• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
وقتي شخصيت قهرماني نداشته باشين همين ميشه !

58950807262724621349.jpg

افتخار میکنم به این باشگاه و این تیم و مربیمون

از سوم پایین تر نبودیم هیچوقت :)

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
پل اسکولز ماندنی شد

31717802237687444696.jpg

سر الکس فرگوسن تائید کرد که پل اسکولز در فصل 13_2012 هم برای منچستر یونایتد بازی خواهد کرد.

سر الکس در یک مصاحبه اختصاصی با شبکه MUTV در حین مراسم انتخاب بهترین های فصل یونایتد گفت:"من با پل صحبت کردم و او همچنان ادامه میدهد.من از این امر خوشحالم.او میداند که فصل گذشته اشتباه کرد که خداحافظی کرد.

او حالا درک کرده که 25 تا 30 بازی با کیفیت بالا در یک فصل برایش کافی است.ما بازیکن مان را خیلی خوب میشناسیم.او از زمانی که یک بچه کوچک بود پیش ما هست ما به خوبی میدانیم که چگونه ازش استفاده کنیم."

برایان رابسون اسطوره یونایتد هم در این زمینه میگوید:"چرا او ادامه ندهد؟ از زمانی که برگشته فوق العاده بوده است.کنترل بازی در لیگ برتر کار اسانی نیست و او از زمانی که برگشته مطابق گذشته دارد این کار را انجام میدهد.

او مغز فوتبالی بزرگی دارد ،قدرت پاسوری وی بینظیر است.من خیلی خوشحالم که او تصمیم به ماندن گرفته است.
او فصل گذشته کناره گیری کرد چون میگفت که در بدنش احساس خستگی و درد میکند.پس او استراحت کرد ولی بعد از مدتی دلش دوباره تنگ شد و احساس کرد که هنوز توانایی ادامه دادن را دارد .این یک خبر بزرگ برای منچستر یونایتد است."

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

توضیح عکس اینکه والنسیا 3 تا جایزه برد.
1.جایزه بهترین بازیکن سال از دید بازیکن ها
2. جایزه بهترین بازیکن سال از دید هوادارها(Sir Matt Busby award)
3. جایزه گل فصل. (گلی که به بلکبرن زد)

مایکل کین هم به عنوان بهترین بازیکن سال تیم رزرو انتخاب شد.

----------

یه نظرسنجی هم چند وقت پیش تو سایت لیگ برتر گذاشته بودن که نتایجش اعلام شد.
2 تیم از نگاه مردم و کارشناسان به عنوان بهترین های 20 فصل اخیر انتخاب شدن که منچستر مثل قبل ترکونده:دی

Fantasy Team - Public

Goalkeeper - Peter Schmeichel
Left-back - Ashley Cole
Centre-back - Tony Adams
Centre-back - Nemanja Vidic
Right-back - Gary Neville
Left midfield - Ryan Giggs
Centre midfield - Paul Scholes
Centre midfield - Steven Gerrard
Right midfield - Cristiano Ronaldo
Forward - Thierry Henry
Forward - Alan Shearer

Fantasy Team - Experts

Goalkeeper - Peter Schmeichel
Left-back - Ashley Cole
Centre-back - Tony Adams
Centre-back - Rio Ferdinand
Right-back - Gary Neville
Left midfield - Ryan Giggs
Centre midfield - Paul Scholes
Centre midfield - Roy Keane
Right midfield - Cristiano Ronaldo
Forward - Thierry Henry
Forward - Alan Shearer​

گل قیچی برگردون رونی به سیتی هم به عنوان گل برتر و پیروزی 4-3 مقابل سیتی به عنوان بهترین بازی 20 فصل لیگ برتر انتخاب شدن.

----------------

این هم حق پخش تی وی باشگاه های لیگ برتر. فاصله کم بین تیم ها جالب توجه هست. برخلاف لالیگا که رئال و بارسا که چندین برابر بقیه تیم ها میگیرن.(9-10 برابر بعضی تیم ها). همینه که لیگ برتر انگلیس اینقدر جذابه و لالیگا مزخرف.

Broadcast Payments for 2011/2012 season

Arsenal - £56,223,505
Aston Villa - £42,104,709
Blackburn Rovers - £40,317,633
Bolton Wanderers - £40,594,585
Chelsea - £54,436,429
Everton - £48,900,267
Fulham - £47,390,143
Liverpool - £54,360,635
Manchester City - £60,602,289
Manchester United - £60,325,337
Newcastle United - £54,235,271
Norwich City - £45,603,067
QPR - £43,262,087
Stoke City - £43,614,833
Sunderland - £44,369,895
Swansea City - £45,880,019
Tottenham Hotspur - £57,380,883
West Brom - £46,635,081
Wigan Athletic - £42,859,771
Wolves - £39,084,461​

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سر الکس:منتظر واکنش منچستر یونایتد در فصل اینده باشید

62886954004965124555.jpg

سر الکس که هنوز تو شوک اتفاقات روز اخر لیگ و قهرمانی همشهری ها است پافشاری میکند که یونایتد فصل اینده واکنش نشان خواهد داد.

