• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
:lol: :lol: :lol: :lol:

بنده اگر لایک زدم دلیلش این بوده که یه عکس چقدر میتونه یه مفهومی رو به زیبایی برسونه که انجام این کار با کلی نوشتن به این راحتی ها نیست!

در ضمن آقای انونی با این عکس از روابطی صحبت میکنه که یه آن آدم یخ میکنه میگه نکنه جمیعا سر کار باشیم

اینکه این عکس درسته یا غلط من نظری ندارم ! اما ظاهرا بدجوری اسپند رو آتیش کرده دوستان رو ! آقای انونی حرفی رو که مدتها داشت میزد اینبار فقط تصویری کرده !
بعد میگن حجت چرا پیگیر چند یوزره بودن انونی بود !

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
بنده از آقای ان نوی چند بار دفاع هم کرده بودم .در مورد اینکه بهش انتقاد میشد که چرا میگن بلند مدت و ...
من تو این فروم اگه حرفی زده باشم به جناب سکه بخر و آی دی دومشون بود.
حالا شاید جناب ان نونی از این بابت ناراحت شده باشن.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
و اما در مورد سکه !! جنساشونو قیمت بالا رد کردن حالا حباب سکه کم شد !! حبابش شده نزدیک 12 تومن !! تا 22 تومنم بود.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یعنی قصد جسارت به اون 5 تای دیگه رو داشتین دیگه .ممنون;)

اون چند یوزره نیستش .خیلی راحت بدون اینکه بترسه داره حرفشو میزنه .من فکر میکنم زیادی حساس شدن بیشتر نظرش رو لایکها بود اگه دقت کنین با فلش داره لایکهارو نشون میداد مثلا من حس میکنم بیشتر منظورش به همون مسلمان ایرانی و دوستش بود که هرچی دیروز اون میگفت اون یکی لایک میکرد
دوستان به نظر من بیخیال باشین بریم سر بحث اصلیه خودمون به هر حال شماهایی که اینجا هستین شناخته شده هستین و ما بهتون اعتماد داریم .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
تصویر کاملا گویاست و نیازی به تفسیر نداره حتی زیرش هم نوشته **** سایبیری !کسی نیست بهش بگه اگه کسی ارتش سایبیری باشه با اسم و فامیل واقعی میاد !
اون چند یوزره نیستش .خیلی راحت بدون اینکه بترسه داره حرفشو میزنه .من فکر میکنم زیادی حساس شدن بیشتر نظرش رو لایکها بود اگه دقت کنین با فلش داره لایکهارو نشون میداد مثلا من حس میکنم بیشتر منظورش به همون مسلمان ایرانی و دوستش بود که هرچی دیروز اون میگفت اون یکی لایک میکرد
دوستان به نظر من بیخیال باشین بریم سر بحث اصلیه خودمون به هر حال شماهایی که اینجا هستین شناخته شده هستین و ما بهتون اعتماد داریم .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ببخشید در هر صورت من قصد ناراحت کردن کسی نداشتم اگه لایک کردم .واقعا دلم نمیخواد کسی حداقل از من ناراحت باشه .من مثبت فکر کردم

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ببخشید،شما وکیل وصی مردم هستین و ما خبر نداریم؟؟؟
وکیل نه آقا میخواستم برم حقوق بخونم نشد ! حوصله کتابهای زیادشو نداشتم !
برای وصی شدن مورد خوبیه ولی نمی دونستم چه رشته ای رو میخواد !
حالا خبردار شدید

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان سلام

بحث مرتبط با تاپیک:

اونهایی که امروز موفق به فروش نشدن زیاد ناراحت نباشن، فقط قیمتهای فروش بالا بود. من الان از بازار می یام، رفتم 80 تا نیم بفروشم که قیمت فروش در اون لحظه 327.000 و قیمت خزید 313.000 بود!!!!! من هم نفروختمو و اومدم. قیمت فروش تمام هم 645.000 و خریدشون 618.000 بود.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان سلام

بحث مرتبط با تاپیک:

اونهایی که امروز موفق به فروش نشدن زیاد ناراحت نباشن، فقط قیمتهای فروش بالا بود. من الان از بازار می یام، رفتم 80 تا نیم بفروشم که قیمت فروش در اون لحظه 327.000 و قیمت خزید 313.000 بود!!!!! من هم نفروختمو و اومدم. قیمت فروش تمام هم 645.000 و خریدشون 618.000 بود.
شما مطمئنی؟؟تهران هستید؟؟؟یه سر اینجا بزنصرافی تهران تلفن 4875 - دقیقترین و آخرین نرخ سکه ارز و طلا در بازار قیمت حواله دلار یورو درهم کانادا استرالیا سوئد خدمات ارزی Tehran Exchange tala

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
وکیل نه آقا میخواستم برم حقوق بخونم نشد ! حوصله کتابهای زیادشو نداشتم !
برای وصی شدن مورد خوبیه ولی نمی دونستم چه رشته ای رو میخواد !
حالا خبردار شدید

فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه که من پست چه کسی رو لایک میزنم...هر چی باشه آقای انونی مثل شما حراف نیست و صحبتهای سازنده هم داشته.اما شما فقط بلدی . . . . . . . . .زیادی بزنی.همین

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
:lol::lol::lol:

