• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
متاسفانه شما از این بازار حواله چیزی نمی دونید . سیستم کاریو میگم تا بدونید چه جوری هست اگر پائین بره ضرر هست اگر بالا هم بره ضرر هست دلیلش رو در ادامه میگم . کار ما باید توش ثبات باشه چه نرخ ها نزولی باشه ضرر هست چه صودی باشه :

در هر روز کاری به غیر از شنبه و 1 شنبه ما باید روزانه 200 هزار دلار حداقل تامین ارزی کنیم تا ساعت یازده و نیم که نرخ لایبور در میاد (مرد شور سیستم اقتصادی ایران رو ببرن که بر پایه سیستم اقتصادی انگلیس هست) بعد ماکزیمم حواله ها تا ساعت 2 انجام میشه و دیگه بسته میشه . حالا عزیز اگر بیاد نرخ ها پائین که خوب همه این شکلی میشن
i298960_ddd.gif
میان رک توی روت از قیمت بازار هم پائین تر بهت نرخ میدن و میگن من این نرخ میخوام خواستی بده نخواستی ضرر بده :eh: خب ما هم نمیدیم صد البته چون حواله چیزی نیست که بمونه . حالا بالا میره همه عزا میگیرن میگن فردا میاد پائین درست میشه . بعد حالا اگر شما فردا نرخت رو بازار هماهنگ کنی همه شاکی میشن هزار تا مزخرف میگن چرا ؟ چون بازار پر شده از هزار تا نو کیسه و تازه بدوران رسیده یه مشت بچه پولدار که فک میکنن همه دنیا باید به نفع اینا کار کنن . در این شرایط عاقلانه ترین راه این هست که ماها هیچ کاری نمیکنیم . کل سرمایه میشه ریال میره بانک سپرده های ویژه روز شما
i298960_ddd.gif
. دوست گلم هنوز شما با این بازار سر شاخ نشدید که ببینید چه جوی داره . اگر یه صرافی میرید که خوشکل هست و توش بوی عطر و ادکلن میاد شما دارید ظاهر رو میبینید هزار تا مسخره بازی پشتش خوابیده .
خب پس ایشالله ثبات پیدا کنید از نوع دلار 1000 تومنی !

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
من موندم الان که نقدینگی ارزی ندارن از یه طرف تحریم ها هم که هنوز برداشته نشده
نشست هم که هنوز برگزار نشده
پس چه دلیلی داره که دلار قیمتش افت کنه ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
خب پس ایشالله ثبات پیدا کنید از نوع دلار 1000 تومنی !

ایشالا . والا دلار هر چه قدر میاد پائین تر قیمتش سود ما بیشتر میشه به علت حجم فروشش
i298960_ddd.gif
والا راست میگم . ما سودم ثابت هست گلم 8 الی 10 تومن روی هر دلار حالا میخواد 1000 تومن باشه یا 2000 تومن سود همون هست والا ولی هر چقدر که قیمت دلار میاد پائین به طبع که اکثرا که حواله میکنن وارد کننده هستن و کالا ارزون تر در میاد همچنین به همین دلیل فروش اون کالا راحت تر و بیشتر هست کار ما هم دقیقا حجمش بیشتر میشه
i298960_ddd.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من موندم الان که نقدینگی ارزی ندارن از یه طرف تحریم ها هم که هنوز برداشته نشده
نشست هم که هنوز برگزار نشده
پس چه دلیلی داره که دلار قیمتش افت کنه ؟

اول اینکه رکورد اقتصادی فصلی ایران یکیش اردیبهشت هست
i298960_ddd.gif

بعد اون موقع که داشتن سکه ثبت نام میکردن آنچنان کیسه ای واسه این ملت دوخته بودن که سرش توی سیاره نپتون بود . ما گفتیم ولی شدیم چماق دار دولت به لطف بعضی ها
i298960_ddd.gif

نشست اولی هم مثبت بوده
i298960_ddd.gif

همه اینا رو بزارید کنار هم

shelman m

Registered User
لایک‌ها
63
متاسفانه شما از این بازار حواله چیزی نمی دونید . سیستم کاریو میگم تا بدونید چه جوری هست اگر پائین بره ضرر هست اگر بالا هم بره ضرر هست دلیلش رو در ادامه میگم . کار ما باید توش ثبات باشه چه نرخ ها نزولی باشه ضرر هست چه صودی باشه :

