حذف آلمان و ایتالیا در مرحله ی مقدماتی ... صعود انگلیس تا فینال ... !!
اینها اونی هست که دوست داری اتفاق بیفته یا پیش بینی میکنی اتفاق بیفته ؟
فقط انگلیسش چیزی هست که دوست دارم. بقیه پیش بینیمه
ایتالیا بعد از 2006 هیچ تورنمنتی رو خوب کار نکرده
اسپانیا در صورت اول شدن و دوم شدن فرانسه به نظر من جلوی فرانسه کم میاره
البته منوط به اینکه فرانسه اول نشه. چون انگلیس جلوی اسپانیا کم میاره
گروه اول هم که روسیه بهترینه و 3 تای دیگه شانس دارن. اما یونان با تجربه تر هست. چک هم دیگه چک قدیما نیست.
از گروه 2 هلند حتما میاد بالا. من بین پرتغال و المان شانس رو به پرتغال میدم. این میشه شگفتی جام
گروه 3 اسپانیا صد در صد اول میشه. اما کروواسی تیم بدقلقیه. شانس اینکه ایتالیا جلوش کم بیاره زیاده
فقط گروه 4 هست که از روی علاقه میخوام انگلیس اول بشه. فرانسه تیم قدرتمندی داره و مهمتر از اون یه مربی فهیم و کاربلد
خب من انجام دادم چه جوری میتونم بذارم اینجا..؟
من از فرانسه خیلی بدم میاد!!!یعنی فرانسه دور مقدماتی حذف میشه ؟!
فرانسه حتی از شانسهای قهرمانیه . تو بازی دوستانه آلمانو با تمام نفرات اصلیش 2-1 برد .
بعضی نفراتش : منز ، نصری ، بنزما (رئال) ، پاتریس اورا (منچستر) ، مالودا (چلسی) ، دیارا ، لوئیز ساها (تاتنهام)، مکسس(رم) ، رامی (والنسیا) ... :wacko:
ایول هلند قهرمانه . مرجان eset آپدیت میخواد یا لیسنس نداری))) منم میخوام شرکت کنم پیش بینی کنم لینک بدین بچه ها.....
![]()
سلام دوستان
این هم پیش بینی من البته یه کمی کار ایتالیا سخته با این پیش بینیم اول اینگلیس بعد آلمان و بعد فرانسه :دی
مشاهده پیوست 148589
سلام
مرسی از محسن برای این کار قشنگش
منم آثار جرم بجا گذاشتم که بعد بازیها دبه نکنم :دی
البته سعی کردم جوری انتخاب کنم که هم جذابیت باشه و هم اینکه راه ایتالیا رو یه ذره خاطره انگیز کردم/ فینال هم به لطف یزدان و بچه ها جی جی ما جام میگیره
مشاهده پیوست 148602
سلام دوستان
این هم پیش بینی من البته یه کمی کار ایتالیا سخته با این پیش بینیم اول اینگلیس بعد آلمان و بعد فرانسه :دی
مشاهده پیوست 148589
یعنی اسپانیا تو گروه دوم میشه ؟
از اون بدتر ، از فرانسه میبازه ؟
لیست نفرات رو نگاه کردی ؟ لیست وحشتناکه هااااا من گفتم باشم ...
اسپانيا مدعي اول جامه به نظرم تو گروهش هم اول ميشه