• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hossein55

Registered User
لایک‌ها
410
مگه همین drdexter نگفت که تا 10 خرداد تعطیل می کنه؟ یا من اشتباه می کنم؟

هر سال همین موقع قیمت طلا اینچوری میشه ولی دلار رو اطلاعی ندارم ، خب از خود دکتر بپرس؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
الان سبزه میدون هستم و با موبایل پست میدم.اومدم زیره 600 برای پله دوم خرید
متاسفانه کسی زیره 600 نمیده

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
سکه‌های تحویلی پیش فروش شده پلمپ نیست
مشکلی ندارد؟

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
خب بالاخره از این بن شدن طولانی نجات پیدا کردم و دوباره اومدم اینجا:rolleyes:قیمت سکه هم رسید به قیمت خرید ما و رفتیم تو ضرر:wacko:باشد که روزی رستگار بشیمممم:blink:

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
کسانی که بدو بدو رفتند پولاشون را تقدیم دولت کردند:lol:
یعنی اگه الان بگویند سکه مینویسیم 100 تومن دیگه کسی نمیره بنویسه :D

درود بر دولت کریمه. خوب نقدینگی رو از جامعه جمع کرد.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
خب بالاخره از این بن شدن طولانی نجات پیدا کردم و دوباره اومدم اینجا:rolleyes:قیمت سکه هم رسید به قیمت خرید ما و رفتیم تو ضرر:wacko:باشد که روزی رستگار بشیمممم:blink:

مگه بن بودی ؟چرا بن شدی ؟
چه خبر از سکه :"دی
جهت ندادن اسپم عرض کردم شما سوالات بالارو جواب بده

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
درود بر دولت کریمه. خوب نقدینگی رو از جامعه جمع کرد.
آره واقعا
ولي بنده خدا دولت كريمه بعدي بايد 160 ميليارد دلار اوراق مشاركت و كلي بدهي اين دولت به مردم رو نميدونم با كدوم پول بده
چاره اي به جز چاپ پول بي پشتوانه نداره
يعني اين همه درآمد نفت هم كفاف هزينه ها رو نداد
خدا كنه حداقل اين قيمتها دوام داشته باشه و مهمتر از همه اينها ثبات داشته باشه كه اينجوري فقط جيب دلالها پر از پول ميشه دوست عزيز

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
به نظرم باید بریم توی کار رمالی ،جن گیری ، تعبییر خواب و... تا بتونیم از وضعیت آینده مطلع بشیم با هیچ فاکتور اقتصادی ، سیاسی نمیشه این بازار رو پیشبینی کرد.
فقط به چند نکته اشاره کنم.

----
خرید های طلا آن هم سنگین توسط ایران
شروع دور دوم هدفمندسازی
دادن اوراق با سود 24 درصد به پیش خرید کنندگان سکه

نکاتی هستند که ذهن من رو مشغول کرده

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
مگه بن بودی ؟چرا بن شدی ؟
چه خبر از سکه :"دی
جهت ندادن اسپم عرض کردم شما سوالات بالارو جواب بده
آره هورسا جان بن شدن من از همون روزی شروع شد که دیگه پیام ندادمو یهو غیبم زد.آخه یکی اینجا کفت چون هنوز New User هستسی نمی تونی امضا بذاری تا یه مدت فعالیت کنی و تعداد پستات بالا بره منم واسه همین رفتم تو آخریم موضوعاتو همینجوری اسپم زدم تا پستام بالا بره :rolleyes:که یهو زحمت کشیدنو منو بن کردن!!!:Dآخرشم من به امضا نمیرسمو ناکام از دنیا میرم!!:wacko:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
خیلی غیر طبیعی پایین رفته بود , در صورتی که امروز مثلا باید به 600 میرسید , اینجور پایین رفتنا ثبات نداره باید اصلاح بشه که شد , ولی همین که قیمت نزدیک 580 رو لمس کرد نشون میده دوباره برمیگرده به این قیمت !! پایین ترشو دیگه حالا باید دید .

