• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه که من پست چه کسی رو لایک میزنم...هر چی باشه آقای انونی مثل شما حراف نیست و صحبتهای سازنده هم داشته.اما شما فقط بلدی . . . . . . . . .زیادی بزنی.همین
آهان بله
بیچاره حجت که کلی زحمتش واسه چن یوزره بودن انونی رو کسی قدر ندونست

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
دوستان سلام

بحث مرتبط با تاپیک:

اونهایی که امروز موفق به فروش نشدن زیاد ناراحت نباشن، فقط قیمتهای فروش بالا بود. من الان از بازار می یام، رفتم 80 تا نیم بفروشم که قیمت فروش در اون لحظه 327.000 و قیمت خزید 313.000 بود!!!!! من هم نفروختمو و اومدم. قیمت فروش تمام هم 645.000 و خریدشون 618.000 بود.

خوب وقتی قیمته خرید پایینه یعنی دامنه ضرر خیلی بالاس

برداشت من از مطلبی که نازنین خانم نوشته اینه که ارزش سکه از نظر صراف ها همون 618 هستش

و به زودی قیمت میاد رو این رقم

اما چرا دولت تزریق ارز رو قطع کرده و به زودی اوراق هم قطع میکنه و فقط باد بری سکه بگیری

برداشت من اینه

قیمت انس رو که میبینید چه قدر پایین اومده

بانک مرکزی حساب میکنه به جا اینکه ارز با ارزش رو باقیمت پایین وارد بازار کنه

بهتره بره طلای بی ارزش بخره و سکه کنه بده دست مردم

این وسط بانک مرکزی دقیقا داره عین یه دلال کاسبی میکنه و هی جیب خودشو پر میکنه

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
خوب وقتی قیمته خرید پایینه یعنی دامنه ضرر خیلی بالاس

برداشت من از مطلبی که نازنین خانم نوشته اینه که ارزش سکه از نظر صراف ها همون 618 هستش

و به زودی قیمت میاد رو این رقم

اما چرا دولت تزریق ارز رو قطع کرده و به زودی اوراق هم قطع میکنه و فقط باد بری سکه بگیری

برداشت من اینه

قیمت انس رو که میبینید چه قدر پایین اومده

بانک مرکزی حساب میکنه به جا اینکه ارز با ارزش رو باقیمت پایین وارد بازار کنه

بهتره بره طلای بی ارزش بخره و سکه کنه بده دست مردم

این وسط بانک مرکزی دقیقا داره عین یه دلال کاسبی میکنه و هی جیب خودشو پر میکنه

قیمت خرید سکه در بدترین حالت 635 بود.تو این روزا و این آشفته بازار هیچ کس نمیتونه بگه قیمت سکه چقدر هست.دیدید که بانک تمایلی به دادن سکه به مردم هم نداشت.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
قیمت خرید سکه در بدترین حالت 635 بود.تو این روزا و این آشفته بازار هیچ کس نمیتونه بگه قیمت سکه چقدر هست.دیدید که بانک تمایلی به دادن سکه به مردم هم نداشت.

بالاخره چند

یکی میگه 618 یکی میگه 635

سبزه میدون چن میدن

خب وقتی انس تا این حد اومده پایین چرا تمایل نداشته باشه

طلا رو داره به نرخ پارسال تابستون میخره

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
بالاخره چند

یکی میگه 618 یکی میگه 635

سبزه میدون چن میدن

خب وقتی انس تا این حد اومده پایین چرا تمایل نداشته باشه

طلا رو داره به نرخ پارسال تابستون میخره

من در پستی که قیمتو اعلام کردم، عرض کردم خدمت دوستان که قیمتها برای ساعت 4:10 دقیقه در بازار ظلافروشی شبنم میدان صادقیه بود که خودم شخصا اونجا بودم برای فروش.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خوب اونس همچنان سقوط می کند و دلار در بازار تهران صعود :D
نرخها خیلی کاذبه..... معلوم نیست تا کی می خوان انقدر نگه دارن

اونس امروز در مینیموم به 1548 رسید که تقریبا در 6 ماه گذشته بی سابقه بود........ باور کنید بازم جا داره سقوط کنه

gold_1d_b_o_l_USD.png

اگر دلار به حالت عادی برگرده، سکه احتمالا میاد حول حوش 510 و 520 .......

