• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
http://www.youtube.com/watch?v=Ry137244qvg
اینم خوشحالی جبریل سیسه همراه با نصری

با گلزنی وین رونی در این دیدار، با 35 گلی که در مجموع در این فصل زد، وی بهترین فصل خودش رو به لحاظ گلزنی در کلیه ادوار بازیگری خودش به ثبت رسوند.
ورژن انگلیسی سالیت گل از خواست سر آلکس فرگوسن برای تمدید قرارداد ریو فردیناند به مدت 1 سال خبر دادند و او نیز فصل داره در باشگاه بمونه اما در این وسط گلیزرها قصد دارند 50 هزار پوند از دستمزد 120 هزارتایی او رو کم کنند.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
30740091740060024846.jpg

62564067453658647361.jpg

73419704665359321604.jpg

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
پس از شکست تیم منچستر یونایتد در کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر، سر آلکس فرگوسن به تیم منچسترسیتی تبریک گفت.
پس از پیروزی 0 - 1 تیم منچستر یونایتد در مقابل تیم ساندرلند و از دست دادن لیگ برتر به جهت تفاضل کمتر نسبت به تیم منچسترسیتی در دیدار نهائی لیگ برتر انگلستان، سر آلکس فرگوسن در مصاحبه با شبکه Sky Sports، در این خصوص گفت: ما برخی لحظات بزرگ داشتیم. ما 3 بار در روز آخر فاتح جام شدیم، بنابراین امروز ما نزدیک به انجام آن بودیم. من میخواهیم به نمایندگی از باشگاه منچستر یونایتد به همسایگان خود تبریک بگویم. فتح لیگ برتر انگلستان یک دستاور فوق العاده است. این دشوارترین لیگ در دنیاست و هرکسی فاتح آن شود سزاوارش است.
عکس العمل.
سر آلکس فرگوسن در ادامه افزود: شما هرگز نمیدانید. ما یک روز قبل به جوانان گفتیم: تمرکز روی کارمان، این آن چیزیست که باید انجام دهیم. شما انواع خاصی از عکس العمل جمعیت را دریافت کردید. هنگامی که تیم منچسترسیتی گل سوم را به ثمر رساند، شما عکس العمل طرفداران ما و تیم ساندرلند را تماشا کردید. شما تنها باید یک تیم داشته باشید و بر روی بازی خود تمرکز کنید، که من فکر میکنم ما این کار را خوب انجام دادیم.
در حلی که ناامیدی پایان یافتن این فصل، بدون چیزی برای نشان دادن تلاش خود قابل درک است، سر آلکس فرگوسن معتقد است که میتواند مقدار زیادی از نکات مثبت فصل 2012 - 2011 شان بهره برداری کنند.
وی در خاتمه در این باره تصدیق کرد: من فکر میکنم ما اعتبار زیادی از این حقیقت به دست آوردیم همانگونه که ما مصدومان زیادی در این فصل داشتیم و مقابله ما با آن بسیار خوب بود. برای بازیکنان جوان ما، این تجربه خوبی برای آنها بود، تجربه آنچه در امروز اتفاق افتاد. آنها در حدود 5، 6، 7 و یا 10 سال در باشگاه منچستر یونایتد بوده اند و این تجربه خوبی برای آنها بود، حتی اگر این یک تجربه بد بوده باشد. ما چالشها را میپذیریم، ما در آنها خوب هستیم و ما این کار را برای مدت زمان طولانی انجام داده ایم.

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
خُب بریم سراغ فصل بعد !

اخبار نقل اننقالات رو با یه خبِر عجیب و غریب دنبال میکنیم !

منچستر یونایتد با پیشنهاد 50 میلیون پوندی قصد به خدمت گرفت شینجی کاگاوا هافبک تهاجمی دورتموند
article-2143918-130F67F1000005DC-279_224x423.jpg
، دفاع مرکزیشون مت هوملز
article-2143918-1312F3CA000005DC-745_468x317.jpg
و همچنین روبرت لواندوفسکی مهاجم نوکشون که خیلی هم خوب و با کیفیت کار کرده و اخیرا توی فینال DFB POKAL مقابل بایرن هت ریک کرده...

article-2143918-130F3B23000005DC-811_224x423.jpg

میتونید از این منابع بیشتر در این مورد بخونید:

کد:
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2143918/United-chasing-50m-Dortmund-trio-Sir-Alex-eyes-Kagawa-Lewandowski-Hummels.html?ito=feeds-newsxml
کد:
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/05/14/3101774/dortmund-ace-lewandowski-on-manchester-uniteds-radar

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
50 میلیون برای هر 3 ؟؟؟ پیشنهاد بدی نیست..

