• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

shayan_island

Registered User
لایک‌ها
218
برای شخص من کنفرانس خبری آقای جلیلی از جهاتی گویاتر از سخنان خانم اشتون بود.. شاید بخاطر اینکه ادبیاتی که اقای جلیلی باهاش سخن میگفت بسیار برای ما ایرانیها آشناتر بود.5/6 دقیقه آغازین کنفرانس آقای جلیلی بطور مفصل از کشور دوست برادر وعزیز عراق(مطابق گفته ایشون) تشکر کرد و ابراز رضایت از اینکه فرصتی فراهم شده تا عراق میزبان این مذاکرات باشه.. در مورد مسایل هسته ای که حرفهای همیشگی و این چند سال مذااکرات تقریبا تکرار شد اما اینکه آقای جلیلی توضیح دادند در مورد مذاکرات غیر هسته ای (نظیر مسایل بین المللی و بحرین) تقریبا مطمئن شدم که مطالب این 2روز برخی خبرگزاریها در این زمینه تقریبا درست بوده و هییت مذاکره کننده ایرانی مانند دفعات قبل در مود این مسایل هم پیشنهادات جدی ارائه داده در حالی که بنظر من اصولا برای حل این مسایل باید وزارت امور خارجه فعالیت بین المللی بیشتری داشته باشه و دیپلماسی فعالتری در سطوح عالی بکار بگیره نه اینکه در بطن مذاکرات هسته ای به این مهمی به مذاکره در مورد مسایل کشورهای دیگه و مدیریت در عرصه جهانی مشغول بشه..مطمئنا این مساله و پیشنهادهای جانبی نظیر مساله بحرین ذهنیت دیگری در طرف مقابل ایجاد میکنه و به توافق های احتمالی لطمه وارد میکنه..البته صد درصد هییت مذاکره کننده ایرانی به این مسایل آگاه هستند و با علم به این موضوعات و با اهدافی خاص این پیشنهادات رو مطرح میکنند..در مورد اینکه گفته میشه شاید چون این مذاکرات با حضور معاونان وزرا بوده واین افراد اختیار تصمیم گیری در سطوح عالی رو نداشتند این مذاکره بی نتیجه بوده(سوال مشابهی بود که یکی از خبرنگاران از آقای جلیلی پرسید) شخصا فکر میکنم چندان درست نباشه چرا که هر دو طرف تقریبا خواسته های همدیگر و واکنش های احتمالی رو میدونستند و قطعا با آمادگی نسبی در این مذاکرات شرکت کردند..به امید روزهای بهتر برای ایران و ایرانی

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
چرا یه دفعه همتون افتادین به جون من :D غلط کردم.... اوه خوردم :(

1: دلیل اینکه اگه اسرائیل به ایران حمله کنه اسرائیل خوب میدونه ایران فقط از کشور خودش موشک نمیزنه.10.20 سال هست که ایران داره . موشک میده به این اون . فکر کنم برای همین روزی هست دیگه ! نیست؟!
2: اگه اسرائیل به ایران موشک هسته ای بزنه فکر نمیکنید اون وقت نفت جهان از کجا تامین میشه؟؟؟ میدونید اقتصاد دنیا چه بلایی سرش میاد؟؟؟؟{فکر کنم خیلی از کشور های همسایه با این موشک اسیب ببینن}
من خودم هم کاملا مخاف برنامه ی هسته ای هستم خب که چی ؟ داشته باشیم که باهاش چی کار کنیم؟ ایا ارزش این همه تحریم رو داره واقعا؟

من اون پست رو فقط برای این گذاشتم که واقعا داره حرف زور زده میشه....دارن میگم باید اینا رو کنار بزاری ... ولی ما بازم به تحریم های شما ادامه میدیم..!

در مورد شورش حداقل من اینطور برداشت میکنم...

یه مثال شما فرض کن نفت شده 200 دلار ... نفت هم روی تمامی اجناس دنیا اثر میزاره.
و تمامی اجناس گرون میشه.
این گرونی هم در زمانی اتفاق میافته که اقتصاد جهانی بسیار نا امید کننده هست.
در زمانی اتفاق میافته که نصف بیشتر مردم بیکار شدن و پولی برای زندگی ندارن.
به نظر خودت ایا مردم اون کشور سعی نمیکنن که شورش کنن و اون دولت رو برکنار کنن تا شاید وضع کشورشون و خودشون تا حدودی بهتر بشه؟!؟!

من میگم زمانی که قرار ایران از منافع خودش کوتاه نیاد که البته طبق قانون هست....
اونا هم کوتاه نیاین و همش حرف خودشون رو بزنن.
پس بهتره داشته باشیم تا نداشته باشیم...
چون اگه نداشته باشیم امتیازی نمیدن و به تحریم ادامه میدن. پس داشتنش بهتر از نداشتن هست.