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
کسی آماری از نشست ایران و آژانس نداره
i298960_ddd.gif
؟ من والا پیرم در اومد هیچی چی پیدا نکردم
i298960_ddd.gif

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
دوستان موقع گرفتن سکه های ثبت نامی برای هر سکه چقدر مالیات و ارزش افزوده میگیرن چند در صد ؟ قضیه این تبدیل سکه به سهام و سپرده دو ساله با نرخ 24 در صد چیه ؟ اگر بر فرض بخواییم سکه ها رو به سپرده تبدیل کنیم شروع سپرده از زمان ثبت نام خواهد بود یا از زمان تحویل سکه ؟

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
این خیلی مثبت بودنش رو میدنم . کنفرانس خبری رسمی چیزی هنوز در نمیومده عمو مهدی ؟
i298960_ddd.gif

مهمترین نکته غیر اون مثبت بودنش اینه که دوباره دو روز دیگه جلسه دارن

این مقاله واشنگتن پست هم جالبه: وقت آن رسیده که اعتراف کنیم تحریمها شکست خورده است It’s time to admit: Iran sanctions have failed - Right Turn - The Washington Post

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اين مقاله كه اصلاً هم به نظر من براي ايران خوب نيست؟! اين كه نوشته ايران با وجود همه اين تحريمها داره تهديد ميكنه كه اسرائيل نابود كنه و حرفهايي كه هميشه ميزنه...

نظر شما چيه؟

Iran is developing a nuclear program to produce dangerous weapons-- not for medical research. The window for diplomacy is nearly shut, and the window for intervention may be closing fast, too. How much longer can the West sit this one out?”

این مقاله واشنگتن پست هم جالبه: وقت آن رسیده که اعتراف کنیم تحریمها شکست خورده است It’s time to admit: Iran sanctions have failed - Right Turn - The Washington Post

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
اين مقاله كه اصلاً هم به نظر من براي ايران خوب نيست؟! اين كه نوشته ايران با وجود همه اين تحريمها داره تهديد ميكنه كه اسرائيل نابود كنه و حرفهايي كه هميشه ميزنه...

نظر شما چيه؟

Iran is developing a nuclear program to produce dangerous weapons-- not for medical research. The window for diplomacy is nearly shut, and the window for intervention may be closing fast, too. How much longer can the West sit this one out?”

ایشون از این مقاله فقط تیترشو خونده، متنش همش در راستای اینه که ایران بر اساس مدارک موحود در پی ساخت سلاح اتمیه و اینکه تحریمها باعث جلوگیری ایران از پیشرفت برنامه اتمیش نشده و اگر مذاکرات به تنیجه نرسه ممکنه اسرائیل یا آمریکا به ایران حمله نظامی بکنن.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
انس در تابستان افزایشی خواهد بود اینو مطمئن باشید ( البته اواخر مرداد )
در ضمن دلار با شروع سفرهای تابستانی مشکل دار خواهد شد
یارانه مرحله دو م قابل برداشت بشه دو ماه دیگش بازار قابل کنترل نخواهد بود
اینا همش آرامش قبل از طوفانه
هیچی ارزون نشده
برو سایت دیجی کالا تلویزیون پاناسونیکی که دلار دولتی نمیگیره شب عید تو زمان دلار 1900 تومانی 2050000 خریده بودم الان 2160000 زده بیشتر وسایل همین طوره
امروز سیب خریدم 3000 تومن
کجاش ارزونیه - دو روز سکه ارزون میشه همتون خودتون رو گم می کنید. من 20 تا ثبت نام کرده بودم که فردا نوبتمه میرم سکه هام رو میگیرم اگه قراره ضرر بکنم بزار تو همون طلا باشه بهتر از یه تیکه کاغذ پاره هستش که آدم نمیدونه فردا براش چه نقشه ای کشیدن
ضمنا اونایی که به مذاکرات خوشبین هستن یادشون باشه آب و آتش ضد هم هستن هیچ وقت با هم سازش نمی کنن
غرب با اینا هیچ وقت کنار نمیاد چون اینا اصلا نمیتونن اون چیزایی که اونا میخان کنار بذارن
خوش باشید

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
دوستان موقع گرفتن سکه های ثبت نامی برای هر سکه چقدر مالیات و ارزش افزوده میگیرن چند در صد ؟ قضیه این تبدیل سکه به سهام و سپرده دو ساله با نرخ 24 در صد چیه ؟ اگر بر فرض بخواییم سکه ها رو به سپرده تبدیل کنیم شروع سپرده از زمان ثبت نام خواهد بود یا از زمان تحویل سکه ؟

27300 ماليات هر سكه 546 تومني (5درصد)- اوراق سپرده هم دو سالست و از تاريخ ثبت نام با سود 24 درصد محاسبه ميشه و اگه بعدا انصراف بدي 22 درصد محاسبه ميشه البته فكر كنم برگ اصلي اوراق يك ماه ديگه مياد و تا اون موقع نميشه انصراف داد البته سودهاش رو واريز ميكنن