مهاجمشون واقعا بازیکن خوبی هست. هم قدرتمنده (لهستانیه) , هم فرصت طلب

کاگاوا هم بازیکن باهوشی به نظر میاد. در حال حاضر هم از پارک جی سونگ بهتره و هم جوونتره

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
هوملز و کاگاوا فوق العاده اند

دوست داشتم رئال هومولزو بگیره به زودی تبدیل به بهترین مدافع جهان میشه

کاگاوا هم بازیکن تکنیکی هست و هم میتونه هافبک باشه هم هافبک مهاجم هم مهاجم البته نه مهاجم نوک مثل پست نانی , ماتا و ...

pooyan_S

Registered User
لایک‌ها
1,361
به نظرم همین 50 میلیون پوند هم اگه عملی بشه که شانسش خیلی کمه به نظرِ من .. خریدآی خارق العاده ای به نظر میان..
لواندوفسکی عالیه....

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
توز خیلی انسان عوضی و نمک نشناسی هست. حتی در تیم ما بود حالم ازش به هم میخورد..الان بدتر!

R.I.P-Fergie.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
توز خیلی انسان عوضی و نمک نشناسی هست. حتی در تیم ما بود حالم ازش به هم میخورد..الان بدتر!

R.I.P-Fergie.jpg

بازیکن ندید بدید
این بازیکنها زود محو میشن از دنیای فوتبال

بذار دلش خوش باشه یه فصل.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
زيباي خفته !

ببينيد مانچو ديگه چه شخصيتي داره كه توز به او چه توهين هايي كه نكرد
ولي بازم از توز استفاده ميكنه !

زيباي خفته تنها چيزي هست كه ميشه در مورد اين بازيكن به كار برد !

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باشگاه سیتی رسما از یونایتد بخاطر حرکت توز عذر خواهی کرد.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
عذرخواهی سیتی به خاطر پلاکارد:« روحت شاد فرگی» در دستان تبس

186301hp2.jpg

سران باشگاه منچسترسیتی حرکت کارلوس تبس را به خاطر در دست داشتن پلاکاردی که رویش نوشته شده بود:« روحت شاد فرگی» و خطاب به سرالکس فرگوسن بود را تقبیح کردند.
تبس که سابقه بازی زیر نظر فرگوسن را دارد در جشن قهرمانی تیم سیتی ، این پلاکارد را در دست داشت. و خطاب این پلاکارد به فرگوسن و صحبتهای او بود که گفته بود که تا زمانی که او زنده است، سیتی هرگز قهرمان نخواهد شد.
یکی از سخنگوهای باشگاه سیتی درواکنش به این رفتار تبس گفت:« خلق شوخی ها و مسائل بی مزه، سرزنش کردنی است. کارلوس باید بپذیرد که اشتباه کرده. سران باشگاه سیتی از سرالکس فرگوسن و منچستریونایتد، به خاطر این رفتار نادرست عذرخواهی می کند.»

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
سر الکس:ما شایسته اعتبار بزرگی هستیم

02685116062168830374.jpg

فرگوسن پافشاری میکند که علی رغم اینکه تیمش در اخرین لحظات و به شیوه ای دلخراش قهرمانی را از دست داده اما شایسته اعتبار بزرگی در فصل 12_2011 است .

سر الکس بعد از بازی دیروز تیمش به MUTV گفت:"من فکر میکنم که ما باید اعتبار زیادی از دیگران دریافت کنیم.ما با مصدومیت های زیادی روبرو شدیم و مجبور شدیم که بارها ترکیب تیم را عوض کنیم این ها کار ما را بسیار سخت کرد.
من هیچ احساس پشیمانی نسبت به فصلمان در لیگ برتر ندارم.بله لحظاتی بودند که ما میتوانیم حالا بگوئیم که این کار را اشتباه کردیم و باید جور دیگری انجام میدادیم اما در اکثر فصول گذشته شما با 89 امتیاز قهرمان می شدید.

