• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نه!!! اگه میخواستن حلش کنن اینبار حلش میکردن دیگه بس نیست این همه هی مذاکره کردن؟؟؟؟؟
کار دیگه از گفتگو گذشته چون هیچ کدوم به دیگری اعتماد نداره!!!

اینا باید پیروز بیرون بیان از مذاکره وگرنه کوتاه بیا نیستن ! حالا اونور بخواد ماجرا حل بشه باید راه بیان با اینا , اونم با گذاشتن یه شرایط معقوله که اینا نتونن رد کنن.
ولی کلا از نظر من اینا نمیخواستن این ماجرا توی بغداد حل بشه برای همینم آدم درشتاشون نیومده بودن !

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
واقعاً، اينا كلاً صحبت كردنشون بر همين سبكه،

ولي خب از اونجا كه اين موضوع اهميت خاصي داره، تصور بر اين بود كه يك حرفه تازه شنيده شود ولي متاسفانه دوباره همون تكرار مكررات :wacko:

من یکی که حالم بهم خورد از حرف زدنش بلند شدم از پای تلویزیون.اصلا جواباش چرتو پرته هیچ ربطی به سوال نداره یه چرتی سره هم میکنه تحویل خبر نگارا میده:wacko:

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
36 دور مذاکره شد ازاول همین لود و همین .. دور بعدی دور بعدی .
اینا آقایون هم این بار میرن مسکو تا با اجازه آق بالاسریشون باز حرف بزنن .
از اول معلوم بود توی بغداد به نتیجه ای نمیرسن اگه میرسیدن باید تعجب کرد که چطور
ایران و غرب اجازه دادن که عراق تازه متحول شده بخواد نقش سیاسی مفیدی داشته باشه توی منطقه .
من که گمونم حداقل تا سه سال دیگه همینطور مذاکره می کنن .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من موندم چرا ملت فکر میکنن این داره چرتو پرت میگه !!
این چیزی جز این چیزایی که گفت نمیتونه بگه !! انتخاب کلمه هاش ! در رفتن از جواب سوالا , عوض کردن جوابا , گفتن چیزای منفی به شکل مثبت !همه اینا بخاطر اینه که نمیخواد نتیجه منفی جلوه کنه , یعنی مثل چهارپا از نتیجه منفی این جریان میترسن !! پس توی مذاکرات بعدی هم دنبال راهی میگردن بتونن بدون ابروریزی حلش کنن.

منفی نبود دادا چون اگه منفی بود کاترین اشتون میزد رک و راست میگفت به همین راحتی !
ببین باید چه تصمیم گیری هایی میشده که در سطح اختیاراتشون نبود . در ضمن ببین حول چه موضوعاتی داشتن گفت و گو میکردن که نمی تونستند بیان رک و راست بگن از قدیم گفتن سیاست پدر و مادر نداره . دقیقا خودشون میدونن چه فشارهایی روشون هست از طرفی دیگه واکنش بازار داخلی به منفی شدن و صد البته هوار شدن بازار های ارز و سکه روی سرشون که دیگه قابل جبران نی
i352028_541419-thumbsup.gif

در ثانی به شخصه چیزی رو تبدیل نمیکنم بر میگردم از شنبه مثه بچه آدم سر کارم . قیمت دلار بالای 1730 فیکس میشه همه صراف ها هم الان دارن دو در میکنن از بازار . از شنبه شاهد شاید مقدار کمی ریزش در بازار باشیم به خاطر اینکه نتیجه امروز تو حالت کما قرار داشتن هست بازار خوراک فکری خودش رو عملا از دست داد اگر از من میپرسید ببینید می خوان چی کار بکنن . در ضمن تحریم نفتی ایران هم هست مثل آب خوردن اون رو هم اجرائی میکنن . اینا می دونن این تو بمیری از اون تو بمیری ها نی . جنس تحریم ها فرق میکنه با قبل اقتصاد بیمار هست و تنها چیزی که داره اون و دولت و کل آدم هاشو راه میبره نفت و گاز معادن کانی هست نتونن بفروشن بخاطر تحریم ها شکاف عظیمی بین خودشون میوفته از اونجا که اینا پول براشون از شهروندانشون بیشتر ارزش داره می دونن نتیجه منفی یعنی چی !
i352040_omg.gif
نظر خودم به شخصه هیچ سرمایه ای رو تبدیل نمیکنم دلیل : چون خریدار پیدا کردن میشه مکافات در ثانی مثل بچه آدم از شنبه بر میگردم سر کار دلار بالای 1730 فیکس میشه ! شاید شنبه ریزش جزئی داشته باشه ولی از نظر خودم و با توجه به اینکه فصل رکود اول که اردیبهشت ماه بوده رد شده از اون قیمت 1730 پائین تر نمیاد . از واکنش بازار امروز برای اجلاس مسکو مقداری در حد پیک سرمایه سکه و علی الخصوص ارز در طول مدت نگه دارید چون همین سناریو پیاده میشه و میشه یه نوسان گیری خفن کرد .

