• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
منم فکر کنم فردا بره بالا اونس هم افزایشی هستش داره میرسه به 1600

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

به دلیل این خبر ! وقتی داره پا میشه میاد اینجا به این دلیله که داره تلاش برای به نتیجه رسیدن میکنه , حالا تلاش برای توافق چه تاثیری باید روی بازار داشته باشه؟ البته منظور دلاره , بالا رفتن اونس میتونه قیمت سکه رو نگه داره اگه این اتفاق بیفته.
به خاطر این خبر نبود خودم انتظار دلار 1750 هم داشتم.

nazanin302

Registered User
لایک‌ها
37
به نظر من فردا اول وقت قیمتها یه کمی بالا می ره و ممکنه سکه به 660-650 برسه ولی بعد از ظهر قیمتها افت می کنه و تا آخر وقت یکشنبه به قیمتهای پنجشنبه یعنی حدود 645-635 بر می گرده. کلا عوامل مثبت و منفی با هم جمع هستند و البته در طولانی مدت (منظورم آخر وقت یکشنبه است) عوامل کاهنده قیمت قویترند.

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8
به دلیل این خبر ! وقتی داره پا میشه میاد اینجا به این دلیله که داره تلاش برای به نتیجه رسیدن میکنه , حالا تلاش برای توافق چه تاثیری باید روی بازار داشته باشه؟ البته منظور دلاره , بالا رفتن اونس میتونه قیمت سکه رو نگه داره اگه این اتفاق بیفته.
ولی فکر نکنم این سفر کاری به کار دلار داشته باشه ! دلار فردا هم میره بالا ولی تو این هفته یک روز ریزش شدید دلار رو داریم که چهارشنبه یا پنچ شنبه خواهد بود :rolleyes:

amir202020

Registered User
لایک‌ها
8

در ضمن از طرفی اگه واقعا همین جوری باشه که شما میگید این سفر تلاش برای رسیدن به نتیجه هستش پس دلار رو میبرن بالا تا وقتی خبر به نتیجه رسیدن بیرون اومد دلار رو از جای بالاتری بکشن پایین تا این موفقیت و پیروزی بهتر به چشم بیاد !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
در ضمن از طرفی اگه واقعا همین جوری باشه که شما میگید این سفر تلاش برای رسیدن به نتیجه هستش پس دلار رو میبرن بالا تا وقتی خبر به نتیجه رسیدن بیرون اومد دلار رو از جای بالاتری بکشن پایین تا این موفقیت و پیروزی بهتر به چشم بیاد !
فعلا دخالتی از اینا توی بازار نیست , جو روانیه قیمتارو اینور اونور میکنه , نریختن دلار توی بازار هم اثر خودشو گذاشته , دوباره که نمیتونه اثر بزاره , میتونن با ریختن دلار اثر بزارن که اونم کاهش قیمت میشه.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
نظر من اینه فردا ریزش داریم.
فردا صبح یقینا بازار صعودی شروع میکنه و احتمالا با دخالت بانک مرکزی(ساعت 2-3 طبق سنت همیشگی)قیمت ها تا حدودی تعدیل میشه

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
اول بابت پستای چن رو پیش که خانواده یکی از اعضا بانک مرکزی رو مورد عنایت قرار دادم

معذرت میخام

دلیل اون قضیه نگاه من از یه زاویه جدید به بازار طلا - سکه و دلار بود

از دوستانی که ناراجت شدن معذرت میخام

اما زاویه جدید نگاه من به بازار توش سیاست نداره

راستشو بخایید تمام پستهایی که این چن وخته داره زده میشه نگاهش به 3 خرداد

و درگیر با مسائل سیاسیه

من اونشب کاملا از فضای سیاسی اومدم بیرون و به قضیه گرون شدن سکه نگاه کردم

درواقع چن روز پیش سکه تا زیر 600 اومد پایین اما با اینکه هیچ اتفاقی تو فضای سیاسی

بیفته باز تا 650 رف بالا

شما هم یه نیگا ازین زاویه به بازار بکنید - شاید بعدش به نتیجه زیر برسید

کلا سرکاریم - ما رو با مسائل سیاسی و تحریم درگیر کردن و همه چی رو

با این بهونه میچرخونن

یه اشاره می کنم - خودتون برید دنبالش

موعد تحویل سکه 540 تومنی تموم شده - با مالیاتش 570 میافتاد - در حالی که تو بازار 600 میخریدن

