تبدیل به رمالی شده !!!!اهان فکر کردم امروزو میگین
کلا واقعا پیش بینی مشکل شده
تبدیل به رمالی شده !!!!اهان فکر کردم امروزو میگین
کلا واقعا پیش بینی مشکل شده
خب این دیگه میشه طمع،خب نه دیگه!!!اگه فردا یهو 15-20 تومن بالا بره بخشی از سودشو از دست میده که!!
تبدیل به رمالی شده !!!!
علي اصغر سلطانيه اعلام كرد كه گفتوگوها با آژانس بينالمللي انرژي اتمي درباره برنامه هستهيي ايران به خوبي پيش ميرود.
سلطانيه: فضاي مذاكرات با آژانس بسيار سازنده است
تاریخ ثبت: 26 ارديبهشت 1391 ساعت 13:59
کد خبر: 5334
تعداد بازدید: 4338 مرتبه
منبع خبر:
نسخه مخصوص چاپ
به گزارش سایت طلا به نقل از خبرگزاری ایسنا، علي اصغر سلطانيه، نماينده دايم ايران در آژانس بينالمللي انرژي اتمي روز سهشنبه در حال ورود به مقر نمايندگي ديپلماتيك ايران براي انجام گفتوگوها با آژانس به خبرنگاران گفت: ما گفتوگوهاي خوبي داشتيم. همه چيز در مسير صحيح قرار دارد، فضا بسيار سازنده است.
هرمان ناكارتس، معاون مديركل آژانس بينالمللي انرژي اتمي در امور پادمانها روز دوشنبه در آغاز نشست دوروزه با مقامات ايراني در وين در حالي كه به محل هيات نمايندگي ايران در وين وارد ميشد به خبرنگاران گفت: هدف از ( اين مذاكرات) دو روزه رسيدن به توافقي درخصوص يك رويكرد براي حل كليه مسايل باقيمانده با ايران است و به ويژه شفافسازي دربارهي ابعاد نظامي احتمالي همچنان اولويت ما است.
ناكارتس كه رياست هيات آژانس را در مذاكرات با ايران بر عهده دارد، گفت: ما براي تداوم گفتوگوها با ايران با روحي مثبت اينجا هستيم.
وي افزود: اكنون اين مهم است كه بتوانيم در خصوص اساس مسايل مذاكره كنيم و ايران دسترسي به افراد، اسناد و اطلاعات و سايتها را براي ما فراهم سازد.
راستی ببخشید من یه چیزی بگم من اگه اون عکسو لایک کردم صرفا به خاطر مسلمان ایرانی و دوستش بود و قصد جسارت به lapd , حجت نداشتم
دستت طلاخوب ثابت کردی چی توی مخت هست
ثابت کردی نه اقتصاد بلد هستی و نه حتی طرز فکر کردن و زندگی کردن ! چون اینقدر سنت کمه وقتی میبینی حرف های منطقی هم با عقایدت و طرز فکرت تضاد داره به راحتی اونها رو محکوم میکنی . پاک کردن این پست برای من مثه آب خوردن هست ولی این اشتباه ترین کار هست . اتفاقا باید این پست بمونه و جلوی چشم همه باشه به همراه دیگر تحلیل های آب دو خیاری تون !
جناب انونی کاملا پست های دیگه ای که می نویسید چند بار از فیلتر های ادب رد کنید چون اگر کوچکترین توهین ولو حتی کوچیک باشه در خدمتتون هستم![]()
![]()
پ ن : دقیقا کارت مصه کسائی بود که اوایل انقلاب با هر کی مورد داشتن وسط محل و بین جمعیت داد میزدن طرف ساواکی هست.![]()
پ ن 2 : من اینکه از این که توی این عکس این چنین خطاب شدم والا ناراحت نشدم ولی دوستان دیگر که اسم کاربریشون اینجا هست و اگر ناراحت هستند که صد البته حقشون هم هست به من پخ بدن تا مسئله رو حل کنیمبرای نمونه دوست گلمون عمو حجت خدا وکیلی اینقدر از این حرفا و تصویرها بهش نصبت دادن والا من نارحت هستم![]()
یه چیز بی ربط هم این تو هست سجاد چی کاره بود این وسط آخه ؟
دستت طلاخوب ثابت کردی چی توی مخت هست
ثابت کردی نه اقتصاد بلد هستی و نه حتی طرز فکر کردن و زندگی کردن ! چون اینقدر سنت کمه وقتی میبینی حرف های منطقی هم با عقایدت و طرز فکرت تضاد داره به راحتی اونها رو محکوم میکنی . پاک کردن این پست برای من مثه آب خوردن هست ولی این اشتباه ترین کار هست . اتفاقا باید این پست بمونه و جلوی چشم همه باشه به همراه دیگر تحلیل های آب دو خیاری تون !
