• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
نتایج با ده سال پیش هیچ فرقی نکرده اونا می گن کامل تعطیل ایران هم می گه نه حق ما است که غنی سازی کنم.
به هیچ توافقی نمی رسن حتی در مسکو مگر اینکه یکی از طرفین حرف ده ساله رو بزاره کنار که بعیده
یعنی بخوان تعطیل کنن خاک تو سرشون آبرو ده ساله به باد می ره.
(جالبه در مورد دزدان دریایی و بحرین هم برنامه دادن دو طرف مسخره بازی شده)

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
كل حرفايي كه تا الان جليلي گفته صد من يك غاز نمي‌ارزيده :blink:

ما كه چيزي دستگيرمون نشد يكي بياد اين حرفارو ترجمه كنه

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
فعلا همه حرفهاش در این خلاصه میشه که توقف غنی سازی 20 درصد از نظر ایران قابل مذاکره هست.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
کل تلاشش اینه که یک کلمه منفی توی حرفاش نباشه !! چون میدونه یکم لهنش منفی باشه چه بلایی به سر مملکت میاد !
همینه میگم این شاخ و شونه کشیدنا برای مردمه !! اونور که میرن میشن یه دیپلمات !! اصلا انگار چهل پنجاه روز روی حرفاش کار کرده نکته منفی ای القا نکنه !

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
نتایج با ده سال پیش هیچ فرقی نکرده اونا می گن کامل تعطیل ایران هم می گه نه حق ما است که غنی سازی کنم.
به هیچ توافقی نمی رسن حتی در مسکو مگر اینکه یکی از طرفین حرف ده ساله رو بزاره کنار که بعیده

i352040_omg.gif

در مجموع ما توانستیم به زمینه های مشترکی دست پیدا کنیم این قسمت واسه من جای سوال داره والا میترسم سنگین کاری کنم
i352040_omg.gif

این چرا چرت و پرت داره میگه

حرف نمیزد بهتر بود

حاجی یعنی پشم داره چرت و پرت میگه باز 2 کلمه اشتون توش چیزی بود و گرایی میداد ولی این یکی رسما
i352040_omg.gif

keyvan11222

Registered User
لایک‌ها
5
کار افتاد دست روسیه طرح گام به گام روسی

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
دوباره صعود خواهیم داشت. تورم روی تورم
مشاهده پیوست 150836

نه چون رفته دور بعد اینطور نیست

نه مثبته نه خیلی منفی

تقریبا حنثی و ممکنه سکه و دلار کمی منفی بشه ( کمی )

البته با این دری وری های جلیلی ممکنه مثبت بشه

خاک بر سر حرف نمیزد بهتر بود

فکر کنم سریعتر جمش کنن بره دیگه ناجور داره گند میزنه

flasher_for_nok

Registered User
لایک‌ها
32
هیچ توافقی حاصل نشده فقط می خوان نگن کاملا منفی بوده چون باز می خوان صحبت کنن کلا با این دید
یعنی اونا می خوان غنی سازی متوقف بشه
ایران قبول نداره اینو
هیچ توفیقی حاصل نخواهد شد آخه این حرف از ده سال پیش هم بود اون زمان ایران متوقف کرد و توافق حاصل شد اما الان چطور
به هر صورت باز اون وری ها از دید بالاتر هستن چون اهرم تحریم شدید رو دارین
اما ایران بخواد کوتاه بیاد بعد از این هم زحمت و گیر افت داره دیگه

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168

همون روزنه ی امیدی رو هم که اشتون سر غنی سازی بیست درصد باز گذاشته بود این یارو جلیلی با چرندیاتی که داره یکریز میگه بست. یه مشت حرفای تکراری که غنی سازی حق مسلم ماست و ... یعنی اینا واقعن نمیفهمن که مساله اصلا حقوقی نیست مساله سیاسیه و بین ایران و آمریکا.

یکی این جلیلی رو بکشه پایین . اونجا رو با منبر نمازجمعه اشتباه گرفته . مساله ی بحرین رو هم میخوان حل کنن!!!ایران رو آزاد و آباد کردن حالا شدن کاسه ی داغ تر از آش برای بحرین!

اینا تعطیلن مخشون فسیل شده و صد دور دیگه هم اینجوری مذاکره بشه نتیجه هیچه. تنها امتیازش برای آمریکا و اسراییله که بگن ما قبل از حمله هر چی تلاش و مذاکره کردیم فایده نداشت و ...بوی جنگ میاد!