اره زمانی که هر دو طرف کوتاه نمیان و..... اره مثل کره میشیم. هیچ کس این رو دوست نداره اما داره میشه اونم برای یه سری انسان ...... که بهتر نگم خودتون بهتر میدونید.

و در اخر منم 20/21 سالم هست... خیلی خیلی ارزو دارم که توی این وضع کشور هیچ کدوم براورده نمیشه.
ولی واقعا باید چی کار کرد؟زمانی که تصمیم رو یکی دیگه برات میگیره و بهت اهمیت نمیده....
خیلی حرف ها همه دارن که واقعا نمیشه زد ... چون پس فردا برای ادم مشکل ساز میشه.!
امیدوار چیزی رو اشتباه ننوشته باشم و تونسته باشم منظورم رو برسونم .!:blush:

اول بذار یه چیزی برات روشن کنم
من زمانی که خرمشهر آزاد شد ، یک سالم بوده ، یعنی چی ؟؟؟؟؟
یعنی غیر از شیر خشک چیزه دیگه ایی حالیم نبوده ، ولی الان که 30 سال از اون موقع گذشته و فیلم و عکسش رو میبینم ، احساس خوشحالی و غرور میکنم که پای متجاوز از خاک کشورم بریده شده ، حالا **** بود بسیج بود یا ارتش بود ، نوکر همشون هستم که جونشون رو گذاشتن کف دستشون از همه جای ایران رفتن برای بیرون کردن متجاوز.
پس خیالت راحت ، گور بابای امریکا و اسرائیل و هر آشغالی که چشم طمع برای خاک کشورم دوخته باشه.
غلط اضافی هم میکنن که ایران رو با این همه سابقه و قدمت تهدید میکنن.
اما
اما
اما
این دلیل نمیشه مثل ببو گلابی چشمم رو روی حقایق ببندم و گره ای که با دست باز میشه رو با دندون باز کنم.
الان این بی شرف ها ( غربی ها ) دارن شیره ایران رو میشکن و از اون طرف چین و روسیه هم داره اساسی مملکت رو میدوشن
اونوقت نماینده ایران توی مذاکرات امشب از ثبات بغداد و کمک به مردم بحرین و حل مشکلات سوریه دم میزنه!!!!!!!!!!!!
یکی هم نیست بگه پس مردم خودمون چی؟
یکی نیست بگه محاصره کردن کشور با انواع و اقسام ترفند ها و کلک ها چی ؟
یکی نیست بگه آدم عاقل برای روز مبادا 2 تا دوست هم نگه میداره ، نه با همه دنیا سر شاخ شدن چه منفعتی داره؟
تا کی به روسیه و چین میخوایم سواری بدیم؟

خدا اون روز رو نیاره که خدای نکرده کار به زد و خورد بکشه ، مطمئن باش اونی که بیشترین ضرر رو میکنه من و تو هستیم دوست من.
وگرنه این بی شرف ها نشستن توی پایگا هاشون و از همه جای دنیا موشک میفرستن ایران و مراکز حساس ما.
یه سپر دفاع موشکی هم دور ایران کشیدن که ، خیلی راحت مسیر موشک های ایران ( شما بخونید کره شمالی و چین و روسیه ) دست کاری شده ، توی هوا نیست و نابود بشه.
نه اصلاً بر فرض ما 2 تا موشک هم فرستادیم اسرائیل ، با موشکه طی میکنیم میخوای بری پایین مواظب باش فلسطین و لبنان نخوری ؟ صاف برو تل آویو؟ ( الحمد ا... خطای انسانی و تجهیزاتی توی اکار ایرانی نیست دیگه ؟)

نه میایم نفتمون رو قطع میکنیم؟
مگه یادتون نیست گفتن اگر تحریم بشه نفت میشه 100 دلار و دنیا میترکه و فشار اقتصادی و ... اروپا و امریکا رو نابود میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان چند وقته نفت هی از 100 میره بالا و میاد پایین ؟
چی شد الان فلج شدن رفت پی کارش؟
اون ها هم مثل ما با مشکلات آداپته میشن ، عادت میکنن.
اما درس میگیرن و تجربه میشه براشون تا توی شرایط سخت تیشه به ریشه خودشون نزنن، چکار میکنن؟
میان تحریم نفتی ایران رو مرحله ای و مدت دار میکنن، تا جایگزین براش پیدا کنن، و بی دردسرتر نفت ایران رو از بازار های جهانی جمع کنن..
.
.
ولش کنن
گور بابای سیاست
دعا کنید ، که همه چیز به خوبی و خوشی تموم بشه، شاید ما توی نیمه دوم عمرمون حسرت نیمه گذشته رو نخوریم!!!!!!!!!!!!!!!

