• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اره !! گفتیم توی این یه ماه اینقدر نوسان برمیداره که یه چیزی بیاد روش و بفروشم.
دقیقا کارتون ضرر بردار نیست چون :
1- اگر مسکو منفی بشه که خب بازم میری بخری چون باز میره بالا و سود هست !
2- اگر هم نرفت شما تیو این یکماه از نوسانات سود بردی.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
یعنی پیش بینیت اینه که تو این 1 ماه تا مسکو که برن صعودی میشه ؟
پایین بالا که یحتمل زیاد اتفاق می افته توی این ماه , بالاترین قیمت فکر میکنم در کل حداقل به 670 700 برسه.
ولی در کل دیگه اوضاع خطریه باید حفظ سرمایه کرد , یه خبر ناجور در بیاد ارزش سرمایه ادم نصف میشه.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دقیقا کارتون ضرر بردار نیست چون :
1- اگر مسکو منفی بشه که خب بازم میری بخری چون باز میره بالا و سود هست !
2- اگر هم نرفت شما تیو این یکماه از نوسانات سود بردی.

البته دل میخواد این کارا ! طرف باید ببینه ظرفیت و طاقت این نوسانو داره یا نه !! مثلا الان 8 تومن اومده پایین !! کسی که اینکارارو نکرده به این راحتی تحمل همین 8 تومن روی هر سکه ضررم نداره !چه برسه یوقت دوباره بره برسه به 630 !! حساب کتاب نداره که.
البته ایندفه من روی بالا رفتن اونس حساب کردم وگرنه دلار میگرفتم , یه حرکت جهشی مانند داره شروع میشه باید دید چی میشه.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
البته دل میخواد این کارا ! طرف باید ببینه ظرفیت و طاقت این نوسانو داره یا نه !! مثلا الان 8 تومن اومده پایین !! کسی که اینکارارو نکرده به این راحتی تحمل همین 8 تومن روی هر سکه ضررم نداره !چه برسه یوقت دوباره بره برسه به 630 !! حساب کتاب نداره که.
البته ایندفه من روی بالا رفتن اونس حساب کردم وگرنه دلار میگرفتم , یه حرکت جهشی مانند داره شروع میشه باید دید چی میشه.
خب دیگه من همین رو عرض کردم.
مطمئن باشید شما فرصت نوسان رو پیدا می کنید با سود بالا فقط باید یه حد سود برای خودتون در نظر بگیرید که وقتی اتفاق افتاد سریع نوسان رو تبدیل به سود خودتون بکنید یعنی طمع نکنید.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
یعنی پیش بینیت اینه که تو این 1 ماه تا مسکو که برن صعودی میشه ؟

هورسا این ماه ماه نوسان گیری هست . مطمئن هم باش دولت به خاطر قضیه بودجه ارزی تزریق نمیکنه و در بازار مداخله نمیکنه اصلا چون صداش سره بودجه در اومده بود . خلاصه با توجه به بازار و پیک سرمایه اقدام کنید

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
هورسا این ماه ماه نوسان گیری هست . مطمئن هم باش دولت به خاطر قضیه بودجه ارزی تزریق نمیکنه و در بازار مداخله نمیکنه اصلا چون صداش سره بودجه در اومده بود . خلاصه با توجه به بازار و پیک سرمایه اقدام کنید

مرسی دکتر جون از راهنماییت
این شعرهات منو کشته راستی من حسن خشتکو میشناسم :دی خیلی بامزس

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
منتظرم یکی از اونور بیاد یه بندو بساطی هست برای تشخیص دلار تقلبی برداره بیاره , ادم از دست فروشا قیمت خوب میتونه دلار بگیره , ولی بدون این نمیشه اطمینان کرد !!
سفارش بدید ببینیم چند نفر میخوان وارداتشو راه بندازم !!:D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
منتظرم یکی از اونور بیاد یه بندو بساطی هست برای تشخیص دلار تقلبی برداره بیاره , ادم از دست فروشا قیمت خوب میتونه دلار بگیره , ولی بدون این نمیشه اطمینان کرد !!
سفارش بدید ببینیم چند نفر میخوان وارداتشو راه بندازم !!:D

