• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
ناتانیل کلاین ؟

Nathaniel Edwin Clyne (born 5 April 1991) is an English footballer who plays for Crystal Palace as a defender.

0,,10323~3409264,00.jpg

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
رونی، قهرمان رقابت های خیریه گلف

167936hp2.jpg

وین رونی، ستاره تیم ملی انگلیس، یک جام دیگر به ویترین افتخاراتش اضافه کرد اما هواداران منچستریونایتد نباید چندان خوشحال باشند زیرا این جام ارتباطی با باشگاه شان ندارد و در یک رقابت خیریه گلف به دست آمده است.
رونی که سال گذشته نیز در این رقابت ها عنوان قهرمانی را از آن خود کرده بود، امسال نیز با پشت سر گذاشتن همه هم تیمی هایش، بار دیگر جام قهرمانی را از آن خود کرد.

186758hp2.jpg

رایان گیگز، گری نویل، دنیس اروین (مدافع چپ سابق منچستریونایتد)، پل اسکولز و برایان رابسون، دیگر ستاره های فعلی و سابق شیاطین سرخ بودند که در این رقابت ها حضور داشتند.
جایزه 18 هزار پوندی این رقابت ها در اختیار بنیاد منچستریونایتد قرار گرفت تا از آن برای بهبود شرایط زندگی جوانان نیازمند در شهر منچستر خرج شود.

منبع: گل

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
اخبار كوتاه:

1 - بررسی مالی 3 ماهه منتهی به 31 مارچ باشگاه منچستر یونایتد نشان میده که درآمد اونها در کل 4.4 میلیون پوند نسبت به تاریخ مشابه در سال گذشته کاهش پیدا کرده، اما درآمد اسپانسرشیپ اونها در همین بازه زمانی 3.5 میلیون پوند افزایش داشته. معاملات تجاری اونها هم در 9 ماه گذشته از 231.6 به 245.8 میایون پوند رسیده. دسمزدها هم نسبت به سال 2011، 9.9% افزایش داشته. همچنین درآمد رسانه ای تیم در 3 ماه گذشته نسبت به زمان مشابه در سال گذشته 3.8 میلیون پوند کاهش داشته.
گفتنیست که در 9 ماه گذشته گلیزرها 71 میلیون پوند صرف پرداخت بهره های وامهای خودشون کردند.

2 - مدتی هست که سیتی رابین وان پرسی رو میخواد و حالا گفته میشه باشگاه منچستر یونایتد هم حاضره مبلغی که سیتی پیشنهاد خواهد داد رو روی میز سران آرسنال بگذاره.

3 - باشگاه منچستر یونایتد در ازای مبلغ 30 میلیون پوند حاضر به فروش نانی هست.

4 - روزنامه Daily Mail خبر میده که باشگاه منچستر یونایتد به دلیل بیماری قبلی Mohamed Diame، هافبک ویگان از اقدام برای جذب او دست کشیده.

5 - ریو فریناند اعتراف کرد که از دست دادن یورو 2012 باعث شکستن دل او خواهد شد.

6 - روزنامه Daily Telegraph به نقل از روی هاجسون میگه: مایکل کریک خودش بازی در یورو 2012 رو رد کرده و دوست نداشته عضوی از تیم ملی باشه.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
این بازی ذخیره های ما با ذخیره های سیتی دیگه چه صیغه ایه؟ :D

Manchester Senior Cup Final !

امشبه!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اخبار كوتاه:
6 - روزنامه Daily Telegraph به نقل از روی هاجسون میگه: مایکل کریک خودش بازی در یورو 2012 رو رد کرده و دوست نداشته عضوی از تیم ملی باشه.[/B]

به طور دقیق تر کریک چند ماه پیش به FA اعلام کرده بوده که دوست نداره حضور بسیار کمی داشته باشه یا نیمکت نشین باشه. (تو چند سال اخیر دعوت میشده ولی خیلی خیلی کم بازی کرده.)

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
یکی از پیجای فیس بوک مرتبط با متچستر نوشت که روزنامه ی مارکا نوشته ، ادن هازارد با یونایتد تموم کرده !
سرچ که کردم یه سری خبرِ اسپانیایی گیرم اومد...

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
گویا وکیل مهاجم جوان دورتموند ( روبرت لواندوفسکی ) ضرب العجل داده که اگه خواسته هایشان عملی نشه پیشنهاد منچستر یونایتد را بررسی خواهند کرد ! دورتموند هم به دنبال مهاجم جایگزینه که نام نیکولاس بندتنر در میان این اسامی هست . احتمالا لواندوفسکی فروخته بشه ....

179911166-24112011095628.jpg

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
فن پرسی دستمزد هفتگی 200 هزار پوند درخواست کرده همین امر هم باعث شده که بارسلونا و یوونتوس از خرید این ستاره هلندی صرف نظر کنن.

با اين وجود
فقط سيتي و يونايتد دنبال اين بازيكن هستن
كه اميدوارم خريد يونايتدي ها باشه !

البته اگه به خودش باشه هم يونايتد رو انتخاب ميكنه !

