• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
آقای LAPD از شما بعیده که این فرصتو از دست دادی، خب با دستگاه POS و کارت بانکیت خرید می کردی!! چرا بری بانکو رمزدارو ....؟؟؟!!!!
رمز دارو از حسابی گرفتم که ببرم بریزم به ملت که بتونم از pos بکشم !

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
انگار عرضه سکه ثبت نامی یک هفته عقب افتاده و از پنج شنبه دوباره عرضه شروع میشه
پنجشنبه هفته پیش یکی از دوستان سکه نوشته بود رفته بود بگیره اینو بهش گفته بودند حالا نمیدونم سراسریه یا اون شعبه سکه نداشته
منبع خبر رو هم دارين؟
البته 23 و 24 دي به علت تعطيلي سكه ثبت نام نشد و بنابراين 23 و 24 ارديبهشت سكه جديد تحويل نشد و فقط اونايي كه نوبتشون رد شده بوده سكه گرفتن

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
من هنوز متقاعد نشدم چرا در این حیطه زمانی باید دلار جهش پیدا کنه مگر اینکه یک مشکلی در عرضه اتفاق افتاده باشه یا تقاضا بالا رفته باشه. باز هم بگم اگر این توازن به هم بریزه جمع کردنش کار سختیه!

نظر بنده:
اونس سقوط شدید کرد امروز
دلار کمی در بازارهای جهانی تقویت شد...

صراف و دلال باید قیمت سکه رو میاوردن تا 570 ............. خوب حال نمی کردن بیارن :D

چیکار کردن؟
دلار رو بالا بردن که سکه ها رو ارزون نفروشن....همین

روند دلار در ظرف چند ساعت نشون داد کاملا مصنوعی بوده

1570
1590
1610
1630
1650
1630
1616
1620
1625

اگر اشتباه نکنم یه همچین روندی داشت.همونطوری هم که آقای موذنی گفت، بازار مشتری خر میکرد امروز

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
آقا مهدی گل ...

صراف قدرتی نداره در مقابل دولت و بانک مرکزی ... ایران بازارش آزاد نیست که بشه براحتی ارز و طلا وارد و خارج کرد.

هر اقدامی که هست عواقب فعالیت و عملکرد های بانک مرکزی هست!

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
منبع خبر رو هم دارين؟
البته 23 و 24 دي به علت تعطيلي سكه ثبت نام نشد و بنابراين 23 و 24 ارديبهشت سكه جديد تحويل نشد و فقط اونايي كه نوبتشون رد شده بوده سكه گرفتن

پستو دوباره بخونید
ضمنا خبری هم من ندادم ;)

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
چرا شماها فکر میکننین همه باید مطابق نظر شما فکر کنن و لام تا کام حرفی نزنن. شما که میگین زنده باد مخالف. نظر من و دیگران هم اصلا به شما ربطی نداره اگه بخوایم از دولت دفاع کنیم که نباید از شما اجازه بگیریم مگه وقتی شما از خاتمی دفاع میکردین جیره خور دولت بودین که این فکر رو درباره بقیه میکنین.:hmm:
فرهنگ اصطلاحات پارسی:
قاشق نشسته، اصطلاحی است که از دهه 1370 در بین مردم کوچه و بازار رواج پیدا کرد و کنایه از فردی بی ادب می باشد که در هر بحثی خود را شرکت می دهد و وارد مسائلی می شود که هیچ ارتباطی با او ندارد. فرافکنی از خصوصیات بارز قاشق نشسته است.
کی با شما بود؟ روی صحبت من به آقای mahdy2021 بود.
در ضمن بابت افکار از قبل نوشته شده که توی ذهن شما کردن واقعا متاسفم، کی گفته من یا هر کسی که از دولت خوشش نمیاد طرفدار خاتمی یا ... کلا چپ و راست بوده؟
بهتون یاد دادن هر کی از دولت راضی نبود یا طرفدار خاتمی و غیره است و یا قصد براندازی **** رو داره؟
من به خاطر تورمی که در این دولت بوجود آمده، آبروریزی بین المللی، تحریم ها و هزار تا مسئله دیگه از این دولت خوشم نمیاد، البته بر خلاف تصور شما از دولت های قبلی هم دل خوشی ندارم.

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
سرمايه گذاري روي سكه و طلا :D

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
آقا مهدی گل ...

صراف قدرتی نداره در مقابل دولت و بانک مرکزی ... ایران بازارش آزاد نیست که بشه براحتی ارز و طلا وارد و خارج کرد.

به هر حال من نظرمو گفتم

نظر آقای موذنی که خودش اینکاره هستن هم در این پست: http://forum.persiantools.com/t116063-page622.html#post4896889

دیگه هر کسی هر چیزی دوست داره باور کنه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هورسا خانم. من که این بحثا رو شروع نمیکنم که شما میان پاچه من رو میگیرین. یکی گفت این ارزون شدن طلا و سکه هیچ تاثیری تو بازار کالاهای دیگه نداشته من هم اومدم مثال زدم برای ایشون که بله تو مشهد مقدار جزئی کم شده ولی هنوز هم به قیمتای قبل این داستانا و مسخره بازیا نرسیده. خال من مجرمم یا ایشون؟؟؟؟؟

ببخشید درست صحبت بفرمایید

نازنین جان lapdچون قرار بود به ما خبر بده میخواد چی کار کنه .و نداد این بلاسرش اومد

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
آقا مهدی گل ...