540 تومن با اوراق 24 درصد بیشتر میصرفید

حالا موعد تحویل سکه های 620 تومنی رسیده با مالیاش میفته 650

دیگه دلیلی نداره دلار زیاد بریزه تو بازار تا قیمت سکه بیاد رو 600

قیمت رو 670 هم باشه گرفتن سکه از بانک با مالیاتش نمیصرفه

قیمت سکه رو همین 660 70 میمونه تا اینام مجبور شن برن اوراق بگیرن

تحریم ها از 2 ماه پیش شرو شد و هی پیش رفت دلارم رسید به 2000 تومن اما دلار نداد بیرون

اوضا سیاسی هیچ فرقی نکرده ولی الان داره دلار میده بیرون

یعنی همون موقع هم دلار داشته ولی نمیداده بیرون

دیگه حوصله ندارم تو ضیح بدم

Cleaner Crazy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، من فردا باید سکه هام رو برم بگیزم (546000 تومانی) ایا سکه بگیرم یا اوراق ؟ هنوز نمی دانم کدام بهتر است لطفا راهنمایی کنید

Cleaner Crazy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، من فردا باید سکه هام رو برم بگیزم (546000 تومانی) ایا سکه بگیرم یا اوراق ؟ هنوز نمی دانم کدام بهتر است لطفا راهنمایی کنید

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270

من هم 29 م نوبتم بوده .
که امروز بود و 100% سکه میگیرم .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

برو سکه رو بگیر
i298960_ddd.gif
با توجه به قیمت کنونی سکه در بیرون بازم هم سکه بگیری مقرون به صرفه هست
i298960_ddd.gif

با تشکر چه استدلالی دارید؟ اگه دلار بشدت پایین بیاد ؟؟؟

سکه جیک ثانیه نقد میشه
i298960_ddd.gif

babakkh

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
460
من هی میگم همه چی مبهم مشخص نی دارن چی کا میکنن شما به من قطعات پازل بدید همین نیم ساعته من خودم گیرپاژ کردم
i334628_jedid.gif

واقعا هم بعضی چیزها خیلی مبهم هست مثل این می مونه که به ایران گفته باشن 3 خرداد آخرین فرصت برای رسیدن به توافق هست و شما باید یک جواب صریح بدهید و ازطرفی توی ایران هنوز نتونستن تصمیم بگیرن که باید چیکارکنن

Cleaner Crazy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو سکه رو بگیر
i298960_ddd.gif
با توجه به قیمت کنونی سکه در بیرون بازم هم سکه بگیری مقرون به صرفه هست
i298960_ddd.gif

سکه جیک ثانیه نقد میشه
i298960_ddd.gif

اگه فردا سکه بگیرم با توجه به مالیات و سود پولم تا الان که 4 ماه بوده حدود 617000 تومان برام میافته ، الا اگه با وضع کنونی که با زمزمه توافقات و .. هزار تا مسئله تو بازا خرید نداشته باشن که به احتمال زیاد خرید ندارن تا اخر هفته و اگر بعد از 3 خرداد توافقا تحاصل بشه و دلار بیاد پایین ایا هنوز گرفتن سکه منطقیه؟

persiart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اساتید منتظر تحلیلاتون هستیم . گفتم فردا برم دلار یا نیم سکه بگیرم

wolf144grz1

Registered User
لایک‌ها
46
منم یه سوال داشتم.
اگر الان کسی سکه بخره و روز قبل از مذاکره سکه قیمتش بالا بره می تونه بفروشه؟ یا اون زمان کسی خرید نمی کنه و رو دستش می مونه؟

mirzade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
این کلا کشک هست حتی سندیت قانونی هم نمیشه در لاهه چون یک نمونه گرافیکی هست نه عکس واقعی . وقتی تحلیل میکنیم
i298960_ddd.gif
باید سند ملموس و یا حتی اگر جنس شایعه ای هست باید از نوع ملموسش باشه
خوب دوکی جون اگه کشک باشه هم که خطرش کمتر از حالتی که راس باشه که نیس؟ هس؟
زمان صدام دیوونه هم یادمون نرفته که با ادعای ساختگی سلاح کشتار جمعی به عراق حمله شد.
اصن من نگفتم کی راس میگه یا خالی میبنده بحثم سر قطعات پازل و بقول سعید آقاشون اشتباه محاسباتیه بود!

بالا