AMIR0098

Registered User
لایک‌ها
2,554
یعنی غیر از شیر خشک چیزه دیگه ایی حالیم نبوده ، ولی الان که 30 سال از اون موقع گذشته و فیلم و عکسش رو میبینم ، احساس خوشحالی و غرور میکنم که پای متجاوز از خاک کشورم بریده شده ، حالا **** بود بسیج بود یا ارتش بود ، نوکر همشون هستم که جونشون رو گذاشتن کف دستشون از همه جای ایران رفتن برای بیرون کردن متجاوز.
پس خیالت راحت ، گور بابای امریکا و اسرائیل و هر آشغالی که چشم طمع برای خاک کشورم دوخته باشه.
اما
اما
اما
این دلیل نمیشه مثل ببو گلابی چشمم رو روی حقایق ببندم و گره ای که با دست باز میشه رو با دندون باز کنم.
الان این بی شرف ها ( غربی ها ) دارن شیره ایران رو میشکن و از اون طرف چین و روسیه هم داره اساسی مملکت رو میدوشن
اونوقت نماینده ایران توی مذاکرات امشب از ثبات بغداد و کمک به مردم بحرین و حل مشکلات سوریه دم میزنه!!!!!!!!!!!!
یکی نیست بگه آدم عاقل برای روز مبادا 2 تا دوست هم نگه میداره ، نه با همه دنیا سر شاخ شدن چه منفعتی داره؟

خدا اون روز رو نیاره که خدای نکرده کار به زد و خورد بکشه ، مطمئن باش اونی که بیشترین ضرر رو میکنه من و تو هستیم دوست من.
وگرنه این بی شرف ها نشستن توی پایگا هاشون و از همه جای دنیا موشک میفرستن ایران و مراکز حساس ما.
یه سپر دفاع موشکی هم دور ایران کشیدن که ، خیلی راحت مسیر موشک های ایران ( شما بخونید کره شمالی و چین و روسیه ) دست کاری شده ، توی هوا نیست و نابود بشه.
نه اصلاً بر فرض ما 2 تا موشک هم فرستادیم اسرائیل ، با موشکه طی میکنیم میخوای بری پایین مواظب باش فلسطین و لبنان نخوری ؟ صاف برو تل آویو؟ ( الحمد ا... خطای انسانی و تجهیزاتی توی اکار ایرانی نیست دیگه ؟)

مگه یادتون نیست گفتن اگر تحریم بشه نفت میشه 100 دلار و دنیا میترکه و فشار اقتصادی و ... اروپا و امریکا رو نابود میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما درس میگیرن و تجربه میشه براشون تا توی شرایط سخت تیشه به ریشه خودشون نزنن، چکار میکنن؟
میان تحریم نفتی ایران رو مرحله ای و مدت دار میکنن، تا جایگزین براش پیدا کنن، و بی دردسرتر نفت ایران رو از بازار های جهانی جمع کنن..
.
.
ولش کنن
گور بابای سیاست
دعا کنید ، که همه چیز به خوبی و خوشی تموم بشه، شاید ما توی نیمه دوم عمرمون حسرت نیمه گذشته رو نخوریم!!!!!!!!!!!!!!!

حرف حساب جواب نداره.

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
نظر صادق زیبا کلام در رابطه با مذاکرات:
سرانجام مذاکرات بغداد چه خواهد شد؟

صادق زیباکلام استاد دانشگاه تهران و تحلیل گر مسائل سیاسی در گفتگو با فرارو گفت: «من درباره مذاکرات هسته ای دو نظر دارم. یک نظر امید و آرزوهای من است و نظر دیگر در خصوص واقعیاتی است که متاسفانه به نظر می رسد به تدریج در حال شکل گیری است.»

وی ادامه داد: «درباره امیدها و آرزوهایم باید عرض کنم که من معتقدم اختلاف و درگیری ایران و غرب درباره برنامه هسته ای صدمات و لطمات خیلی زیادی به منافع ملی، اقتصاد و تولید ملی ایران ظرف یک دهه گذشته وارد کرده و همچنان این صدمات ادامه دارد

وی افزود: «بنابراین من با همه وجود آرزو دارم تنش ها و اختلافات میان ما و غربی ها درباره فعالیت های هسته ای کشورمان به تدریج به سمت و سوی تنش زدایی و حل و فصل شدن حرکت کند.»