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
این چند روز که نبودم این بحثو تقریبا کامل خوندم می خواستم ببینم واقعا چند نفر سکه هاشونو تو 1 میلیون تصمیم گرفتن بفروشن دیدیم 2 نفر تو اون روزا( 3 بهمن )به فکر فروش افتاده بودن یکی Wish Master که میخواست خونه بخره یکی hoorsa!بقیه میگفتن نفروشید!کاش یکی میزد تو سره ما که ببریم بفروشیم:(

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
این چند روز که نبودم این بحثو تقریبا کامل خوندم می خواستم ببینم واقعا چند نفر سکه هاشونو تو 1 میلیون تصمیم گرفتن بفروشن دیدیم 2 نفر تو اون روزا( 3 بهمن )به فکر فروش افتاده بودن یکی Wish Master که میخواست خونه بخره یکی hoorsa!بقیه میگفتن نفروشید!کاش یکی میزد تو سره ما که ببریم بفروشیم:(
اگه منظورت تو سر آواتارته که این بدبخت که آدم دلش براش کباب میشه ! توسری زدن داره؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یک نکته !
بانک سعی میکنه قیمتارو یواش یواش بیاره پایین , چون میدونه با ریزش شدید به دلال جماعت ضرر میخوره و با مقاومت اینها روبرو میشه برای پایین اوردن , در نتیجه یواش یواش قیمتو میاره پایین , البته همینجوری هم تا الان اکثرا ضرر کردن !! به هر حال , الان این ریزش شدید امروز هم به نظرم سیگنال بانک بود به دلال جماعت که بگه میخوام قیمت دلارو تا 1540 هم پایین بیارم ! پس جنساتو بفروش یا حواست باشه بعد به گریه نیفتی ! خلاصه اورد پایین و دوباره برگردوند بالا تا به اینا فرصت جبران ضرر رو بده.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
توی قیمت یک میلیون اون زمان هیچ دلیلی برای فروش نبود , و اگه دخالت بانک هم نبود قیمتا بیشتر از این حرفا بالا میرفت , دخالت بانک هم هیچوقت قابل پیشبینی نیست , ولی قیمت از 860 870 بود که ملت باید میفروختن , و اونایی که فروختن بردن.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
توی قیمت یک میلیون اون زمان هیچ دلیلی برای فروش نبود , و اگه دخالت بانک هم نبود قیمتا بیشتر از این حرفا بالا میرفت , دخالت بانک هم هیچوقت قابل پیشبینی نیست , ولی قیمت از 860 870 بود که ملت باید میفروختن , و اونایی که فروختن بردن.

درسته حرفه شما.اگه بانک وارد عمل نمیشد و سود سپرده هارو بالا نمیبرد و اون جو رعب و وحشت رو راه نمینداخت مطمئنا به 1.5 میرسید و هدف منم برای فروش رسیدن به 1.5 بود.یادمه اون موقع تو سایت 20.sms کارشناسه میگفت به 1.5 میرسه 100%.منم رو حساب حرفش صبر کردم که یهو ریزش کرد.اما قیمت 860 قبل عید بود که همه میدونیم هر سال شبه عید سکه بالا میرفت و این جو بود که سکه 860 شبه عید میشه 1 تومن که نشد و باز پیش بینی ملت اشتباه از آب درومد.تا اینکه نزدیکای 29 فروردین همه گفتن سکه هارو تحویل نمیدن و قیمت میره بالا ولی بازم پیش بینی ها بر عکس شد.کلا جو عجیبی شده همه چیز بر خلاف انتظار پیش میره:blink:

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
اگه منظورت تو سر آواتارته که این بدبخت که آدم دلش براش کباب میشه ! توسری زدن داره؟

