• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
عضو هیئت مدیره بانک ملی: تحویل ۱.۳ میلیون قطعه سکه پیش‌فروشی/گفته بودیم قیمت‌ها کاهش می‌یابد
بازرگانی - فارس نوشت:عضو هیئت مدیره بانک ملی با بیان اینکه سکه‌های تحویلی از یک میلیون و 300 هزار قطعه عبور کرده گفت: با توجه به کاهش قیمت سکه میزان اسقبال از گواهی سپرده چشمگیر بوده است.
عباس کمره‌ای با بیان اینکه استقبال از واگذاری گواهی سپرده مناسب بوده اظهار داشت: در این مدت یک میلیون و 300 هزار سکه تحویل شده و عده بسیار زیادی از اوراق گواهی سپرده استقبال کرده‌اند.
حالا اصل کاریاش توی این چند روزه !! کسایی که اخر این ماه سررسیدشونه اونا هم اکثرشون اوراقی میشن !

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
حالا اصل کاریاش توی این چند روزه !! کسایی که اخر این ماه سررسیدشونه اونا هم اکثرشون اوراقی میشن !
با این قیمت بازار که 100% اوراقی میشن.امروز بانک 580 میخرید.یعنی باید بتونی تو بازار بالای 608 بفروشی که به صرفه تحویل بگیری!
اگر بانک منابع ارزی داشت چرا تا حالا رو نکرده بود؟!قبلا قطره قطره تزریق میکرد و الان...؟!
اگر این واکنش بازار به احتمال توافق هسته ای است چرا بعد از 26 فروردین(دور اول مذاکرات)سکه سقوط کرد و 2باره تا 705 رفت؟
چرا تا 10 روزه پیش خود بانک حاضر بود سکه رو 636(با مالیات 664) از مردم بخره؟!
چرا همین الان هم قیمت خریده بانک نسبت به بازار بالاتره؟!
آیاعملکرد بانک مرکزی ما نوعی سوداگری محسوب نمیشه؟!
واقعا آینده بازار حتی 1% هم قابل پیش بینی نیست.1کی از اساتید دانشگاه تهران معتقد بود سکه میاد زیره 550 در حالی که همکارش قیمت زیره 600 رو فرصت خرید میدونست
تو وضعیت فعلی فقط خبرهای رانتی میتونه کمک کنه

Last edited:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
توی این یکی دوروزه بانک میتونه تیر خلاصو به بازار دلار و سکه بزنه , یه تزریق حسابی بکنه کار تمومه , شدید میکشه پایین قیمتا.
قبلا هم گفتم ! کف برای این بازار قائل نشید !
با اتفاقی که امروز افتاد که اکثرا فکر میکردن دلار زیر 1600 نمیاد , یخورده حواسا جمع شد , فردا پسفردا هم یه حرکتی بشه دیگه ...

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
توی این یکی دوروزه بانک میتونه تیر خلاصو به بازار دلار و سکه بزنه , یه تزریق حسابی بکنه کار تمومه , شدید میکشه پایین قیمتا.
با اتفاقی که امروز افتاد که اکثرا فکر میکردن دلار زیر 1600 نمیاد , یخورده حواسا جمع شد , فردا پسفردا هم یه حرکتی بشه دیگه ...

به نظرم فردا روز بزرگیه
چون اونس همچنان روی قیمت کمی ثابته و اگر بانک بتونه دلار رو برسونه زیر 1500 دیگه نمیشه جلوی نزول قیمتها رو گرفت

حتی اگر دوشنبه اونس 100 دلار هم جهش کنه، بازار ایران مثل قبل تاثیر نمی پذیره..... چون هم سکه به اندازه کافی تو بازار هست و هم ارز زیر 1500 رسیده

اگر قیمت دلار رسید به زیر 1500 که نظر من خریده سکه و دلاره.... چون قطعا دوشنبه اونس میره بالا :) اگر نره عجیبه

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
شما فکر میکنی کی این بازیای مسخره تموم میشه و سکه به وضعیت عادیش بر میگرده؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
به نظرم فردا روز بزرگیه
چون اونس همچنان روی قیمت کمی ثابته و اگر بانک بتونه دلار رو برسونه زیر 1500 دیگه نمیشه جلوی نزول قیمتها رو گرفت

حتی اگر دوشنبه اونس 100 دلار هم جهش کنه، بازار ایران مثل قبل تاثیر نمی پذیره..... چون هم سکه به اندازه کافی تو بازار هست و هم ارز زیر 1500 رسیده

اگر قیمت دلار رسید به زیر 1500 که نظر من خریده سکه و دلاره.... چون قطعا دوشنبه اونس میره بالا :) اگر نره عجیبه

البته اگه اون موقع دلار صرافها بفروشن!!!!