در هر روز کاری به غیر از شنبه و 1 شنبه ما باید روزانه 200 هزار دلار حداقل تامین ارزی کنیم تا ساعت یازده و نیم که نرخ لایبور در میاد (مرد شور سیستم اقتصادی ایران رو ببرن که بر پایه سیستم اقتصادی انگلیس هست) بعد ماکزیمم حواله ها تا ساعت 2 انجام میشه و دیگه بسته میشه . حالا عزیز اگر بیاد نرخ ها پائین که خوب همه این شکلی میشن
i298960_ddd.gif
میان رک توی روت از قیمت بازار هم پائین تر بهت نرخ میدن و میگن من این نرخ میخوام خواستی بده نخواستی ضرر بده :eh: خب ما هم نمیدیم صد البته چون حواله چیزی نیست که بمونه . حالا بالا میره همه عزا میگیرن میگن فردا میاد پائین درست میشه . بعد حالا اگر شما فردا نرخت رو بازار هماهنگ کنی همه شاکی میشن هزار تا مزخرف میگن چرا ؟ چون بازار پر شده از هزار تا نو کیسه و تازه بدوران رسیده یه مشت بچه پولدار که فک میکنن همه دنیا باید به نفع اینا کار کنن . در این شرایط عاقلانه ترین راه این هست که ماها هیچ کاری نمیکنیم . کل سرمایه میشه ریال میره بانک سپرده های ویژه روز شما
i298960_ddd.gif
. دوست گلم هنوز شما با این بازار سر شاخ نشدید که ببینید چه جوی داره . اگر یه صرافی میرید که خوشکل هست و توش بوی عطر و ادکلن میاد شما دارید ظاهر رو میبینید هزار تا مسخره بازی پشتش خوابیده .

سلام دکتر عزیز
خسته نباشید
میگم عجب مافیائی داره این صراف بازی (البته شما منظورم نیستی سوءتفاهم نشه چون اگر شما هم وصل بودی الان خوشحال بودید نه ناراحت)
یه بنده خدائی گفت من میتونم مجوز بگیرم خواستم بدونم با این شرایط توجیه داره یانه بالاخره شما دستت تو کاره
دکتر ادرس صرافیتون لطف میکنی بدی تا خدمت برسیم برا زیارت شما
فکر کنم گفتید تو ارمنستان هم شعبعه دارید اگر اره من زیاد میرم ارمنستان خوشحال میشم حواله از صرافی شما بگیرم

armin1272

Registered User
لایک‌ها
15
سلام شرمنده یه سوال دارم الان درباره ی دلار
این 3 خرداد چه خبره؟؟بعد از اون میره بالا یا پایین؟ تا آخر سال 91 چقدر میشه قیمت دلار ؟
شرمنده من حوصله نداشتم تاپیک رو بخونم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام شرمنده یه سوال دارم الان درباره ی دلار
این 3 خرداد چه خبره؟؟بعد از اون میره بالا یا پایین؟ تا آخر سال 91 چقدر میشه قیمت دلار ؟
شرمنده من حوصله نداشتم تاپیک رو بخونم

ها 3 خرداد روز عملا تعیین سرنوشت این مملکت و جون های این مملکت هست
i320021_papiyon.png
ببینیم 2 زار واسه ماها ارزش قائل هستن یا نه نشست فاینال هسته ای در بغداد هست دوست عزیز . اگر این نشست + باشه میشه گفت که هنوز امیدی هست و ته مانده ای از شعور در ساختار این مملکت مونده در این صورت یک سری از تحریم ها برداشته میشه نه همش چون غیر ممکن هست . اوضاع اقتصادی بهتر میشه ارج و غرب ایرانی جماعت بیشتر میشه یک سری از محدودیت های مسافرتی برداشته میشه و ......... کلا خبرهای خوش
i320021_papiyon.png
و برای بازار ارز هم با کاهش مواجه هستیم و ظرف 1 هفته تا 10 روز بعدش بازار به ثبات میرسه .

حالا اگر منفی بشه :(

همین اینها رو برعکس کن
i334514_dtans.gif

8ali8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام
دوستانی که صرافی دارند یا تجربه کافی در این زمینه دارن لطفا راهنمایی کنید

که هنگام خرید ارز از صرافی به چه نکاتی باید توجه کنیم

ایا تاریخ ارز ها مهمه ؟
و خیلی نکات دیگه که خودتون می دونید برای خرید ارز لازمه

لطفا راهنمایی بفرمایید

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
جالبه ، امروز ارزش همه ی ارزها مثل یورو و پوند و ... در برابر دلار بالا رفت ولی ارزش ریال داره نزول پیدا می کنه .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بسته شدن حواله ها بد جور قیمتها رو بهم ریخت
i298960_ddd.gif

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
ببخشید سوال می کنم.
چرا؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
ببخشید سوال می کنم.
چرا؟

تا موقعی که صراف هایی که مصه ما هستن و کارشون حواله هست وقتی قیمت ها نزولی میشه همه میان واسشون سوسه میان که قیمت فلان هست میدی بده نمیدی ضرر بده ما ها هم نمیدیم به قیمت خودمون میفروشیم ولی از فرداش حواله ها رو میزنیم می ترکونیم
i298960_ddd.gif

حواله مهمتر از اسکناس هست . شما اسکناس دستت باشه نمیتونی هزینه کالایی رو پرداخت کنی بردار
i298960_ddd.gif

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نظرم تا پایان وقت امروز حداقل 60-70 درصد این افزایش برمیگرده پایین !
حباب این سکهه ناجور شده !! هرچی بالا رفت قیمت پایین اومد این نترکید. تازه بیشتر شده شده 22 تومن حدودا

بالا