این استاد دانشگاه خاطرنشان ساخت: «این موضوع نهایت آرزوی من است چون معتقدم اگر این اتفاق روی دهد در بلندمدت بزرگترین خدمت به مصالح و منافع ملی ایران شده است.»

زیباکلام اظهار داشت: «اما در عین حال واقعیاتی که جسته و گریخته از بغداد به گوش می رسد حاکی از آن است که متاسفانه زمینه برای حصول یک توافق کلی که البته قطعا باید در سایه مذاکرات بسیار بیشتری صورت بگیرد، خیلی کم است و مذاکرات مجددا به سمت و سوی بن بست در حال حرکت است. در حالی که نه تنها من بلکه خیلی های دیگر هم بودند که امیدها و آرزوهایی نسبت به مذاکرات بغداد داشتند.»

وی ادامه داد: «من امیدوارم که مذاکرات بغداد به بن بست ختم نشود و همین قدر که طرفین اعلام کنند توافق کردند که مذاکرات ادامه پیدا کند؛ حال چند ماه یا چند هفته دیگر و در بغداد یا هر جای دیگر، من معتقدم این موضوع خود یک دستاورد خواهد بود.»

این تحلیل گر مسائل سیاسی گفت: «البته به نظر می رسد که مواضع غربی ها همچون گذشته خیلی سفت و سخت است. چون در آمریکا روی اوباما فشار زیادی از سوی جناح راست، محافظه کاران و لابی های طرفدار اسرائیل وجود دارد مبنی بر اینکه دولت آمریکا در حال مماشات با ایران است و نسبت به برنامه های هسته ای ایران خیلی جدی نیست.»

وی ادامه داد: «در اروپا هم وضعیت به همین صورت است. در اروپا نیز طیف گسترده ای از احزاب، تشکل ها و جریان های سیاسی راست در حال انتقاد از دولت های خود هستند مبنی بر اینکه خیلی جدی و محکم در برابر برنامه هسته ای ایران نایستادند.»

وی خاطرنشان ساخت: «بنابراین باید گفت متاسفانه در آمریکا و اروپا کفه ترازو به نفع جمهوری اسلامی ایران نیست و خیلی از جریانات سیاسی، رسانه ها و مطبوعات و غیره به دولت های خود فشار وارد می کنند که در برابر برنامه های هسته ای ایران باید محکم تر بایستند. به طوری که می توان گفت دست کم یکی از انتقادات خیلی جدی میت رامنی و سایر نامزدهای جمهوری خواه از اوباما همین موضوع بوده که اوباما در قبال برنامه های هسته ای ایران در حال مماشات است و اقدامات خیلی محکم و قاطعی را انجام نمی دهد.»

این استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: «در عین حال در داخل ایران هم جریانات منتقد، ناراضی و مخالفی هستند که اگر کوچکترین توافقی با 1+5 در بغداد صورت بگیرد شروع به اعتراض و انتقاد می کنند که ایران کوتاه آمده و تسلیم شده است.»

وی ادامه داد: «کسانی که در داخل کشور در صورت حصول توافق و مصالحه دست به اعتراض خواهند زد شامل دو گروه می شوند. دوستان افراطی و دشمنان دانا. دوستان افراطی انتقاد خواهند کرد که ما از مواضع حقه خود عدول کرده و عقب نشینی کردیم. یعنی اینها از روی صداقت و حسن نیت انتقاد می کنند.»

وی افزود: «اما دشمنان دانا متهم خواهند کرد که شما کوتاه آمدید و مصالحه کردید برای اینکه **** ضعیف تر شود. اما در حقیقت هدف آنها این است که مصالحه ای صورت نگیرد؛ چرا که حتی یک کودک کلاس اول دبستان هم می داند مصالحه و توافق و یا شروع مصالحه و توافق با 1+5 درباره موضوع هسته ای قطعا به نفع مصالح و منافع **** خواهد بود.»

زیباکلام تاکید کرد: «بنابراین کسانی که دشمن **** هستند چه در داخل کشور و چه در خارج، با همه وجود از اینکه توافقی میان ایران و 1+5 صورت بگیرد ناراحت خواهند شد. یعنی امید آنها از بین می رود زیرا امید آنها به این است که تنش، مخالفت و دشمنی میان ایران و 1+5 مرتبا افزایش یابد و تحریم ها گسترده تر شده و احتمال برخورد نظامی با ایران بیشتر شود. بنابراین این گروه با هر فرایندی که به این وضعیت ختم نشود مخالف هستند و مایلند مشکلات ایران هر روز بیشتر شود.»

