• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
هنوز صرافی ها بازن
i352040_omg.gif
ببین چه خر تو خری شده اونم روز پنج شنبه ای
i352040_omg.gif

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
نمیدونم چرا ولی هر جور فک میکنم به نظرم مذاکره رو به شکل تقریبا مثبت تمومش میکنن ! یعنی میان یه ماچ و روبوسی میکنن و نمیزارن منفی بشه ! در ضمن از قبل هم از سمت هر دو طف گفته شده بود که قرار نیست همه چی توی این مذاکرات حل و فصل بشه و راه طولانی در پیش هست !

elinet0

Registered User
لایک‌ها
128
پرس تي وي كه مي‌فرماييد از بس دروغ ميگه ايراني‌ها حاضر به همكاري باهاش نيستن، حتي با وجود پيشنهاد حقوق‌هاي بالا، به همين خاطر اكثريت قريب به اتفاق گويندگان و مديران

شبكه خارجي هستن كه براشون فرقي نداره كه چي از دهنشون در مياد و اصلاً براشون مهم نيست كه با اين دروغا چه طوري مملكت مارو به باد ميدن، خيلي‌هاشون خوشحال هم ميشن،

چون از كشورهاي گدا گشنه‌اي به ايران اومدن كه نمي‌تونن ايراني‌ها در رفاه و آسايش ببينن

بچه هایی که ست دارن از یه شبکه ای که خودش نظر نداره ببینن من الان دسترسی به جایی بجز press tv ندارم . این کنفرانس رو ببینید و به ما هم بگید خیلی مهم هست . این پرس تی وی گند که همش درباره سوریه و بشار اسد داره میگه
i352040_omg.gif

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
نمیدونم چرا ولی هر جور فک میکنم به نظرم مذاکره رو به شکل تقریبا مثبت تمومش میکنن ! یعنی میان یه ماچ و روبوسی میکنن و نمیزارن منفی بشه ! در ضمن از قبل هم از سمت هر دو طف گفته شده بود که قرار نیست همه چی توی این مذاکرات حل و فصل بشه و راه طولانی در پیش هست !

در اینکه یه همچین سناریویی برای داخل تنظیم شده ، شک نکن.
اما منتظر خبرهاا منابع مستقل و کنفرانس های مطبوعاتی باشیم ، بهتره.
انشاا... همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشه
مردم ما ظرفیت فشار بیشتر از این رو ندارن بخدا:(

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
هنوز صرافی ها بازن
i352040_omg.gif
ببین چه خر تو خری شده اونم روز پنج شنبه ای
i352040_omg.gif

کلا ده سال دیگه از این صرفا بپرسی بهترین روزای زندگیت کدوما بود میگه یکی شب عروسیم یکی هم چهار خرداد 91

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
توی جلسهه حتما اشتون به این بابا گفته , ببین یا اینارو قبول میکنی یا تحریم محریم دمار از روزگار مملکتت در میاره !! این بابا هم به اشتون گفته زکی !!هر شکری میخوای بخور !! من و برو بچ که طوریمون نمیشه مردم هم به من چه ! این الان تهدید بود مثلا؟؟ هر کاری میخوای بکن پدر مردم در میاد پدر ما که در نمیاد ! اشتونم عصبانی شده گفته باشه خودت خواستی , بعد اومده کنفرانس بده گفته بابا این ثم داره نمیفهمه , من که میفهمم بزار برم باهاش حرف بزنم به یه نتیجه ای برسیم.

hojatshabani

Registered User
لایک‌ها
146
من وسطش گرفتم خوب متوجه نشدم

کسی گوش نکرد؟

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
کلاغه برا گزارشگر شبکه خبر خبر آورده تحریمها برداشته شده :) بعد آخرش میگه البته هنوز خبر رسمی نیست:)

همون زمان ساعت 8 گزارشگر بی بی سی میگه اختلافها پا برجاست و چون بغداد رو گرد و غبار گرفته و فرودگاه بغداد تعطیله و همه مجبورن تا فردا صبح اونجا بمونن گفتن قبل از کنفرانس خبری یه دور دیگه مذاکره کنیم شاید فرجی شه!

البته بهتره همه برای لحظاتی هم شده بریم تو رویای خوش رفع تحریمها و بالا رفتن جام زهر!

tamashagar

Registered User
لایک‌ها
7
اینها باهمدیگه توافق کردند و قرار و مدارشون رو هم گذاشتند. فقط ایران بهشون گفته که یه خورده دست نگه دارید تا ما هرچی دلار داریم با قیمت بالا بدیم تو بازار بعدش هم میگن نتیجه مثبت بوده و دلار میشه 1500 تومن شاید هم 1300 تومن. نتیجه این میشه که آقایون مثل گذشته از خود مردم میگیرن و به اسم یارانه میدن به خودشون. دم همه شما گرم. کلاً سر کار هستیم!!!!!!!!!!!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اینها باهمدیگه توافق کردند و قرار و مدارشون رو هم گذاشتند. فقط ایران بهشون گفته که یه خورده دست نگه دارید تا ما هرچی دلار داریم با قیمت بالا بدیم تو بازار بعدش هم میگن نتیجه مثبت بوده و دلار میشه 1500 تومن شاید هم 1300 تومن. نتیجه این میشه که آقایون مثل گذشته از خود مردم میگیرن و به اسم یارانه میدن به خودشون. دم همه شما گرم. کلاً سر کار هستیم!!!!!!!!!!!