سر الکس در گفت و گویی با MUTV گفت:"ما خبر داشتیم که کوئینز پارک از سیتی جلو افتاده است.من به مایک فیلان گفتم که اگر سیتی گل مساوی را بزند انگیزه میگیرد و احتمالا برنده می شود و دقیقا هم این اتفاق افتاد.من فکر میکنم که قبل از بازی همه انتظار داشتند که سیتی راحت بازی را برد ولی ان ها کار خود را سخت کردند.کوئینز بسیار خوب بازی کرد ولی زمانی که فهمیدند بولتون بازیش مساوی شده و ان ها در لیگ می مانند تمرکزشان را از دست دادند.این خیلی ناامید کننده است.

ما هم در بازی با ساندرلند خیلی خوب بودیم.دروازه بان ان ها چندین سیو بینظیر داشت.ما چند بار توپ را به تیرک زدیم و میتونستیم هشت تا گل بزنیم .حالا که کار به تفاضل گل کشید ما فقط باید خودمان را سرزنش کنیم.ما خیلی با حریفانمان سخاوتمندانه رفتار میکنیم.

من فکر میکنم که از اینکه اختلاف 8 امتیازی را از دست دادیم ناامید هستیم ولی من نسبت به هیچ یک از بازیکن هایم احساس پشیمانی ندارم.ان ها گروهی از بازیکنان قوی و با اراده ای هستند.ان ها تمام تلاش شان را کردند.بله ان ها اشتباهاتی داشتند اما بازیکنان جوان همه اشتباه میکنند ما روی این بازیکنان سرمایه گذاری کرده ایم.این کاری است که ما ان را خوب بلدیم.ما مثل بعضی باشگاه ها نیستیم فقط بلدند خرج کنند.ما روی بازیکنانی سرمایه گذاری میکنیم که برای مدت طولانی اینجا باقی بمانند.کسانی که کاراکتر این باشگاه را می سازند ،کسانی که باعث ایجاد هیجان برای طرفداران می شوند.ما از این بازیکنانی از این دست خیلی داریم.ما در این کار خوب هستیم و همین راه را دامه میدهیم.

جمله قدیمی است که میگوید:"اگر در کاری خوب هستید پس به ان بچسبید و ولش نکنید."

من مطمئنم که فصل اینده اخرین سال حضور گیگز و اسکولز است.البته در مورد رایان مطمئن نیستم او سن را دریبل میزند اما به احتمال زیاد فصل اینده اخرین سال پل است.ریو هم 33 ساله است.به غیر از این سه نفر ما هیچ مشکلی از نظر سن و پیر بودن نداریم.به هیچ وجه مسئله ای وجود ندارد.

بله ما میخواهیم که به ترکیب تیم مان افرادی را اضافه کنیم.کار ها در حال انجام شدن است.ما کسانی که میخواهیم را شناسایی کردیم.
ما میخواهیم مطمئن شویم که سیر تکامل منچستر یونایتد ادامه می یابد چون من 25 سال است که در این باشگاه حضور دارم و باید یک استاندارد مشخصی را حفظ کنم ما باید همیشه در حال رقابت برای کسب جام ها باشیم.

ما همیشه نمیبریم اما همیشه در کورس قرار داریم این ها به لطف تیم پزشکی ، تیم فنی مان _ رنه ،مایک و اریک استیل ان ها فوق العاده هستند _ و تمام افراد دیگری که در بخش انالیزوری ،استعدادیابی و علوم ورزشی ما را همراهی میکنند است.

ما هیچ مشکل مادی نداریم.جالبه امروز یکی از روزنامه ها نوشته بود که _ البته من خودم نخواندم یکی بهم گفت _ ما باید میلیون ها پوند خرج کنیم.مثل اینکه فراموش کردند ما 89 امتیاز گرفتیم !

ما میدانیم که سیتی به پرداخت مبالغ زیاد برای خرید بازیکن و دستمزد های احمقانه ادامه میدهد اما ما هیچ کاری در این مورد نمیتوانیم انجام دهیم.ما سعی میکنیم که بازیکنان را با دلایل درست جذب خودمان کنیم.البته که ما پول خوبی هم به بازیکنان میدهیم ما این قسمت از کار را فراموش نکردیم.
اما ما کاری که خوب بلدیم انجام دهیم را انجام میدهیم و به همین روش هم ادامه میدهیم."