در ابتدای فصل من گفتم که با 82 امتیاز میتوان قهرمان این فصل شد.ما هفت امتیاز هم بیشتر کسب کردیم هر چند که الان مهم نیست ما لیگ را از دست دادیم.ما الان هیچ کاری نمیتوانیم بکنیم.

ما به سیتی تبریک میگوئیم هر کسی که این لیگ را ببرد شایسته ان است چون بردن این جام بسیار سخت است.
ما اینجا یک گروه بسیار خوب از بازیکن ها را داریم.جوانان امروز را هیچ وقت فراموش نمیکنند گاهی اوقات تجربه بد از خوب بهتر است.

وقتی که شما شخصیت و هدف مشخصی دارید دلیلی ندارد که از اینده بترسید.

ما امروز بسیار خوب بودیم اگر دروازه بانشان روز خوبی نداشت ما میتوانستیم هفت گل بزنیم.
توپ هامون به تیر کنار و بالای دروازه خورد و دروازه بانشان چندین سیو فوق العاده داشت.
افرین به این بازیکنان بازی در خانه ساندرلند اسان نیست.ان ها بسیار متعهد هستند درست مثل بقیه تیم های مارتین اونیل.ما اعتبار زیادی بدست اوردیم.

حالا ما با چالش جدیدی روبرو هستیم ما در برخورد با چالش ها خوب هستیم.ما از همین الان کارمان برای فصل اینده را اغاز میکنیم."

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
74926171381328434575.jpg

1 - این موضوع ( عدم قهرمانی در لیگ برتر ) تا چه حد برای تیم منچستر یونایتد مخرب است؟
از دست دادن جام با تفاضل گل یک چیز است، اما این از دست دادن تقریباً در ثانیه های پایانی لیگ بود و این واقعاً سخت است. گری نویل میگوید که باشگاه قدیمی وی پریشان خواهد بود، اما ورود به این مرحله برای آنها خوب است. به دست آوردن 89 امتیاز و گام به گام مسابقه دادن با تیم منچسترسیتی تلاش خوبی برای آنها بود، اما آنها احساسی مانند امروز را نمیخواهند.
2 - انتقال موازنه قدرت خوب است؟
تیم منچسترسیتی فصل را همانگونه که مطلوب برای کسب جام است شروع کرد و این برای متقاعد ساختن است. اما این برای به دست آوردن برخی چیزها برای شیاطین سرخ در ورزشگاه اولدترافورد استفاده خواهد شد. سر آلکس فرگوسن در حالت جسورانه ای بود و پس از آن گفت که راغب به مبارزه است. اما او باید میدانست که نیروی تخریبی مهیب آسمان آبی تقریباً در حال رفتن به سوی توقف است.
3 - تیم منچستر یونایتد باید در فصل آینده چه کاری انجام دهد؟
به واسطه بازگشت کاپیتان نمانیا ویدیچ آنها تقویت خواهند شد و همچنین به دارن فلچر نیز امیدوارند. و سر آلکس فرگوسن میگوید که طرحهایی را برای خرید 3 بازیکن جدید در تابستان امسال به ارمغان خواهد آورد. اما مشکل باشگاه منچستر یونایتد امکان رو در رو شدن با کیف پول باشگاه منچسترسیتی در بازار نقل و انتقالات است، بنابراین سر آلکس فرگوسن باید در معاملات خود زیرک باشد.
4 - آیا این زمانی برای یک فکر غیر قابل تصور است؟
این تقریباً زمانی برای هضم اوست، اما در اینجا از دیرباز زندگی هنوز در جریان است. اولین فصل بدون جام او در 7 سال گذشته به او صدمه رسانده. در هفته آخر او هشدار داد که آنها در سرتاسر مسیر حضور دارند و او اکنون در حال آماده سازی برای فصل بعد است، پس شما میتوانید شرط ببندید که با فرارسیدن اواسط ماه آگوست او در باشگاه منچستر یونایتد خواهد بود.
5 - در نهایت اشتباه از کجا صورت پدیرفت؟
19 روز پس از جنون ماه آپریل لغزش 8 امتیازی صدرنشین به دوست خودشان دیده شد. شکست در برابر تیم ویگان اتلتیک به نظر نمیرسید زیاد پرهزینه باشد، اما در تساوی 4 - 4 در برابر تیم اورتون خط ( مسیر، راه ) تیم منچستر یونایتد از بین رفت. از آنجا که جام در تفاضل گل از دست رفت، 3 گل در وقتهای اضافه در ماه اکتبر در شکست 1 - 6 در برابر تیم منچسترسیتی در از بین بردن امید برای کسب جام تأثیر گذار بود.

