• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
آقای به اصطلاح محترم من نه میدونم نو کی هستی و تو هم نمیدونی من کیم و چه کارم و هیچ ربطی هم به تو نداره این مسائل. اگه میخوای احترامت تو این بحثای مجازی حفظ بشه به دیگران توهین نکن. یه بار دیگه این بی احترامی ها و توهین ها رو از تو ببینیم جواب بدی دریافت میکنی.:hmm:

از مدیران درحواست میکنم با این افراد معلوم الخال که به بقیه توهین میکنن برخورد کنن. تو فضا مجازی امنیت نداریم هی توهین.

آخه تو اصلا میدونی که این همه پست من مال هواشناسیه؟؟؟!

به هم دیگه توهین نکنین.

شما هم اگه در زمینه طلا و سکه تخصص دارین،به اشتراک بزارین تا همه به یه جمع بندی برسیم...دوست عزیز همه چی گرون شده و این بر هیچکی پوشیده نیست،حالا شما هی بگین گوشت و شیر فلان جا ثابت و ارزونه...بهتره این فروم به حاشیه نره.پس فقط gold

fcbarcairan

Registered User
لایک‌ها
227
اینقدر اسپم ندید:hmm:
دولت هم سخنگو داره لطفا کاسه داغتر از اش نشید

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
این داستان بسیار به اوضاع احوال این روزهای ما، دلال ها، صرافان و دولت شباهت دارد. خوندش خالی از لطف نیست
طنزی از ایتالو کالوینو
شهری بود که همه اهالی آن دزد بودند...!

شبها پس از صرف شام، هرکس دسته کلید بزرگ و فانوس را برمیداشت و از خانه بیرون میزد؛ برای دستبرد زدن به خانه یک همسایه !

حوالی سحر با دست پر به خانه برمیگشت، به خانه خودش که آن را هم دزد زده بود !!!

به این ترتیب، همه در کنار هم به خوبی و خوشی زندگی میکردند؛ چون هرکس از دیگری می دزدید و او هم متقابلاً از دیگری، تا آنجا که آخرین نفر از اولی می دزدید...

داد و ستدهای تجاری و به طور کلی خرید و فروش هم در این شهر به همین منوال صورت میگرفت؛ هم از جانب خریدارها و هم از جانب فروشنده ها دولت هم به سهم خود سعی میکرد حق و حساب بیشتری از اهالی بگیرد و آنها را تیغ بزند و اهالی هم به سهم خود نهایت سعی و کوشش خودشان را میکردند که سر دولت را شیره بمالند و نم پس ندهند و چیزی از آن بالا بکشند؛ به این ترتیب در این شهر زندگی به آرامی سپری میشد. نه کسی خیلی ثروتمند بود و نه کسی خیلی فقیر و درمانده...!

روزی، چطورش را نمیدانیم؛ مرد درستکاری گذرش به شهر افتاد و آنجا را برای اقامت انتخاب کرد و شبها به جای اینکه با دسته کلید و فانوس دور کوچه ها راه بیفتد برای دزدی، شامش را که میخورد، سیگاری دود میکرد و شروع میکرد به خواندن رمان...

دزدها میامدند؛ چراغ خانه را روشن میدیدند و راهشان را کج میکردند و میرفتند...

اوضاع از این قرار بود تا اینکه اهالی، احساس وظیفه کردند که به این تازه وارد توضیح بدهند که گرچه خودش اهل این کارها نیست، ولی حق ندارد مزاحم کار دیگران بشود و هرشبی که در خانه میماند، معنیش این بود که خانواده ای سر بی شام زمین میگذارد و روزبعدهم چیزی برای خوردن ندارد !!!

بدین ترتیب، مرد درستکار در برابر چنین استدلالی چه حرفی برای گفتن میتوانست داشته باشد؟ بنابراین پس از غروب آفتاب، او هم از خانه بیرون میزد و همانطور که از او خواسته بودند، حوالی صبح برمیگشت؛ ولی دست به دزدی نمیزد ، آخر او فردی بود درستکار و اهل اینکارها نبود.

میرفت روی پل شهر میایستاد و مدتها به جریان آب رودخانه نگاه میکرد و بعد به خانه برمیگشت و میدید که خانه اش مورد دستبرد قرار گرفته است...

در کمتر از یک هفته، مرد درستکار دار و ندارد خود را از دست داد؛ چیزی برای خوردن نداشت و خانه اش هم که لخت شده بود. ولی مشکل این نبود !

چرا که این وضعیت البته تقصیر خود او بود. نه! مشکل چیز دیگری بود. قضیه از این قرار بود که این آدم با این رفتارش، حال همه را گرفته بود!