وی خاطرنشان ساخت: «اما در عین حال متاسفانه برخی از دوستان خودمان نیز متوجه نیستند که **** در حال پرداخت چه هزینه سنگینی برای برنامه هسته ای خود است و همین برنامه هسته ای را با یک دهم و یک صدم این هزینه هم می شد در یک شرایط دیگر به جلو برد.»

وی در پایان تاکید کرد: «بنابراین امیدوارم امروز اعلام شود حداقل مذاکراتی در سطوح کارشناسان و پایین تر میان ایران و 1+5 در آینده صورت خواهد گرفت و درب گفتگو و مذاکره با 1+5 کاملا بسته نشود. یعنی نه تنها امیدوارم بلکه دعا می کنم و نذر کرده ام که درب مذاکرات به طور کامل بسته نشود.»

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
بله دیگه
سپر دفاع موشکی هم ، احتمالاً چوب هستش اون وسط !!!!!!!!!!!
روسیه هم مریضه داره خودش رو ج ر میده تا نذاره سپر دفاع موشکی دور تا دور ایران ( بخوانید روسیه ) بکشن؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز گفتم کافیه یکی از این سجیل ها بخوره ! نگفتم همش !
یعنی 2000 تا بندازه مثلا یکیش بخوره اسراییل بر فنا میره !
سپر موشکی هم فکر کنم قابلیتش محدود هست. پس نمیشه گفت چون سپر موشکی دارن دیگه هیچی همه تموم.
دقت کنید به برد موشک هایی که ایران میسازه! لامصب از اسراییل اون ور تر نمیرن ! دقیق روی کله اسراییل میسازن ! :دی

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
بی بی سی: می خواهند از ایران در غلطان بگیرند و آب نبات بدهند!
پس از اظهارات اشتون، خبرنگار بی بی سی فارسی در عراق، شیوه عمل غرب را نقد کرد و عنوان داشت: غربی ها قصد دارند از ایران امتیازهای بزرگی بگیرند و ابتدا غنی سازی 20 درصد و سپس کل غنی سازی و فردو را تعطیل کنند و صحبت های خانم اشتون در کنفرانس خبری نیز در همین زمینه با اشاره به قطعنامه های سازمان ملل که در آنها به توقف غنی سازی هسته ای ایران اشاره شده، در همین رابطه بود.
این خبرنگار افزود: در مقابل امتیاز بزرگی به ایران ندهند و امتیازهایی چون فروش برخی قطعات هواپیما بدهند که مرا یاد حرف چند سال پیش آقای لاریجانی (دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی) انداخت که می خواهند از ایران دُر غلطان بگیرند و آب نبات بدهند.

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
آرش جان دستت در نکنه

تو 10 صفحه اخیر تنها پستهایی که نمیشد تو خیابون از هر آدمی شنید

همین 2 تا پست شما بود

Hamid-Net

Registered User
لایک‌ها
48
کاترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و سعید جلیلی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، در کنفرانسی خبری که پس از پایان مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه ۵+۱ انجام گرفت، اعلام کردند که این مذاکرات از ۱۷ تا ۱۹ ژوئن در مسکو ادامه می‌یابد.
هر دوی آنها، که به طور جداگانه در کنفرانس خبری حضور یافتند، بر "پیشرفت گام به گام مذاکرات" تاکید کردند.
خانم اشتون گفت که در دو روز گذشته با همکاران ایرانی‌اش "گفتگوهایی جدی" داشته است.
او تاکید کرد که گروه ۵+۱ بر حل سریع نگرانی‌هایی که درباره ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران وجود دارد مصمم است.
سعید جلیلی نیز گفت این مذاکرات فضای خوبی بود که "دو طرف مسایل مورد نظر خود را شفاف و صریح بیان کنند".
به گفته خانم اشتون ایران در این مذاکرات یک طرح پنج ماده‌ای ارائه و بر حق خود برای غنی‌سازی اورانیوم پافشاری کرده است، در مقابل ۵+۱ نیز نگرانی‌های خود، به ویژه درباره غنی‌سازی ۲۰ درصدی را به ایران منتقل کرده‌اند.
آقای جلیلی گفت ایران در این گفتگوها، به دنبال توافقی که در استانبول صورت گرفته بود، علاوه بر مباحث پیرامون برنامه هسته‌ای پیشنهادهایی را هم در "محور مباحث غیرهسته‌ای مورد علاقه طرفین" طرح کرده است.
البته به گفته آقای جلیلی طرف مقابل نیز پیشنهادهایی در زمینه مبارزه با دزدان دریایی و مبارزه با قاچاق مواد مخدر داشته است.
سرپرست گروه مذاکره‌کننده ۵+۱ گفت: "مشخص شد که هر دو طرف مایل به پیشرفت مذاکرات هستیم، هرچند تفاوت‌هایی بنیادی در نگرش داریم".
خانم اشتون گفت که "تماس‌های سطح بالا" میان دو طرف ادامه می‌یابد و هر تلاش لازمی برای پیشرفت گام به گام انجام خواهد گرفت. سعید جلیلی نیز گفت که پیش از مذاکرات مسکو،گفتگو میان کارشناسان دو طرف در جریان خواهد بود.
او، که سعی می‌کرد لحنی خوش‌بینانه نسبت به مذاکرات داشته باشد، گفت: "کسانی که در موضوعاتی چنین حساس شرکت کرده‌اند می‌دانند که پیشرفت در این زمینه سخت است، اما ما روند را تعریف کرده‌ایم و موفق به اعتمادسازی شده‌ایم".
آقای جلیلی گفت جمهوری اسلامی استثنا نیست و مانند هر عضو دیگر ان‌پی‌تی به تعهدات خود عمل می‌کند، همان قدر که خواهان خلع سلاح هسته‌ای است، از استیفای حقوق هسته‌ای اعضا، از جمله داشتن چرخه سوخت هسته‌ای، نیز دفاع می‌کند و حال که موفق به غنی‌سازی ۲۰درصدی اورانیوم شده است، هرگونه همکاری را در چارچوب به رسمیت شناختن این حق ممکن می‌داند.
خانم اشتون نیز گفت که ایران پذیرفته است درباره غنی‌سازی ۲۰درصد صحبت کند.
بخشی از صحبت‌های آقای جلیلی به "جایگاه ممتاز دولت عراق"، میزبان این گفتگوها اختصاص داشت.
این کنفرانس خبری پس از دو روز مذاکرات طولانی و فشرده میان ایران و گروه ۵+۱ برگزار شد.