چرا قدرت نداره

هر تشکل سازمان یافته ای قدرت داره حالا صراف باشه یا کپن فروش

یه هفته بازار طلا برا قضیه مالیات بر ارزش افزوده تعطیل کردن چی شد

حالا فک کن یه هفته نون وا ها تعطیل کنن نون نفروشن

قضیه صرافی هم همینه وقتی دلار نفروشن همه چی میاد دست دلال های خیابونی اوناهم که ...

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
منم با شما هم عقيده‌ام، ولي دقيقاً عكس مسئله هم مي‌تونه اين تاثيرو داشته باشه درست مثل قبل از دادن سكه‌هاي پيش‌فروش كه با درز خبر دادن سكه‌ها، سكه يك روزه از 800 به 740 رسيد و دوباره برگشت، اين هم ممكنه كه خبرهايي درز كرده باشه كه يك دفعه كشيده بالا. فقط بايد منتظر خبرهاي روزهاي آتي بود.

آخرین خبر - روند مذاکرات امروز مقامات ايران و آژانس مثبت ارزيابي شد

اين خبرو اگه تو گوگل جستجو كنيد فقط 1 يا دو سايت غير معتبر رو پيدا مي‌كنيد

باز سکه به 630 رسید !!
احتمال این هست که اینا چون خبر دارن مذاکرات مثبته و میدونن تاثیرش روی دلار 20 30 تومن نیست ! قیمتو دارن میبرن بالا که بعد از تاثیر مذاکرات تازه قیمت اونی بشه که میخوان !

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
آقاي ويش مستر خودتونو زياد ناراحت نكنيد، اينطوري كه خودشونم گفتن سنشون كمه، چون تو پست‌هاي قبلي گفت كه براي كنكور داشته تا پارسال و... ميخونده يا مي‌خونه.

يك مطلب جالب يادم افتاد، توي دانشگاه كسي بود با همه راجع به مسائل عقيدتي بحث مي‌كرد، همش هم حرف خودشو ميزد، عاقبت يك روز ازش پرسيدم تو كه اينقدر سنگ ملي بودن به سينه ميزني بگو پرچم ايران از بالا به پايين چه رنگيه؟ باورتون نميشه گفت: قرمز، سفيد، سبز، گفتم فكر كنم تو كفش ملي رو با ملي بودن عوضي گرفتي

فرهنگ اصطلاحات پارسی:
قاشق نشسته، اصطلاحی است که از دهه 1370 در بین مردم کوچه و بازار رواج پیدا کرد و کنایه از فردی بی ادب می باشد که در هر بحثی خود را شرکت می دهد و وارد مسائلی می شود که هیچ ارتباطی با او ندارد. فرافکنی از خصوصیات بارز قاشق نشسته است.
کی با شما بود؟ روی صحبت من به آقای mahdy2021 بود.
در ضمن بابت افکار از قبل نوشته شده که توی ذهن شما کردن واقعا متاسفم، کی گفته من یا هر کسی که از دولت خوشش نمیاد طرفدار خاتمی یا ... کلا چپ و راست بوده؟
بهتون یاد دادن هر کی از دولت راضی نبود یا طرفدار خاتمی و غیره است و یا قصد براندازی **** رو داره؟
من به خاطر تورمی که در این دولت بوجود آمده، آبروریزی بین المللی، تحریم ها و هزار تا مسئله دیگه از این دولت خوشم نمیاد، البته بر خلاف تصور شما از دولت های قبلی هم دل خوشی ندارم.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
شما همون انگليس و كه مي‌فرماييد (مخصوصاً با اون جوان‌هايي كه اونا دارن!!!!!!!)، يك روز قانون رو برداريد و بگيد هر كس هركاري دوست داره انجام بده، بهتون ميگم چي ميشه، تا حدودي صحبت شما در مورد ذات ايراني‌ها رو قبول دارم، ولي چون اينجا قانون حاكم نيست وضعيت اينه!

من ایران رو دوست دارم ایران واقی رم دوس دارم مث بعضی ها نمیگم روزنامه ایران و ... و ال وبل

اما یه چیز رو نمیتونم نادیده بگیرم

شنیدی میگن نمیتونم راحته جونه - عباراتی مثل سوء مدیریت و دولت این کارو کرد و ال و بل هم به نظر من راحته جونه

یه جمله دیگه هم هست که میگه از ماست که برماست

وقتی شما میای پنیر رو که یه کالای فاسد شدنیه انبار میکنی که گرونتر بفروشی و اینکارو میکنی

وقتی همه پنیرات کپک میزنه و کارشناس بهداشت میاد و نمیزاره بفروشی

وقتی شما دس میکنی جیبت و پول در میاری و پیشنهاد رشوه به مامور میدی

وقتی مامور پول رو میگیره و مهر تایید میزنه

وقتی 10 نفر دیگه کا کارگر تو ان میبینن این قضیه رو و سهمشون و میگیرن و خفه میشن

و دهها وقتیه دیگه

این کار دولته

دولت یعنی من و تو و بغل دستیهامون

از یه نفر انگلیسی که از ایران بازدید کرده بود در مورد مردم ایران نظر خاهی کردن

در باره مردم که همون دولت رو میسازن

میدونی چی گف

گف ایرانی ها ( مردم - تاکید - مردم ایران ) گروهی دزد و کلاه بردارن که با خوبی و خوشی سر هم کلاه میزارن و در کنار هم زندگی میکنن

این کاریه که همه ما به نوعی در زندگی عادیمون انجام میدیم

اما انقدر برامون عادی و روزمره شده که اصلا درکش نمیکنیم

اینجا ایرانه - نه بیشتر و نه کمتر - از ماست که برماست

phizer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در جلسه رسمی روز دوشنبه موضوع منع خرید نفت از ایران را از دستور کار خارج کردند.

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
شمارش معکوس برای خریدن سکه :D

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در جلسه رسمی روز دوشنبه موضوع منع خرید نفت از ایران را از دستور کار خارج کردند.

تحریم نفت ایران از مذاکرات رسمی وزرای خارجه اروپا حذف شد
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از "پلتز"، امروز یک دیپلمات اروپایی از عدم پرداختن وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا به بررسی مجدد تحریم خرید نفت ایران از سوی کشورهای اروپایی خبر داد.

به گزارش این سایت انگلیسی، وقتی که از این دیپلمات سوال شد که آیا موضوع ایران در اجلاس وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا مورد بررسی قرار گرفت، گفت : موضوع ایران در این جلسه حتی مطرح هم نشد.

به گفته این دیپلمات که نامش فاش نشده است قبل از آغاز دور بعدی مذاکرات هسته ایران وگروه 5+1 که قرار است در بغداد برگزار شود ایران از طرفها خواسته است تا از اعمال تحریم های بیشترعلیه ایران خودداری کنند تا آسیبی به روند مذاکرات وارد نشود.

وی در ادامه گفت : در این مقطع زمانی احیای موضوع تحریم یک اشتباه سیاسی ناخرسند کننده است.

لازم به ذکر است در اسفند ماه اتحادیه اروپا در اقدامی خصمانه با لابی دولت انگلیس تحریم نفتی ایران را تصویب کرد که بر اساس آن قرار شد خرید نفت ایران از سوی این کشورها از اوایل تابستان امسال متوقف شود. اما در پی هشدارهای جمهوری اسلامی ایران و از آنجایی که در صورت اجرای این تحریم ،اقتصاد ضعیف بسیاری از این کشورها اوضاع وخیم تری پیدا خواهد کرد این کشورها اعلام کردند احتمال دارد در اول جولای (11 تیرماه) در خصوص اجرایی کردن این تحریم تجدید نظر کنند.

همچنین سه هفته پیش، اتحادیه اروپا تصمیم گیری درباره ممنوعیت کامل واردات نفت ایران را یک ماه به تاخیر انداخت که این اقدام از اختلاف و دودستگی میان اروپایی ها در خصوص تحریم تهران و وابستگی آنها به نفت کشورمان حکایت می کرد.

وزیران امور خارجه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در نشست سه هفته پیش خود در لوکزامبورگ، تصمیم گیری در خصوص ممنوعیت واردات نفت از ایران را که باید از ابتدا جولای اجرا می شد، تا پایان می(11 خرداد) به تاخیر انداختند.
یک دیپلمات بلندپایه اروپایی اعلام کرده بود تاخیر در تصمیم گیری برای ممنوعیت واردات نفت از ایران بنا به درخواست ایتالیا و یونان صورت گرفت که از این می ترسند که ممنوعیت واردات نفت از ایران به افزایش هزینه های آنها برای تامین نیازهای انرژی خود منجر شود که این مسئله سبب ایجاد مانع در برابر اجرای برنامه های ریاضت اقتصادی شدید آنها در زمینه هزینه های بودجه می شود که این کشورها را از مانور برای خرید منابع انرژی دیگر محروم می کند.

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
خوب فردا سكه ميره بالا يا پايين ؟! هی امروز كه معلوم نشده مذاكرات چطور بوده اما در كل حرفای خوبی نشنيدم! خدا كنه فردا در ادامش همه چی خراب نشه :( .

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
خب انس همونطور که همه فک میکردن اومد پایین

الانم 1562 شده

بعید میدونم فردا ازین پایین تر بره رو این قیمت ها انقد خریدار هست که چن روزی رو همین قیمتا بمونه

اما اگه صرافی ها بازی در نیارن و ... فردا قیمت دلارم یه خرده تعدیل میشه

بالا