نه بابا یه زرنگهایی هستن که نگو کجا میشه کمتر ازشون خرید از این ماشین حساب یا خودکارا با خودت ببر لیزر بنداز روش :lol:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
نه بابا یه زرنگهایی هستن که نگو کجا میشه کمتر ازشون خرید از این ماشین حساب یا خودکارا با خودت ببر لیزر بنداز روش :lol:
نه اونجا توی پاساژ افشار میان قیمت توافقی خرید و فروش میکنن.
ماشین حساب چیه !! چه لیزری؟
نه اینا رو با نور black light باید تست کرد , چراغ قوه های مخصوص هست , نمیدونم اینجا هست یا نه.

mmf66

Registered User
لایک‌ها
417
دوستان سکه 666 خوبه بخریم یا پایین تر میاد

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

majid2012

Registered User
لایک‌ها
18
امروز که بخشنامه ای در رابطه با سکه نیومد . قیمتها هم که خوب بود ما هم سکمون رو تحویل گرفتیم . حالا موندم که سکه ها رو بفروشم یا نگه دارم .خودم تصمیم داشتم بفروشم ولی وقتی حرفهای اساتید رو خوندم دو دل شدم .معاون شعبمون قویاً توصیه می کرد که سکه ها رو نگه دارم چون گرونتر میشه و همین انگیزه ای شده برای فروش ! چون تجربه به هم ثابت کرده که همیشه حرفهای معاونمون برعکس از کار در میاد !! سال گذشته به خاطر گوش کردن به حرف ایشون نزدیک 20 30 ملیون ضرر کردم . یعنی از سود محروم شدم . بدبختی اینجا بود که سال گذشته با این فروم اشنا نبودم وگرنه کلی کاسب می شدم .

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
امروز که بخشنامه ای در رابطه با سکه نیومد . قیمتها هم که خوب بود ما هم سکمون رو تحویل گرفتیم . حالا موندم که سکه ها رو بفروشم یا نگه دارم .خودم تصمیم داشتم بفروشم ولی وقتی حرفهای اساتید رو خوندم دو دل شدم .معاون شعبمون قویاً توصیه می کرد که سکه ها رو نگه دارم چون گرونتر میشه و همین انگیزه ای شده برای فروش ! چون تجربه به هم ثابت کرده که همیشه حرفهای معاونمون برعکس از کار در میاد !! سال گذشته به خاطر گوش کردن به حرف ایشون نزدیک 20 30 ملیون ضرر کردم . یعنی از سود محروم شدم . بدبختی اینجا بود که سال گذشته با این فروم اشنا نبودم وگرنه کلی کاسب می شدم .
به نظر بنده نگه دارید. احتمال بسیار زیاد در این 3 هفته قیمت ها نوسان خواهند داشت. با هر خبری بالا پایین میشه.
شما ببینید چقدر سود مد نظرتون هست حداقل همون رو در نظر گرفته و منتظر بالا رفتن باشید . به محض بالا رفتن ور سیدن به اون حد بفروشید.
البته بنده صرفا نظرم رو گفتم و مسئولیت هر گونه ضرری پای شماست

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
پول؟ و تو چه‌می‌دانی که پول چیست؟