منبع : بی بی سی

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
وزیر خارجه ایالات متحده روز پنجشنبه و به دنبال مذاکرات هسته‌ای ایران و شش قدرت جهانی در بغداد، از تهران خواست تا شکافی را که به گفته وی میان ایران و ۵+۱ وجود دارد از میان بردارد. وی افزود: «اختلافات مهم بر سر برنامه هسته ای ايران باقی است.» به گزارش خبرگزاری فرانسه، هیلاری کلینتون، چهارم خرداد‌ماه مذاکرات هسته‌ای در بغداد را «جدی» توصیف کرد و گفت اگرچه در این گفت‌و‌گوها فرصتی فراهم شد تا طرفین گفت‌و‌گو در مورد مسائل اساسی بحث کنند، همچنان شکافی میان ایران و گروه ۵+۱ «به وضوح» به چشم می‌آید. خانم کلینتون که در یک کنفرانس خبری با حضور وزیر خارجه نیوزیلند سخن می‌گفت، در ادامه اظهار کرد: «ما معتقدیم که اکنون انتخاب با ایران است که برای از بین بردن این شکاف تلاش کند.» وی همچنین افزود: «تحریم ها علیه ایران همچنان ادامه دارد.»

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
ایا اورانیوم غنی شده در بشکه های سربی نگه داری میشن ؟

بشکه نمیشه گفت
جعبه سربی بگی بهتره چون باید 30 سانت حداقل قطر سربش باشه وگرنه تشعشعاتش بسته به خلوص اورانیوم یا پولوتونیوم داخلش میتونه مرگبار باشه

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
اما
اما
اما

.
.
ولش کنن
گور بابای سیاست

گرچه ازین بحث های سیاسی اصلا خوشم نمیاد ولی خب از رو بیکاری گاهی بد نیس

در مورد انرژی هسته ای که شک نکن واقعا ارزش داره

این مطلب رو از طرف یه دکترای علوم هسته این نقل میکنم

70 گرم اورانیوم غنی شده ( گمونم 20 درصد ) وزن یه تخم مرغ و حجم یه مقدار چایی تو نعلبکی رو داره

میتونه تمام نیاز یه انسان به هر نوع انرزی رو ( هرنوع - خوراکم در نظر بگیر ) در طول زندگی 70 سالش تا مین کنه

2 - حرکت به سمت این انرزی به صورت یک بعدی به هیچ وجه میسر نیست

برا همینه تو این چن سال مسائلی مثل ماهواره و پرتاب گر ماهواره و علوم نظامی و مخابراتی ما پیشرفت هایی

داشتیم که فقط چن تا کشور تو جهان ( واقعا فقط چن تا کشور ) دارن

نمیگم ساختن ولی داشتن ماهواره برهایی که خارج از جو بتونه حرکت کنه خودش یه تهدید نظامی فوق العاده

