• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
1544 برای اونس........امیدوارم یکم صرافهای ایرانی خجالت بکشن
می ترسم اونس بشه هزار دلار . سکه بشه 1 میلیون تومان :blink:
دوست عزیز
در این شرایط به نظرت صراف ها باید خجالت بکشن یا دولت محترمه؟
البته نمی دونم، شاید جدیدا توی ممکلت اقتصاد آزاد و بازار باز بین المللی داریم و همه چیز تحت نظارت تشکل های خصوصیه و دولت کوچکترین دخالتی در روند بازار نداره ...
شما یا اصلا احساس نمی کنی که داری با یکسری آدم با شعور صحبت می کنی یا هدفت چیزه دیگه ای

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
دوست عزیز
در این شرایط به نظرت صراف ها باید خجالت بکشن یا دولت محترمه؟
البته نمی دونم، شاید جدیدا توی ممکلت اقتصاد آزاد و بازار باز بین المللی داریم و همه چیز تحت نظارت تشکل های خصوصیه و دولت کوچکترین دخالتی در روند بازار نداره ...
شما یا اصلا احساس نمی کنی که داری با یکسری آدم با شعور صحبت می کنی یا هدفت چیزه دیگه ای

والا به خدا خواستم همینا رو براش بنویسم که دیدم این دوست عزیز چندساله که توی پرشین تولز همین بوده و هرچی براش توضیح بدی همینه که هست ، بی خیالش شدم .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بوش به خاطره ها پیوست
اوباما هم مثل سارکوزی به خاطره ها می پیوندد......... وقتتون رو با تهدیدات تو خالی اینها تلف نکنید

1544 برای اونس........امیدوارم یکم صرافهای ایرانی خجالت بکشن
می ترسم اونس بشه هزار دلار . سکه بشه 1 میلیون تومان :blink:

ببین مهدی جان صراف ها یه سقف قیمت از سمت اتحادیه دارن و بالاتر از اون حق معامله کردن مثل آب خوردن میان مجوز صراف ها رو باطل میکنن . در ضمن یه نرم افزار سنا هم هست از سمت بانک مرکزی که به صورت لایو به نرخ ها و سقفش نهاییش رو اعلام میکنه پس همه چی گردن این صراف های بدبخت نندازید :( . سکه گلم بخش کاملا مستقلی داخل همین اتحادیه صرافان داره و قیمت از اونجا تحت نظارت مستقیم بانک مرکزی میاد . خواستم کاملا بگم بدونیم که روال کار صراف ها به چه صورت هست . در ضمن تا بیاد انس در قیمت های روز تاثیر کنه حداقل 1 روز کاری طول میکشه . اونس افت میکنه ولی قیمت ارز میره بالا حالا خودت حساب کن دیگه :( . ایران بازارش FX نیست که آنی بر اساس قیمت های جهانی باشه :(

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
تا اینجایی که من دیدم جز عده ای خاص مباحث اینجا شده مباحثه ساندیس خور ها با "مبارزان **** آخوندی " . و بین این همه فضولات باید ندرتا بگردی یه پست خوب بخونی . در هر صورت من یه دفعه هم گفتم ولی پاک شد . چون توی اداره این کشور خرد نیست وضع ما هر روز بدتر خواهد شد . پس دور نما همه اش بد بختیه . اما نمای نزدیک به نظر من مجادله ایران و آمریکا جز با گلوله حل نخواهد شد . مشکل ایران و آمریکا اصولا مسائل هسته ای نیست . آمریکا ایران رو یه کشور دردسر ساز میبینه که بهتره کلکش کنده بشه . ایران چه فکری میکنه ؟ ...همممم . ایران اصولا فکر نمیکنه ! ولی منافعش در اینه که وضع درگیری با آمریکا حفظ بشه ! اگر هم جنگ بشه احتمالا با لشگر اجنه به جنگش خواهند رفت و پیروز خواهند شد . همانطور که شاه سلطان حسین بر محمود افغان پیروز شد . اما در حال حاضر آمریکا در بهترین وضع خودش در 30 سال عمر ج.آ هست . تونسته کل کشور های دنیا رو بر علیه ایران متحد کنه . منتها ترجیح میده وقت کشی بکنه و اونقدر قضیه رو کش بده که باقی کشور ها هم حس کنند دیگه خسته شده اند از این بازی . ایران هم که پارسال دید که این تو بمیری از اون تو بمیری های همیشگی نیست مشغول نعره زنی از بالا و تیزی ! دادن از پایین هست ! پس دو طرف ترجیح میدند این چند وقت رو به کش دادن قضیه مشغول بشند تا بتونند یار گیری هاشون رو بکنن . من فکر میکنم که ما یه دوره چند ماهه ثبات رو خواهیم داشت ولی مطمئن هستم که زمستان 90 باز هم تکرار خواهد شد . اگه مذاکرات روزهای آتی نتایج نگران کننده ای مخابره بشه من خیلی تعجب خواهم کرد . اما چیزی که فراموش میشه توی معادلات اینه که به محظ اینکه کشور روی آرامش ببینه (مثلا فردای 3 خرداد دلار بشه 1400 تومن ) پرزیدنت محمود احمدی نژاد دست به کار خواهد شد و فاز دوم هدفمندی رایانه ها رو اجراخواهد کرد . اون موقع باید ببینیم با بنزین و گاز و گازوئیل دوبل شده بازار چه گلی به سرش خواهد گرفت !

