• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
فعلا سکه675 هست دلار 1785

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
بورس که امروز ترکید
همه سهام ها صف فروش
181 واحد شاخص افت کرد

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
تعبیر شد امروز قیمت بازار با توجه به داد و بیداد دولت برای بودجه . هیچ ارزی هم تزریق نمیکنن . الان بین بانک مرکزی و دولت شکاف افتاده سر قضیه سکه ها
i298960_ddd.gif

با در نظر داشتن ریسک و پیک سرمایه اقدام به معامله کنید

glofin

Registered User
لایک‌ها
202
بعد از مدت ها باز رئیس بانک مرکزی اومد و در مورد سکه نطق داد که سکه داخلش حباب هست !
و جناب وزیر اقتصاد هم گفت : ایران جز دو کشور برتر اقتصادی منطقه است !
تجربه نشون داده هر زمان این دو شخص با هم اظهارنظر می کنن حسابی به بازارهای مختلف مالی و سرمایه ریده میشه .

باید نشست و دید ...

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
با این حرفهایی که امروز تو اخبار زده شد احتمالا احمدی نژاد زیر بار اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها طبق قانون مجلس نمیره!
چه آشفته بازاری بشه امسال:wacko:

imanimani

Registered User
لایک‌ها
168
حاجیه خانم کربلایی مشهدی کاترین اشتون!هفته پیش مذاکرات ایران و 5+1 که می شود 6 ولی من نمی‌دانم چرا کسی جوابش را هیچ‌وقت نمی‌نویسد در بغداد برگزار شد و اگر شما فهمیدید که کلا در بغداد چه کار کردند و چه گفتند و تصمیم چه شد ما هم فهمیدیم!لااقل در مذاکرات قبلی چهار تا خبر مثل برگزاری نماز جماعت در گوشه سالن مذاکره از سوی نمایندگان ایران بود که ملت یکی دو روزی سرگرم شوند اما این بار معلوم نشد که در این نشست طرفین مذاکره اصلا چه خاکی تو سر هم ریختند که بقیه‌اش ماند در نشست بعدی در مسکو!البته با این وضعیت پوشش خانم اشتون بعید نیست که نشست بعد از مسکو به سبب طلبیدن خانم اشتون از سوی امام رضا یا دست کم شابدول عظیم! در یکی از این دو مکان برگزار شود و حاج خانم اشتون هم با چادر چاقچور در نشست حاضر شود و این حاج خانم اشتون غارتگر، حسابی دل سعید جلیلی را که در هر نشست نیشش از قبل بازتر است به یغما ببرد!اما نکته جالب مصاحبه سفیر ایران در بغداد بود که پشت پرده این نشست را در واقع ناخواسته افشاکرد!حسن دانایی فر سفیر ایران در بغداد گفته امیدوار است «مذاكرات بغداد شروعی باشد برای ادامه بحث‌های جدی میان طرفین»ببخشید با این تفاسیری که جناب سفیر گفته و از شروع مذاکرات جدی در بغداد خبر داده در میابیم که مذاکرات وین استانبول و... تا قبل از نشست بغداد خیلی جدی نبوده و شوخی شهرستانی یا حتی شوخی انگشتی برای تبادل فرهنگی میان طرفین مذاکره کننده وجود داشته!فقط خدا نشست مسکو را به خیر بگذراناد که در مسکو اگر بخواهی «تفاوت فرهنگی‌بازی» در بیاری سر و کارت با «تاواریش» هاست و چنان تفاوتی در فرهنگت می‌کنند که تا تهران، فرهنگ به دست بدوی و جرأت نکنی به پشت سرت نگاه کنی!
0051.jpgلیلا حاتمیه؟:)

Last edited:

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
حدسم درست در اومد وبازار ثابت موند ,که همونجور که دیروز گفتم اگه امروز نریزه که نریخت بازار رو به بالاست , خودم رفتم هرچی داشتم دادم سکه گرفتم قیمت 670.
اثر اون خبر 27 درصدم گفتم اونقدر نیست که فکر میکنید ! ولی از نظر من فشارا توی این یه ماه به شدت زیاد میشه که روی قیمت معلومه تاثیرش چیه ! اینقدر فشار میارن تا اخر اینا زیر بار برن و از خر شیطون بیان پایین ! اینا هم مجبورن بیان پایین.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
حاجیه خانم کربلایی مشهدی کاترین اشتون!هفته پیش مذاکرات ایران و 5+1 که می شود 6 ولی من نمی‌دانم چرا کسی جوابش را هیچ‌وقت نمی‌نویسد در بغداد برگزار شد و اگر شما فهمیدید که کلا در بغداد چه کار کردند و چه گفتند و تصمیم چه شد ما هم فهمیدیم!لااقل در مذاکرات قبلی چهار تا خبر مثل برگزاری نماز جماعت در گوشه سالن مذاکره از سوی نمایندگان ایران بود که ملت یکی دو روزی سرگرم شوند اما این بار معلوم نشد که در این نشست طرفین مذاکره اصلا چه خاکی تو سر هم ریختند که بقیه‌اش ماند در نشست بعدی در مسکو!البته با این وضعیت پوشش خانم اشتون بعید نیست که نشست بعد از مسکو به سبب طلبیدن خانم اشتون از سوی امام رضا یا دست کم شابدول عظیم! در یکی از این دو مکان برگزار شود و حاج خانم اشتون هم با چادر چاقچور در نشست حاضر شود و این حاج خانم اشتون غارتگر، حسابی دل سعید جلیلی را که در هر نشست نیشش از قبل بازتر است به یغما ببرد!اما نکته جالب مصاحبه سفیر ایران در بغداد بود که پشت پرده این نشست را در واقع ناخواسته افشاکرد!حسن دانایی فر سفیر ایران در بغداد گفته امیدوار است «مذاكرات بغداد شروعی باشد برای ادامه بحث‌های جدی میان طرفین»ببخشید با این تفاسیری که جناب سفیر گفته و از شروع مذاکرات جدی در بغداد خبر داده در میابیم که مذاکرات وین استانبول و... تا قبل از نشست بغداد خیلی جدی نبوده و شوخی شهرستانی یا حتی شوخی انگشتی برای تبادل فرهنگی میان طرفین مذاکره کننده وجود داشته!فقط خدا نشست مسکو را به خیر بگذراناد که در مسکو اگر بخواهی «تفاوت فرهنگی‌بازی» در بیاری سر و کارت با «تاواریش» هاست و چنان تفاوتی در فرهنگت می‌کنند که تا تهران، فرهنگ به دست بدوی و جرأت نکنی به پشت سرت نگاه کنی!
آره جالبه
این همه از اتم حرف میزنن ! نمی دونن جواب 5+1 رو !
متاسفم برای مسئولین مملکت و مسئولین جهانی

man_utd

Registered User
لایک‌ها
58
دوستان فردا میخوام یه پولی سپرده دارم میخوام سکه بخرم توصیه به خرید میکنید چوم امروز میخواستم بخرم که متاسفانه نشد.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
دوستان فردا میخوام یه پولی سپرده دارم میخوام سکه بخرم توصیه به خرید میکنید چوم امروز میخواستم بخرم که متاسفانه نشد.

کسی نمی فروشه که شما بخوای بخری... مگه آشنا داشته باشی

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
پس اگر فروشنده بود بخرم.

کی میگه کسی نمیفروشه ! میفروشن , روی این حساب که کسی پیدا کردی بفروشه فکر نکن بردی !! خودم امروز کلی خریدم ! خودت باید دو دوتا چهارتا کنی ببینی میخوای بخری یا نه , وگرنه فروشندش هست !

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
انگار دلار ریختن داره میاد پایین خورد خورد

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
جدی lapdرفتی خریدی؟>

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
دوستانی که دسترسی به اینجا دارن
http://bmi.ir/Fa/Announce.aspx?annId=3602
این خبر مربوط به سکه هست؟
فروش مجدد اوراق مشاركت بازخريد شده
اوراق تموم شد یا تمدید میشه؟

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
اره !! گفتیم توی این یه ماه اینقدر نوسان برمیداره که یه چیزی بیاد روش و بفروشم.

یعنی پیش بینیت اینه که تو این 1 ماه تا مسکو که برن صعودی میشه ؟

بالا