hossputer7.8
Registered User
دوستان در کل نظرتون در مورد وسطای تابستون چیه قیمت چقدر میشه بنظرتون ؟
بابا جان خودم اصلا دلار پایین بیا نیست رفت بالا دوباره...بخریم ؟ قیمت لحظه ای طلا، سکه و ارز در بازار ایران و جهان
بابا جان خودم اصلا دلار پایین بیا نیست رفت بالا دوباره...بخریم ؟ قیمت لحظه ای طلا، سکه و ارز در بازار ایران و جهان
یعنی فکر میکنید الان عصر خرید کنیم یا فردا پس فردا ...؟ چون واقعا یه حسی میگه پایین اومدنش ضعیفه..!! حتی بعد از مذاکره می بینم خیلیا میگن می خریم همین باعث بالا رفتن میشهقیمت فعلی قیمت کم ریسکیه برای فروش , احتمال زیاد حجم زیادی دلار و سکه امروز فردا بخواد توی بازار نقد بشه , در صورت پایین اومدن قیمت که سوده , در صورت بالا رفتن قیمت هم در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات به سرعت باید خرید بشه !! اون زمان دیگه بحث سی تا پنجاه تومن بالا پایین خریدن مساله نیست !
ولی عدم دخالت بانک مرکزی برای پایین اوردن قیمت نشون میده که نیازی نمیبینه دلار بریزه توی بازار ! حتما جو روانی ای قراره راه بیفته که قیمت خودش بیاد پایین!
امروز بازم ممکنه بالا بره. ولی از نظر من حتی قبل مذاکراتم ریزش شدید باید باشه مخصوصا اگه یکم خبرا امیدوار کننده بشه , به هر حال الان میگم ادم دو دوتا چهارتا کنه ریسک فروش کمتر از ریسک خریده.یعنی فکر میکنید الان عصر خرید کنیم یا فردا پس فردا ...؟ چون واقعا یه حسی میگه پایین اومدنش ضعیفه..!! حتی بعد از مذاکره می بینم خیلیا میگن می خریم همین باعث بالا رفتن میشه
به نظرم کسانی که خرید داشتن برن بفروشن !
توجه کنید که تاریخ تبدیل سکه به اوراق رو گذاشتن 6 خرداد !
اگر پیش بینی خودشون مبنی بر نرسیدن به توافق بود تاریخ رو قبل از 3 خرداد میزاشتن و قیمت رو هم میاوردن پایین تا همه برن اوراق رو بگیرن قبل از 3 خرداد !
احتمالا 3 و4 خرداد شاهد تبلیغات وسیع رسانه های حکومتی مبنی بر توافق و پیروزی برای ملت ایران خواهیم بود ! مطمئن باشید اگر توافق انچنانی هم نکن , حکومت انچنان جوی براه خواهد انداخت که همه بشن فروشنده !
همین 6 خرداد بودن دریافت اوراق میتونه این فرضیه رو تایید کنه !
شما ماشالا قیمت هم اشتباه میدی ! قیمتی که از هر سایتی میشه دید ! قیمت 630 میای میگی قیمت 650آقا پستای چند صفحه پیش منو بخونید والا من درست پیش بینی میکنم
یکی از اقوام تو بورسه بیربط نمیگم
نگفتم امروز میشه ؟
فردا که پسفردا هم نه سه شنبه که سکه میشه 740-750 تومن میفروشم
میدونید چجور میشه ؟
از امروز که نرخ افزایشی شده باز هم شدید افزایش پیدا میکنه
تا شب 3 خرداد
به احتمال 2 میلیون و پونصد هزار درصد نتیجه منفیه جوابش .
ولی بعد از اون که با یه نرخ کمی افزایش پیدا میکنه
الان میره تا 740 و تا تابستون فوقش میشه 760
باور کنید
اوراق هم نخرید
دقیقا
در کل من هرجوری فکر میکنم میبینم امکان نداره نتیجه روی منفی بسته بشه ! همه این حرفایی که میزنن هارتو پورته , نتیجه منفی توی این ماجرا مساویه با جنگ !! اینا هم اینو میدونن جنگ هم به کنار ! حتی جنگم نشه تحریما رسما مملکتو به فناک میده , از اونطرفم از هفتاد میلیون ملت ایران شصت و نه میلیونش میشه دلال دلار و سکه !
سود کارخونه های اسلحه سازی , احساس خطر اسرائیل , کار نیمه تمام امریکا که با جنگ افغانستان و عراق شروع شد و هزینه هنگفتی که کرد که هدف آخرش ایران بود و ... همه اینا میگه که جنگ نه تنها محال نیست بلکه خیلی هم ساده میتونه اتفاق بیفته.يكي از محالاتي كه ممكنه اتفاق بيوفته جنگه. هيچ وقت جنگي در ايران اتفاق نخواهد افتاد...
همون جنگي كه آمريكا با عراق راه انداخت به قول خودش جنگ سه روزه، هنوز مثل چي توش مونده.
كساني كه صحبت جنگ به ميان ميارن فقط براي ايجاد رعب و وحشت در دل مردمه، ميخوان مردمو به مرگ بگيرن كه به تب راضي بشن
اون موقع باید 100 هزار تا یوزر پی تی رو به خط کنم و بگم این اینه اون اینه !وقتی نام برده نمیشه شما چرا به خودتون گرفتید ؟ والله من میگم یوزر 7 تومنی دروغ نمیگم ! تا سال 2006 که ما اینجا بودیم اصلا آدم هایی با نظریات خر رنگ کنی اینجا نبود, همه منطقی بودن حالا نظریات یه خورده فرق داشت !امثال شما یهوئی در عرض یکی دو سال پیداشون شده . ضمنا خسته نباشید که اسمتون رو میزارید توی تاپیک ! شما دلیلی برای ترس ندارید . لوووووووول . ما از ترس شما اسممون رو نمی نویسیم تو امضامون !