shahroodnet
کاربر قدیمی پرشین تولز
سلام
چه کار کردید؟
چه خبر؟
سلام
شما چی کار کردی؟ :دی
یه فضای 7 یا 8 متری در شرکت با امکانات موجود هست نزدیک مترو و BRT از دوستان کسی تمایل داشت اعلام کنه .
منطقه؟ پیش شماره تلفن؟ طبقه؟ امکانات؟ قیمت؟
سلام
چه کار کردید؟
چه خبر؟
یه فضای 7 یا 8 متری در شرکت با امکانات موجود هست نزدیک مترو و BRT از دوستان کسی تمایل داشت اعلام کنه .
تو شرایط بگو !اگه کسی کرج به کارش میاد شرایط خودشو بگه تا بررسی کنم.
چهار راه طالقانی ...
خلوت خلوت، خودمم و خرزوخان :دی
بله اگر تعدادمون حدود 20 نفر بود شاید بهترین انتخاب می بود!
بازم ممنون بخاطر پیشنهادتون.
سخن شما کاملا متین و درسته!
ولی، این موضوع در مورد شرکت های موفق، مطرح و نامدار صدق میکنه.
فرضا شرکتی که هزینه هاش رو به سختی تامین میکنه و حتی در مواقعی به ورشکستگی نزدیک میشه بطور مسلم حاضره برای همون مبلغ کمی که فرمودین، اتاق هاش رو اجاره بده.
ضمناً بنده به یکی از دوستان خوبم سپردم و قرار شده از هفته آینده انشاا... جستجو رو بین آشناهایی که داره آغاز کنه و یک سری گزینه رو معرفی کنه.
از راهنمایی شما نیز متشکرم
بیا یه میز بذار، هر چی خواستی بده :دیتو شرایط بگو !
اندازه یه میز جا هم بسه
کرج؟ بستگی به منطقه و ساختمونش داره.بگو ببینم چه جوریاست اجاره های کرج!
جدی گفتم ممدیبیا یه میز بذار، هر چی خواستی بده :دی
کرج؟ بستگی به منطقه و ساختمونش داره.
بهترین گزینه ای که گیرم اومده، (هم از لحاظ مکان هم از لحاظ تازه ساخت بودن) 10 پیش ماهی 400 هست. 63 متر
الان زیر 15 20 تومن پیش دیگه گیر نمیاد. یا اگه هم گیر بیاد، خیلی اوضاش خرابه.
جدی گفتم ممدی
شرایطت چیه؟
چقدر میخوای؟
اینترنت و...؟
شما رو هم به لیست اضافه کردم!چه خبر آقا؟
پیدا کردید؟
من هم دارم دنبال جا میگردم فقط مشکلی که دارم بهخاطر چندرغاز وامی که از مهر رضا گرفتم باید براشون اجارهنامه ببرم، گرفتار شدم.![]()
به لیست اضافه شدینمنم یه جایی دارم توی خیابون ویلا 80 متر 3 تومن 630 ولی دارم کنسل میکنم، قدیمی و طبقه سوم.
جای خاصی داشتین به منم پیشنهاد بدین ممنون میشم
بَه! جناب دکتر!کیوان تهرانی :blink: اونم ویلا ؟ حای آمریکایی ها؟![]()
سرگردان!استارتر چیکار کرد؟
پیگیر هستیم همچنانسلام
چه کار کردید؟
چه خبر؟
پ.خ فرستادم. پاسخ بدین ممنون میشمیه فضای 7 یا 8 متری در شرکت با امکانات موجود هست نزدیک مترو و BRT از دوستان کسی تمایل داشت اعلام کنه .
لطفا شرایط رو پ.خ کنید.اگه کسی کرج به کارش میاد شرایط خودشو بگه تا بررسی کنم.
چهار راه طالقانی ...
خلوت خلوت، خودمم و خرزوخان :دی
من به اندازه یه صندلی هم جا باشه راضی ام!تو شرایط بگو !
اندازه یه میز جا هم بسه
داداش گُلم، املاک سر کوچه میگه 10 تومن بده ماهی 600 تومن!! از کجا بیارم؟؟! این پولا رو داشتم واسه چی تاپیک میزدمداداش من تو هم چه امید هایی داریا .
پاشو برو املاک سر کوچه سوال کن دیگه .
اینطوری اومدی دنبال محل کار ؟
خواستی کرج میتونم بهت بدم با قیمت خیلی خوب ساکت و اروم و بی سرو صدا طبقه 12 اخرین طبقه فقط خودتیو خودت ، تلفن و اینترنت و همه چی هم داره
آقا شما اون سری هم فرمودید، ولی خبری نشدبچه ها اگه پایه این تو تهران توی خیابون پیروزی یه دفتر با سه تا اتاق بگیریم . من دو تا بنگاه اون اطراف رفتم قیکتهاشون خیلی خوبه . تموم تهرون رو گشتم تا تونستم همچین محلی پیدا کنم . تویه ایران فایل هم بگردین دفتر های خوب همون اطراف پیدا میشه .
در ضمن من تو اردبیل توی میدون اصلی دفتر دارم 500 هزار تومن پیش دادم ماهی 150 تومن با 2 تا اتاقولی الان هر کسی بگرده تو اردبیل دفتر زیر 500 تومن اجاره پیدا نمی کنه
بردار من 10 نفر چطوری توی یک واحد جا میشیم ؟! سه نفر یک واحد . 6 پیش ، 500 ماهانه فقط هم توی پیروزی با این قیمت میشه پیدا کرد . من زیاد با تهران آشنایی ندارم ، پیروزی کلا چجور جاییه ؟! من چیزی که دیدم رو میگم باکلاس نیست ولی از هیچی بهتره !
پیروزی اصلا مفت گرونه ! چون مسیر خورش واقعا بد هست ! جنوب تهران بهتر از پیروزی هست !
پیروزی اصلا مفت گرونه ! چون مسیر خورش واقعا بد هست ! جنوب تهران بهتر از پیروزی هست !
از هر طرف بیایی (غرب ، شمال ، مرکز ، جنوب) مسیرخورش خوبه
3 ایستگاه مترو داره
از امام حسین ، بهارستان هم تاکسی داره
این واحدی هم که یاشار پیدا کرده باید دید چند متره؟ و کجای پیروزیه؟
به نظر من 3 محلی که تو منطقه پیروزی بیشتر از همه مناسب کار تجاری هستند محل های زیر هستند:
یک - بر پیروزی ( ساختمانهایی که عقب نشینی میکنند)
دو - 30 متری نیروی هوایی
سه - بلوار ابوذر از پیروزی تا پارک بسیج ( هر چه به سمت پیروزی نزدیک تر باشه بهتره)
حاضرید 10 نفری یک جا بگیریم بالفرص پیش 10 م. تومن ماهی 600 تومن - 60 متر، میوفته 6 متر برای هر نفر 1 م. تومن پیش و 60 تومن اجاره ؟!
بیا کرج پس :دیمن 200 تا 300 می تونم بدم! بسته به محیطش البته !
بیا کرج پس :دی