فقط همین
i352040_omg.gif

amanz

Registered User
لایک‌ها
1,085
به سادگی بعضی ها باید خندید
آخه مگه میشه هم روز قدس داشت هم راهپیمایی 22 بهمن هم مرگ بر آمریکا هم بسیج هم مانور ****
هم شعارهای ایدئولوژیک هم چوب تو سوراخ مار هم تبعید خانگی هم تقلب در ( زبونتو گاز بگیر )
هم زندانی کردن سیاسیون و اقتصاد دان ها هم انحلال احزاب و زندانی کردن سران اون ها
و و و ....
همه اینارو داشت

در کنارش
انتظار داشت که اون طرفیا بذارن با خیال آسوده
هم معامله آزاد با کل دنیا هم سوئیفت هم انرژی هسته ای هم فروش نفت و گاز هم سخنرانی در سازمان ملل هم دلار ارزان
همه اینارو هم داشت

یه کمی فکر کنید
هم خدا و هم خرما هر دو با هم نمی شود جانم فدای گلتان

+++++
واقعا باید خندید
مثل قضیه آدمیه که سرطان داره با خوردن قرص مسکن خودشو گول میزنه در حالی که غده سرطانی تو بدنش مرتب بزرگتر میشه وبه عمل جراحی نیازمنده

همچین این اخبار 5+1 رو دنبال میکنین که انگار اولین نشسته شما میدونین این چندمین نشست 5+1هست
میدونین چندساله ایران تحریمه وهر سال تحریمها از سال قبلش شدیدتر میشه
یه کم فک کنین این نشست هم تموم میشه و دوباره روز از نو

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417
به امید کی نشستین
تورو خدا این مطالب رو بخونید

"
اما ایران نیز متقابل، یک بسته پیشنهادی به ۱+۵ ارائه کرده که دربرگیرنده مسائل هسته‌ای و غیر هسته‌ای بوده است.

گفته می‌شود، از جمله مسائل مورد نظر ایران در این بسته، اعلام آمادگی ایران برای مشارکت در مدیریت جهانی و حل و فصل انواع مسائل بین‌المللی و منطقه‌ای، از جمله مسأله سوریه بوده است؛ ۱+۵ این موضوعات را غیرمرتبط به دستور کار مذاکرات دانسته و از بحث درباره آنها خودداری کرده است. "

خدایا مردم توی چه فکری هستن ، اینا به چی فکر میکنن؟؟؟؟؟؟؟

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
در شب آرزوها رویایی ترین آرزویی است که داریم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
+++++
واقعا باید خندید
مثل قضیه آدمیه که سرطان داره با خوردن قرص مسکن خودشو گول میزنه در حالی که غده سرطانی تو بدنش مرتب بزرگتر میشه وبه عمل جراحی نیازمنده

همچین این اخبار 5+1 رو دنبال میکنین که انگار اولین نشسته شما میدونین این چندمین نشست 5+1هست
میدونین چندساله ایران تحریمه وهر سال تحریمها از سال قبلش شدیدتر میشه
یه کم فک کنین این نشست هم تموم میشه و دوباره روز از نو

تغییر سیاست در سطح بین الملل اینا داره دیده میشه . فقط تحریم ها واقعا سنگین هست . بحث گمانه زنی نیست در بازار سرمایه شما اشتباه کوچکی بکنید و بر اساس اما اگر جلو برید ضرر سنگینی خواهید داد نمونش همین فروردین ماه گذشته اگر به شخصه (خودم رو مثال میزنم که باعث سوء تفاهم نشه) نشست ایران با 1+5 رو در نظر نمی گرفتم و همون روز اجلاس تامین ارزی برای حواله میکردم حداقل 10 میلیون تومن متضرر بودم
i352027_sibil.gif
پس باید در بازار سرمایه حساب شده و به دور از احساسات جلو رفت و بدون اینکه تمایل یا کششی به سمت و سوق سیاسیون داشت
i352027_sibil.gif
من دارم دنبال میکنم که اولا ببینم از 2 روز دیگه استارت کار خودم رو دوباره بزنم یا اینکه همه سرمایه رو تبدیل کنم . نمیشه با احساسات سرمایه رو تبدیل کرد
i298960_ddd.gif

پ ن :امشب بی برو برگرد صراف ها تا ساعت 11 سر کار هستن برای شکار ! اگر نشست منفی بشه با حجم فروش بالای تاریخی اگر مثبت بشه بتونن تا اونجا میشه فروخت و جلوی ضرر رو گرفت . به صورت زنده از منوچهری داره مخابره میشه
i344230_7.gif

بالا