• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Wish Master

Registered User
لایک‌ها
278
خب نه دیگه!!!اگه فردا یهو 15-20 تومن بالا بره بخشی از سودشو از دست میده که!!
خب این دیگه میشه طمع،
چرا وقتیکه توی 2 روز 1 میلیون و 100 سود می کنم باید طمع کنم؟
اگه حس کنم بالاتر می ره بازم می خرم، ولی احساس می کنم 3 خرداد بعد از مذاکرات دوباره یک ریزش داشته باشیم. اما اون موقع دیگه واقعا آخرین فرصت برای خریده

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
تبدیل به رمالی شده !!!!

رمالی یا رانتی؟؟؟ والا خفن ترین رمالای تهرانم این روزا هنگ میکنن.فقط رانت اطلاعاتی داشته باش 1 ماه تو این بازار باشی تا آخر عمر بارتو بستی:p

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
به نظر من الان وقت فروشه , مخصوصا برای کسایی که توی سودن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
.........

علي اصغر سلطانيه اعلام كرد كه گفت‌وگوها با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي درباره‌ برنامه هسته‌يي ايران به خوبي پيش مي‌رود.
سلطانيه: فضاي مذاكرات با آژانس بسيار سازنده است

تاریخ ثبت: 26 ارديبهشت 1391 ساعت 13:59
کد خبر: 5334
تعداد بازدید: 4338 مرتبه
منبع خبر:
نسخه مخصوص چاپ

به گزارش سایت طلا به نقل از خبرگزاری ایسنا، علي اصغر سلطانيه، نماينده‌ دايم ايران در آژانس بين‌المللي انرژي اتمي روز سه‌شنبه در حال ورود به مقر نمايندگي ديپلماتيك ايران براي انجام گفت‌وگوها با آژانس به خبرنگاران گفت: ما گفت‌وگوهاي خوبي داشتيم. همه چيز در مسير صحيح قرار دارد، فضا بسيار سازنده است.
هرمان ناكارتس، معاون مديركل آژانس بين‌المللي انرژي اتمي در امور پادمان‌ها روز دوشنبه در آغاز نشست دوروزه با مقامات ايراني در وين در حالي كه به محل هيات نمايندگي ايران در وين وارد مي‌شد به خبرنگاران گفت: هدف از ( اين مذاكرات) دو روزه رسيدن به توافقي درخصوص يك رويكرد براي حل كليه مسايل باقي‌مانده با ايران است و به ويژه شفاف‌سازي درباره‌ي ابعاد نظامي احتمالي همچنان اولويت ما است.
ناكارتس كه رياست هيات آژانس را در مذاكرات با ايران بر عهده دارد، گفت: ما براي تداوم گفت‌وگوها با ايران با روحي مثبت اينجا هستيم.
وي افزود: اكنون اين مهم است كه بتوانيم در خصوص اساس مسايل مذاكره كنيم و ايران دسترسي به افراد، اسناد و اطلاعات و سايت‌ها را براي ما فراهم سازد.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
یعنی قصد جسارت به اون 5 تای دیگه رو داشتین دیگه .ممنون;)
راستی ببخشید من یه چیزی بگم من اگه اون عکسو لایک کردم صرفا به خاطر مسلمان ایرانی و دوستش بود و قصد جسارت به lapd , حجت نداشتم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

دستت طلا
i298960_ddd.gif
خوب ثابت کردی چی توی مخت هست
i298960_ddd.gif
ثابت کردی نه اقتصاد بلد هستی و نه حتی طرز فکر کردن و زندگی کردن ! چون اینقدر سنت کمه وقتی میبینی حرف های منطقی هم با عقایدت و طرز فکرت تضاد داره به راحتی اونها رو محکوم میکنی . پاک کردن این پست برای من مثه آب خوردن هست ولی این اشتباه ترین کار هست . اتفاقا باید این پست بمونه و جلوی چشم همه باشه به همراه دیگر تحلیل های آب دو خیاری تون !
i298960_ddd.gif
جناب انونی کاملا پست های دیگه ای که می نویسید چند بار از فیلتر های ادب رد کنید چون اگر کوچکترین توهین ولو حتی کوچیک باشه در خدمتتون هستم
i298960_ddd.gif

