منبع؟؟تمام سکه بهار آزادی طرح قديم 635,000 -
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد 625,000
دلار آمريکا 1,628 - 1,638
onlinecurrencyمنبع؟؟
قیمتا این نیست حتما اپدیت نشده
دلارو که سایتا زدن 1648نمیدونم اپدیتشو زده ماله امروز ساعت ۱۱ظهر
کنتره قیمتها یا بیشتر؟!
ببخشید یه سوال داشتم من میخواستم بدونم چرا نرخ حواله تو همه سایت ها از نرخ خرید و فروش بیشتر هستش ولی وقتی میری صرافی که پولت رو حواله کنی یه قیمتی بین خرید و فروش بهت میگین میخواستم بدونم چه جوریاست !؟
یه سری فاکتور ها این وسط جور در نمیاناز یه طرف ایران اصلا صداش درنمیاد وزارت امور خارجه هیچ گونه واکنشی نمیده
بد جور قضیه پیچیده شده![]()
![]()
صدا و سیما حسابی امشب روی تحریم و اثرش روی پیشرفت و خودکفایی !!! و سرود های انقلابی و ... مانور می اومد![]()
مگه هر شب چطوریه!؟
کسی هم هست هنوز نگاه کنه!؟
من احساس میکنم اینا میبینن که صدای این طرفی ها در نمیاد میخوان با این جور اخبار یه جوری فشار بیارن و از اونجا که دیدن اینا (طرف های ایرانی) همیشه احساسی نتیجه میگیرن و سریعا واکنش نشون میدن یه جوری بهره برداری کنن ولی من برام مبهم ترین بخشش همین هست که چرا هیچ کسی و نهادی و یا حتی وزارت امور خارجه هم صداش در نمیاد و دارن کار خودشون رو میکنن بدجور مشکوک هست والا :worried: . نه به خزعبلات اماراتی ها جواب رسمی دادن نه به چرت و پرت عمانی ها نه به سعودی ها :worried: یه جوری بد مشکوکه ! همیشه این جور موقع ها صد نفر میومد دوغ و دوشاب میزدن و از خودشون ایده میدادن ! خلاصه بد جور عجیبه![]()
دکتر جون یکم موضوع رو باز کنید ببینم چی به چیه؟یه سری فاکتور ها این وسط جور در نمیاناز یه طرف ایران اصلا صداش درنمیاد وزارت امور خارجه هیچ گونه واکنشی نمیده
بد جور قضیه پیچیده شده![]()
![]()