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تو هیس بوک من لایک منچستر یونایتد رو دارم..

امروز دیدم از ریکاردو کاکا یه تصویر گذاشته و منچستر یه لایک زده براش.

کسی این رو دیده ؟

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
ضمنا، سر الکس فرگوسن به عنوان بهترین مربی 20 فصل لیگ برتر و رایان گیگز به عنوان بهترین بازیکن 20 فصل لیگ برتر انتخاب شدند.

امشب هم یه بازی بین منچستر یونایتد و منتخب لیگ ایرلند برای بزرگداشت هری گرگ، دروازه بان اسبق ایرلند و منچستریونایتد برگزار میشه. 48 تا کلین شیب در دوران بازیگریش تو یونایتد داشته و یکی از بهترین دروازه بان های تاریخ تیم بوده. این تیکه هم از ویکی پدیا میذارم. جالبه :
He is sometimes called 'The Hero of Munich' because he pulled some of his team mates from the burning plane during the Munich air disaster including Bobby Charlton, Jackie Blanchflower and Dennis Viollet. Among those he helped was Vera Lukić, the pregnant wife of a Yugoslav diplomat and her daughter, Vesna, as well as his badly-injured manager Sir Matt Busby.​

اسامی بازیکن هایی که رفتن بلفاست:
Amos, Lindegaard; Evans, Ferdinand, Evra, Jones, Giverin, Fornasier; Giggs, Young, Park, Scholes, Cleverley, Valencia, Nani; Rooney, Chicharito, Owen, Berbatov​

مشخصه که تیم کاملی رفته. همه هستن. بازی ساعت 11 هست. بعید میدونم بشه دید. فقط 2 شبکه پخش می کنن که هر دو پولی هستن.

راستی صفحه 666 هستیما :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم ندید بدید که میگن همینه دیگه

یه سری از بازیکن هاش بینهایت عقده ای هستند.

اون از حرکت زشت توز که خودشو خراب کرد.......
اینم از صحبت اقای نصیری

طعنه نصری به آرسنالی ها: ما قهرمانی مان را جشن می گیریم آنها رتبه سوم شان را

یکی نیست بهش بگه گلابی تو رو ارسنال و ونگر بازیکن کردند. اقلا جام گرفتی خودتو ضایع نکن. رتبه سومی ارسنال با این جوونهاش به صد تا جامی که بازیکن مثل نصری یا توز بگیرند می ارزه.

فصل بعد گروه BIG 4 نابودشون میکنند.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
ضمنا، سر الکس فرگوسن به عنوان بهترین مربی 20 فصل لیگ برتر و رایان گیگز به عنوان بهترین بازیکن 20 فصل لیگ برتر انتخاب شدند.

امشب هم یه بازی بین منچستر یونایتد و منتخب لیگ ایرلند برای بزرگداشت هری گرگ، دروازه بان اسبق ایرلند و منچستریونایتد برگزار میشه. 48 تا کلین شیب در دوران بازیگریش تو یونایتد داشته و یکی از بهترین دروازه بان های تاریخ تیم بوده. این تیکه هم از ویکی پدیا میذارم. جالبه :

اسامی بازیکن هایی که رفتن بلفاست:

مشخصه که تیم کاملی رفته. همه هستن. بازی ساعت 11 هست. بعید میدونم بشه دید. فقط 2 شبکه پخش می کنن که هر دو پولی هستن.

راستی صفحه 666 هستیما :D

4-1 بردیم !
اورا ، رونی و دو تا گل هم یانگ زد...

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
پل اسکولز ماندنی شد

."

خدا رو شکر عاشقشم

در مورد اون سه بازیکن بازی اون مهاجمو ندیدم ولی اونطور که میگید بازیکن فوق العاده ای هست امیدوارم بخریمش

البته مثل همیشه ما دست رو یه بازیکن میذاریم و لاشخور ها پیداشون میشه!

امیدوارم اون مهاجم رو بخریم +کاگاوا و هوملز

این سه میتونن کاملا مشکل ما رو برطرف کنن البته دو مدافع کناری هم میخوایم

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
تیم ندید بدید که میگن همینه دیگه

یه سری از بازیکن هاش بینهایت عقده ای هستند.

اون از حرکت زشت توز که خودشو خراب کرد.......
اینم از صحبت اقای نصیری

طعنه نصری به آرسنالی ها: ما قهرمانی مان را جشن می گیریم آنها رتبه سوم شان را

یکی نیست بهش بگه گلابی تو رو ارسنال و ونگر بازیکن کردند. اقلا جام گرفتی خودتو ضایع نکن. رتبه سومی ارسنال با این جوونهاش به صد تا جامی که بازیکن مثل نصری یا توز بگیرند می ارزه.