پ ن : دقیقا کارت مصه کسائی بود که اوایل انقلاب با هر کی مورد داشتن وسط محل و بین جمعیت داد میزدن طرف ساواکی هست
i298960_ddd.gif
.
پ ن 2 : من اینکه از این که توی این عکس این چنین خطاب شدم والا ناراحت نشدم ولی دوستان دیگر که اسم کاربریشون اینجا هست و اگر ناراحت هستند که صد البته حقشون هم هست به من پخ بدن تا مسئله رو حل کنیم
i298960_ddd.gif
برای نمونه دوست گلمون عمو حجت خدا وکیلی اینقدر از این حرفا و تصویرها بهش نصبت دادن والا من نارحت هستم :( یه چیز بی ربط هم این تو هست سجاد چی کاره بود این وسط آخه ؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
دستت طلا
i298960_ddd.gif
i298960_ddd.gif
ثابت کردی نه اقتصاد بلد هستی و نه حتی طرز فکر کردن و زندگی کردن ! چون اینقدر سنت کمه وقتی میبینی حرف های منطقی هم با عقایدت و طرز فکرت تضاد داره به راحتی اونها رو محکوم میکنی . پاک کردن این پست برای من مثه آب خوردن هست ولی این اشتباه ترین کار هست . اتفاقا باید این پست بمونه و جلوی چشم همه باشه به همراه دیگر تحلیل های آب دو خیاری تون !
i298960_ddd.gif
جناب انونی کاملا پست های دیگه ای که می نویسید چند بار از فیلتر های ادب رد کنید چون اگر کوچکترین توهین ولو حتی کوچیک باشه در خدمتتون هستم
i298960_ddd.gif

پ ن : دقیقا کارت مصه کسائی بود که اوایل انقلاب با هر کی مورد داشتن وسط محل و بین جمعیت داد میزدن طرف ساواکی هست
i298960_ddd.gif
.
پ ن 2 : من اینکه از این که توی این عکس این چنین خطاب شدم والا ناراحت نشدم ولی دوستان دیگر که اسم کاربریشون اینجا هست و اگر ناراحت هستند که صد البته حقشون هم هست به من پخ بدن تا مسئله رو حل کنیم
i298960_ddd.gif
برای نمونه دوست گلمون عمو حجت خدا وکیلی اینقدر از این حرفا و تصویرها بهش نصبت دادن والا من نارحت هستم :( یه چیز بی ربط هم این تو هست سجاد چی کاره بود این وسط آخه ؟

آدم خوبیه
منو نزده کدومم !
ولی دکتر بی خیالش.
من از پست 2 تا مونده به این پستش گفتم ! این آقا کلا....
بی خیال خوبی دکتر؟

FarshidT

Registered User
لایک‌ها
3
از شما که دانشجوی دکتری هستین بعیده که ندونین نسبت دادن درست هست نه نصبت دادن !

دوست ندارم غلط املایی بگیرم اما باور کنین یه پنج دقیقه ای هنگ کردم که نکنه من املای این لغت رو اشتباه میکنم

دستت طلا
i298960_ddd.gif
i298960_ddd.gif
i298960_ddd.gif
i298960_ddd.gif

i298960_ddd.gif
.
i298960_ddd.gif

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
سجاد جان خیلی مبسوط توضیح داد .دادا والا اینا شیطون رو هم درس میدن از نظر خود من هم هیچ خبری در پارچین نیست . ولی یه نکته ریزی داره
i334514_dtans.gif
اینا دیتابیس متخصص ها رو میخوان این رو فکر نکنم اینا به کسی بدن . که به نظر خود من هم به آژانس هیچ ربطی نداره که متخصص هسته ای کی هست !