به حساب میاد - اگه میبینی روسیه جلو آمریکا شاخ و شونه میکشه و تهدیدش میکنه

به واسطه داشتن همچین چیزاییه

در واقع ما هم اونقدری که فک میکنید دست و پامون بسته نیست

منم ازین وضع راضی نیستم - ولی به اینم راضی نیستم که چون گوشت و مرغ و نون شده 2 برابر

بیایم چیزایی رو که سالها بچه های همین ایران با هزار بدبختی از دهنه اساتید اونوره آبی کشیدن بیرون

و اینور توسعه دادن تا بتونن پایه های یه کشور صنعتی رو بنا کنن رو مف مف بدیم بره

دیپلماسی جای خود باج دادن جای خود - عقب نشینی از یه سری مسائل یعنی باج دادن

یه زمانی خاک ایران رو با ترکمانچای میدادن میرف - الان اگه حق استفاده از یه سری علوم رو بدی

انگار همون کار و کردی - همه ما وختی میگن ترکمانچای بر پدر و مادرشون ... میفرستیم

شاید یه زمانی بچه های ما وقتی میگن عنی سازی رو دادیم رف یا فردو رو تعطیل کردیم رف همین حرفو بزنن

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

70 گرم اورانیوم غنی شده ( گمونم 20 درصد ) وزن یه تخم مرغ و حجم یه مقدار چایی تو نعلبکی رو داره

میتونه تمام نیاز یه انسان به هر نوع انرزی رو ( هرنوع - خوراکم در نظر بگیر ) در طول زندگی 70 سالش تا مین کنه

برا همینه تو این چن سال مسائلی مثل ماهواره و پرتاب گر ماهواره و علوم نظامی و مخابراتی ما پیشرفت هایی

نمیگم ساختن ولی داشتن ماهواره برهایی که خارج از جو بتونه حرکت کنه خودش یه تهدید نظامی فوق العاده

منم ازین وضع راضی نیستم - ولی به اینم راضی نیستم که چون گوشت و مرغ و نون شده 2 برابر

بیایم چیزایی رو که سالها بچه های همین ایران با هزار بدبختی از دهنه اساتید اونوره آبی کشیدن بیرون

یه زمانی خاک ایران رو با ترکمانچای میدادن میرف - الان اگه حق استفاده از یه سری علوم رو بدی

انگار همون کار و کردی - همه ما وختی میگن ترکمانچای بر پدر و مادرشون ... میفرستیم

شاید یه زمانی بچه های ما وقتی میگن عنی سازی رو دادیم رف یا فردو رو تعطیل کردیم رف همین حرفو بزنن
پس چرا ژاپن نیروگاهای اتمی رو تعطیل کرد ؟
چرا آلمان تا 2020 میخواد تمام نیروگاههای اتمیش رو جمع کنه ؟

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085

نه بابا
اتفاقا خطرناکترین و ازنظراقتصادی بدون صرفه ترین نوع تولید انرژی همین انرژی هسته ایه
دنیا به این موضوع رسیده که این نوع تولید انرژی به صرفه نیست وکم کم دارن کنارش میذارن
ترکمانچای چه ربطی داره به قضیه هسته ای
این قضیه هسته ای واسه ملت ایران غیراز دردسرو هزینه هیچی نداشته
قرارداد ترکمانچای رو باید با قراردادی که چندوقت پیش ایران با روسیه بست سر مسئله ی دریای خزر مقایسه کرد گرچه به نظرم این دومی خیلی ننگین تر از اولیه

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
نه بابا
اتفاقا خطرناکترین و ازنظراقتصادی بدون صرفه ترین نوع تولید انرژی همین انرژی هسته ایه
دنیا به این موضوع رسیده که این نوع تولید انرژی به صرفه نیست وکم کم دارن کنارش میذارن
قرارداد ترکمانچای رو باید با قراردادی که چندوقت پیش ایران با روسیه بست سر مسئله ی دریای خزر مقایسه کرد گرچه به نظرم این دومی خیلی ننگین تر از اولیه

منظور باج دادنه دوست عزیز - به هر شکلی - بالاخره کلی از بچه های همین ایران رو این قضیه مدتها زحمت کشیدن

تا به این جا رسیده - پای کنفرانس بعضی هاشون میری گریت میگیره - ادمی که رفته ژاپن دهنش سرویس شده

بعضی وختا حتی نون نداشته بخوره - حالا برگشته کلی زحمت کشیده تا رسیده به اینجا بعد مف مف بدی بره

که مثلا به قول اون دوستمون که از لاریجانی نقل قول کرده بود بیان قطعات تعمیری هوا پیما به ما بفروشن