او اجازه داده بود دار و ندارش را بدزدند بی آنکه خودش دست به مال کسی دراز کند. به این ترتیب، هر شب یک نفر بود که پس از سرقت شبانه از خانه دیگری، وقتی صبح به خانه خودش وارد میشد، میدید خانه و اموالش دست نخورده است؛ خانه ای که مرد درستکار باید به آن دستبرد میزد.

به هر حال بعد از مدتی به تدریج، آنهایی که شبهای بیشتری خانه شان را دزد نمیزد رفته رفته اوضاعشان از بقیه بهتر شد و مال و منالی به هم میزدند و برعکس، کسانی که دفعات بیشتری به خانه مرد درستکار (که حالا دیگر البته از هر چیز به درد نخوری خالی شده بود) دستبرد میزدند، دست خالی به خانه برمیگشتند و وضعشان روز به روز بدتر میشد و خود را فقیرتر میافتند...

به این ترتیب، آن عده ای که موقعیت مالیشان بهتر شده بود، مانند مرد درستکار، این عادت را پیشه کردند که شبها پس از صرف شام، بروند روی پل چوبی و جریان آب رودخانه را تماشا کنند. این ماجرا، وضعیت آشفته شهر را آشفته تر میکرد؛ چون معنیش این بود که باز افراد بیشتری از اهالی ثروتمندتر و بقیه فقیرتر میشدند.

به تدریج، آنهایی که وضعشان خوب شده بود و به گردش و تفریح روی پل روی آوردند، متوچه شدند که اگر به این وضع ادامه بدهند، به زودی ثروتشان ته میکشد و به این فکر افتادند که چطور است به عده ای از این فقیرها پول بدهیم که شبها به جای ما هم بروند دزدی ؟!!!

قراردادها بسته شد، دستمزدها تعیین و پورسانتهای هر طرف را هم مشخص کردند: آنها البته هنوز دزد بودند و در همین قرار و مدارها هم سعی میکردند سر هم کلاه بگذارند و هرکدام از طرفین به نحوی از دیگری چیزی بالا میکشید و آن دیگری هم از ...

اما همانطور که رسم اینگونه قراردادهاست، آنها که پولدارتر بودند و ثروتمندتر و تهیدستها عموماً فقیرتر میشدند. عده ای هم آنقدر ثروتمند شدند که دیگر برای ثروتمند ماندن، نه نیاز به دزدی مستقیم داشتند و نه اینکه کسی برایشان دزدی کند ولی مشکل اینجا بود که اگر دست از دزدی میکشیدند، فقیر میشدند؛ چون فقیرها در هر حال از آنها میدزدیدند.

فکری به خاطرشان رسید؛ آمدند و فقیرترین آدمها را استخدام کردند تا اموالشان را در مقابل دیگر فقیرها حفاظت کنند، اداره پلیس برپا شد و زندانها ساخته شد...!

به این ترتیب، چند سالی از آمدن مرد درستکار به شهر نگذشته بود که مردم دیگر از دزدیدن و دزدیده شدن حرفی به میان نمیاوردند، صحبتها حالا دیگر فقط از دارا و ندار بود؛ اما در واقع هنوز همه دزد بودند...

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
حذف به دلیل تکرار ارسال

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
خيلي وحشتناك است افراد يك جامعه به هيچ چيز اعتقاد نداشته باشند حتي به يك چوب كبريت ماكسيم گوركي

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خب انس همونطور که همه فک میکردن اومد پایین

الانم 1562 شده

بعید میدونم فردا ازین پایین تر بره رو این قیمت ها انقد خریدار هست که چن روزی رو همین قیمتا بمونه

اما اگه صرافی ها بازی در نیارن و ... فردا قیمت دلارم یه خرده تعدیل میشه

بزارید الگوی رفتاری اونس رو طی 6 ماه گذشته بررسی کنیم
اوایل امسال میلادی که به 1540 رسید، سیرش صعودی شد.اما شیب نزول قبلش هم خیلی تند و سریع بود

اما از ماه مارس با یک شیب ثابت و منطقی روبرو هستیم که اصلا تند نیست. یعنی اگر قرار به صعود باشه احتمالا به صورت تدریجی بالا میره

ولی اینکه بگیم مطلقا ادامه نزول بعیده، خیلی پشتوانه نداره......میتونه با همین روند تا هفته دیگه برسه به 1540 و حتی پایینتر.... بالاخره اگر به بازار بی اعتماد بشن، سقوط حتما رخ میده

gold_6_month_o_b_usd.png

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
دوستان میشه راهنمایی کنید که با این وضع بهتره سکه پیش فروش رو بگیرم یا اوراق 24 %؟ با توجه به اینکه تا 4 شنبه این هفته هم فقط اوراق میدن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام
دوستان میشه راهنمایی کنید که با این وضع بهتره سکه پیش فروش رو بگیرم یا اوراق 24 %؟ با توجه به اینکه تا 4 شنبه این هفته هم فقط اوراق میدن