ایران باید به بازرسان، اجازه دسترسی به افراد، اطلاعات و مکان ها را بدهد».

دکتر جون همون طور که خودت گفتی اجازه نمیدن. یعنی اگه بدن باید به عقل اینا واقعا شک کرد....

اگه اطلاعات افراد رو بدن به نظر من که همه رو از دم ترور میکنن...

سلام دوست عزیز

اگر اطلاعات ندارید لطفا چیزی نگید.

بحث روی اسم افراد نیست بحث اینه که ایران هیچ توضیحی برای عکس های ماهواره ای نداره و تغییراتی که توسط موسسات بین المللی مبنی بر پاکسازی است رو نمی تونه توجیح کنه.

یک اتاق انفجار هم پیدا کرده اند چند روز پیش تصویرش منتشر شد و باز هم هیچ توضیحی نداره. حالا می گن شما که راست می گید بزارید ما بیایم (ناظران) از نزدیک حرف شما رو تایید کنیم که شما این اتاق انفجار (که مخصوص آزمایش انفجار های اتمی هست)‌ رو ندارید اما به هیچ وجه اجازه نمی دن. واقعا اگر جای مهمی نیست اینجا چرا اصرار هست روی این مساله! این نشون دهنده پنهان کاری نیست؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دستت طلا
i298960_ddd.gif
i298960_ddd.gif
i298960_ddd.gif
i298960_ddd.gif

i298960_ddd.gif
.
i298960_ddd.gif
دقیقا همینه که گفتی , همینایی که اینجوری ادعای مبارزشون میشه باید دید با کسایی که باهاشون موافق نیستن چجوری برخورد میکنن , بعد باید دید همین افراد اگه قدرت داشته باشن و اون بالا نشسته باشن دقیقا صد برابر از کسایی که الان دارن بهشون فحش میدن بیشتر به سر مردم بدبخت میارن.

این شاید سوال خیلیا باشه که sajadmahan این وسط چیکار میکنه !!
جواب سادست , این یه عکس گیر اورده , بالای سر همه یه اسم داشته بزاره , بعد یکی کم اومده !! گفته بزار ببینیم دیگه کی توی تاپیک فعالیت میکنه دیده sajadmahan گفته خب بزار اینم بهش بگیم هفت تومنی !!
مثلا اگه دو تا اسم کم میاورد یکی دیگه از کاربرای اینجا هم لقب هفت تومنی میگرفت !
یعنی اگه کسی هنوز اینو نشناسه خیلیه !!

البته این وصلهه که به من نمیچسبه مثل جوک میمونه !! ولی این نباید باید بفهمه نمیشه دهن باز کرد و هر غلطی کرد!!

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
لطفا بحث این چیزا که غیر مرتبط هستند رو حذف کنید یک تاپیک تو گفتگو آزاد بزنید در موردش بحث کنید. هی میایم آپدیت بخونیم همین زد و خورد ها رو می بینیم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
از شما که دانشجوی دکتری هستین بعیده که ندونین نسبت دادن درست هست نه نصبت دادن !

دوست ندارم غلط املایی بگیرم اما باور کنین یه پنج دقیقه ای هنگ کردم که نکنه من املای این لغت رو اشتباه میکنم

حالا غلط ملطو کاری ندارم ولی گیر دادنه مطمعنی شما ربطی به این like که زدی نداره ؟ فکر نمیکنم دلیل پست زدنه و غلط املاییه واقعا غلط املایی باشه جریان بیشتر به لایکه مربوطه !!
d.jpg

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
لطفا بحث این چیزا که غیر مرتبط هستند رو حذف کنید یک تاپیک تو گفتگو آزاد بزنید در موردش بحث کنید. هی میایم آپدیت بخونیم همین زد و خورد ها رو می بینیم