این بود اجلاس خبری دکستر بعد از سعید جلیلی باشد که رستگار شویم
i352027_sibil.gif
بازم من به شخصه به خاطر تیپ و طرز صحبت ایشون معذرت میخوام
i352040_omg.gif

واقعاً، اينا كلاً صحبت كردنشون بر همين سبكه،

ولي خب از اونجا كه اين موضوع اهميت خاصي داره، تصور بر اين بود كه يك حرفه تازه شنيده شود ولي متاسفانه دوباره همون تكرار مكررات :wacko:

واقعا جای تاسف داره
i352040_omg.gif

خوب اخه ایران اونجا بود دکتر جون

اینا برای خودشون که بمب نمیزارن

اما این مردک اگه حرف نمیزد دقیقا مثل سری قبل میشد

میدونی که چی میگم :دی

i352030_60216-56.gif

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
اینا باید پیروز بیرون بیان از مذاکره وگرنه کوتاه بیا نیستن ! حالا اونور بخواد ماجرا حل بشه باید راه بیان با اینا , اونم با گذاشتن یه شرایط معقوله که اینا نتونن رد کنن.
ولی کلا از نظر من اینا نمیخواستن این ماجرا توی بغداد حل بشه برای همینم آدم درشتاشون نیومده بودن !

من خودم از ته دل میخوام مثبت بشه و مملکت ازین فلاکت نجات پیدا کنه ولی باید واقعیتی که تاالان هممون دیدیم به ناچار قبول کنیم.درسته اینا همیشه دوست دارن برنده میدون باشن اما اونوریام روشون زیاده هرچقد اینا کوتاه بیان اونا بیشتر جلو میان.تمام دنیا از مدتها چشم دوخته بودن به این 2 روز که یه چیزی از توش در بیاد اما آخرش چی شد؟؟؟هیچی حتی در 1 مورد هم توافق نکردن لا اقل دلمون خوش بشه!!!حتی 1 مورد....
تو بغداد حل نشه تو مسکو هم حل نمیشه.اگه حکایت آش کشک خالست که بخوری پاته نخوری پاته واسه اینا صادق بود همینجا حداقل یه کوچولو با هم راه میومدن اما افسوس....:wacko:

Bahloul

Registered User
لایک‌ها
9
i352029_50134-2lkfck5.gif
کارناوان سیاسی راه انداختن باز جای شکرش هست که هیچ طرف حرف منفی پنفی نزد . چون نشست در سطح معاونین داره انجام میشه عملا از خودشون اختیاری ندارن چه جلیلی و چه اشتون باید دید مسکو چی میشه
i352030_60216-56.gif

پ ن : راستی هر روز توی عرق بمب چیزی میرفت هوا این 2 روز چرا خبری نبود ؟
i352040_omg.gif

خوب اخه ایران اونجا بود دکتر جون

اینا برای خودشون که بمب نمیزارن

اما این مردک اگه حرف نمیزد دقیقا مثل سری قبل میشد

میدونی که چی میگم :دی

وقوع انفجار در نزدیکی محل مذاکرات بغداد

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
بجای مسکو برن دیسکو مفید تره. لااقل یکم سره حال میشن

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب آقاي LAPD من اصلاً در اين مورد با شما موافق نيستم، كسي كه در حرفه‌اي كه داره انجام ميده تبحر نداره، چيزي بيشتر از اين نمي‌تونه بگه.

شما به عنوان يك فرد حرفه‌اي در رشته‌ خودتون مي‌تونيد خيلي ماهرانه صحبتاتونو تنظيم بكنيد كه سخنان خودتونو در عين منفي بودن، بسيار مثبت انتقال بديد به شرط آنكه تخصصي و از روي اصول صحبت كنيد.

من موندم چرا ملت فکر میکنن این داره چرتو پرت میگه !!
این چیزی جز این چیزایی که گفت نمیتونه بگه !! انتخاب کلمه هاش ! در رفتن از جواب سوالا , عوض کردن جوابا , گفتن چیزای منفی به شکل مثبت !همه اینا بخاطر اینه که نمیخواد نتیجه منفی جلوه کنه , یعنی مثل چهارپا از نتیجه منفی این جریان میترسن !! پس توی مذاکرات بعدی هم دنبال راهی میگردن بتونن بدون ابروریزی حلش کنن.