واقعیت این است که گذشت از پول و اموال کار ساده‌ای نیست. این واقعیت به‌دلیل ساز و کار خاصی است که در این مورد وجود دارد. اگر کسی یا کسانی هستند که دلبستگی مادی و پولی ندارند، به‌طور معمول هم صاحب مال و منال چندانی نمی‌شوند که بخواهند از آن‌ها گذشت‌ کنند. زیرا کوششی برای رسیدن به پول انجام نمی‌دهند، بنابراین افرادی که پول‌دار می‌شوند، باید نسبت به کسب و نیز حفظ و افزایش آن انگیزه داشته‌باشند، درغیراین‌صورت پول‌دار نخواهندشد.
درجامعه ایران پول، وضعیت ویژه‌ای دارد. اول این‌که بسیاری از پول‌های موجود به‌طور معمول بیش از آن که ناشی از کار باشد، ناشی از منابع رانتی و نفت است. به‌همین دلیل ازنظر افکارعمومی داشتن آن مذموم می‌نماید. اگر کسی از مقامات مال و منال و سرمایه نداشته باشد، نشان از سلامت نفس او در بالا نکشیدن پول‌های نفتی است حتی اگر همه این پول‌ها را تلف کرده باشد. از این رو "بی‌پولی و مفلسی" به افتخار سیاسی تعبیر می‌شود، و پول‌دارها باید خود را پنهان کنند تا شناخته‌نشوند. به‌همین دلیل است که هنوز هم کسی نمی‌داند ثروتمندترین افراد ایران چه کسانی هستند. درحالی‌که در ایالات‌متحده همه می دانند که ثروتمندترین افراد چه‌کسانی هستند و به آن نیز افتخار می‌کنند و حتی بر سر این جایگاه چانه هم می‌زنند، زیرا پول‌دار بودن را نه نشانه رانت‌خواری که نشانه‌ای از خلاقیت و کارآفرینی می‌دانند. این پنهان شدن دلیل دیگری هم دارد و آن نبود امنیت است. برخلاف آن‌که پول باید قدرت و امنیت را برای صاحبش بیاورد، به‌دلایل متعدد این قاعده در ایران صادق نیست و حتی ممکن است ناامنی برای صاحب پول ایجاد کند و یک‌شبه از اوج به حضیض فرودآید، که نمونه‌هایش در تاریخ ایران فراوان است. نتیجه این وضع مذموم‌بودن بیش‌ازحد پول نزد افکارعمومی ایرانیان است. ولی مشکل از این‌جا شروع می‌شود که بدون این موجود مذموم، گردش امور بر وفق ‌مراد نخواهد بود. درنهایت، این پدیده بسیار مذموم، به دو دلیل مشخص مطلوب‌ترین نیز می‌شود. دلیل اول آن، وجود تورم مزمن است. تورم یعنی آب‌ شدن یخ پول در تابستان سوزان. آنان که سن بیشتری دارند می‌دانند که وقتی یخچال رواج نداشت، مردم از دکه‌های یخ‌فروشی یخ‌های قالبی می‌خریدند. ولی کوشش مردم برای حفظ و نگهداری یخ، در مقایسه با سایر اجناس مثلا نان، بیشتر بود. باید آن‌را در گونی پیچید و در محلی خنک قرارداد، و ذخیره نکرد و ... ولی مواد دیگر چنین مشکلی را نداشتند. هرچند یخ در برابر آن‌ها ارزش چندانی نداشت ولی توجه را بیشتر به‌خود جلب می‌کرد. تورم چنین اثری دارد. وقتی که طی ده‌سال ارزش پول بیش از هفت برابر کم می‌شود، یعنی باید فکری به‌حال پول خود بکنی. دیگر نمی‌توانی آن‌را قرض بدهی، چون موقع پس‌گرفتن با کاهش ارزش مواجه شده، پس‌انداز هم نیز؛ سود هم نمی‌توانی بگیری چون می‌گویند رباست و بدترین جنگ با خدا.
دلیل بعدی، بازار عجیب ایران است که هرچیزی را می توان با پول خرید. از نان و ماست و خودرو گرفته تا انسانیت و شرافت و عدالت. درحالی که در سرمایه‌دارانه‌ترین کشورها نیز پول فقط برای تهیه مادیات است و هرنیازی را نمی‌توان با آن تهیه کرد. با این وضع ببینیم که چه بر سر انسان ایرانی می‌آید. از یک سو پولی است، که منشا آن سیاه بوده و مذموم و حتی نحس می‌نماید. ضمن این هر روز این پول چون یخ آب و بی‌ارزش‌تر می‌شود، که ازسوی دیگر بدون آن‌ هم نمی توان زندگی کرد و از آن بدتر این‌که هرچیز غیر قابل خریدی را هم می‌توان با آن خرید. این وضع نتیجه‌ای جز دوگانگی شخصیت در انسان ایجاد نمی کند. چیزی که مذموم‌ترین و درعین حال مطلوب‌ترین است. عشق و نفرت توامان به یک چیز، خواب و زندگی راحت را از انسان ایرانی می‌رباید، و او را با خودش در جنگ دائمی قرار می‌دهد، جنگی که هرچند پنهان است ولی آثار و عوارض آن‌را در زندگی روزمره خود می‌بینیم. نگاهی به اطراف خود بیندازیم تا ببینیم چگونه این انسان مدعی معنویت گرایی!!! در عمل تا چه حد اسیر مادیات مبتذل شده‌است. تحمل و سازگاری با چنین شکافی میان شعار و عمل تا این‌حد ژرف، فقط وفقط از عهده مردمی برمی‌آید که به لحاظ تاریخی دارای خلق و خوی "سازگار" معرفی شده‌اند.