hadicg

Registered User
لایک‌ها
14
اونس رسید به 1532.50
پائین ترین قیمت در 11 ماه اخیر

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
تا اینجایی که من دیدم جز عده ای خاص مباحث اینجا شده مباحثه ساندیس خور ها با "مبارزان **** آخوندی " . و بین این همه فضولات باید ندرتا بگردی یه پست خوب بخونی . در هر صورت من یه دفعه هم گفتم ولی پاک شد . چون توی اداره این کشور خرد نیست وضع ما هر روز بدتر خواهد شد . پس دور نما همه اش بد بختیه . اما نمای نزدیک به نظر من مجادله ایران و آمریکا جز با گلوله حل نخواهد شد . مشکل ایران و آمریکا اصولا مسائل هسته ای نیست . آمریکا ایران رو یه کشور دردسر ساز میبینه که بهتره کلکش کنده بشه . ایران چه فکری میکنه ؟ ...همممم . ایران اصولا فکر نمیکنه ! ولی منافعش در اینه که وضع درگیری با آمریکا حفظ بشه ! اگر هم جنگ بشه احتمالا با لشگر اجنه به جنگش خواهند رفت و پیروز خواهند شد . همانطور که شاه سلطان حسین بر محمود افغان پیروز شد . اما در حال حاضر آمریکا در بهترین وضع خودش در 30 سال عمر ج.آ هست . تونسته کل کشور های دنیا رو بر علیه ایران متحد کنه . منتها ترجیح میده وقت کشی بکنه و اونقدر قضیه رو کش بده که باقی کشور ها هم حس کنند دیگه خسته شده اند از این بازی . ایران هم که پارسال دید که این تو بمیری از اون تو بمیری های همیشگی نیست مشغول نعره زنی از بالا و تیزی ! دادن از پایین هست ! پس دو طرف ترجیح میدند این چند وقت رو به کش دادن قضیه مشغول بشند تا بتونند یار گیری هاشون رو بکنن . من فکر میکنم که ما یه دوره چند ماهه ثبات رو خواهیم داشت ولی مطمئن هستم که زمستان 90 باز هم تکرار خواهد شد . اگه مذاکرات روزهای آتی نتایج نگران کننده ای مخابره بشه من خیلی تعجب خواهم کرد . اما چیزی که فراموش میشه توی معادلات اینه که به محظ اینکه کشور روی آرامش ببینه (مثلا فردای 3 خرداد دلار بشه 1400 تومن ) پرزیدنت محمود احمدی نژاد دست به کار خواهد شد و فاز دوم هدفمندی رایانه ها رو اجراخواهد کرد . اون موقع باید ببینیم با بنزین و گاز و گازوئیل دوبل شده بازار چه گلی به سرش خواهد گرفت !

