• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
من واقعاً گیج شدم ، چرا دوست دارید قیمت پائین بیاد؟؟ مگر سکه ندارید؟؟

دارم ولی نتونستم تو قیمت پایین بخریم میخواستم بخرم .ولی خوب دلم هم نمیخواد خیلی بره بالا .به خاطر اینکه رو همه چی تاثیر میذاره همون مثل آدم بره بالا راضی هستیم

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
ایول به معرفتت !
چون سکه داری باید مردم فلاکتشو بکشن؟؟؟

مگر سکه داشتن ایشون و یا من تأثیری در این روند و کلیّت قضیه داره؟؟
من الان فقط یک سکه تمام دارم و سه تاربع که همشون هدیه است ، بجای متهم کردن بیجای من ، از افراد مسئول انتظار داشته باشید.

prince of forex

Registered User
لایک‌ها
2
تحلیل جفت ارز یورودلار

بازار از آخرین کفی که ساخته یعنی (1.2812) روند صعودی را شروع میکنه

HEY YOU

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی لطفن نرخ حواله رو به من بگه

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
احتمالا فرداد هم قیمت ها صعودی خواهد بود ولی نه با این شتاب این دو روز ! و تا قبل جلسه کاهش چشمگیری نخواهیم داشت ( در ضمن الان هم با سرعت لاکپشتی قیمت ها داره می یاد پایین )

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
مگر سکه داشتن ایشون و یا من تأثیری در این روند و کلیّت قضیه داره؟؟
من الان فقط یک سکه تمام دارم و سه تاربع که همشون هدیه است ، بجای متهم کردن بیجای من ، از افراد مسئول انتظار داشته باشید.
نخیر. به هیچ وجه تاثیری نداره. ولی هستن کسانی که منافع شخصیشون رو به منافه کل مملکت ترجیح میدن.
متاسفم برای لایک کننده

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
نخیر. به هیچ وجه تاثیری نداره. ولی هستن کسانی که منافع شخصیشون رو به منافه کل مملکت ترجیح میدن.
متاسفم برای لایک کننده

بهتر است برای خودتان متأسف باشید که میخواهید کاسه و کوزه مشکلات اقتصادی کشور را سر کاربران این فروم بشکونید.
آن کسانی هم که "منافع شخصیشون رو به منافه کل مملکت ترجیح میدن" توی این فروم نیستند ، جای دیگر دنبالشان باشید لطفاً .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بهتر است برای خودتان متأسف باشید که میخواهید کاسه و کوزه مشکلات اقتصادی کشور را سر کاربران این فروم بشکونید.
آن کسانی هم که "منافع شخصیشون رو به منافه کل مملکت ترجیح میدن" توی این فروم نیستند ، جای دیگر دنبالشان باشید لطفاً .
شما خوبی؟

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
بنده که بسیار خوبم ، شما هستید که گویا با لایکهای دیگران مشکل دارید ، این هم توی تاپیک سرمايه گذاري روي سكه و طلا گفته بودید.

کسانی که لایک کردن جالبن !
معلوم الحال !
در ضمن توی عکس 2 نفر اسم ندارن !
اگه گفتید کدوم منم؟

اگر به این روند ادامه بدهید ریپورت میکنم .

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
کاذب بود ! فاصله بین خرید و فروش خیلی بالا بود !