Last edited:

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
گفتي پول يادم اومد يه دوستي اينجا كامنت ميذاشت به اسم pool21 خيلي وقته نيستش...
بعد هم لطف كنيد در متنهاي طولاني فونت رو درشت تر كنيد و هر از چند خطي يه فاصله هم بديد

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
قبلا به ایشون گفته شد ولی ایشون راحت طلب تشریف دارن زورشون میرسه با موس کار کنن
موندن چطور همون کپی پست رو حوصله میکنن ولی فونتش رو تنظیم نمی کنن

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
قبلا به ایشون گفته شد ولی ایشون راحت طلب تشریف دارن زورشون میرسه با موس کار کنن
موندن چطور همون کپی پست رو حوصله میکنن ولی فونتش رو تنظیم نمی کنن

سلام دوستان با عرض پوزش اینجور که شما میگین پس چشم من ایراد پیدا کرده از بس پشت لپ تاپ نشستم. چون من فونت فعلی رو بهتر از tahoma می بینم:( . تا حد امکان سعی می کنم مطلب کوتاهتر و با فونت درشت تر باشد اما هر وقت با پست من مشکل پیدا کردید روی تیتر مطلب کلیک کنید و مستقیما آن را در سایت مربوطه مطالعه فرمایید. سعی می کنم همیشه تیتر مزین به لینک باشه.:blush: خلاصه ما از انتقاد و پیشنهاد استقبال می کنیم. با آغوش باز البته

با سپاس و پوزش مجدد

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، این بانک به منظور فراهم نمودن آخرین فرصت برای افرادی که مایل به استفاده از اوراق گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری (عام) بانک ملی ایران با نرخ سود 24 درصدی به جای مبلغ پرداختی جهت پیش خرید سکه طلا می باشند، حسب تصمیمات متخذه، مدت عرضه اوراق مزبور تا پایان وقت اداری روز شنبه مورخ 13/03/1391 تمدید گردید.

لازم به ذکر است، نرخ سود اوراق مزبور پس از تاریخ یاد شده تا اطلاع ثانوی به 20 درصد کاهش خواهد یافت.

Last edited:

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
محمود بهمنی، رئیس بانک مرکزی ایران به خبرگزاری ایرنا گفته است برخی از بانک ها ارز دولتی گرفتند اما آن را مخفیفانه در بازار آزاد فروختند. رئیس کل بانک مرکزی ایران افزوده است که ارز دولتی برای گشودن اعتبار اسنادی در اختیار بانک ها قرار می گیرد اما برخی از بانک ها ارز را در بازار آزاد فروختند و بانک مرکزی اکنون در حال رسیدگی به موضوع است تا ما به التفاوت آن را پس بگیرد. به گفته آقای بهمنی مبلغ مابه التفاوت ممکن است بیش از 30 هزار میلیارد تومان باشد

Last edited:
بالا