بله عرایض ما شد فضولات فرمایشات شما من باب تایید فاضل بزرگ در جریان رسوادی شد در افشانی

---------------------

جناب فضولات ببخشید که ما خودمون رو وارد چرندیات شما نمیکنیم چون وقت ما با ارزش تر از خواندن نقد هاییه که بر اساس گفته های دیگران باز نویسی و جا به جا شده

وقتی میبینم من بیسواد با یک برداشت کوچک ÷یشبینی درست و دقیق تری نسبت به شمایی که برای نشان دادن درک مطالعاتی خودتون قضیه رو ده ها بار دور سر خودتون میچرخونید و سر اخر هم تمام معادلاتتون باد هوا میشه

نیازی نیست حرف شما رو گوش کنم یا وارد جر و بحث های بیخود و بی جهت بشم

احمق هایی مثل انونی حتی اگر به فکر جیب خودشون هم بودن اینطور دراز گوش نمایان نمیشدن

--------------------------------

نیازی نیست راه یا طرفداری از احمق ها رو کتمان کنید و خودتون رو جدا از این تافته ای که بارها دفاع کردید نشون بدید

به کارتون برسید و به یاد داشته باشید

نقاب اندیشمندانه بدون عقل به پشیزی نمیارزد

/ حجت

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
اونس و یورو همچنان نزولی است و اونس تا 1524 سقوط خواهد کرد

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
آقایونی که خیلی خودشون رو استاد بازار میدنن.واقعا میگید قیمتها کاذب نیست؟؟؟

الان اونس شده 1535
دلار هم طبق این بازار کاذب 1668

حالا نتیجه ضرب این اعداد + حق ضرب سکه و ..... میشه 640 تومان؟؟؟؟

متاسفانه دارم به این نتیجه میرسم برخی نه تنها حاضر نیستن واقعات رو قبول کنن، بلکه سعی میکنن از دیگران پنهانش کنن :D

برای دوستانی میگم که اطلاع ندارن و ممکنه برن بخرن و ضرر کنن. اساتید نخونن
اگر این نرخ دلار رو واقعی بدونیم، نهایتا سکه تمام باید 610 تومن به فروش برسه
اما همین نرخ دلار هم به نظر من کاذبه و اصلا کاری ندارم کی بالا نگه داشته که بحث پیچ نخوره!!! الان ارزش واقعی سکه خیلی کمتر از این حرفاست و مراقب باشید به سقوط شدیدی در بازار ایران نخورید

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
هنوز قیمتهای امروز آپدیت نشده ولی حداقل 15 تومان قیمت سکه کاهش خواهد یافت و قیمت طلا هم تا گرمی 1500 تومان کاهش خواهد داشت.

نرخ ارز هم اکنون 1668 میباشد که نسبت به دیروز تغییری نداشته است.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
آقایونی که خیلی خودشون رو استاد بازار میدنن.واقعا میگید قیمتها کاذب نیست؟؟؟

الان اونس شده 1535
دلار هم طبق این بازار کاذب 1668

حالا نتیجه ضرب این اعداد + حق ضرب سکه و ..... میشه 640 تومان؟؟؟؟

متاسفانه دارم به این نتیجه میرسم برخی نه تنها حاضر نیستن واقعات رو قبول کنن، بلکه سعی میکنن از دیگران پنهانش کنن :D

برای دوستانی میگم که اطلاع ندارن و ممکنه برن بخرن و ضرر کنن. اساتید نخونن
اگر این نرخ دلار رو واقعی بدونیم، نهایتا سکه تمام باید 610 تومن به فروش برسه
اما همین نرخ دلار هم به نظر من کاذبه و اصلا کاری ندارم کی بالا نگه داشته که بحث پیچ نخوره!!! الان ارزش واقعی سکه خیلی کمتر از این حرفاست و مراقب باشید به سقوط شدیدی در بازار ایران نخورید

مالیات رو داری حساب می کنی؟ 30 تومن هم مالیات هست ها.

بعدم از کجا می گی نرخ دلار کاذبه؟ الان پوند انگلیس و یورو هم در مقابل دلار کاهش پیدا کردند، بعد می خوای ریال در مقابل دلار کاهش پیدا نکنه؟

البته قاعدتا من فکر کنم دلار باید 1500 باشه، منتها این تفاوت دلار دولتی که 1226 هست روی شونه بقیه می افته. البته اینا مال الان هست که هنوز فاز دوم هدفمندی یارانه ها اجرا نشده.

