• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
ناکامی این فصل گرچه بسیار تلخ و آزار دهنده بود اما از طرفی واجب بود

منچستر بعد از ناکامی تو 2005 که تقریبا همینوطور بود دوباره اوج گرفت تا همین امسال که بازم تاریخ تکرار شد. با حساب من 2015 باز قهرمان اروپاییم:happy:

یکم دیر هست. اما مثل بعضی تیما الکی شکم صابون زدن زیادم خوب نیست:lol:

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
طرفدار من سيتي واقعا كم داريم بين ايراني ها

ولي ببينيد طرفداراي چلسي و ليورپول و آرسنال
چه جوري دارن خوشحالي ميكنن !!! انگار اونا قهرمان شدن

چه داغي به دلشون گزاشته اين منچستر !

فصل بعد داغ بزرگتری به دلشون میذاریم!

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
طرفدار من سيتي واقعا كم داريم بين ايراني ها

ولي ببينيد طرفداراي چلسي و ليورپول و آرسنال
چه جوري دارن خوشحالي ميكنن !!! انگار اونا قهرمان شدن

چه داغي به دلشون گزاشته اين منچستر !

کلا جذابیت لیگ برتر به همینه
بودن تیمای قدرتمندی که هرکدوم مدعی قهرمانی هستند
فصل بعد احتمالا جذابتر از این فصل خواهد بود
لیورپول با دالگلیش تیم دست و پا بسته ای نخواهد بود
چلسی با قهرمانیش تو اروپا میتونه اعتبارشو بدست بیاره
آرسنال هم همیشه آرسناله با ونگر دوس داشتنیش
تاتنهام اگر بازیکناشو حفظ کنه میتونه همچنان خوار چشم تیمای دیگه باشه
سیتی احتمالا باز پول بیشتری خرج میکنه
و یونایتد فصل بعد اگه خدا بخواد یه تیم قدرتمند خواهد شد. مثل تمام دورانش که قدرت اول جزیره بوده
به امید قهرمانی های سال بعد...

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
دوست داشتم بجای نوشتن این پست تبریک قهرمانی رو به هوادارای منچستر بگم اما متاسفانه نشد.. یونایتد قابل احترام بوده و خواهد بود.. هم برای تیمهای دیگه و هم علاقه مندان فوتبال و.یونایتد باشگاه بزرگی است.کسی نمیتونه از افتخارات و شایستگی های این باشگاه چشم پوشی کنه .فارغ از افتخارات گذشته و تعداد جامهای کسب شده اصلا یونایتد قابل قیاس با سیتی نیست و منچستر رو فقط میتوان با چند باشگاه انگشت شمار مثل بارسا رئال یووه میلان و.. سنجید..حتما یونایتد فصل بعد و فصلهای بعد از اتفاقات امسال درس میگیره و دوباره به روزهای اوجش میرسه.
پ.ن: این تفکر تبانی و دستهای پشت پرده بد جور در بین ایرانیهای فوتبالدوست رواج پیدا کرده..این شک و شبهه در بین ما ایرانیها از لیگ برتر تا لیگ قهرمانان اروپا جریان داره..بر باعث و بانی این حرکات لعنت که لذت واقعی فوتبال رو از فوتبالدوستان میگیره..در لیگهای اروپایی حداقل به این راحتی نمیشه در مورد تبانی و.. حرف زد.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دوستان اون صحنه اي كه بازيكن پارك افتاده بود روي زمين و اصلا بهش توجه اي نميكردن رو هم فراموش نكنيد ...

بنده خدا مجبور شد دوباره وايسته بازي كنه ! بخاطر همين ميگم اين 5 ديقه وقت تلف شده از كجا اومد ؟!

هر چند بازي تموم شد و پرونده اين فصل هم بسته شد ...

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
13516001807094097815.jpg

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
هشت امتياز از دست رفته .... هــــــــــــي
ديگه بي فايدست ...

زانو زدن مانچو ...
فقط اون صحنه ديدني بود !