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
معلوم نیست راه اومدن یا نه اگه قرداد با امانو بسته بشه همانطور که خودش گفته شاید راهگشا باشه در مسکو فکر نکنم روسها این فرصت رو از دست بدن

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
یعنی تنها حالتی که حتی تصورشم نمیکردم این حالت کما بود همه میگفتن یا مثبت یا منفی هر چند از نظره من دیگه منفی هست تا مگر خدا خودش یه کاری کنه:wacko:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
یعنی تنها حالتی که حتی تصورشم نمیکردم این حالت کما بود همه میگفتن یا مثبت یا منفی هر چند از نظره من دیگه منفی هست تا مگر خدا خودش یه کاری کنه:wacko:
البته من یه جورایی گفتم که قرار نیست دقیقا گفته بشه مثلا مثبته یا.... ولی نه دیگه به قول شما اینقدر کما !
البته میشه امشب از شوهر اشتون پرسیدااا
چون بدبخت باید توضیح بده 3 دور با جلیلی چیا میگفتن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

مساوی شدن رفت واسه بازی برگشت توی مسکو . شاید سپاهان رو بفرستن واسه اینکه برنده بشن
i320038_crazy.gif

جدای از شوخی . مسائل جوری بوده که اینا با این مقام هایی که داشتن نمی تونستن تصمیم گیری کنن . در کل اگر منفی بود مثل همین نشست سال پیش که اشتون اومد بیرون و رک و راست زد رید به همه چی : دی میومد می گفت : پشم . اصلا نمیشه با اینا صحبت کرد
i320033_asan-ye-vazi.gif
ولی دیدیم که این جوری نشد . در ضمن اشتون 2 کلمه حرف زد کل حرهای و سبسته های جلیلی ارزش داشت . در مجموع ما توانستیم به زمینه های مشترکی دست پیدا کنیم این قسمتش برای من جای توجه داشت چون هیچ موقع اشتون مراعات ایران رو نکرده و در قبل هم دیدیم . اینا سر یه چیزایی به توافق رسیدن حالا باید دید توی مسکو قضیه چی بوده ! هیچی که هم نمی دونیم والا دستمون 2 تا فاکتور نی بدونیم این زمینه های چه کوفتی بودم کلا داریم گمانه زنی میکنیم و دور باطل میزنیم
i352027_sibil.gif

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
تا جاییکه اطلاع دارم جلیل اختیار تام و کامل از سوی ***** داره واسه مذاکرات .
پس اینکه گذاشتن واسه بعد یعنی باید با سپاهیون و جناح اصولگرای مجلس جدید و بیت *****
باز سنگاشون رو وا بکنن .
فقط روشنه که تا دور ریاست جمهوری بعدی امریکا و ایران و یکم بهتر شدن اوضاع یورو نه توافقی میشه
و نه دعوایی . فقط ما رو میذارن سر کار . البته داک که از نوسان گیری دلار لذت ها میبره .

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
من در یک جمله نتیجه مذاکرات را می گویم : هیــــچ از پـــــوچ

توضیحاتش را هم فردا صبح می دهم ، فعلاً برویم شام درست کنیم.

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
خب اين كاترين (بارونس هستش)

Catherine Ashton - Wikipedia, the free encyclopedia

اينم شوهرش

Peter Kellner - Wikipedia, the free encyclopedia

خواستم كمكتون كنم زودتر باهاش تماس بگيرد :D

البته من یه جورایی گفتم که قرار نیست دقیقا گفته بشه مثلا مثبته یا.... ولی نه دیگه به قول شما اینقدر کما !
البته میشه امشب از شوهر اشتون پرسیدااا
چون بدبخت باید توضیح بده 3 دور با جلیلی چیا میگفتن

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
به نظر من بازار ( منظور از بازار ، کالاهایی هستش که با دلار و واردات و اقتصاد جهانی رابطه مستقیم دارن ) با یه شیب خیلی خیلی کم ، به سمت بالا رفتن میل میکنه تا مذاکرات دور سوم برگزار بشه.

تورم هم ، کالاهای اساسی و نیاز های روزانه مردم رو هدف میگیره و خلاص.

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
با اون قیافه ی اشتون، مذاکرات فعلی برای غرب که منفی بوده اما احتمالا به امید قول های احتمالی که جلیلی برای مسکو داده موندن... 3 هفته که بیشتر نیست

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
هي هر روز ميگيم دو هفته ديگه، يه ماه ديگه، سه هفته ديگه، مشخص ميشه... نگاه كنيد تا اون موقع يعني 29 و 30، چهار ماه از سال 91 رو با همين خياله يك هفته ديگه، دو هفته ديگه پشت سر گذاشتيم

با اون قیافه ی اشتون، مذاکرات فعلی برای غرب که منفی بوده اما احتمالا به امید قول های احتمالی که جلیلی برای مسکو داده موندن... 3 هفته که بیشتر نیست

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
زیر نویس های شبکه خبرو الان دارم میبینم خیلی باحاله:D
همه جمله ها کوتاه.یه جوری دارن جو مثبت میدن هرکی ندونه میگه همه چیز به نفع ایران تموم شد تازه غرب هم کلی واسه اینا چاکرم نوکرم کرد:blink:

T-Roy

Registered User
لایک‌ها
533

از اول هم قرار بود هی کشش بدن دیگه :دی

موندم شما چرا اینقدر منظر خبر خاصی بودید؟

بالا