ؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
چرا بانک داره 24 درصد سود میده ؟ خوب می تونست سکه ها را تحویل بده تا قیمت ها بیشتر افت کنه یا اونقدر قیمت رو پایین بیاره که مردم برن انصراف بدن و پولشونو بگیرن .با این وضع قیمت حتی با سود کمتر از این هم خیلی از مردم اوراق می گرفتند .
یک چیز بدیهی است که بانک داره تمام سعیشو میکنه تا سکه ها را از دست مردم دربیاره . حالا چرا ، نمی دونم .

خب اینکه طبیعیه بانک نخواد سکه بده دست مردم از یکی دو ماه قبلم گفتیم این میشه , سری اولیا سکه میگیرن سری های بعد مجبور میشن اوراق بگیرن. اینکه اوراق 24 درصد میده میتونه بخاطر همین باشه که دیگه جلوگیری کنه از اینکه این سرمایه ها برگرده به بازار سکه , باید سودش چشم گیر باشه تا رغبت این سرمایه ها به این بازار کم بشه.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
چیزی که کاملا واضحه اینه که دولت جایی نمیخوابه که آب زیرش بره
اولا نمیخواد سکه که پشتوانه و سرمایش هست از دست بده
پس برای جلب اعتماد مردم سری اول سکه ها تحویل شد بعدم اینکه با ترفند قیمت سکه رو پایین کشید تا بقیه مجبور شن برن اوراق بگیرن تا از خروج سکه جلو گیری بشه
حالا وقتی تو تاریخ تعیین شده مردم رفتن اوراق گرفتن که سود 24% ،بازم سود واسه خود دولت و بانکه نه مردم اگرم خیلیا پشیمون بشن بازم پولشونو میدن .بازم به سود خودش و ضرر مردم
حالا مطمینا یه افزایش بعد از تموم شدن مهلت اوراق و جلسه 3 خرداد داریم .من پیش بینیم اینه که باید تو این مدت خرید تو این یکی 2 هفته بعدش احتمال 90% میره بالا

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
یه چیز رو در نظر نگرفتید ! اوراق سود 100 درصد هم باشه ، برای 2 سال آینده هست ! زمانی که این دولت نیست !

چیزی که اقتصاد دانها دارن به شدت هشدار می دن ولی امثال توکلی نون به نرخ روز خور ، که کمیسیون اقتصادی مجلس هستند ساکت هستند !

دولت داره یه سرمایه رو جمع می کنه وکلی اقراض برای دولت بعدی ارث می زاره ! چیزی که عملا باعث ورشکستگی دولت بعدی هست ! مگر اینکه ادامه دهنده راه همین دولت باشه !

موضوع خیلی ساده هست ، ولی باید یه خورده با دقت نگاه کرد ! عواقب سیاسیش چون طولانی هست و بحث سیاسی نیست گفته نمی شه !

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
به نظرم فردا روز بزرگیه
چون اونس همچنان روی قیمت کمی ثابته و اگر بانک بتونه دلار رو برسونه زیر 1500 دیگه نمیشه جلوی نزول قیمتها رو گرفت

حتی اگر دوشنبه اونس 100 دلار هم جهش کنه، بازار ایران مثل قبل تاثیر نمی پذیره..... چون هم سکه به اندازه کافی تو بازار هست و هم ارز زیر 1500 رسیده

اگر قیمت دلار رسید به زیر 1500 که نظر من خریده سکه و دلاره.... چون قطعا دوشنبه اونس میره بالا :) اگر نره عجیبه

دوستان خواهشا کارشناسی بحث کنین...همه اینجا دم از احتمال و نظرات شخصیشون میزنن...اینجور که نمیشه کهههههههه

کجایی انونی که یادت بخیر

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
منتظر هستین یکی بگره بخرین با این اوضاع ؟
i298960_ddd.gif
این قد دنبال انونی هستید ؟ این همه نشانه های ریباند اقتصادی آمریکا هست . دلیل کاهش اونس هم فصل فروش Arm آمریکا هست کلی سرمایه الان رفته توی اسلحه سازی ! حالا میخوایید بخرید برید بخرید
i298960_ddd.gif

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دادا حالا یکی اینوسط خواست یه بادکنک ترکیده رو باد کنه !! چرا میزنی تو ذوقش !

