من یه چیز کوچولو بگم : دوستان و سروران گل ببینید اختلاف عقیده همیشه هست
طبیعی هست که باید باشه اتفاقا همین وجود اختلاف عقاید بحث رو شیرین تر میکنه ولی بیایید احترام همدیگر رو نگه داریم ممکن هست بعضی از ماها وقتی یه پستی رو ببینیم که کلا با عقاید و طرز فکری ما مغایرت داره از خودمون واکنش نشون بدیم و صد البته به خاطر وضع کنونی بازار و گرانی و تورم که توی جامعه هست

سو مدیریت ها کلان اقتصادی رو بیایید به پای همدیگه ننویسیم یا ببینید دوستانی که اینجا دارن فعالیت میکنن و پست میدن و صد البته دارن اطلاعات خودشون رو به اشتراک میذارن واقعا کار قشنگی میکنن پس اگر نارحت هستیم اتفاقا من خودم به شخصه به خیلی از دوستان حق میدم
نیاییم به هم توهین کنیم والا همین جا من خودم سر کل کل کردن دوستای زیادی هم پیدا کردم واقعا هم همشون بچه های گلی هستن که لنگه ندارن در بعضی از موارد هم حتی دیدشون با 180 درجه فرق داره اتفاقا همین اختلاف دید همین دوستان باعث شده که من فکر کنم ببینم چرا درجایی مخالف و صد البته باعث سود کردنم هم شده والا
پس اگر یه موقع میبینم پستی بر خلاف میل هست بجای حمله به اون پست سعی کنید چند و چون رو جویا بشید حتما نکته ای توش هست .
یه مثال میزنم آقا مهدی توی همین فروم والا همه بهش حمله کردن حتا خودم در بعضی از پستهاشون :blush: ولی خیلی قشنگ نه دلخور شدن نه چیزی اومدن حرف خودشون رو زدن یه نمه هوای هم رو داشته باشیم و باهم دوست باشیم
پ ن : کسی آماری از نشست ایران و آژانس نداره
؟ من والا پیرم در اومد هیچی چی پیدا نکردم