چرا !؟![]()
ولی فکر نکنم این سفر کاری به کار دلار داشته باشه ! دلار فردا هم میره بالا ولی تو این هفته یک روز ریزش شدید دلار رو داریم که چهارشنبه یا پنچ شنبه خواهد بودبه دلیل این خبر ! وقتی داره پا میشه میاد اینجا به این دلیله که داره تلاش برای به نتیجه رسیدن میکنه , حالا تلاش برای توافق چه تاثیری باید روی بازار داشته باشه؟ البته منظور دلاره , بالا رفتن اونس میتونه قیمت سکه رو نگه داره اگه این اتفاق بیفته.
به خاطر این خبر نبود خودم انتظار دلار 1750 هم داشتم.
به دلیل این خبر ! وقتی داره پا میشه میاد اینجا به این دلیله که داره تلاش برای به نتیجه رسیدن میکنه , حالا تلاش برای توافق چه تاثیری باید روی بازار داشته باشه؟ البته منظور دلاره , بالا رفتن اونس میتونه قیمت سکه رو نگه داره اگه این اتفاق بیفته.
به خاطر این خبر نبود خودم انتظار دلار 1750 هم داشتم.
فعلا دخالتی از اینا توی بازار نیست , جو روانیه قیمتارو اینور اونور میکنه , نریختن دلار توی بازار هم اثر خودشو گذاشته , دوباره که نمیتونه اثر بزاره , میتونن با ریختن دلار اثر بزارن که اونم کاهش قیمت میشه.در ضمن از طرفی اگه واقعا همین جوری باشه که شما میگید این سفر تلاش برای رسیدن به نتیجه هستش پس دلار رو میبرن بالا تا وقتی خبر به نتیجه رسیدن بیرون اومد دلار رو از جای بالاتری بکشن پایین تا این موفقیت و پیروزی بهتر به چشم بیاد !
فردا صبح یقینا بازار صعودی شروع میکنه و احتمالا با دخالت بانک مرکزی(ساعت 2-3 طبق سنت همیشگی)قیمت ها تا حدودی تعدیل میشهنظر من اینه فردا ریزش داریم.
سلام ، من فردا باید سکه هام رو برم بگیزم (546000 تومانی) ایا سکه بگیرم یا اوراق ؟ هنوز نمی دانم کدام بهتر است لطفا راهنمایی کنید
من هم 29 م نوبتم بوده .
که امروز بود و 100% سکه میگیرم .
سلام ، من فردا باید سکه هام رو برم بگیزم (546000 تومانی) ایا سکه بگیرم یا اوراق ؟ هنوز نمی دانم کدام بهتر است لطفا راهنمایی کنید
با تشکر چه استدلالی دارید؟ اگه دلار بشدت پایین بیاد ؟؟؟
من هی میگم همه چی مبهم مشخص نی دارن چی کا میکنن شما به من قطعات پازل بدید همین نیم ساعته من خودم گیرپاژ کردم![]()
برو سکه رو بگیربا توجه به قیمت کنونی سکه در بیرون بازم هم سکه بگیری مقرون به صرفه هست![]()
![]()
سکه جیک ثانیه نقد میشه![]()
خوب دوکی جون اگه کشک باشه هم که خطرش کمتر از حالتی که راس باشه که نیس؟ هس؟این کلا کشک هست حتی سندیت قانونی هم نمیشه در لاهه چون یک نمونه گرافیکی هست نه عکس واقعی . وقتی تحلیل میکنیمباید سند ملموس و یا حتی اگر جنس شایعه ای هست باید از نوع ملموسش باشه![]()