logofun
Registered User
پاسارگاد هم قیمت بگیر ببین اون چند میده
اطلاعات تماسشون رو میشه لطف بفرمایید
چند وقتیه برگشتی هام رفته بالا برای شما هم رفته بالا؟؟؟؟؟
سلام
دوستان خسته نباشيد
من فروش فيلم و سريال كره اي داشتم ؛ پست گير داد كه جنس خلافه و... ديگه نشد كه از طريق پست ارسال كنم
الان اول بسته رو ميدم و بعد مشتري پول رو پرداخت مي كنه.. سوال داشتم كه باز از اين روش امكانش هست كه پست بسته رو باز كنه ؟
ممنون ؛ سفارش ها يه ذره زياده شايد روزي 5 تا ارسالي باشه...
نه از دفاتر خدماتي.. اول بسته به دست مشتري برسه و بعد واريز كنه..
نه از دفاتر خدماتي.. اول بسته به دست مشتري برسه و بعد واريز كنه..
پست بالایی گفتم چیکار کنمشكل پرداختي ندارم
مشكل من اينه كه نكنه پست باز بياد تو اين روش هم بسته رو باز كنه !
يعني اصلا مي تونه ؟
چون بسته داره شخصي ارسال ميشه !
و اين كه خوب باز كرد و ديد فيلم و سرياله بعد چي ميشه ؟
خوب يعني بسته اگه ضبط شد پيگيري نكنم ؟
احتمال باز کردن بسته هم در مبدا وجود داره و هم مقصد. تجربه باز کردن بسته های ارسالی از باجه هم در مبدا و هم در مقصد رو داشتممشکلی از بابت پست برا ارسال سی دی و اینا توسط باجه ها نیست.من خودم سه چهار ساله دارم میفرستم دو سه بار بسته هام مفقود الاثر شده توسط کارمندان پست.حتی موقوف هم نشده.اگر باز کنن مقصد باز میکنن و اگر احیانا موقوفش کنن مشتری میره پیگیری میکنه چرا توقیف کردن که فوق اخرش اگر محتویاتش رو دیده باشن و از اون ادمای عوضی باشن میگن بسته محتویاتش غیر مجاز بوده و ضبط شده.میگه اگه غیر از اینه برین فرم پر کنید و درخواست بازبینی دوباره بدین تا بررسی بشه.در کل پست کاره ای نیست و نمیتونن کاری کنن.گیرنده که زیر بار نمیره محتویات چی بوده فرستنده ای هم که وجود نداره.پست هیچ وقت نمیتونه کسی رو متهم کنه که این بسته رو ارسال کرده چون هر کسی میتونه به نام فرستنده بسته بفرسته پس هیچ وقت پست پیگیر این قضایا نیست فقط بسته های اینجوری اگر دست ادم عوضی بیفته ملا میشه و نمیدن.برا امنیت بیشتر یه صندوق پستی به نام کسی دیگه باز کن یا اگرم به نام خودت باز میکنی ادرس یه جا دیگه رو به پست بده.در کل به این صحبتا که میگن گیر میدن باز میکنن خطر داره و اینا توجه نکن
احتمال باز کردن بسته هم در مبدا وجود داره و هم مقصد. تجربه باز کردن بسته های ارسالی از باجه هم در مبدا و هم در مقصد رو داشتم
بسته ها رو هم کارمند پست باز نمیکنه یا حراست باز میکنه یا از ارشاد و یا سایر ارگانها میان داخل تجزیه و مبادلات و چند تا بسته رو به صورت رندوم برمیدارن و باز میکنند.
یکی از کاربرهای همینجا چند وقت پیش سفارش چند تا فیلم داده بود فروشنده از بوشهر فرستاده بود بسته اومده داخل تجزیه مبادلات لشگر باز شده بود و ضبطش کرده بودند کلا هم 15 دیسک بود