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
كل حرفايي كه تا الان جليلي گفته صد من يك غاز نمي‌ارزيده :blink:

ما كه چيزي دستگيرمون نشد يكي بياد اين حرفارو ترجمه كنه

من یکی که حالم بهم خورد از حرف زدنش بلند شدم از پای تلویزیون.اصلا جواباش چرتو پرته هیچ ربطی به سوال نداره یه چرتی سره هم میکنه تحویل خبر نگارا میده:wacko:

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یه منوط گفت و خودش به تته پته افتاد دوباره گفت مبتنی

i352029_50134-2lkfck5.gif
کارناوان سیاسی راه انداختن باز جای شکرش هست که هیچ طرف حرف منفی پنفی نزد . چون نشست در سطح معاونین داره انجام میشه عملا از خودشون اختیاری ندارن چه جلیلی و چه اشتون باید دید مسکو چی میشه
i352030_60216-56.gif

پ ن : راستی هر روز توی عرق بمب چیزی میرفت هوا این 2 روز چرا خبری نبود ؟
i352040_omg.gif

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
من یکی که حالم بهم خورد از حرف زدنش بلند شدم از پای تلویزیون.اصلا جواباش چرتو پرته هیچ ربطی به سوال نداره یه چرتی سره هم میکنه تحویل خبر نگارا میده:wacko:

من واقعا شرمنده هستم که یه خوش تیپ و ....... در دستگاه دیپلماسی ایران نی . من به شخصه از جامعه بین الملل معذرت خواهی میکنم
i352040_omg.gif

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
i352029_50134-2lkfck5.gif
کارناوان سیاسی راه انداختن باز جای شکرش هست که هیچ طرف حرف منفی پنفی نزد . چون نشست در سطح معاونین داره انجام میشه عملا از خودشون اختیاری ندارن چه جلیلی و چه اشتون باید دید مسکو چی میشه
i352030_60216-56.gif

پ ن : راستی هر روز توی عرق بمب چیزی میرفت هوا این 2 روز چرا خبری نبود ؟
i352040_omg.gif

خوب اخه ایران اونجا بود دکتر جون

اینا برای خودشون که بمب نمیزارن

اما این مردک اگه حرف نمیزد دقیقا مثل سری قبل میشد

میدونی که چی میگم :دی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
من موندم چرا ملت فکر میکنن این داره چرتو پرت میگه !!
این چیزی جز این چیزایی که گفت نمیتونه بگه !! انتخاب کلمه هاش ! در رفتن از جواب سوالا , عوض کردن جوابا , گفتن چیزای منفی به شکل مثبت !همه اینا بخاطر اینه که نمیخواد نتیجه منفی جلوه کنه , یعنی مثل چهارپا از نتیجه منفی این جریان میترسن !! پس توی مذاکرات بعدی هم دنبال راهی میگردن بتونن بدون ابروریزی حلش کنن.

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
هیچ توافقی حاصل نشده فقط می خوان نگن کاملا منفی بوده چون باز می خوان صحبت کنن کلا با این دید
یعنی اونا می خوان غنی سازی متوقف بشه
ایران قبول نداره اینو
هیچ توفیقی حاصل نخواهد شد آخه این حرف از ده سال پیش هم بود اون زمان ایران متوقف کرد و توافق حاصل شد اما الان چطور
به هر صورت باز اون وری ها از دید بالاتر هستن چون اهرم تحریم شدید رو دارین
اما ایران بخواد کوتاه بیاد بعد از این هم زحمت و گیر افت داره دیگه
این بار دیگه به من ثابت شد 100بار دیگه هم مذاکره کنن همین آشو همین کاسه هست نتیجه ای هم نخواهد داشت در واقع نتیجه ای جز شکست مذاکره نداره کاره اینا با مذاکره و گفتگو دیگه حل بشو نیست اگه میخواست بشه تاحالا شده بود.خدایا تو به دادمون برس:wacko:

mamal5011

Registered User
لایک‌ها
141
من موندم چرا ملت فکر میکنن این داره چرتو پرت میگه !!
این چیزی جز این چیزایی که گفت نمیتونه بگه !! انتخاب کلمه هاش ! در رفتن از جواب سوالا , عوض کردن جوابا , گفتن چیزای منفی به شکل مثبت !همه اینا بخاطر اینه که نمیخواد نتیجه منفی جلوه کنه , یعنی مثل چهارپا از نتیجه منفی این جریان میترسن !! پس توی مذاکرات بعدی هم دنبال راهی میگردن بتونن بدون ابروریزی حلش کنن.
نه!!! اگه میخواستن حلش کنن اینبار حلش میکردن دیگه بس نیست این همه هی مذاکره کردن؟؟؟؟؟
کار دیگه از گفتگو گذشته چون هیچ کدوم به دیگری اعتماد نداره!!!

بالا