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
من از اینکه قهرمان نشدیم ناراحت نیستم !
چون به شخصیت ضعیف مانچینی و تیم سیتی پی بردم و همچنین دشمنامون هم شناختم که چقدر از قهرمان نشدنمون(!) خوشجال شدن !

فصل بعد با بازیکنای قوی با قدرت بیش از پیش باز خواهیم گشت !
شاید آخرین فصل فرگوسن باشه فصل بعد ...

GLORY GLORY MANCHESTER UNIED!

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
هشدار سر آلکس فرگوسن در خصوص جنگ با تیم منچسترسیتی در فصل آینده.
سر آلکس فرگوسن گفت: آیا من برای فصل آینده آماده ام؟ بله. ما قصد از دور افتادن نداریم و من نیز قصد چیز دیگری را ندارم. بهتر است شما اجازه دهیم آنها سراسر این جاده را بشناسند. ما تنها این را به عنوان یک چالش قبول میکنیم. ما این کار را در طول سالها انجام داده ایم و دقیقاً میخواهیم همین کار را انجام دهیم و این باشگاه ترسی از آن ندارد. ما همیشه قادر به پذیرش چنین چیزی هستیم و این یک چالش بیش از حد برای من است. تنها یک چالش در ذهن من نیست.
سرمربی شیاطین سرح در انتها تأیید کرد: این همان چیزیست که من را نگاه میدارد؟ قطعاً. در این 3 سال نهائی، و اکنون من احساس جوانی میکنم!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
چند تا پست اونوری :

We lost the title to a team who spent 1 billion on GOAL DIFFERENCE. We will return next year. That is all.

Another great league season for the lads. We're fighting an unfair fight with one arm tied behind our back and we got so so close.

Can't wait for the season now.

luck and fate wasn't on our side this season.

We've a lot of young lads in the squad now and, in a way, maybe they'll be better for the experience of losing out than they would've been winning it. Or not, I dunno. Jones, Evans, Welbeck, DDG, Young, Twins and Cleverley and Ando too (if they stay) will all be better next year and I've no doubt that Fergies fire will be burning white hot to get our title back

All these blue cnuts creaming themselves on sky better lap it up, we'll be back harder next year

WE will be back! We did this without Vidic, and with horrendous injuries, and a bare shred of a central midfield!
Lets see how the cope with us next season! This should give the boys belief that they aren't unbeatable for all their expensive quality, the young lads will stew over the summer and just be champing at the bit next season..

That said, I don't believe ANY manager would have had us this close to City with that squad - Mourinho & Guardiola included.

Another thing. Football died a bit today for me. It really did. Proves you can buy the league if you pump enough oil money into a club. Disgusting and ruining the game.

We did what we had to do today but it was a lesson learned for our youngsters this season. Time to build for next season now.

Im proud to be a Red because Im old enough to remember the times before when we hardly won anything and Im proud to be a Red because we fought to the last against the money men across the city who spent their way to the title.

We'll be back, wiser and with reinforcements next year.

Even better, SAF has just had his authority challenged again. An angry SAF is good. An Angry SAF is motivated beyond belief. An angry SAF always come out on top.

United are in fine state, nothing that can't be fixed. Fergie and the players will come back hungrier than ever next season. Barcelona and Milan also failed to retain the title this season, trophies aren't a guarantee even if you are a elite team. I can't wait until August

I am content with our Premier League campaign. 89 points is an excellent record, and although we threw away such a large lead in the run-in, City have bought a fantastic squad, and there is no shame in finishing second behind them on goal difference.

If we'd won the title today, we'd have all forgotten about problems for the time being. But losing it, we can sit and analyse the season. And yes I agree, it really hasn't been good enough.

But we have been spoilt with success for so many years, so we need to learn to take the bad when it does happen. We will be back next season.

Big test for SAF now. But he always comes through; certainly doesn't chicken out at the sight of trouble like Guardiola the coward.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
مانچيني:مي دانستم قهرمان مي شويم

برو واسه يكي تعريف كن كه زانو زدنت رو نديده باشه !
داد و فريادهات رو نديده باشه ...
داشتي خودزني ميكردي آخه بسيجي ...