بحث سرمایه ملته , یه ادم جدیدم بیاد خبر نداره چی به چیه فلانی میاد میگه بخر بخر , طرفم میگه خب برم بخرم !! یه بار برای همیشه باید این جریان اتفاق بیفته , الان با ربط ترین موضوع توی این تاپیک همینه.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
بحث سرمایه ملته , یه ادم جدیدم بیاد خبر نداره چی به چیه فلانی میاد میگه بخر بخر , طرفم میگه خب برم بخرم !! یه بار برای همیشه باید این جریان اتفاق بیفته , الان با ربط ترین موضوع توی این تاپیک همینه.

دقیقا راست میگه این آقای LAPD
وقتی کسی اطلاعی نداره نباید بیخود دهنشو باز کنه که ملتو گمراه کنه:hmm:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
کسانی که لایک کردن جالبن !
معلوم الحال !
در ضمن توی عکس 2 نفر اسم ندارن !
اگه گفتید کدوم منم؟

FarshidT

Registered User
لایک‌ها
3
:lol: :lol: :lol: :lol:

بنده اگر لایک زدم دلیلش این بوده که یه عکس چقدر میتونه یه مفهومی رو به زیبایی برسونه که انجام این کار با کلی نوشتن به این راحتی ها نیست!

در ضمن آقای انونی با این عکس از روابطی صحبت میکنه که یه آن آدم یخ میکنه میگه نکنه جمیعا سر کار باشیم

اینکه این عکس درسته یا غلط من نظری ندارم ! اما ظاهرا بدجوری اسپند رو آتیش کرده دوستان رو ! آقای انونی حرفی رو که مدتها داشت میزد اینبار فقط تصویری کرده !

حالا غلط ملطو کاری ندارم ولی گیر دادنه مطمعنی شما ربطی به این like که زدی نداره ؟ فکر نمیکنم دلیل پست زدنه و غلط املاییه واقعا غلط املایی باشه جریان بیشتر به لایکه مربوطه !!
مشاهده پیوست 147178

FarshidT

Registered User
لایک‌ها
3
اگر لطف کنین و در مورد بنده که معلوم الحال هستم بفرمایید چی میدونید کلی خوشحال میشم !

کسانی که لایک کردن جالبن !
معلوم الحال !
در ضمن توی عکس 2 نفر اسم ندارن !
اگه گفتید کدوم منم؟

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
:lol: :lol: :lol: :lol:

بنده اگر لایک زدم دلیلش این بوده که یه عکس چقدر میتونه یه مفهومی رو به زیبایی برسونه که با کلی نوشتن این کار به این راحتی ها نیست!

در ضمن آقای انونی با این عکس از روابطی صحبت میکنه که یه آن آدم یخ میکنه میگه نکنه جمیعا سر کار باشیم

اینکه این عکس درسته یا غلط من نظری ندارم ! اما ظاهرا بدجوری اسپند رو آتیش کرده دوستان رو ! آقای انونی حرفی رو که مدتها داشت میزد اینبار فقط تصویری کرده !
اسپند روی اتیش؟؟
اونی که مارو اسپند روی اتیش کرده اینه که , میمومد با چند تا ای دی از خودش تعریف میکرد جو میداد به ملت چیزی نگفتم !! میمومد توی قیمتای پرت که میگفت بخرید مستقیم چیزی نمیگفتم !! دم دادن سکه ها اومد گفت بخرید چیزی نگفتم ! به جای اینکه شرم کنه ول کنه بره برگشت دوباره باد به قب قب انداخت چیزی نگفتیم تازه اومده مدعی شده !! تعیین میکنه کی هفت تومنیه !!
ولی در کل پستی که زدم پس درست بود !! مشکل غلط املایی نبود !
در ضمن اثبات درست یا غلط بودن عکسه هم با خوندن پست های اشخاص مشخص میشه ! کاری نداریم حالا هفت تومنی هم حداقل یکی توی عکسه هست !

بالا