• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران

heidari92

Registered User
لایک‌ها
18
اینجا ، امروز کاغذ b5 گرفتم 230
پاکت cd هم 140 ت زده بود! که گفت تموم کردیم! قراره بار برامون بیاد!
پست مرکزی رفتم

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
نکته ی جالبی امروز بهش برخوردم ! ( شاید من اطلاع نداشتم و یا اون فروشنده)
گفتم A4 بده یکی داد سایز 28*38 سانت ! ( میداد 400 - حباب ایمن فک کنم بده 385 )
گفتم اینکه بزرگتر از a4 هست ! یکی داد 18*25 (300 تومن - احتمالا خریدشون 202 بوده )

حالا نمیدونم اون اشتباه کرد یا حباب ایمن که اینا رو با این سایز معرفی کرده
چندبارم پرسیدم گفتم اقا اشتباه نمیکنی ؟ گفت نه

آیا درسته این سایزا ؟

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
دو نوع پاکت مصرفش زیاده تو اینکار:
b5 که سایزش 26 در 19.5 هست
a4 که سایزش 33 در 25 هستش.

قیمتها رفته بالا...کاغذ بشدت گرون شده.
من مجبور شدم سری آخر 300 تا b5 بگیرم که 280 فاکتور کرد برام!!!
a4 رو هم 430 تومن داد!!!

عجله ای بود...سری بعد از خود حباب ایمن میگیرم با تیپاکس از این بصرفه تر هست.

arash company

Registered User
لایک‌ها
128
چند وقتیه برگشتی هام رفته بالا برای شما هم رفته بالا؟؟؟؟؟

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
ادیت.......

Last edited:

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
سلام

دوستان خسته نباشيد

من فروش فيلم و سريال كره اي داشتم ؛ پست گير داد كه جنس خلافه و... ديگه نشد كه از طريق پست ارسال كنم

الان اول بسته رو ميدم و بعد مشتري پول رو پرداخت مي كنه.. سوال داشتم كه باز از اين روش امكانش هست كه پست بسته رو باز كنه ؟

ممنون ؛ سفارش ها يه ذره زياده شايد روزي 5 تا ارسالي باشه...

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
سلام

دوستان خسته نباشيد

من فروش فيلم و سريال كره اي داشتم ؛ پست گير داد كه جنس خلافه و... ديگه نشد كه از طريق پست ارسال كنم

الان اول بسته رو ميدم و بعد مشتري پول رو پرداخت مي كنه.. سوال داشتم كه باز از اين روش امكانش هست كه پست بسته رو باز كنه ؟

ممنون ؛ سفارش ها يه ذره زياده شايد روزي 5 تا ارسالي باشه...

یعنی از باجه خودتون ارسال میکنید؟

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
نه از دفاتر خدماتي.. اول بسته به دست مشتري برسه و بعد واريز كنه..

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115

نه حق ندارند باز کنن
اگز از وردپرس استفاده میکنی یک افزونه هست بعنوان بازار ( اگر اشتباه نکنم) اونو نصب کن خرید نقدی داره برات سفارش میاد یا نقدی پرداخت میکنه یا مثل همین روش ارسال میکنی

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

معمولا بعضی از ادارات پست توی تجزیه بعضی بسته های مشکوک رو باز میکنند و اگر سی دی باشه ضبط میکنند
بیشتر سعی کنید اگر محصولات داخل بی 5 جا نمیشه داخل آ4 نزارید داخل کارتن بزارید
معمولا بسته های آ 4 رو باز میکنند

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
مشكل پرداختي ندارم

مشكل من اينه كه نكنه پست باز بياد تو اين روش هم بسته رو باز كنه !

يعني اصلا مي تونه ؟

چون بسته داره شخصي ارسال ميشه !

و اين كه خوب باز كرد و ديد فيلم و سرياله بعد چي ميشه ؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
مشكل پرداختي ندارم

مشكل من اينه كه نكنه پست باز بياد تو اين روش هم بسته رو باز كنه !

يعني اصلا مي تونه ؟

چون بسته داره شخصي ارسال ميشه !

و اين كه خوب باز كرد و ديد فيلم و سرياله بعد چي ميشه ؟
پست بالایی گفتم چیکار کن
اگر باز کنند بسته ضبط میشه و اگر پیگیری کنی و بری دنبالش اولین بار تعهد میگیرن
ولی اگر باز کنن تعدادش بالا باشه احتمالا به پلیس اطلاع میدند برای پیگیری آدرس فرستنده