داداش میزو بزرگ میکردی بقیه بچه ها هم جا شن خوب - تو که همه رو نوشتی

وای من چقد جوون شدم :lol:
سجاد سرتو بالا کن :headphone سجاد یه نیگا به ما کن :headphone

محب شما اون ته وایسادی چرا بیا بشین داداش - اسمتو چرا جا انداختن

ای بابا صندلی برا نزاشتن

پس این آنونی بی مصرف چیکار میکنی

آنونی آنونی یه صندلی بیار برا مجب :lol:

شیطونه میگه این پسره رو بندازیم بیرون - دلم به حال زن و بچش میسوزه
حیفه اون یکی نبود
اسمش چی بود - آها سکه بخر - لطیفه میگف میخندیدیم ( برید کنسرو لوبیا بخرید ) :lol:

افرادی مثل شما آقای آنونی حتی ارزش اینکه آدم به حرفتون گوش کنه و اعصاب خودشو به خاطر شما خورد کنه رو ندارید

خوش باش

[;QUOTE=anony]
lمن ایران را دوست ندارم
[/QUOTE]
چو ایران نباشد تن من مباد

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37

بله من تهرانم، من ساعت 4:10 دقیقه بازار شبنم صادقیه بودم. من همیشه اونجا خرید و فروش می کنم. انصافا همیشه هم دست به نقدن و مثل صرافی های میدون فردوسی ناز نمی کنن. ولی این نرخهایی که نوشتم دقیقا مال ساعت 4:10 در طلافروشیهای این پاساژ بود.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
بله من تهرانم، من ساعت 4:10 دقیقه بازار شبنم صادقیه بودم. من همیشه اونجا خرید و فروش می کنم. انصافا همیشه هم دست به نقدن و مثل صرافی های میدون فردوسی ناز نمی کنن. ولی این نرخهایی که نوشتم دقیقا مال ساعت 4:10 در طلافروشیهای این پاساژ بود.
اگه اینقد پایین بخرن ارزش فروش نداره
wish master
ساعت 12.30 645 فروش داشت.

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
اگه اینقد پایین بخرن ارزش فروش نداره
wish master
ساعت 12.30 645 فروش داشت.

من هم دست دست کردم، در فروش مصمم بودم ولی این پاساژ 2 تا 4 تعطیله، نرسیدم قبل از 2 برم. راستی الان به صرافی تهران که لینک داده بودین زنگ زدم، جالبه که نزدیک همین پاساژ شبنمه یکی از شعبش انگار. قیمت خرید نیم سکه رو 317 گفت، ولی متاسفانه تا 7 بیشتر نیستند و من نمی رسم که برم. خدا رو چه دیدی شاید فردا بره بالاتر. پایین هم اگه اومد نمی فروشم دیگه.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
من هم دست دست کردم، در فروش مصمم بودم ولی این پاساژ 2 تا 4 تعطیله، نرسیدم قبل از 2 برم. راستی الان به صرافی تهران که لینک داده بودین زنگ زدم، جالبه که نزدیک همین پاساژ شبنمه یکی از شعبش انگار. قیمت خرید نیم سکه رو 317 گفت، ولی متاسفانه تا 7 بیشتر نیستند و من نمی رسم که برم. خدا رو چه دیدی شاید فردا بره بالاتر. پایین هم اگه اومد نمی فروشم دیگه.
خب شما وقتی دیدی 1 جا قیمت پرت میده لا اقل 2 تا طلا فروشی دیگه هم میبردین تا مطمئن شین.زود نا امید شدید دیگه.
عیب نداره قسمت نبوده ایشالا فردا بیشتر سود کنید
نظر منم همینه پایین تر از این قیمت ارزش فروش نداره حتی اگه خیلی پایین تر بره منم فعلا صبر میکنم:rolleyes:

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156

سرکارخانم

من تازه 2 روز پیش فهمیدم لایک کردن یعنی تایید کردن اینم از یکی از دوستان همین انجمن ( اولین نفری که یکی از نوشته های منو لایک کرد ) پرسیدم

کلا هم تا الان گمونم 2 تا لایک نزدم چون اصلا عادت به این کار ندارم نه اینکه نظری رو رد کنم

شاید خیلی ازمطالب مورد تاییدم بوده ولی چون کاریه که بهش عادت ندارم نزدم

اون 2 تا لایکی هم که زدم یادمه یکیش برا دکتر بوده

حالا یه بار دیگه به عکس نگاه کن

با این حال شما رو تحسن میکنم بابت تاییدی که کردی توضیح دادی

لا اقل نشون میده انتقاد پذیری

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
خب شما وقتی دیدی 1 جا قیمت پرت میده لا اقل 2 تا طلا فروشی دیگه هم میبردین تا مطمئن شین.زود نا امید شدید دیگه.
عیب نداره قسمت نبوده ایشالا فردا بیشتر سود کنید
نظر منم همینه پایین تر از این قیمت ارزش فروش نداره حتی اگه خیلی پایین تر بره منم فعلا صبر میکنم:rolleyes:

توی اون پاساژ و پاساژ بقلیش جمعا 6 تا طلا فروشی هست که همونطور که گفتم از صرافیهای میدون فردوسی خیلی دست به نقد ترن، چون کارشون فقط طلاست. قیمت خرید همشون 313 بود، اما اگه می دونستم صرافی تهران هم همون نزدیکیهاست، شاید روی 317 که الان تلفنی قیمت داد می فروختم. تا ببینیم فردا چی می شه.

ممنون

بالا