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
به نظرم فردا روز بزرگیه

چرا انس قطعا میره بالا ؟؟

به نظر من تا اواخر هفته آینده تو کانال 1570 و 1560 سیر میکنه

کل اروپا ریخته بهم یورو داره سقوط میکنه - نفت داره میکشه پایین
همه دارن میرن سمت دلار حالا برا چی طلا باید قطعا بره بالا ؟؟؟؟!!!!!

اگه قیمت دلار برسه به زیر 1500 که باز رشد نقدینگی رو تو بازار داریم که باعث تشدید تورم میشه ؟؟!!!

این دولت یه بار اومد نقش دایه ملت رو بازی کنه ها - حالا انقد شیر میده تا بچه خفه شه :lol:

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
شما فکر میکنی کی این بازیای مسخره تموم میشه و سکه به وضعیت عادیش بر میگرده؟

تعریف شما از مسخره بازی چیه؟

خوب اونس در همین 1 سال گذشته تا 1900 هم رفت و به نزدیک 1400 هم رسید.الان هم 1579 بسته شده...... پس نوسان امسال همینطوری زیاد بوده

اما به دلیل ترسی که از تحریمها پیش اومد و البته برخی محدودیتها از طرف ملخ خورای امارات، حجم زیادی سرمایه به سمت بازار سکه و ارز وارد شد.حتی برخی نهادها و سازمانها میلیاردها تومن سکه خریدن
این شد که تقاضا چند برابر عرضه شد

وقتی سرمایه ها هدایت شدن به پیش فروش، دیگه سرمایه ای نبود که بازار رو به هم بریزه....
در سال 90 حدود 10 میلیون سکه در بانک کارگشایی فروخته شد و به علاوه در عرض 3-4 ماه 10 میلیون دیگه مردم پیش خرید کردن

نتیجه اینکه عرضه چند برابر تقاضا شد
فشار از روی دلار برداشته شد
بانک هم سر فرصت و تدریجی دلار 1900 رو رسوند به 1800 ... بعد عید 1700 .... تا همین چند روز پیش 1600 و توی 2-3 روز اخیر رسوند به 1570

سقوط اونس هم کار بانک رو راحت تر کرده و اگر بانک عقل داشته باشه، همین فردا و نهایت پس فردا دلار رو میرسونه به زیر 1500 .... بعدش دیگه نوسانات کمتره

چرا انس قطعا میره بالا ؟؟

به نظر من تا اواخر هفته آینده تو کانال 1570 و 1560 سیر میکنه

کل اروپا ریخته بهم یورو داره سقوط میکنه - نفت داره میکشه پایین
همه دارن میرن سمت دلار حالا برا چی طلا باید قطعا بره بالا ؟؟؟؟!!!!!

اگه قیمت دلار برسه به زیر 1500 که باز رشد نقدینگی رو تو بازار داریم که باعث تشدید تورم میشه ؟؟!!!

این دولت یه بار اومد نقش دایه ملت رو بازی کنه ها - حالا انقد شیر میده تا بچه خفه شه :lol:

آخرین قیمتهای نفت که نزولی بوده: Energy & Oil Prices: Natural Gas, Electricity and Oil - Bloomberg

به نظرم یکمی بازارها به خاطر تغییر رئیس جمهور تو فرانسه بهم ریخت ولی همه چیز برمیگرده مثل قبل و من پیش بینیم صعود اونسه

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156

خوب اونس در همین 1 سال گذشته تا 1900 هم رفت و به نزدیک 1400 هم رسید.الان هم 1579 بسته شده...... پس نوسان امسال همینطوری زیاد بوده

اما به دلیل ترسی که از تحریمها پیش اومد و البته برخی محدودیتها از طرف ملخ خورای امارات، حجم زیادی سرمایه به سمت بازار سکه و ارز وارد شد.حتی برخی نهادها و سازمانها میلیاردها تومن سکه خریدن