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
منتظر هستین یکی بگره بخرین با این اوضاع ؟
i298960_ddd.gif
این قد دنبال انونی هستید ؟ این همه نشانه های ریباند اقتصادی آمریکا هست . دلیل کاهش اونس هم فصل فروش Arm آمریکا هست کلی سرمایه الان رفته توی اسلحه سازی ! حالا میخوایید بخرید برید بخرید
i298960_ddd.gif

منظورم همین بحثا بود،ممنون

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
خب من برگشتم
قبلا هم گفتم، بانک مرکزی بر خلاف تصور عوام از کارشناسان بسیار خبره استفاده می کنه، زمانیکه سکه 1 میلیون بود و 570 پیش فروش می کردن دقیقا برای 4 ماه دیگه، الکی نبود، مدتها تحلیل و پیش بینی کرده بودن و می دونستن قیمت میاد پایین، چرا؟ چون یکی از فاکتورهای قیمت طلا تصمیم ایران در مورد مذاکرات هسته ای بود و از قبل این فاکتور که برای همه مجهول بود برای آقایان کامل روشن بود.
الانم به نظر من وقتی سری دوم رو بالای 640 تومان پیش فروش کردن، قطعا قیمت با احتساب مالیات بالای 670 تومان خواهد بود
بنابراین نظر شخصی من و کاری که می کنم اینه:
به محض اینکه سکه به 570 تا 550 برسه با تمام توان خرید می کنم و منتظر می مونم، حتی اگه بعدش سکه به 500 تومن هم برسه

ppro

Registered User
لایک‌ها
65
یک سوال دارم . میشه اوراق رو گرفت و روز بعد فروخت ؟ با سودش ؟

به نظر من قیمت بعد از مهلت تحویل دوباره صعودی میشه . بنابراین نگه داشتن ریال اشتباه محض هست

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
خب من برگشتم
قبلا هم گفتم، بانک مرکزی بر خلاف تصور عوام از کارشناسان بسیار خبره استفاده می کنه، زمانیکه سکه 1 میلیون بود و 570 پیش فروش می کردن دقیقا برای 4 ماه دیگه، الکی نبود، مدتها تحلیل و پیش بینی کرده بودن و می دونستن قیمت میاد پایین، چرا؟ چون یکی از فاکتورهای قیمت طلا تصمیم ایران در مورد مذاکرات هسته ای بود و از قبل این فاکتور که برای همه مجهول بود برای آقایان کامل روشن بود.
[/B]

البته نميدونم چرا فقط جايي كه پاي سود خودش هست از كارشناساي خبره فقط استفاده ميشه

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
یک سوال دارم . میشه اوراق رو گرفت و روز بعد فروخت ؟ با سودش ؟

به نظر من قیمت بعد از مهلت تحویل دوباره صعودی میشه . بنابراین نگه داشتن ریال اشتباه محض هست

فكر كنم سودش واريز ميشه ولي برگ گواهي اوراق تا يك ماه ديگه مياد و حالا نميشه فروختش

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
۳۲۷ هزار سکه پیش فروش شده تحویل شد / صدور گواهی سپرده برای ۷۵ درصد خریداران

بازار مالی - براساس گزارش بانک مرکزی صاحبان 30 درصد از سکه های پیش فروش شده برای دریافت سکه های خود به بانک مراجعه نکرده اند.علی پاکزاد: با توجه به پیش فروش 8.5 میلیون قطعه سکه در سال گذشته تا 23 اردیبهشت ماه موعد تحویل 22 درصد از این سکه ها یعنی معادل 1.8 هزار سکه فرار رسیده است که صاحبان 30 درصد از این سکه ها هنوز برای دریافت سکه هایشان مراجعه نکرده اند و خریداران 1.3 میلیون سکه به بانکها مراجعه کرده اند و از این تعداد نیز تنها معادل 327 هزار قطعه سکه به مردم داده شده و به ازای 981 هزار قطعه سکه دیگر از سوی بانک گواهی سپرده صادر شده است.

در گزارش منتشر شده توسط روابط عمومی بانک مرکزی به نقل از پیمان قربانی، مدیر اداره بررسیها و سیاستهای اقتصادی بانک مرکزی آمده است : تاکنون موعد تحویل حدود 22 درصد از سکه های پیش فروش شده فرا رسیده که حدود 70 درصد آنها تحویل یا تبدیل به ابزارهای جایگزین شده است. علاوه براین، تعداد قابل توجهی از سکه هایی که هنوز موعد تحویلشان فرا نرسیده تبدیل به ابزارهای مزبور شده است. مطابق پیش بینی ها، با توجه به تحولات بازار داخلی و جهانی طلا در روزهای اخیر و جذابیت اوراق گواهی سپرده، استقبال از این ابزار به طور فزایندهای رو به افزایش است، به گونه ای که استفاده از ابزارهای جایگزین به بیش از 4 برابر سکه های دریافتی رسیده است. به عبارت دیگر، به ازای هر سکه دریافتی، بیش از 4 سکه به اوراق گواهی سپرده یا سایر ابزارهای جایگزین تبدیل میگردد.