باج از هر نوعش - یه جور میگی انگار من تشکر کردم که به روسا باج دادن یا میدن

در مورد به صرفه یا نصرفه و آلمان ( ژاپن که اصلا ربطی نداره اون کلا قضیش فرق داره ) اونا ازین مرحله رد شدن

و برنامه ریزی کردن تاسال 2020 دیگه نیازی بهش ندارن و انرژی نو جایگزین میکنن

مث انگلیس که از لامپ کم مصرف رد شده و لامپ ال ای دی جایگزین شده و تولید کم مصرف تو انگلیس ممنوع شده

حالا اگه تو ام بلدی از رو هسته ای بپری و بری سراغ انرژی نو بپر

ما فعلا علمش رو نداریم - پس مجبوریم این پله رم بریم روش تا بتونیم به پله بعدی برسیم

همین که تا الان تونستیم به این پله برسیم و خودمون آداپتش کنیم خودش کلیه

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
بشکه نمیشه گفت
جعبه سربی بگی بهتره چون باید 30 سانت حداقل قطر سربش باشه وگرنه تشعشعاتش بسته به خلوص اورانیوم یا پولوتونیوم داخلش میتونه مرگبار باشه

خوب پس درسته

بعد جنگ ایران و عراق

مقدار بالایی اورانیوم از طریق عراق به ایران داده شد برای تبادل غنیمت ها

جنگ امریکا و عراق رو هم به همین دلیل میدونن

و جعبه های سربی که دوستان گفتن هم یکی از نزدیکان ما درست کرده بود برای اینکه زیر دریا نگه داری بشن

sun666

Registered User
لایک‌ها
146
پس چرا ژاپن نیروگاهای اتمی رو تعطیل کرد ؟
چرا آلمان تا 2020 میخواد تمام نیروگاههای اتمیش رو جمع کنه ؟

فقط به این دلیل که دارن روی میارن به انرژی های پاک
ضایعات مواد هسته ای به محیط زیست آسیب جدی میزنه این آسیب به حدی شدیده که بعضی کشور ها به فکر دفع زباله های هسته ای در فضا افتادن
نمی دونم دوستان چه قدر با مباحث آینده پژوهی آشنایی دارن ولی بطور خلاصه بشر به نتیجه رسیده که داره با دست خودش کره زمین رو نابود میکنه(مثل گرم شدن هوا،آب شدن یخهای قطب،نازک شدن لایه اوزن و...) برای همین دارن روی میارن به انرژی های پاک مثل انرژی خورشیدی ولی خب فعلا این انرژی ها به اندازه کافی تکامل پیدا نکردن ضمن اینکه این انرژی ها هیچ وقت برای فضاپیماها نمیتونه استفاده بشه

نه بابا

منظور باج دادنه دوست عزیز - به هر شکلی - بالاخره کلی از بچه های همین ایران رو این قضیه مدتها زحمت کشیدن

تا به این جا رسیده - پای کنفرانس بعضی هاشون میری گریت میگیره - ادمی که رفته ژاپن دهنش سرویس شده

بعضی وختا حتی نون نداشته بخوره - حالا برگشته کلی زحمت کشیده تا رسیده به اینجا بعد مف مف بدی بره

که مثلا به قول اون دوستمون که از لاریجانی نقل قول کرده بود بیان قطعات تعمیری هوا پیما به ما بفروشن

باج از هر نوعش - یه جور میگی انگار من تشکر کردم که به روسا باج دادن یا میدن

در مورد به صرفه یا نصرفه و آلمان ( ژاپن که اصلا ربطی نداره اون کلا قضیش فرق داره ) اونا ازین مرحله رد شدن

و برنامه ریزی کردن تاسال 2020 دیگه نیازی بهش ندارن و انرژی نو جایگزین میکنن

مث انگلیس که از لامپ کم مصرف رد شده و لامپ ال ای دی جایگزین شده و تولید کم مصرف تو انگلیس ممنوع شده

حالا اگه تو ام بلدی از رو هسته ای بپری و بری سراغ انرژی نو بپر

ما فعلا علمش رو نداریم - پس مجبوریم این پله رم بریم روش تا بتونیم به پله بعدی برسیم

همین که تا الان تونستیم به این پله برسیم و خودمون آداپتش کنیم خودش کلیه

حالا کلا من میگم بیخیال بیاین همین بحث طلا و سکه رو ادامه بدیم

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
این خبرا برای فشار بیشتر به ایرانه از اسمون و زمین دارن فشار میارن , قصدم اینه بگن اخرین فرصتتونه , این مذاکرات منفی تموم بشه به اندازه کافی سند و مدرک داریم که حمله کنیم ! پس حواستون باشه . اینا چماقشه , هویجشم بعدا میدن.

بالا