• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
در واقع مشخصه نتیجه مذاکرات اما
اون چیزی که شما رو گیج کرده به سیاست خارجی بر نمی گرده بلکه مربوط به سیاست داخلیه

با اینکه می دونن نتیجه چیه اما سعی می کنن حفظ ظاهر کنن که فردا توسط عده ای در داخل متهم به لجبازی در عرصه جهانی نشن.......

اما در مورد بعد از پایان بی نتیجه مذاکرات خیلی متغیرها هست که شما فکرش رو نکردید. وضع منطقه پیچیده تر از اونی هست که فکرشو می کنید

ایران ۹ تن طلا از ترکیه وارد کرد

خبرگزاری فارس: موسسه آمار ترکیه اعلام کرد صادرات طلای این کشور به ایران در مارس ۲۰۱۲ با افزایش ۳۱ برابری نسبت به مدت مشابه سال قبل به 9 تن رسید.

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، موسسه آمار ترکیه روز جمعه اعلام کرد، صادرات طلای ترکیه به ایران در ماه مارس نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش 31 برابری داشته است.

بر اساس این گزارش، تحریم های آمریکا و اتحادیه اروپا علیه صنعت نفت و بخش بانکی ایران، ترکیه، همسایه غربی این کشور را به کانالی مهم برای برقراری مبادلات اقتصادی و تجاری تبدیل نموده است. واردات طلا یک راهکار موثر ایران برای دور زدن تحریم های بانکی غرب است.

آمارهایی که روز جمعه توسط موسسه آمار ترکیه منتشر شد، نشان می دهد که صادرات طلا به ایران در ماه مارس به 9 تن، معادل 480 میلیون دلار رسیده است. این در حالی است که میزان واردات طلای ایران از ترکیه در مدت مشابه سال گذشته 286 کیلوگرم و در ماه فوریه امسال تنها 30 کیلوگرم بوده است.

میزان صادرات طلای ترکیه به ایران در ماه مارس، بالاترین میزان صادرات از سال 2010، یعنی زمان آغاز ثبت ارقام صادرات طلای ترکیه به شمار می رود. مجموع صادرات طلای ترکیه در ماه مارس 11.1 تن بوده است.

به گفته یک مقام ترکیه ای فعال در زمینه طلا، که حاضر نشد نامش فاش شود، با توجه به اینکه تحریم ها مبادلات تجاری از طریق ارزی را مشکل ساخته، طلا می تواند در این زمینه نیز مورد استفاده قرار گیرد.

وی افزود: «برخی پرداخت ها به دلیل مشکلات در زمینه انتقال پول به ایران، ممکن است به طلا صورت گیرند.»

مدیر یک شرکت طلا سازی گفت، ترکیه در طی 12 سال گذشته به یکی از تولید کنندگان عمده طلا تبدیل شده است. میزان تولید طلای ترکیه در سال گذشته 25 تن بوده است. این کشور در سال گذشته حدود 80 تن طلا وارد کرد که بخش عمده ای از آن مجددا به کشورهای همسایه ترکیه همچون عراق و صادر شد.

بر اساس اعلام رئیس اتحادیه طلا و جواهر ایران، مصرف سالیانه طلا در این کشور حدود 300 تن بوده است. بر اساس این گزارش، دوبی در کنار ترکیه، از دیگر مراکز مهم واردات طلای ایران محسوب می شود.
'
خو مهدی جان بازم میشه
i320033_asan-ye-vazi.gif

شما همین اینا رو بزار کنار هم باز هم یه سری چیزا مبهم هست
i320033_asan-ye-vazi.gif

phizer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سفر آمانو به ایران در روز 1 شنبه

persiart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سفر امانو رئیس اژانس به تهران ...منبع بپی بپی سی

persiart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بر چه اساسی اینو میگید ؟

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
قرار است قرار داد دسترسي اژانس به سايتها أمضا شود قدم اول در راه عادي سازي

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
رییس جمهور فرانسه نماینده این کشور در مذاکرت هسته ای با ایران را برکنار کرد.یک گزارش دریافتی «ایران هسته ای» حکایت از آن دارد که فرانسوا اولاند رییس جمهور تازه کار فرانسه در یکی از اولین تصمیم گیری هایش درمقام رییس جمهور، ژاک اودیبر (Jacques audibert) مذاکره کننده ارشد این کشور در امور ایران را برکنار کرده است.

این معنیش ینی تصمیم برای سازش بیشتر؟؟؟:blink:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من هی میگم همه چی مبهم مشخص نی دارن چی کا میکنن شما به من قطعات پازل بدید همین نیم ساعته من خودم گیرپاژ کردم
i334628_jedid.gif

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
من هی میگم همه چی مبهم مشخص نی دارن چی کا میکنن شما به من قطعات پازل بدید همین نیم ساعته من خودم گیرپاژ کردم
i334628_jedid.gif
دکتر بچه ها صبرشون نیست میخوان هر طور شده بفهمن ماجرا چیه.صبر نداریم دیگه:D

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نظر من اینه فردا ریزش داریم.

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
آمانو تا حالا ایران نیومده
احتمالا هفته گذشته بر سر نحوه دسترسی به پارچین ایران با آژانش به توافق رسیده وگرنه آمانو واسه چی میخواد بیاد ایران ؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آمانو تا حالا ایران نیومده
احتمالا هفته گذشته بر سر نحوه دسترسی به پارچین ایران با آژانش به توافق رسیده وگرنه آمانو واسه چی میخواد بیاد ایران ؟

پارچین رو به نظر خودم هم اجازه بازدیدش رو میدن
i298960_ddd.gif
فقط عمق توافقات معلوم نی
i298960_ddd.gif

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
فردا 100 درصد قیمت افزایش داره حتی با درصدی بالاتر از هفته های آتی

بحران یورو باعث کاهش قیمت نفت شده

بالا