البته شايد اينكه گفته شده حدود 75 درصد اوراق گرفتن جنبه تبليغي داشته باشه و رقم واقعي كمتر باشه ولي به هر حال بانك با تحويل درصد كمي از سكه ها اين همه قيمت رو پايين اورده فكر كنم اگه اوراق نبود و همه مجبور بودن سكه بگيرن قيمت به صفر هم ميرسيد

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

همينكه متوجه موضوع شده ايد، خودش مهم است و چرايش را بصورت شهودي متوجه شده ايد ! بهتر از آنهاييست كه گرفتار جنگ رواني دولت شده اند(يا احيانا خواهند شد). دولت و بانك مركزي هيچ علاقه اي ندارند كه 25% ذخيره طلاي كشور بدست مردم منتقل شود و حاضرند براي اينكه اين اتفاق نيافتد هزينه كنند و دليل اوراق 24% (كه اگر هر بانكي صادر مي كرد، بانك مركزي درجا جلوش رو مي گرفت به جرم تخلف!) همين هست.

اول: آمار دولت در خصوص اينكه چه درصد از افراد رفته اند بجاي سكه اوراق سپرده گرفته اند را باور نكنيد. اين خودش بخشي از جنگ روانيست ! اگر مقدار زيادي سكه خارج نمي شد از بانك(برخلاف انتظار دولتيون) كه مفهومش اين هست كه مردم به 24% سال هم راضي نيستند و درصد سود بسيار بيشتري از سكه انتظار دارند. پارسال سكه 100% داشت ! امسال 24%‌؟ اگر بخش عمده اي از مردم بجاي اوراق، سكه شان را تحويل نمي گرفتند، نمي رفتند معامله پاياپاي نفت با طلا از چين انجام دهند. حتما بر اساس واقعيت ها تحليل كنيد و نه بر اساس فشار ذهني رسانه هاي همسو.

دوم: فكر مي كنند با يكسري چهارپا روبرو هستند كه ريالي كه بطور معمول 30%‌ ارزشش را ساليانه از دست مي دهد را با 24% سود بگيرند. اوراق سود 24% حتي جبران كامل تورم و كاهش ارزش ريال را هم نمي كند...

سوم: كساني كه تحت تاثير جو و جنگ رواني و تيتر اخبار و 20:30 و روزنامه ايران و مابقي رسانه هاي دروغگو قرار مي گيرند، اتفاقا كاملا حقشان است كه ضرر كنند و سودي كه متعلق به آنهاست را به جيب دولت سرازير كنند. مسلما هستند كساني كه تحت تاثير جو بروند و فكر كنند كه آخ، ضرر كرديم ! برويم اوراق سپرده بگيريم. بنظر من اين دسته افراد كاملا درست است كه اوراق بگيرند تا از اين پس اثرات مالي و اقتصادي تصميماتشان را دقيق تر بسنجند.

چهارم: عرضه سنگين دلار از برخي كانالها و همزمان كردنش با عرضه اولين سكه هاي پيش فروش و همزمان كردنش با عدم قطعيت هاي مذاكرات هسته اي(كه نتيجه اي هم در بر نخواهد داشت! و صرفا استفاده داخلي جهت كنترل بازار دارد) همه سناريو دولت براي كاهش مصنوعي قيمت دلار و سكه و مانور سياسي جهت كاهش ضرر بانك مركزي از طريق كمتر خارج شدن طلا از ذخاير كشور هست. گول نخوريد. البته اگر خورديد هم حقتان است و بعدها به حرف من خواهيد رسيد.

اول سال گفتم كه بنده امسال را سال جنگ رواني دولت عليه مردم نامگذاري مي كنم. هنوز هم همينطور است و اين جنگ هنوز كامل شروع هم نشده است. آنها سناريو هاي ديگري هم در آستين دارند. ولي فكر ميكنم در قياس با عقل اقتصادي اكثريت مردم، شكست خواهند خورد. مردم بخوبي شناخت پيدا كرده اند و من حتي افراد كم سوادي را مي بينم كه عمليات جنگ رواني رسانه ها را تشخيص و برخلاف آن عمل مي كنند ! باشد كه رستگار شويم.

Last edited:
بالا