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
دیوید گیل:بازیکنانی که میخواهیم را شناسایی کردیم

18817931372915471268.jpg

دیوید گیل که هنوز اتفاقات ویرانگر روز اخر را هضم نکرده است اعلام کرده که یونایتد کارش برای خرید بازیکنان جدید را اغاز کرده است.

دیوید گیل پیش از اغاز مراسم انتخاب بهترین های فصل ونایتد به MUTV گفت:"بعد از ظهر بسیار سختی بود اما این فوتبال است.ما فصل خوبی در لیگ داشتیم.کسب 89 امتیاز و از دست دادن جام بر اساس تفاضل گل بسیار عذاب اور است.اما تمام کادر فنی و بازیکنان باید به خودشان افتخار کنند.
من فکر میکنم که تمام اعضای باشگاه از جمله سر الکس همه موافقند که ما در اروپا بسیار پائنتر از استاندارد هایمان کار کردیم.حذف در مرحله گروهی لیگ قهرمانان احساس تازه ای برای ما بود.
این حقیقت که ما دوم شدیم و هیچ تیمی تا به حال با 89 امتیاز دوم نشده است نشان میدهد که ما باید به خودمان افتخار کنیم.ما باید به راه مان ادامه بدهیم و من مطمئنم که ما سال اینده برمیگردیم و برای جام مان میجنگیم.
مربی ،جیم لاور و تیم استعداد یابی ما در طول سال همه چیز را زیر نظر گرفتند و گزینه های زیادی را بررسی کردند.تقریبا کسانی که قصد خریدشان را داریم شناسایی کردیم پس بیایید ببینیم که چه اتفاقاتی می افتد.
کار استعداد یابی در طول 365 روز سال انجام میشود اما کار های نهایی کردن قرارداد در طول زمان نقل و انتقالات انجام میشود.ما در همین ابتدا سعی میکنیم که قراداد ها را نهایی کنیم.
ما همچنان مبلغ زیادی بابت خرید بازیکن و دستمزد ها پرداخت میکنیم البته سیتی کار را از نظر بالا بردن قیمت ها سخت کرده و باید ببینیم که این تابستان چه کار میکنند.همچنین باید ببینیم که قانون مالی جدید یوفا چگونه انجام میشود و چه مجازات هایی در کار خواهد بود.

اوضاع خیلی جالب است.ما یکی از موفق ترین باشگاه های جهان هستیم و یکی از سه باشگاه برتر دنیا از نظر کسب بیشترین درامد این ها باعث میشود که مبلغ زیادی برای خرید بازیکن در اختیار داشته باشیم.روش ما خرید بازیکنان با استعداد در کنار تربیت کردن بازیکن های اکادمی مان و دادن شانس به ان ها است.
بدون هیچ شکی ما پول کافی برای خرید بازیکن را داریم.فراموش نکنید که ما تابستان گذشته مبلغ زیادی برای خرید ده حیا ،جونز و یانگ پرداخت کردیم.من فکر میکنم که ما چند ماه اینده به تیم نگاه میکنیم و تحولات جالبی میبینیم.
ماه اگوست که بیاید ما چند بازیکن جدید خریدیم و تمام اعضای تیم از یورو و المپیک برگشتند به تور میریم و دوباره یک فصل جدید را اغاز میکنیم.این زیبایی فوتبال است.همه دوباره از امتیاز صفر شروع میکنند و ما باید به خوبی کار کنیم و اشتباهاتمان را تکرار نکنیم.

saeedscorpion

Registered User
لایک‌ها
118
من نمیدونم اگه سیتی پول نداشت بازم اینقدر شاخ میشد واسه یونایتد؟ خدایی فقط پول داره همین.... منچستر توو قلبمه سیتی حالا حالاها باید قهرمان شه تا برسه جا یونایتد که اونم بعید میدونم ...

بالا