خرید 1650 ! فروش 1700

خودم دیدم !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من یه چیز کوچولو بگم : دوستان و سروران گل ببینید اختلاف عقیده همیشه هست
i298960_ddd.gif
طبیعی هست که باید باشه اتفاقا همین وجود اختلاف عقاید بحث رو شیرین تر میکنه ولی بیایید احترام همدیگر رو نگه داریم ممکن هست بعضی از ماها وقتی یه پستی رو ببینیم که کلا با عقاید و طرز فکری ما مغایرت داره از خودمون واکنش نشون بدیم و صد البته به خاطر وضع کنونی بازار و گرانی و تورم که توی جامعه هست :( سو مدیریت ها کلان اقتصادی رو بیایید به پای همدیگه ننویسیم یا ببینید دوستانی که اینجا دارن فعالیت میکنن و پست میدن و صد البته دارن اطلاعات خودشون رو به اشتراک میذارن واقعا کار قشنگی میکنن پس اگر نارحت هستیم اتفاقا من خودم به شخصه به خیلی از دوستان حق میدم
i298960_ddd.gif
نیاییم به هم توهین کنیم والا همین جا من خودم سر کل کل کردن دوستای زیادی هم پیدا کردم واقعا هم همشون بچه های گلی هستن که لنگه ندارن در بعضی از موارد هم حتی دیدشون با 180 درجه فرق داره اتفاقا همین اختلاف دید همین دوستان باعث شده که من فکر کنم ببینم چرا درجایی مخالف و صد البته باعث سود کردنم هم شده والا
i298960_ddd.gif
پس اگر یه موقع میبینم پستی بر خلاف میل هست بجای حمله به اون پست سعی کنید چند و چون رو جویا بشید حتما نکته ای توش هست . یه مثال میزنم آقا مهدی توی همین فروم والا همه بهش حمله کردن حتا خودم در بعضی از پستهاشون :blush: ولی خیلی قشنگ نه دلخور شدن نه چیزی اومدن حرف خودشون رو زدن یه نمه هوای هم رو داشته باشیم و باهم دوست باشیم
i298960_ddd.gif

پ ن : کسی آماری از نشست ایران و آژانس نداره
i298960_ddd.gif
؟ من والا پیرم در اومد هیچی چی پیدا نکردم
i298960_ddd.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
کاذب بود ! فاصله بین خرید و فروش خیلی بالا بود !

خرید 1650 ! فروش 1700

خودم دیدم !

عمو داوود بازار با 1667 بسته شد
سبزه میدون هم روی 1653 بسته شد

این نتیجه نشست ایران با آژانس خیعلی مهمه
i298960_ddd.gif
آمار شون والا هنوز ندارم اینترنت شبکه های خبری هر جا رو بگی بیل زدم ولی چیزی نیبود :(

wolfmoon

Registered User
لایک‌ها
197
نتايج ظاهرا خوب بوده و به طور عجيبی هم خوب بوده به طوريكه تيتر خبر بدين صورته :
Iran nuclear program talks show unexpected sign of progress; Negotiators agree to meet again
يعنی اثرات پيشرفتی كه مورد انتظار نبوده در اين دوره از مذاكرات ديده شده ، قراره هفته آينده باز جلسه داشته باشن تو همون وين !
Iran nuclear program talks show unexpected sign of progress; Negotiators agree to meet again - CBS News

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نتايج ظاهرا خوب بوده و به طور عجيبی هم خوب بوده به طوريكه تيتر خبر بدين صورته :
Iran nuclear program talks show unexpected sign of progress; Negotiators agree to meet again
يعنی اثرات پيشرفتی كه مورد انتظار نبوده در اين دوره از مذاكرات ديده شده ، قراره هفته آينده باز جلسه داشته باشن تو همون وين !
Iran nuclear program talks show unexpected sign of progress; Negotiators agree to meet again - CBS News

i320034_happy-cry.gif
ایشالا به مولا این جوری باشه والا من از خدامه این کلمه ایران و ایرانی ارج و قربش برگرده . سرمون رو بگیریم بالا این ملیت های گرید 3 و 4 نیان برای ما خط و نشون بکشن
i320034_happy-cry.gif

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
فردا اگه قیمتا سعودی باشه از عجایب خلفته !
از نظر من بازار فردا
5 درصد امکان سعودی بودن قیمت
60 درصد امکان ثابت بودن همراه با کاهش خفیف تا قسمتی ابری
35 درصد ریزش شدید !!

بالا