مگه همین drdexter نگفت که تا 10 خرداد تعطیل می کنه؟ یا من اشتباه می کنم؟
هر سال همین موقع قیمت طلا اینچوری میشه ولی دلار رو اطلاعی ندارم ، خب از خود دکتر بپرس؟
مگه همین drdexter نگفت که تا 10 خرداد تعطیل می کنه؟ یا من اشتباه می کنم؟
کسانی که بدو بدو رفتند پولاشون را تقدیم دولت کردند:lol:
یعنی اگه الان بگویند سکه مینویسیم 100 تومن دیگه کسی نمیره بنویسه![]()
خب بالاخره از این بن شدن طولانی نجات پیدا کردم و دوباره اومدم اینجاقیمت سکه هم رسید به قیمت خرید ما و رفتیم تو ضرر:wacko:باشد که روزی رستگار بشیمممم:blink:
آره واقعادرود بر دولت کریمه. خوب نقدینگی رو از جامعه جمع کرد.
آره هورسا جان بن شدن من از همون روزی شروع شد که دیگه پیام ندادمو یهو غیبم زد.آخه یکی اینجا کفت چون هنوز New User هستسی نمی تونی امضا بذاری تا یه مدت فعالیت کنی و تعداد پستات بالا بره منم واسه همین رفتم تو آخریم موضوعاتو همینجوری اسپم زدم تا پستام بالا برهمگه بن بودی ؟چرا بن شدی ؟
چه خبر از سکه :"دی
جهت ندادن اسپم عرض کردم شما سوالات بالارو جواب بده
اگه منظورت تو سر آواتارته که این بدبخت که آدم دلش براش کباب میشه ! توسری زدن داره؟این چند روز که نبودم این بحثو تقریبا کامل خوندم می خواستم ببینم واقعا چند نفر سکه هاشونو تو 1 میلیون تصمیم گرفتن بفروشن دیدیم 2 نفر تو اون روزا( 3 بهمن )به فکر فروش افتاده بودن یکی Wish Master که میخواست خونه بخره یکی hoorsa!بقیه میگفتن نفروشید!کاش یکی میزد تو سره ما که ببریم بفروشیم![]()
خودم زدم تو سرش تا یادش باشه دیگه طمع نکنه:cheff:اگه منظورت تو سر آواتارته که این بدبخت که آدم دلش براش کباب میشه ! توسری زدن داره؟
توی قیمت یک میلیون اون زمان هیچ دلیلی برای فروش نبود , و اگه دخالت بانک هم نبود قیمتا بیشتر از این حرفا بالا میرفت , دخالت بانک هم هیچوقت قابل پیشبینی نیست , ولی قیمت از 860 870 بود که ملت باید میفروختن , و اونایی که فروختن بردن.این چند روز که نبودم این بحثو تقریبا کامل خوندم می خواستم ببینم واقعا چند نفر سکه هاشونو تو 1 میلیون تصمیم گرفتن بفروشن دیدیم 2 نفر تو اون روزا( 3 بهمن )به فکر فروش افتاده بودن یکی Wish Master که میخواست خونه بخره یکی hoorsa!بقیه میگفتن نفروشید!کاش یکی میزد تو سره ما که ببریم بفروشیم![]()
توی قیمت یک میلیون اون زمان هیچ دلیلی برای فروش نبود , و اگه دخالت بانک هم نبود قیمتا بیشتر از این حرفا بالا میرفت , دخالت بانک هم هیچوقت قابل پیشبینی نیست , ولی قیمت از 860 870 بود که ملت باید میفروختن , و اونایی که فروختن بردن.
اگه منظورت تو سر آواتارته که این بدبخت که آدم دلش براش کباب میشه ! توسری زدن داره؟
این نیز بگذرد...محبعلی دلم واسط کباب شده به مولا ! انقدر بهت تهمت .... زدن که اصلا آواتارتو دیگه عوض نمیکنی .... البته واس یه چیز دیگه هم دلم واست کبابه اون اسمایل امضات
بازار سکه داغونه تو ایران یا سودش خوبه یا ضررش خفنه
آخی حالا امضاتو بگو حداقل ببینیم چی میخوای بگیآره هورسا جان بن شدن من از همون روزی شروع شد که دیگه پیام ندادمو یهو غیبم زد.آخه یکی اینجا کفت چون هنوز New User هستسی نمی تونی امضا بذاری تا یه مدت فعالیت کنی و تعداد پستات بالا بره منم واسه همین رفتم تو آخریم موضوعاتو همینجوری اسپم زدم تا پستام بالا برهکه یهو زحمت کشیدنو منو بن کردن!!!
آخرشم من به امضا نمیرسمو ناکام از دنیا میرم!!:wacko: