• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
جناب آقا مهدی گل

من فکر می کنم یک مقدار از افت طلا نسبت به دلار بر می گرده به بالا رفتن قدرت دلار. یعنی الان نسبت طلا به دلار و یورو به دلار هر دو افت کرده اند. این نشون می ده که دلار نسبت به این دو قدرت گرفته. مسلما توی بازار ایران هم این مورد باید نمایان بشه!
فکر کنم خود نماییش یکمی مصنوعی بود.40 تومن جهش کرد :D

کسی الان تو بازار هست ببینه اصلا خرید و فروشی با این قیمتها صورت میگیره یا نه؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
فکر کنم خود نماییش یکمی مصنوعی بود.40 تومن جهش کرد :D

کسی الان تو بازار هست ببینه اصلا خرید و فروشی با این قیمتها صورت میگیره یا نه؟

واسه ارز بیا توی تاپیک مربوطش 1616 حراجی دلال ها پاساژ افشار
i298960_ddd.gif

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
دوست عزیز این مسئله که شما الان عرض کردید میشه ساست های ارزی بانک مرکزی که به صورت جامع هست . ما در مملکتی زندگی میکنیم که هنوز واژه کوپن توش هست و در کل اروپا این واژه بعد از جنگ جهانی دوم حذف شده هست
i298960_ddd.gif
وقتی بانک مرکزی و دولت با ایجاد رانت و قیمت به اصلاح دولتی برای سطوح بالا به اصطلاح عاغایان ایجاد رانت میکنه
i298960_ddd.gif
باید این نرخ در جایی هر چقد کوچک کارائی داشته باشه ولو برای قشر خاصی از وارد کننده ها
i298960_ddd.gif
به این نمیگن تزریق ارز . تزریق ارز دوست عزیز گند کاری بود که پارسال بهمنی و برو بکسش در بازار انجام دادن به اون گستردگی با کارت ملی ارز دادن و .........

پرابلم ؟
i298960_ddd.gif

نه دوست عزیز اون میشه فروش مستقیم تزریق داستانش فرق می کنه آقای موذنی

شما که بهتر از هر کسی می دونید نسبت دلار به ریال یک به یک نیست و معاملاتش آزاد نیست. دولت یا بانک مرکزی (بانک مرکزی ای که رئیسش رو دولت انتخاب می کنه جدا از دولت نیست) کنترل ارز را با تزریق دلار های نفتی انجام می ده. حالا روش های مختلفی داره مثل همین تامین ارز واردات یا فروش بطور آزاد (زمانیکه ارز تک نرخی بود). خودتون می دونید اون زمان (۱ سال و نیم پیش) هر کسی از بانک ملی ارز مورد نیاز خودش رو حتی برای ذخیره تامین می کرد.

دوستی اومد گفت زمان خاتمی ارزش ریال نصف شده ولی این دوستمون می دونه بخاطر امنیت سرمایه گذاری چه میزان دلار خارجی جذب بازار ایران شده (دلار برای اولین بار یکسان سازی شد) این تلاش چند ساله اون دولت در مدت چند ماه به باد رفت.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دلار 1613
سکه 623 !!
هنوز 15 تومن حباب !
با این قیمت دلار سکه باید حدود 608 بشه این حبابه از بین بره.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
چرا یهو قیمت اینقد بالا رفت دوباره افتاد؟؟؟
هرچی بود از نظر من بخاطر جریان هدفمندی بود که دیروز راه افتاد , بهونه شد برای بالا بردن قیمت , صراف مرافا هم این چند وقت زیاد ضرر کرده بودن به یه همچین حرکتی نیاز داشتن جنسایی که گرون خریده بودن رو رد کنن بره یا اونقدری که ضرر کرده بودنو جبران کنن.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
هرچی بود از نظر من بخاطر جریان هدفمندی بود که دیروز راه افتاد , بهونه شد برای بالا بردن قیمت , صراف مرافا هم این چند وقت زیاد ضرر کرده بودن به یه همچین حرکتی نیاز داشتن جنسایی که گرون خریده بودن رو رد کنن بره یا اونقدری که ضرر کرده بودنو جبران کنن.
حالا واقعا کسی تو این قیمتا خرید می کرد؟؟؟خبر نداری شما؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
چرا یهو قیمت اینقد بالا رفت دوباره افتاد؟؟؟

شما به این قیمتها توجه نکن...... این بازار با اونس زیر 1600 داره دست و پای آخرش رو میزنه.صرافها بهتر از من و شما می دونن که دیگه اونس به این راحتی ها بالا نمیاد

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
حالا واقعا کسی تو این قیمتا خرید می کرد؟؟؟خبر نداری شما؟

خیلیا با همچین حرکتی از بازار جو گیر میشن فکر میکنن بازار رفت برسه به یه میلیون !! میرن میخرن . اینا قانون بازاره.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
شما به این قیمتها توجه نکن...... این بازار با اونس زیر 1600 داره دست و پای آخرش رو میزنه.صرافها بهتر از من و شما می دونن که دیگه اونس به این راحتی ها بالا نمیاد

اقا بیخیال این اونس شو !! اونس این وسط کاره ای نیست , بازار بازار عادی نیست که اونس بتونه نقشی داشته باشه, جایی که لازم باشه بهونه برای پایین یا بالا بردن میشه , جایی هم که نخوان با دلار قیمتو کنترل میکن نمیزارن بالا یا پایین بره.

• Like
Reactions: xms

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
شما چرا توی یک جمعی که همه از دولت ناراضی و عصبانی هستند همش سعی می کنی دفاع دولت رو بکنی؟
دوست عزیز اینجوری بعضی ها ممکنه شک کنند که شما در این کار منافعی دارید

چرا شماها فکر میکننین همه باید مطابق نظر شما فکر کنن و لام تا کام حرفی نزنن. شما که میگین زنده باد مخالف. نظر من و دیگران هم اصلا به شما ربطی نداره اگه بخوایم از دولت دفاع کنیم که نباید از شما اجازه بگیریم مگه وقتی شما از خاتمی دفاع میکردین جیره خور دولت بودین که این فکر رو درباره بقیه میکنین.:hmm:

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
کاش می شد لپتاپ رو به جای شیر صبح خورد. شیر دیروز که خواستیم بخریم اصلا نبود. روز های قبلش هم فقط توی بطری پلاستیکی و 1200 و خورده ای می فروختن. دیگه از شیر با نظارت تر که نداریم. قیمت ها معمولا تا فروشنده های عزیز جنس رو رد نکنن پایین نمی آد، بعد هم که می آد این نوسانات باعث بدبخت شدن صاحب کار ها و اخراج کارگر ها و بسته شدن صنایع یکی پس از دیگری شده و نظارت کجا بود که جلوی این نوسان های مخرب رو بگیره؟ انگار اصلا چیزی بود که می خواستن، چون برای مدت طولانی حتی حرفش رو هم نمی زدن. :hmm:

شیر تو مشهد کیسه ای توزیع میشه به قیمت 7500 ریال:cool:

دیگه تو اصفهان قحطیه مشکل شماست دوست عزیز:)

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720

اتفاقا چند تا پست پایین تر گفتن که الان شما می آی می گی شیر سر میلان ما 750 تومنه. همه مشکلات ما مشکل ماست دوست عزیز. مسئله اینه که اون یکی دوستتون می گه نظارت هست. بنده عرض کردم اگر نظارت بود، توی اصفهان قحطی شیر نمی شد. پس نظارت عملا هر وقت و هر جا دلش بخواد هست و دلش برای من و امثال من نسوخته این طور که شما می گید.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
چرا شماها فکر میکننین همه باید مطابق نظر شما فکر کنن و لام تا کام حرفی نزنن. شما که میگین زنده باد مخالف. نظر من و دیگران هم اصلا به شما ربطی نداره اگه بخوایم از دولت دفاع کنیم که نباید از شما اجازه بگیریم مگه وقتی شما از خاتمی دفاع میکردین جیره خور دولت بودین که این فکر رو درباره بقیه میکنین.:hmm:
آخه عزیزم احساس میشه بین این همه آدم جیب شما رو پر می کنن !
مگه میشه عالم و آدم ناراضی بعد شما راضی؟؟؟؟؟؟

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417

امروز شیر پاکتی تو مشهد خریدم 1200 تومان پگاه

ابروی ما مشهدی ها رو هم نبر دوستان عزیز این اقا رو با مشهدی ها قاطی نکنید حساب مشهدی ها از این دوستمون جداست

از دوستان اصفهانی هم معذرت میخوام

ایشون حتما از یک جایی براشون میماسه

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
من آخرین باری که سکه خرید کردم 450 تومن بود که تا همین الانش هم کلی سود کردم
شما که از پایین اومدن قیمت ها صحبت میکنی میشه لطفا بفرمایید دقیقا چه چیزی ارزون شده غیر دلار و سکه؟

من برات چندتا قلم کالا رو مثال میزنم قیمتشون اول عید 91 و الان:

ران گوسفند با نصف گردن: از 215000 ریال به 193000 ریال
تخم مرغ از 27000 ریال به 19000 ریال
مرغ و گوست گوساله هم تغییر آنچنانی نکردن. تازه این قیمتا قیمت مرجع شهره چون میدون استقلال مشهد مرکز توزیع گوشت و مواد پروتئینی در شهر هست و قیمت کوچه بغل خونمون رو نگفتم چون از این قیمت گرون تره.!!!!

امیدوارم جوابت رو گرفته باشی موفق باشی.:)

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
امروز شیر پاکتی تو مشهد خریدم 1200 تومان پگاه

ابروی ما مشهدی ها رو هم نبر دوستان عزیز این اقا رو با مشهدی ها قاطی نکنید حساب مشهدی ها از این دوستمون جداست

از دوستان اصفهانی هم معذرت میخوام

ایشون حتما از یک جایی براشون میماسه

خواهشا احترام خودت رو نگه دار.:hmm:

من آخه بخوام تو این فروم دروغ بگم کی چی بشه؟؟؟؟!

منم دیروز دو تا پاکت شیر (بشی)ر گرفتم هر کدوم 750 تومن. من هیچ وقت به خاطر این مسائل بچه گانه دروغ نمیگم. اگه میخوای بهت توهین نشه نسبت ناروا به بقیه نزن.

بالا