محبعلی دلم واسط کباب شده به مولا ! انقدر بهت تهمت .... زدن که اصلا آواتارتو دیگه عوض نمیکنی .... البته واس یه چیز دیگه هم دلم واست کبابه اون اسمایل امضات :D
بازار سکه داغونه تو ایران یا سودش خوبه یا ضررش خفنه

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
محبعلی دلم واسط کباب شده به مولا ! انقدر بهت تهمت .... زدن که اصلا آواتارتو دیگه عوض نمیکنی .... البته واس یه چیز دیگه هم دلم واست کبابه اون اسمایل امضات :D
بازار سکه داغونه تو ایران یا سودش خوبه یا ضررش خفنه
این نیز بگذرد...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آره هورسا جان بن شدن من از همون روزی شروع شد که دیگه پیام ندادمو یهو غیبم زد.آخه یکی اینجا کفت چون هنوز New User هستسی نمی تونی امضا بذاری تا یه مدت فعالیت کنی و تعداد پستات بالا بره منم واسه همین رفتم تو آخریم موضوعاتو همینجوری اسپم زدم تا پستام بالا بره :rolleyes:که یهو زحمت کشیدنو منو بن کردن!!!:Dآخرشم من به امضا نمیرسمو ناکام از دنیا میرم!!:wacko:
آخی حالا امضاتو بگو حداقل ببینیم چی میخوای بگی

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
عضو هیئت مدیره بانک ملی: تحویل ۱.۳ میلیون قطعه سکه پیش‌فروشی

عباس کمره‌ای با بیان اینکه استقبال از واگذاری گواهی سپرده مناسب بوده اظهار داشت: در این مدت یک میلیون و 300 هزار سکه تحویل شده و عده بسیار زیادی از اوراق گواهی سپرده استقبال کرده‌اند.

وی با اشاره به هشدارهای بانک مرکزی برای خرید سکه تصریح کرد: در آن زمان هم بنده و هم رئیس کل بانک مرکزی اعلام کردیم که قیمت‌های 800 هزار تومان و یک میلیونی سکه‌ را نباید ملاک پیش‌خرید سکه قرار داد زیرا پیش‌بینی می‌شد که قیمت جهانی طلا و ارز کاهش یابد که این کاهش قیمت محقق شد.

کمره‌ای درخصوص ایجاد سامانه‌ای اینترنتی برای پیش‌فروش سکه، بیان کرد: در صورتی که بانک مرکزی در آینده بخواهد برای پیش‌فروش سکه اقدام کند از طریق این سامانه انجام خواهد شد و تا آنجایی که اطلاع دارم کارهای اصلی طراحی این سامانه انجام شده است.

وی در پاسخ به این سوال که میزان دریافت گواهی سپرده تاکنون چقدر بوده گفت: از تاریخ دوم اردیبهشت واگذاری گواهی سپرده انجام شد و هم‌اکنون با توجه به کاهش قیمت سکه میزان استقبال از گواهی سپرده چشمگیر بوده است.

استقبال از گواهی سپرده منطقی است

وی تصریح کرد: افزایش دریافت گواهی سپرده به جای سکه منطقی است زیرا سکه های تحویلی 546 هزار تومان به اضافه 5 درصد مالیات بر ارزش افزوه است 573 هزار تومان برای افراد هزینه خواهد داشت که در این صورت سود چندانی عاید آنها نخواهد شد.

وی در پاسخ به این سول که آیا میزان سکه‌های تحویلی به 3 میلیون قطعه خواهد رسید، گفت: فروش اوراق گواهی سپرده تا 27 اردیبهشت است و اگر مهلت دریافت آن تمدید نشود یکی از ابزارهای جایگزین تحویل سکه که استقبال خوبی از آن شده حذف خواهد شد؛ بنابراین باید دید که آیا واگذاری گواهی سپرده تمدید خواهد شد و تا چه زمانی ادامه خواهد داشت.

بالا