2 تا عامل رو در نظر بگیر
i298960_ddd.gif

اول اینکه جواب نشست ایران با آژانش فردا مشخص میشه بد جور روی بازار تاثیر داره
i298960_ddd.gif
حالا مثبت یا منفی بودنش رو خدا عالمه
i298960_ddd.gif
چون اینا رو نمیشه تحلیل حالا با هر ابزار و روشی :دی
i298960_ddd.gif

دوم نشست 5 خرداد که دیگه سرنوشت ساز هست رو بازم در نظر بگیر
i298960_ddd.gif

الان کاری شما میخوایی بکنی یعنی دقیقا شیر یا خط :( متاسفانه بازار های مالی نباید بشه قمار ولی الان توی این مملکت شده متاسفانه
i298960_ddd.gif

هیچ کسی هم رک و راست نمی تونه به شما نظر بده بشین اول با خودت تا فردا بعدالظهر ببین چند چند هستی چقدر قدرت ریسک داری بعد بیا نظر خواهی فاینال رو بکن
i298960_ddd.gif

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
از همه مرحمت هایی که دوستان به اصطلاح روشنفکر و مخالف جمهوری اسلامی تو این تاپیک به من کردم واقعا ممنونم.:hmm: وای به حال روزی که شماها و امثال شما بخواین تو این مملکت آزادی بیارین. شماها حتی حاضر نیستین بدون و توهین و تحقیر کسی که نظرش و عقیدش با شما متفاوته با منطق و دلیل بحث کنین.!!!! ما شا الله مدیرای سایت هم که تو خوابن!!!!

من دیگه تو این تاپیک پست نمیزارم. برای خودم متاسفم که برخی از هموطنام قدرت تحمل حتی یه رای محالف خودشون رو هم ندارن. از ماست که بر ماست.

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
2 تا عامل رو در نظر بگیر
i298960_ddd.gif

اول اینکه جواب نشست ایران با آژانش فردا مشخص میشه بد جور روی بازار تاثیر داره
i298960_ddd.gif
حالا مثبت یا منفی بودنش رو خدا عالمه
i298960_ddd.gif
چون اینا رو نمیشه تحلیل حالا با هر ابزار و روشی :دی
i298960_ddd.gif

دوم نشست 5 خرداد که دیگه سرنوشت ساز هست رو بازم در نظر بگیر
i298960_ddd.gif

الان کاری شما میخوایی بکنی یعنی دقیقا شیر یا خط :( متاسفانه بازار های مالی نباید بشه قمار ولی الان توی این مملکت شده متاسفانه
i298960_ddd.gif

هیچ کسی هم رک و راست نمی تونه به شما نظر بده بشین اول با خودت تا فردا بعدالظهر ببین چند چند هستی چقدر قدرت ریسک داری بعد بیا نظر خواهی فاینال رو بکن
i298960_ddd.gif
خبرآنلاین - درخواست آژانس انرژی اتمی از تهران: دسترسی به اطلاعات متخصصان هسته​ای ایران و بازرسی مرکز نظامی پارچین
دکتر جون فکر نکنم. توافق صورت بگیره

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
به نظر من تو پارچین هیچ خبری نیست و ایران خودش سیاستی رو از چند وقت پیش اتخاذ کرده که همه توجه ها رو به این مرکز جلب کنه و طرف مقابل رو با اقداماتی نسبت به این مکان شدیدا حساس کنه .بعید به نظر میرسه تو جایی که شدیدا داره رصد میشه و همه به اون محل مشکوکن ایران بخواد کاری انجام بده.و اگه واقعا این مساله ای که گفتم نقشه ایران بوده باشه معلومه که سیاستی که اتخاذ کردن تا اینجاش خوب پیش رفته و طرف مقابل فریب خورده.
و همین امروز فرداست که اجازه بازدید از پارچین رو بدن که اگه این امر اتفاق بیفته نتیجه خیلی خیلی مثبتی داره.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

سجاد جان خیلی مبسوط توضیح داد .دادا والا اینا شیطون رو هم درس میدن از نظر خود من هم هیچ خبری در پارچین نیست . ولی یه نکته ریزی داره
i334514_dtans.gif
اینا دیتابیس متخصص ها رو میخوان این رو فکر نکنم اینا به کسی بدن . که به نظر خود من هم به آژانس هیچ ربطی نداره که متخصص هسته ای کی هست !