فرگوسن فصل بعد دهنتو آسفالت ميكنه !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سر الکس فرگوسن کبیر در پاسخ به این سوال که آیا سیتی می تواند با منچستریونایتد برابری کند، گفت:" یک قرن طول می کشد تا آنها بتوانند به افتخارات منچستریونایتد دست پیدا کنند."

Roby

کاربر فعال فوتبال<br> عضو تحریریه مجله فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,395
جالبه بازی با اورتون اون طوری بازی برده رو مساوی کردند امشب برعکس برای سیتی در وقتهای تلف شده بازی باخته رو بردند واقعا فوتبال چقدر ورزش بی رحمیه البته اگه بپذیریم همه این اتفاقات چیزی نیست جز وقایع فوتبالی

چلسی هم چندسالی با پولهای باد آورده داعیه قهرمانی داشت و قهرمان هم شد خیلی بهتر و قویتر از سیتی در ایتالیا هم اینتر موراتی همین راه رو رفت و قهرمان هم شد بازهم خیلی قویت از سیتی . اما الان این دو تیم کحا هستند؟!
باشگاهی که بزرگی رو در خودش نهادینه نکرده باشه مثل بادکنک خیلی زود محکوم به ترکیدنه.
تاریخ 20 سال اخیر یونایتد رو که مرور کنیم کاملا مشخصه که چه راه طولانی و سختی رو پله به پله اومدند . هر سال چه بازیکنان بزرگی رو از دست دادند و بازهم بزرگی در باشگاه باقی موند.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
فرگوسن: امروز، روز ما نبود

يونايتدها امروز تنها دو دقيقه با بيستمين قهرماني شان در جزيره فاصله داشتند اما سيتي توانست در ثانيه هاي پاياني ديدار با کوئينزپارک رنجرز، شکست 2-1 را به پيروزي 3-2 تبديل کند.

به نقل از سايت گل، سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، قهرماني رقيب همشهري در رقابت هاي ليگ برتر را تبريک گفت.

يونايتدها امروز تنها دو دقيقه با بيستمين قهرماني شان در جزيره فاصله داشتند، اما سيتي توانست در ثانيه هاي پاياني ديدار با کوئينزپارک رنجرز، شکست 2-1 را به پيروزي 3-2 تبديل کند و عنوان قهرماني را به نام خود ثبت کند.

فرگوسن تاييد کرد که از اتفاقاتي که در ورزشگاه اتحاد رقم خورد، بسيار شگفت زده شد اما به مانچيني و تيمش به خاطر کسب اين قهرماني تبريک گفت.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" فکر نمي کنم کسي انتظار چنين پاياني را داشت.

همه انتظار داشتند سيتي پيروز شود؛ آنها 30 دقيقه در مقابل يک تيم 10 نفره بازي مي کردند و 5 دقيقه هم وقت تلف شده داشتند. من به آنها به خاطر قهرماني شان تبريک مي گويم. آنها براي رسيدن به جام کار آساني نداشتند. هر تيمي به قهرماني مي رسيد، شايستگي اش را داشت."

او همچنين در مورد واکنش بازيکنان منچستريونايتد بعد از اطلاع از قهرماني سيتي گفت:" فکر نمي کنم بازيکنان مي دانستند که چه اتفاقي رخ داده است. آنها از واکنش هواداران متوجه شدند. آنها ناراحت هستند. در واقع بايد بگويم آنها خيلي خيلي خيلي ناراحت هستند و بايد هم باشند.

من از نمايش مان در اين فصل راضي هستم. در بسياري از فصول مي توانيد با 89 امتياز به قهرماني برسيد اما امروز، روز ما نبود."

او در پاسخ به اين سوال که آيا سيتي مي تواند با منچستريونايتد برابري کند، گفت:" يک قرن طول مي کشد تا آنها بتوانند به افتخارات منچستريونايتد دست پيدا کنند."

بالا