فصل بعد گروه BIG 4 نابودشون میکنند.

واقعا نديد بديدن. يه مشت عقده اي جام نديده كه دست و پاشونو گم كردن. فصل بعد ميفهمن ليگ برتر مثل اين فصل اينقد مفت به دست نمياد. فصل بعد بايد دنبال سهميه يوفا باشند. كلا هميشه پول جواب نميده. مخصوصا با اين جوجه مربي كه تازه دندون در آورده. جوك معروفش كه ما بهترين تيم شهر منچستر هستيم هنوز يادمون نرفته

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
واقعا نديد بديدن. يه مشت عقده اي جام نديده كه دست و پاشونو گم كردن. فصل بعد ميفهمن ليگ برتر مثل اين فصل اينقد مفت به دست نمياد. فصل بعد بايد دنبال سهميه يوفا باشند. كلا هميشه پول جواب نميده. مخصوصا با اين جوجه مربي كه تازه دندون در آورده. جوك معروفش كه ما بهترين تيم شهر منچستر هستيم هنوز يادمون نرفته

ندید پدید هم یه چیزی اونور تر شما اون صحنه بعد قهرمانی که همه ریختن وسط زمین رو بخاطر بیار:دی(دقیقا عین ایران:دی)

هر فصل قهرمان میشیم عین خیالمون نیست اینا خودشونو کشتن:دی

به نظرم رئیس نباید اصلا به اون احمق(تووز) اهمیت بده ما هم همینطور

رفقا فصل بعد مطمئن باشید یونایتد به هیچ تیمی رحم نمیکنه(با توجه به اینکه بخاطر تفاضل قهرمان نشدیم)

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خلاصه اخبار :دی

اسامی بازیکن های انگلیس اعلام شد و خوشبختانه 4 نماینده بیشتر نداریم. جونز، ولبک، یانگ و رونی.

اسمالینگ که مصدومه. فردیناند هم به گفته هاجسون به دلایل فوتبالی دعوت نشده.
کلورلی و اسکولز و کریک هم دعوت نشدن. می گفتن اسکولز دعوت میشه ولی بهتر که نشد:دی
کریک هم میتونست دعوت بشه. خداییش این فصل خیلی خوب بود.

چیچاریتو هم برای مکزیک بازی نخواهد کرد. چندین فصله که مداوم داره بازی می کنه و دیگه این تابستون رو بهش استراحت دادن.

ریچی د لات و متی جیمز رفتن لسترسیتی. یه جا خوندم 2 میلیون پوند فروخته شدن.

گری نویل هم شده دستیار هاجسون.

پل پوگبا هم به گفته ایجینتش احتمالا میره یوونتوس.

دخیا هم به تیم ملی اسپانیا دعوت شده ولی ظاهرا برای تعدادی بازی دوستانه هست. باید دید تو لیست یورو اسپانیا هست یا نه.

مقاله ای از میرور که میگه جانشین فرگوسن نه مورینیو هست نه گواردیولا نه مویس و نه اونیل،... جانشینش گیگزی هست:
کد:
http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/oliver-holt-column-why-ryan-giggs-834703

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
فعلآ که من دارم 10000مین پست این تاپیک و 4000مین پست خودم رو می نویسم . ( done )
به سلامتیه همه ی منچستری ها . :happy:

دلیلم از نوشتن این پست ، نه انتقاد از عدم قهرمان شدنمونه ، نه ابراز امیدواری برای خریدهای فصل نقل و انتقال و نه چیز دیگه ای . این پست فقط و فقط به یاد روود ون نیستلروی هستش . مردی که امروز متوجه شدم کفشاشو آویزون کرده . :(

ruud.jpg

واقعآ اگه روود نبود ، شاید من الان اینقدر شیفته ی منچستر نبودم . مگه می شه فراموش کرد اون عطش گل زنیشو ؟؟ واقعآ عالی بود . مگه میشه فراموش کرد هر سال چه رقابتی با تیری هانری داشت برای کسب آقای گلی ؟؟ مگه میشه اون خنده هایی که وقتی گل می زد و میرفت تو بغل گیگزی فراموش کرد ؟!!! :( مگه میشه از یاد برد اون بوسه هایی رو که به وودافون می زد ؟
درسته همیشه از اینکه اولترافورد رو به مقصد برنابئو ترک کرد ، ناراحتم ، ولی فوتباله و تا بوده از اینا بوده .

ممنونم ازت روود . تو بهترین بودی از دیدِ منِ نوجوونه عاشق منچستر
.

بالا