جناب انونی کاملا پست های دیگه ای که می نویسید چند بار از فیلتر های ادب رد کنید چون اگر کوچکترین توهین ولو حتی کوچیک باشه در خدمتتون هستم![]()
![]()
پ ن : دقیقا کارت مصه کسائی بود که اوایل انقلاب با هر کی مورد داشتن وسط محل و بین جمعیت داد میزدن طرف ساواکی هست.![]()
پ ن 2 : من اینکه از این که توی این عکس این چنین خطاب شدم والا ناراحت نشدم ولی دوستان دیگر که اسم کاربریشون اینجا هست و اگر ناراحت هستند که صد البته حقشون هم هست به من پخ بدن تا مسئله رو حل کنیمبرای نمونه دوست گلمون عمو حجت خدا وکیلی اینقدر از این حرفا و تصویرها بهش نصبت دادن والا من نارحت هستم![]()
سجاد جان خیلی مبسوط توضیح داد .دادا والا اینا شیطون رو هم درس میدن از نظر خود من هم هیچ خبری در پارچین نیست . ولی یه نکته ریزی دارهاینا دیتابیس متخصص ها رو میخوان این رو فکر نکنم اینا به کسی بدن . که به نظر خود من هم به آژانس هیچ ربطی نداره که متخصص هسته ای کی هست !![]()
ایران باید به بازرسان، اجازه دسترسی به افراد، اطلاعات و مکان ها را بدهد».
دکتر جون همون طور که خودت گفتی اجازه نمیدن. یعنی اگه بدن باید به عقل اینا واقعا شک کرد....
اگه اطلاعات افراد رو بدن به نظر من که همه رو از دم ترور میکنن...
سلام دوست عزیز
اگر اطلاعات ندارید لطفا چیزی نگید.
بحث روی اسم افراد نیست بحث اینه که ایران هیچ توضیحی برای عکس های ماهواره ای نداره و تغییراتی که توسط موسسات بین المللی مبنی بر پاکسازی است رو نمی تونه توجیح کنه.
یک اتاق انفجار هم پیدا کرده اند چند روز پیش تصویرش منتشر شد و باز هم هیچ توضیحی نداره. حالا می گن شما که راست می گید بزارید ما بیایم (ناظران) از نزدیک حرف شما رو تایید کنیم که شما این اتاق انفجار (که مخصوص آزمایش انفجار های اتمی هست) رو ندارید اما به هیچ وجه اجازه نمی دن. واقعا اگر جای مهمی نیست اینجا چرا اصرار هست روی این مساله! این نشون دهنده پنهان کاری نیست؟
دقیقا همینه که گفتی , همینایی که اینجوری ادعای مبارزشون میشه باید دید با کسایی که باهاشون موافق نیستن چجوری برخورد میکنن , بعد باید دید همین افراد اگه قدرت داشته باشن و اون بالا نشسته باشن دقیقا صد برابر از کسایی که الان دارن بهشون فحش میدن بیشتر به سر مردم بدبخت میارن.دستت طلاخوب ثابت کردی چی توی مخت هست
![]()
از شما که دانشجوی دکتری هستین بعیده که ندونین نسبت دادن درست هست نه نصبت دادن !
دوست ندارم غلط املایی بگیرم اما باور کنین یه پنج دقیقه ای هنگ کردم که نکنه من املای این لغت رو اشتباه میکنم
لطفا بحث این چیزا که غیر مرتبط هستند رو حذف کنید یک تاپیک تو گفتگو آزاد بزنید در موردش بحث کنید. هی میایم آپدیت بخونیم همین زد و خورد ها رو می بینیم
بحث سرمایه ملته , یه ادم جدیدم بیاد خبر نداره چی به چیه فلانی میاد میگه بخر بخر , طرفم میگه خب برم بخرم !! یه بار برای همیشه باید این جریان اتفاق بیفته , الان با ربط ترین موضوع توی این تاپیک همینه.
حالا غلط ملطو کاری ندارم ولی گیر دادنه مطمعنی شما ربطی به این like که زدی نداره ؟ فکر نمیکنم دلیل پست زدنه و غلط املاییه واقعا غلط املایی باشه جریان بیشتر به لایکه مربوطه !!
مشاهده پیوست 147178
کسانی که لایک کردن جالبن !
معلوم الحال !
در ضمن توی عکس 2 نفر اسم ندارن !
اگه گفتید کدوم منم؟
اسپند روی اتیش؟؟:lol: :lol: :lol: :lol:
بنده اگر لایک زدم دلیلش این بوده که یه عکس چقدر میتونه یه مفهومی رو به زیبایی برسونه که با کلی نوشتن این کار به این راحتی ها نیست!
در ضمن آقای انونی با این عکس از روابطی صحبت میکنه که یه آن آدم یخ میکنه میگه نکنه جمیعا سر کار باشیم
اینکه این عکس درسته یا غلط من نظری ندارم ! اما ظاهرا بدجوری اسپند رو آتیش کرده دوستان رو ! آقای انونی حرفی رو که مدتها داشت میزد اینبار فقط تصویری کرده !