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
بله عرایض ما شد فضولات فرمایشات شما من باب تایید فاضل بزرگ در جریان رسوادی شد در افشانی

---------------------

جناب فضولات ببخشید که ما خودمون رو وارد چرندیات شما نمیکنیم چون وقت ما با ارزش تر از خواندن نقد هاییه که بر اساس گفته های دیگران باز نویسی و جا به جا شده

وقتی میبینم من بیسواد با یک برداشت کوچک ÷یشبینی درست و دقیق تری نسبت به شمایی که برای نشان دادن درک مطالعاتی خودتون قضیه رو ده ها بار دور سر خودتون میچرخونید و سر اخر هم تمام معادلاتتون باد هوا میشه

نیازی نیست حرف شما رو گوش کنم یا وارد جر و بحث های بیخود و بی جهت بشم

احمق هایی مثل انونی حتی اگر به فکر جیب خودشون هم بودن اینطور دراز گوش نمایان نمیشدن

--------------------------------

نیازی نیست راه یا طرفداری از احمق ها رو کتمان کنید و خودتون رو جدا از این تافته ای که بارها دفاع کردید نشون بدید

به کارتون برسید و به یاد داشته باشید

نقاب اندیشمندانه بدون عقل به پشیزی نمیارزد

/ حجت
والله من شما رو نمیشناسم ! اما از فرمایشاتتون مشخصه که از اون دسته ای هستید که دلار میره رو 2000 میرید تو سولاخ ! دلار میرسه به 1700 از تو سولاخ ! درمیاید و نفس کش مطلبید ! در هر صورت مخاطب بنده شما و امثالتون نبودید و همونطور که گفتم بحثی ندارم با شماها ! اما گویا شما بخاطر اینکه 7000 تومنتون حلال باشه وظیفه دارید واکنش نشون بدید .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
پایینترین رقم اونس طی 1 سال گذشته 1470 بوده
الان هم اونس رسید به 1532
با این شیب تندی هم که اونس داره سقوط میکن یعنی روزی 20 دلار. اگر همینطوری پیش بره، 4-5 روز دیگه قیمت اونس رکورد مینیموم 1 ساله رو میشکنه :eek:

پیش بینی چیه؟
تا کجا سقوط میکنه؟
طلا انقدر ارزون بشه کدوم بازار مورد استقبال قرار میگیره؟

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
والله من شما رو نمیشناسم ! اما از فرمایشاتتون مشخصه که از اون دسته ای هستید که دلار میره رو 2000 میرید تو سولاخ ! دلار میرسه به 1700 از تو سولاخ ! درمیاید و نفس کش مطلبید ! در هر صورت مخاطب بنده شما و امثالتون نبودید و همونطور که گفتم بحثی ندارم با شماها ! اما گویا شما بخاطر اینکه 7000 تومنتون حلال باشه وظیفه دارید واکنش نشون بدید .

من اونقدر در روز اینجا انلاین و فعال هستم که کمتری مدیری هست ÷ی هیچوقت تو سوراخ نمیرم ( البته اون سوراخی که شما مد نظرتون هست )

به اونجای جد و ابادش خندیده هر کسی که بابت این فعالیت و حرف هایی که میزنه از هرجایی ÷ولی بگیره یا نفع مادی از این تحلیل ها و مسائل ببره

شما و امثال هم نداره من حجت شعبانی هستم اونقدر هم به حرف و کارها و شخصیتم اعتبار قائل هستم که اسم و فامیلم رو میزارم کار هر کسی دیگه ای هم به خودش ربط داره

هر زمان حرف کم میارید از این خزئبلات سر هم میکنید تا با سوء استفاده از عبارات 7 تومنی و مواجب بگیر دولت و ... مظلوم نمایی کنید جلوی باقی کاربرا

اگر کسی از این مباحث سودی میبره ( به خیال خودش ) کسی هست که کاربران رو تشویق به خرید سکه 1 میلیون تومانی میکرد و کاربرای مخالف رو با عنوان 7 تومنی و مواجب بگیر دولت اعلام میکنه

شما هم اگر کسی رو نمیشناسید زمانی که جمع میبندید نام کاربری مخاطبین رو عنوان کنید

/ حجت

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
پایینترین رقم اونس طی 1 سال گذشته 1470 بوده
الان هم اونس رسید به 1532
با این شیب تندی هم که اونس داره سقوط میکن یعنی روزی 20 دلار. اگر همینطوری پیش بره، 4-5 روز دیگه قیمت اونس رکورد مینیموم 1 ساله رو میشکنه :eek:

پیش بینی چیه؟
تا کجا سقوط میکنه؟
طلا انقدر ارزون بشه کدوم بازار مورد استقبال قرار میگیره؟
اونس یحتمل دوباره 1568 رو میبینه, بعد 1420 رو میتونه ببینه ولی:
بد گیری دادی به این اونس بیخیالشم نمیشی , خدمتت عرض شود که اونس بیش از حد ارزون بشه دلارو گرون میکنن برات که سکه ارزون ندن دست ملت پس ارواح رفتگانت بی خیال این اونس شو

