shayan_island
Registered User
- نوشتهها
- 221
- لایکها
- 218
برای شخص من کنفرانس خبری آقای جلیلی از جهاتی گویاتر از سخنان خانم اشتون بود.. شاید بخاطر اینکه ادبیاتی که اقای جلیلی باهاش سخن میگفت بسیار برای ما ایرانیها آشناتر بود.5/6 دقیقه آغازین کنفرانس آقای جلیلی بطور مفصل از کشور دوست برادر وعزیز عراق(مطابق گفته ایشون) تشکر کرد و ابراز رضایت از اینکه فرصتی فراهم شده تا عراق میزبان این مذاکرات باشه.. در مورد مسایل هسته ای که حرفهای همیشگی و این چند سال مذااکرات تقریبا تکرار شد اما اینکه آقای جلیلی توضیح دادند در مورد مذاکرات غیر هسته ای (نظیر مسایل بین المللی و بحرین) تقریبا مطمئن شدم که مطالب این 2روز برخی خبرگزاریها در این زمینه تقریبا درست بوده و هییت مذاکره کننده ایرانی مانند دفعات قبل در مود این مسایل هم پیشنهادات جدی ارائه داده در حالی که بنظر من اصولا برای حل این مسایل باید وزارت امور خارجه فعالیت بین المللی بیشتری داشته باشه و دیپلماسی فعالتری در سطوح عالی بکار بگیره نه اینکه در بطن مذاکرات هسته ای به این مهمی به مذاکره در مورد مسایل کشورهای دیگه و مدیریت در عرصه جهانی مشغول بشه..مطمئنا این مساله و پیشنهادهای جانبی نظیر مساله بحرین ذهنیت دیگری در طرف مقابل ایجاد میکنه و به توافق های احتمالی لطمه وارد میکنه..البته صد درصد هییت مذاکره کننده ایرانی به این مسایل آگاه هستند و با علم به این موضوعات و با اهدافی خاص این پیشنهادات رو مطرح میکنند..در مورد اینکه گفته میشه شاید چون این مذاکرات با حضور معاونان وزرا بوده واین افراد اختیار تصمیم گیری در سطوح عالی رو نداشتند این مذاکره بی نتیجه بوده(سوال مشابهی بود که یکی از خبرنگاران از آقای جلیلی پرسید) شخصا فکر میکنم چندان درست نباشه چرا که هر دو طرف تقریبا خواسته های همدیگر و واکنش های احتمالی رو میدونستند و قطعا با آمادگی نسبی در این مذاکرات شرکت کردند..به امید روزهای بهتر برای ایران و ایرانی