وقتی سرمایه ها هدایت شدن به پیش فروش، دیگه سرمایه ای نبود که بازار رو به هم بریزه....
در سال 90 حدود 10 میلیون سکه در بانک کارگشایی فروخته شد و به علاوه در عرض 3-4 ماه 10 میلیون دیگه مردم پیش خرید کردن

بانک هم سر فرصت و تدریجی دلار 1900 رو رسوند به 1800 ... بعد عید 1700 .... تا همین چند روز پیش 1600 و توی 2-3 روز اخیر رسوند به 1570

سقوط اونس هم کار بانک رو راحت تر کرده و اگر بانک عقل داشته باشه، همین فردا و نهایت پس فردا دلار رو میرسونه به زیر 1500 .... بعدش دیگه نوسانات کمتره

آخرین قیمتهای نفت که نزولی بوده: Energy & Oil Prices: Natural Gas, Electricity and Oil - Bloomberg

به نظرم یکمی بازارها به خاطر تغییر رئیس جمهور تو فرانسه بهم ریخت ولی همه چیز برمیگرده مثل قبل و من پیش بینیم صعود اونسه

پیش بینیت برا کی صعودیه

هفته دیگه - 2 هفته دیگه ماه دیگه ؟

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141

تعریف من ازین مسخره بازی تورم 100% و نزول هر روز سکه هست.کاغذ آ4 میدونی 2 برابر شده قیمتش؟و هزارتا مثال دیگه که نیاز به گفتن من نیست اما سکه چی؟هر ساعت داره نزول میکنه.اصلا دوست ندارم این بحث قیمتا رو ادامه بدم چون یه عده ای باز میان از کاهش قیمتا تو یه جاهایی از ایران حرف میزنن که واسم خنده داره:D
آقای LAPD منتظر جواب شما هستم تحلیلاتون واقعا عالیه:rolleyes:

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
تعریف من ازین مسخره بازی تورم 100% و نزول هر روز سکه هست.کاغذ آ4 میدونی 2 برابر شده قیمتش؟و هزارتا مثال دیگه که نیاز به گفتن من نیست اما سکه چی؟هر ساعت داره نزول میکنه.اصلا دوست ندارم این بحث قیمتا رو ادامه بدم چون یه عده ای باز میان از کاهش قیمتا تو یه جاهایی از ایران حرف میزنن که واسم خنده داره:D
آقای LAPD منتظر جواب شما هستم تحلیلاتون واقعا عالیه:rolleyes:

عزیز دل یکمی منطقی باش. به نظرت اگه تورم 100 درصد بوده الان دلار به این قیمت اصلا میتونست برسه؟؟؟!

در ضمن اصلا هم مسخره بازی تیست. به نظر من که با این حجم صادرات غیر نفتی و فروش نفت هر چقدر هم که بخوان تحریم کنن ارزش پول ایران اصلا اصلا 19000 برابر دلار آمریکا نیست که اوایل عید شده بود.;)

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
پیش بینیت برا کی صعودیه

هفته دیگه - 2 هفته دیگه ماه دیگه ؟

به نظر میاد اگر بانک همینطوری دلار رو بیاره پایین فعلا نزولیه همه چیز.چون هم سکه زیاد داریم هم دلار و اصولا اگر اتفاق غیر مترقبه ای نیفته این روند ادامه داره
اما احتمال بالا رفتن اونس هست.احتمال پایین اومدنش هم هست ولی کمتره

حتی بعید می دونم نتیجه منفی مذاکرات هم تاثیر شدیدی روی قیمتها بزاره
یا اجرای فاز دوم هدفمندی

من احتمال جنگ در منطقه رو زیاد میدم اما در بازه میان مدت 6 ماه آینده....... منطقه شده آتش زیر خاکستر

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
عزیز دل یکمی منطقی باش. به نظرت اگه تورم 100 درصد بوده الان دلار به این قیمت اصلا میتونست برسه؟؟؟!

در ضمن اصلا هم مسخره بازی تیست. به نظر من که با این حجم صادرات غیر نفتی و فروش نفت هر چقدر هم که بخوان تحریم کنن ارزش پول ایران اصلا اصلا 19000 برابر دلار آمریکا نیست که اوایل عید شده بود.;)
من اصلا با شما حرفی ندارم!!!

vahy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما فردا موعد فیشمونه به نظر دوستان سکه بگیریم یا گواهی سپرده ؟

بالا