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
:blink:
این چه طرز صحبت کردنه جنابِ "با احترام حجت"

وقتی احترام و ادب برای افرادی قائل میشیم که ÷شیزی قابل احترام نیستند و اینطور به باقی کاربران توهین میکنند

باید عناوین اصلیشون رو خطاب کرد

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
اونس یحتمل دوباره 1568 رو میبینه, بعد 1420 رو میتونه ببینه ولی:
بد گیری دادی به این اونس بیخیالشم نمیشی , خدمتت عرض شود که اونس بیش از حد ارزون بشه دلارو گرون میکنن برات که سکه ارزون ندن دست ملت پس ارواح رفتگانت بی خیال این اونس شو

خوب حداقل می فهمیم چقدر دارن گرونتر میدن سکه رو
از همون گرونی های اوایل سال پیش که دلار ثابت بود، دلیل گرونی سکه رو فقط میگفتن افزایش اونس جهانی

اونس به رقم مهم 1530 رسید و تا ساعاتی دیگر این سد هم شکسته میشه

gold_1d_b_o_l_USD.png

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من اونقدر در روز اینجا انلاین و فعال هستم که کمتری مدیری هست ÷ی هیچوقت تو سوراخ نمیرم ( البته اون سوراخی که شما مد نظرتون هست )

به اونجای جد و ابادش خندیده هر کسی که بابت این فعالیت و حرف هایی که میزنه از هرجایی ÷ولی بگیره یا نفع مادی از این تحلیل ها و مسائل ببره

شما و امثال هم نداره من حجت شعبانی هستم اونقدر هم به حرف و کارها و شخصیتم اعتبار قائل هستم که اسم و فامیلم رو میزارم کار هر کسی دیگه ای هم به خودش ربط داره

هر زمان حرف کم میارید از این خزئبلات سر هم میکنید تا با سوء استفاده از عبارات 7 تومنی و مواجب بگیر دولت و ... مظلوم نمایی کنید جلوی باقی کاربرا

اگر کسی از این مباحث سودی میبره ( به خیال خودش ) کسی هست که کاربران رو تشویق به خرید سکه 1 میلیون تومانی میکرد و کاربرای مخالف رو با عنوان 7 تومنی و مواجب بگیر دولت اعلام میکنه

شما هم اگر کسی رو نمیشناسید زمانی که جمع میبندید نام کاربری مخاطبین رو عنوان کنید

/ حجت
اون موقع باید 100 هزار تا یوزر پی تی رو به خط کنم و بگم این اینه اون اینه !وقتی نام برده نمیشه شما چرا به خودتون گرفتید ؟ والله من میگم یوزر 7 تومنی دروغ نمیگم ! تا سال 2006 که ما اینجا بودیم اصلا آدم هایی با نظریات خر رنگ کنی اینجا نبود, همه منطقی بودن حالا نظریات یه خورده فرق داشت !امثال شما یهوئی در عرض یکی دو سال پیداشون شده . ضمنا خسته نباشید که اسمتون رو میزارید توی تاپیک ! شما دلیلی برای ترس ندارید . لوووووووول . ما از ترس شما اسممون رو نمی نویسیم تو امضامون !

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
اون موقع باید 100 هزار تا یوزر پی تی رو به خط کنم و بگم این اینه اون اینه !وقتی نام برده نمیشه شما چرا به خودتون گرفتید ؟ والله من میگم یوزر 7 تومنی دروغ نمیگم ! تا سال 2006 که ما اینجا بودیم اصلا آدم هایی با نظریات خر رنگ کنی اینجا نبود, همه منطقی بودن حالا نظریات یه خورده فرق داشت !امثال شما یهوئی در عرض یکی دو سال پیداشون شده . ضمنا خسته نباشید که اسمتون رو میزارید توی تاپیک ! شما دلیلی برای ترس ندارید . لوووووووول . ما از ترس شما اسممون رو نمی نویسیم تو امضامون !

خدا رو شکر یوزر ما 2008 هست

دوما خوشحالم با کسی صحبت میکنید که افراد زیادی میشناسنش و از طرز فکرش باخبر هستن

من هیچ دلیلی برای ترس ندارم درسته

شما هم یک مقدار شعورتون رو بالا ببرید تا مجبور نباشید نقاب به چهره بزنید

بالا