mmiladd

Registered User
لایک‌ها
510
خوب يعني بسته اگه ظبط شد پيگيري نكنم ؟

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
مشکلی از بابت پست برا ارسال سی دی و اینا توسط باجه ها نیست.من خودم سه چهار ساله دارم میفرستم دو سه بار بسته هام مفقود الاثر شده توسط کارمندان پست.حتی موقوف هم نشده.اگر باز کنن مقصد باز میکنن و اگر احیانا موقوفش کنن مشتری میره پیگیری میکنه چرا توقیف کردن که فوق اخرش اگر محتویاتش رو دیده باشن و از اون ادمای عوضی باشن میگن بسته محتویاتش غیر مجاز بوده و ضبط شده.میگه اگه غیر از اینه برین فرم پر کنید و درخواست بازبینی دوباره بدین تا بررسی بشه.در کل پست کاره ای نیست و نمیتونن کاری کنن.گیرنده که زیر بار نمیره محتویات چی بوده فرستنده ای هم که وجود نداره.پست هیچ وقت نمیتونه کسی رو متهم کنه که این بسته رو ارسال کرده چون هر کسی میتونه به نام فرستنده بسته بفرسته پس هیچ وقت پست پیگیر این قضایا نیست فقط بسته های اینجوری اگر دست ادم عوضی بیفته ملا میشه و نمیدن.برا امنیت بیشتر یه صندوق پستی به نام کسی دیگه باز کن یا اگرم به نام خودت باز میکنی ادرس یه جا دیگه رو به پست بده.در کل به این صحبتا که میگن گیر میدن باز میکنن خطر داره و اینا توجه نکن

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
مشکلی از بابت پست برا ارسال سی دی و اینا توسط باجه ها نیست.من خودم سه چهار ساله دارم میفرستم دو سه بار بسته هام مفقود الاثر شده توسط کارمندان پست.حتی موقوف هم نشده.اگر باز کنن مقصد باز میکنن و اگر احیانا موقوفش کنن مشتری میره پیگیری میکنه چرا توقیف کردن که فوق اخرش اگر محتویاتش رو دیده باشن و از اون ادمای عوضی باشن میگن بسته محتویاتش غیر مجاز بوده و ضبط شده.میگه اگه غیر از اینه برین فرم پر کنید و درخواست بازبینی دوباره بدین تا بررسی بشه.در کل پست کاره ای نیست و نمیتونن کاری کنن.گیرنده که زیر بار نمیره محتویات چی بوده فرستنده ای هم که وجود نداره.پست هیچ وقت نمیتونه کسی رو متهم کنه که این بسته رو ارسال کرده چون هر کسی میتونه به نام فرستنده بسته بفرسته پس هیچ وقت پست پیگیر این قضایا نیست فقط بسته های اینجوری اگر دست ادم عوضی بیفته ملا میشه و نمیدن.برا امنیت بیشتر یه صندوق پستی به نام کسی دیگه باز کن یا اگرم به نام خودت باز میکنی ادرس یه جا دیگه رو به پست بده.در کل به این صحبتا که میگن گیر میدن باز میکنن خطر داره و اینا توجه نکن
احتمال باز کردن بسته هم در مبدا وجود داره و هم مقصد. تجربه باز کردن بسته های ارسالی از باجه هم در مبدا و هم در مقصد رو داشتم
بسته ها رو هم کارمند پست باز نمیکنه یا حراست باز میکنه یا از ارشاد و یا سایر ارگانها میان داخل تجزیه و مبادلات و چند تا بسته رو به صورت رندوم برمیدارن و باز میکنند.
یکی از کاربرهای همینجا چند وقت پیش سفارش چند تا فیلم داده بود فروشنده از بوشهر فرستاده بود بسته اومده داخل تجزیه مبادلات لشگر باز شده بود و ضبطش کرده بودند کلا هم 15 دیسک بود

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
احتمال باز کردن بسته هم در مبدا وجود داره و هم مقصد. تجربه باز کردن بسته های ارسالی از باجه هم در مبدا و هم در مقصد رو داشتم
بسته ها رو هم کارمند پست باز نمیکنه یا حراست باز میکنه یا از ارشاد و یا سایر ارگانها میان داخل تجزیه و مبادلات و چند تا بسته رو به صورت رندوم برمیدارن و باز میکنند.
یکی از کاربرهای همینجا چند وقت پیش سفارش چند تا فیلم داده بود فروشنده از بوشهر فرستاده بود بسته اومده داخل تجزیه مبادلات لشگر باز شده بود و ضبطش کرده بودند کلا هم 15 دیسک بود

بسته هایی که از شما ضبط شده هم مبدا یا مقصد همین خرید نقدی بوده یا پستی درب منزل؟ منخودم هیچ وقت به همچین موردی برنخوردم خیلیا رو هم میشناسم نقدی کار میکنن و هیچ مشکلی نداشتن و ندارن.من خودم از چند تا همین کارمندای پست هم سوال کردم در مورد باز کردن بسته ها و هیچ کدوم تایید نکردن که بسته ها باز میشن.اگر هم باشه در مورد بسته هایی که با باجه ها ارسال میشه هر روز یا هر هفته نیست اگر هر روز یا هر هفته بود حداقل ما یبار به این مشکل میخوردیم.در کل نمیتونن کسی رو متهم کنن و نهایتش در حد توقیف کردن بسته هست

بالا