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
پارک جی سونگ اعلام کرد که در صورت پیوستن شینجی کاگاوا از باشگاه بورسیا دورتموند به باشگاه منچستر یونایتد، وی میتواند به خوبی برای شیاطین سرخ بازی کند.

saulie4b0yv1t5xua9c.jpg

به نظر میرسد خارج از گزارشاتی درباره علاقه مندی باشگاه به جذب شینجی کاگاوا، پارک جی سونگ اظهار دارد که از این انتقال استقبال خواهد کرد.
هافبک کرده ای در این خصوص توضیج داد: شینجی کاگاوا در حال حاضر تجربه بازی در اروپا در سطحی خوب را داراست. اگر او به باشگاه منچستر یونایتد بیاید، من فکر میکنم او به خوبی ایفای نقش خواهد کرد.
پارک جی سونگ همچنین در خصوص فصلی که گذشت و آینده خود اظهار داشت: این فصل ناامید کننده بود اما گذشته، گذشته است و تمرکز من در حال حاضر بر روی آنچه باید انجام بگیرد است. درست است که من میخواهم در باشگاه منچستر یونایتد بازنشسته شوم اما این به من بستگی ندارد. اکنون فصل به پایان رسیده و من میخواهم استراحت کنم در باره چیزی فکر نکنم.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
مایکل کریک به طور مؤثر از بازی در تیم ملی انگلستان کناره گیری کرد، همچنین او آشکار کرد حاضر نیست در تیم ملی برای یک نقش کم شرکت داشته باشد.

68058027154814855471.jpg

روی هاجسون، سرمربی اسبق باشگاه وست برومویچ آلبیون و فعلی تیم ملی انگلستان در جمع خبرنگاران اعلام کرد که این هافبک 30 ساله هیچ علاقه ای برای حضور در لیست آماده به کار تیم ملی انگلستان ندارد. همچنین وی گفت که انتخابهای او گرث بری، استیون جرارد، فراک لمپارد و اسکات پارکر بوده و به همین دلیل نمیتواند به مایکل کریک قول نقش برجسته ای دهد.
روی هاجسون در این ارتباط در نشستی در جمع خبرنگاران تصریح ساخت: نمیتوان رؤیای قراردادن مایکل کریک را در یک لیست آماده به کار در سر داشت، با روشن ساختن این موضوع که وی نمیخواهد در آن نقشی داشته باشد. من میخواهم او متقاعد شود که من 4 انتخاب برتر کرده ام و او از کناره گیری ( بازنشستگی ) خوشحال است.
با وجودی که مایکل کریک از زمانی که 20 ساله بود و از سال 2001 و در زمانی که در باشگاه وستهم یونایتد حضور داشت اولین بازی خود را برای تیم ملی انگلستان انجام داد، اما وی در تورنومنتها تنها در 22 دیدار برای تیم ملی کشورش به میدان رفته است. وی در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی نیز حضور داشت اما حتی 1 دقیقه هم بازی نکرد و در 11 سالی که عضو تیم ملی انگلستان بود، تنها در 15 دیدار از ابتدا به میدان رفته است.
آدریان بوینگتون ( Adrian Bevington )، مدیر ارتباط فدراسیون فوتبال انگلستان در خصوص مایکل کریک میگوید: وی یک کمک بی نهایت بود.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
خوبه ، اینجا خوب شلوغه :دی
لواندوفسکی شانس اومدنش زیاده ، چون قراردادش رو تمدید نکرده و ایجنتش هم میگه ، دیگه تمام افتخارات رو کسب کرده باید بره جای دیگه !

یه بنده خدایی توی این سایتآ نوشته بود که کار انتقال کاگاوا و لواندوفسکی روز فینال جام حذفی با حضورِ دیوید گیل تموم شده ،یه چیزی مثه پیش نویش !بربا هم در ازای این قرارداد میدن میره..
اینو یه آلمانیِ طرفدار دورتموند توی فکر کنم سایت دیلی میرور کامنت گذاشته بود

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
البته اون بنده خدا هم میگفت که تمامی این جریانات رو از سورسآی داخلی باشگاه شنیده !
ولی خُب همیشه تا نهایی شدن چنین قراردادایی ، زمان طولانی نیاز هست

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این هم 2 گل بازی دیشب :
کد:
http://www.101greatgoals.com/gvideos/manchester-city-0-manchester-united-2-manchester-senior-cup-final-may-17-2012/

گل اول فوق العاده بود. پاس Petrucci و گل کین هر دو عالی بود. مخصوصا پاسی که داد خیلی قشنگ بود. از همین Petrucci هم به عنوان یه بازیکن آینده دار نام برده شده.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
این هم 2 گل بازی دیشب :
کد:
http://www.101greatgoals.com/gvideos/manchester-city-0-manchester-united-2-manchester-senior-cup-final-may-17-2012/

گل اول فوق العاده بود. پاس Petrucci و گل کین هر دو عالی بود. مخصوصا پاسی که داد خیلی قشنگ بود. از همین Petrucci هم به عنوان یه بازیکن آینده دار نام برده شده.

کاشکی نذارن اینا برن !
نه اینکه دوباره ولشون کنن

بالا