آقا مهدی گل ...

صراف قدرتی نداره در مقابل دولت و بانک مرکزی ... ایران بازارش آزاد نیست که بشه براحتی ارز و طلا وارد و خارج کرد.

هر اقدامی که هست عواقب فعالیت و عملکرد های بانک مرکزی هست!

اتفاقا تعیین کننده قیمت بازار ارز و سکه صراف ها هستن

موقعی که بانک مرکزی نرخ ها رو دستوری کرده بود این جماعت یه اعتصاب آروم داشتن میومدن سر کار قیمت هم میزدن ولی عملا نه خرید داشتن نه فروش میگفتن ارز بیارن 1390 میخریم و 1400 میفروشیم بعد هم در اسفند ماه دیدید که چه جوری بانک مرکزی اومد با منت کشی و زیر بار معامله تفاوقی رفت و این رو کرد یه سرفصل برای اتحادیه صراف . سیستم بانکی که تحریم باشه همین میشه گلم تا وقتی رانت دلار با قیمت دولتی هست بازم همین میشه زمانی بانک مرکزی واقعا قدرت رو در عین حال تحریم بودن پیدا میکنه که ارز رو واقعا تک نرخی کنه
i298960_ddd.gif

Last edited:

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
سجاد جان خیلی مبسوط توضیح داد .دادا والا اینا شیطون رو هم درس میدن از نظر خود من هم هیچ خبری در پارچین نیست . ولی یه نکته ریزی داره
i334514_dtans.gif
اینا دیتابیس متخصص ها رو میخوان این رو فکر نکنم اینا به کسی بدن . که به نظر خود من هم به آژانس هیچ ربطی نداره که متخصص هسته ای کی هست !

ایران باید به بازرسان، اجازه دسترسی به افراد، اطلاعات و مکان ها را بدهد».

دکتر جون همون طور که خودت گفتی اجازه نمیدن. یعنی اگه بدن باید به عقل اینا واقعا شک کرد....

اگه اطلاعات افراد رو بدن به نظر من که همه رو از دم ترور میکنن...

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
بروبچ متخصص تو بازار
بین سکه ودلار این چند روزه کدومو بخریم بهتره? واسه چندماهی میخوام نگه دارم

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146

شما هرچی کسی بهت حرف نمیزه روز به روز جوت داره زیاد تر میشه

هرچی بهت احترام میزاریم که بفهمی متاسفانه به حدی نفهمی که کارت امروز به اینجا رسیده

کلی سرمایه بچه ها به خاطر حرف تو از بین رفت

کسی که تمام مدت حرفش این بود : بخرید برای دراز مدت

دراز مدت مثلا 10 سال یا 100 سال اینده چون همیشه در طول تاریخ قیمت رو به افزایش بوده

در واقع به شما لقب بزرگترین پیشگوی دنیا رو باید داد با این نوع طرز تحلیل و جواب

کسی که برای چند عدد سکه ناقابل خودش باعث ضرر افراد زیادی شد

فقط یک دیوانه میتونست توی حباب 1 میلیون تومن پیشنهاد خرید سکه بده
-------------------------------------------

برای این پستت هم حتما پیگیری لازم انجام میشه تا حد اقل یکی از ایدیهات جریمه بشه

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این برادر annoy خیلی پر رو تشریف دارن !! و همچنین شدیدا دچار مشکل روانی !!
هیچی نمیگفتم چون کلا درگیر این ماجراهای فروم بازی نمیشم !!

زمان دادن سکه ها باز اومده بود میگفت سکه بخرید زیر هشتصد تومن !! فکر میکنی اونایی مثل ما که حالا سنشون پایین نیست نمیدونن چی تو کلته؟ اومدی تحلیل میکنی مثلا؟؟؟ بخرید بخرید ده سال دیگه از ضرر در میاید؟؟
برو جمع کن کاسه کوزتو تو یه مهره سوخته ای دیگه , الان خیلی تو ضرری نه ؟؟ غصه نخور درست میشه !! باز اومدی اینجا خودتو باد کنی؟؟ خوبه هرچی گفتی اشتباه در اومد بابا تو دیگه عجب رویی داری.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
مدیرای محترم , این فرد دیگه شورشو دراورده , بارها گفتم این شخص باعث ضرر بچه ها میشه , حالا هم اومده اینجوری تهمت میزنه , این شخص باید به این خاطر بن بشه.
اصلا دلیل فعالیت من توی تاپیک این بود که میدونستم قصد این بابا چیه و خواستم بچه ها گول اینو نخورن, دوباره گرفتار فروم بازی شدیم .

بالا