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
ایشون از این مقاله فقط تیترشو خونده، متنش همش در راستای اینه که ایران بر اساس مدارک موحود در پی ساخت سلاح اتمیه و اینکه تحریمها باعث جلوگیری ایران از پیشرفت برنامه اتمیش نشده و اگر مذاکرات به تنیجه نرسه ممکنه اسرائیل یا آمریکا به ایران حمله نظامی بکنن.
من آنقدری که باید بدونم خوندم
خوب اصل همینه که میگن تحریمها شکست خورده....... اونها گفتن تحریم می کنیم که جلوی سلاح رو بگیریم :D

انتظار داشتی بگن تحریمهایی که برای جلوگیری از استفاده صلح آمیز بود شکست خورده؟؟؟

یه وقتها نمی دونم چرا برخی خودشون رو میزنن به نفهمیدن :p

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
ایشون به خاطر عکسی که گذاشتن اخطار گرفتن . چون قطعا هیچکدوم از ما اینجا با هر نوع ایده و نظری که داریم حق توهین به همدیگه رو نداریم , به احترام دوستان هم پست هایی که کوت گرفته بودید پاک نشد اما یه چیزی رو درباره اینکه ایشون ممکنه با نظرهایی که دادن باعث ضرر یه عده شدن بگم که اینجا هر کس مختاره نظرش رو بگه و خب اینکه بگیم ما از نظر و گفته یکی ضرر کردیم این بیشتر به خودمون برمیگرده و از این بابت من دلیلی برای برخورد ندیدم .

در مورد اینکه هم یوزری چند یوزره هست این رو تو پی ام با بنده یا دیگر مدیران پیگیری کنید . تا اونجایی هم که مدرک روشنی موجود نباشه نمیشه تو این مورد کاری انجام داد .

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
اميدوارم هميشه پرسود باشيد و يك خورده از تجربياتتونو در اختيار ما قرار بديد و همونطور كه قبل عيد به موقع سكه‌هاتونو فروختين يك ندايي هم به ديگرون بديد در صورتي كه صلاح دونستن وارد عمل بشن. باز هم متشكر

انس در تابستان افزایشی خواهد بود اینو مطمئن باشید ( البته اواخر مرداد )
در ضمن دلار با شروع سفرهای تابستانی مشکل دار خواهد شد
یارانه مرحله دو م قابل برداشت بشه دو ماه دیگش بازار قابل کنترل نخواهد بود
اینا همش آرامش قبل از طوفانه
هیچی ارزون نشده
برو سایت دیجی کالا تلویزیون پاناسونیکی که دلار دولتی نمیگیره شب عید تو زمان دلار 1900 تومانی 2050000 خریده بودم الان 2160000 زده بیشتر وسایل همین طوره
امروز سیب خریدم 3000 تومن
کجاش ارزونیه - دو روز سکه ارزون میشه همتون خودتون رو گم می کنید. من 20 تا ثبت نام کرده بودم که فردا نوبتمه میرم سکه هام رو میگیرم اگه قراره ضرر بکنم بزار تو همون طلا باشه بهتر از یه تیکه کاغذ پاره هستش که آدم نمیدونه فردا براش چه نقشه ای کشیدن
ضمنا اونایی که به مذاکرات خوشبین هستن یادشون باشه آب و آتش ضد هم هستن هیچ وقت با هم سازش نمی کنن
غرب با اینا هیچ وقت کنار نمیاد چون اینا اصلا نمیتونن اون چیزایی که اونا میخان کنار بذارن
خوش باشید

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
27300 ماليات هر سكه 546 تومني (5درصد)- اوراق سپرده هم دو سالست و از تاريخ ثبت نام با سود 24 درصد محاسبه ميشه و اگه بعدا انصراف بدي 22 درصد محاسبه ميشه البته فكر كنم برگ اصلي اوراق يك ماه ديگه مياد و تا اون موقع نميشه انصراف داد البته سودهاش رو واريز ميكنن

ماشالله مالیاتش چقدر هم کمه
94257985867461124472.gif

راستی اوراق سپرده سودش به صورت ماهیانه واریز میشه ؟
ممنون دوست عزیز بابت پاسخ
13182831101.gif

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73

دوست عزیز و گرامی مهدی جان گل

شما دارید حرف اسرائیلی ها و جمهوری خواهان تندرو رو تکرار می کنید:

اگر تحریم ها جواب ندهند (که اسرائیل همش داره داد می زنه) گزینه جنگ باز میشه و روی میز میاد. اوباما داره هی فشار میاره می گه که اینا تاثیر گذاشتند و وقت می خره تا انتخاباتش من نمی دونم فکر می کنید اگر تحریم ها جواب ندهند اینها می شینند می گن ایران هر کاری می خواد بکنه؟

بالا