دقیقا کارتون ضرر بردار نیست چون :اره !! گفتیم توی این یه ماه اینقدر نوسان برمیداره که یه چیزی بیاد روش و بفروشم.
1- اگر مسکو منفی بشه که خب بازم میری بخری چون باز میره بالا و سود هست !
2- اگر هم نرفت شما تیو این یکماه از نوسانات سود بردی.
دقیقا کارتون ضرر بردار نیست چون :اره !! گفتیم توی این یه ماه اینقدر نوسان برمیداره که یه چیزی بیاد روش و بفروشم.
پایین بالا که یحتمل زیاد اتفاق می افته توی این ماه , بالاترین قیمت فکر میکنم در کل حداقل به 670 700 برسه.یعنی پیش بینیت اینه که تو این 1 ماه تا مسکو که برن صعودی میشه ؟
دقیقا کارتون ضرر بردار نیست چون :
1- اگر مسکو منفی بشه که خب بازم میری بخری چون باز میره بالا و سود هست !
2- اگر هم نرفت شما تیو این یکماه از نوسانات سود بردی.
خب دیگه من همین رو عرض کردم.البته دل میخواد این کارا ! طرف باید ببینه ظرفیت و طاقت این نوسانو داره یا نه !! مثلا الان 8 تومن اومده پایین !! کسی که اینکارارو نکرده به این راحتی تحمل همین 8 تومن روی هر سکه ضررم نداره !چه برسه یوقت دوباره بره برسه به 630 !! حساب کتاب نداره که.
البته ایندفه من روی بالا رفتن اونس حساب کردم وگرنه دلار میگرفتم , یه حرکت جهشی مانند داره شروع میشه باید دید چی میشه.
یعنی پیش بینیت اینه که تو این 1 ماه تا مسکو که برن صعودی میشه ؟
هورسا این ماه ماه نوسان گیری هست . مطمئن هم باش دولت به خاطر قضیه بودجه ارزی تزریق نمیکنه و در بازار مداخله نمیکنه اصلا چون صداش سره بودجه در اومده بود . خلاصه با توجه به بازار و پیک سرمایه اقدام کنید
منتظرم یکی از اونور بیاد یه بندو بساطی هست برای تشخیص دلار تقلبی برداره بیاره , ادم از دست فروشا قیمت خوب میتونه دلار بگیره , ولی بدون این نمیشه اطمینان کرد !!
سفارش بدید ببینیم چند نفر میخوان وارداتشو راه بندازم !!![]()
نه اونجا توی پاساژ افشار میان قیمت توافقی خرید و فروش میکنن.نه بابا یه زرنگهایی هستن که نگو کجا میشه کمتر ازشون خرید از این ماشین حساب یا خودکارا با خودت ببر لیزر بنداز روش :lol:
به نظر بنده نگه دارید. احتمال بسیار زیاد در این 3 هفته قیمت ها نوسان خواهند داشت. با هر خبری بالا پایین میشه.امروز که بخشنامه ای در رابطه با سکه نیومد . قیمتها هم که خوب بود ما هم سکمون رو تحویل گرفتیم . حالا موندم که سکه ها رو بفروشم یا نگه دارم .خودم تصمیم داشتم بفروشم ولی وقتی حرفهای اساتید رو خوندم دو دل شدم .معاون شعبمون قویاً توصیه می کرد که سکه ها رو نگه دارم چون گرونتر میشه و همین انگیزه ای شده برای فروش ! چون تجربه به هم ثابت کرده که همیشه حرفهای معاونمون برعکس از کار در میاد !! سال گذشته به خاطر گوش کردن به حرف ایشون نزدیک 20 30 ملیون ضرر کردم . یعنی از سود محروم شدم . بدبختی اینجا بود که سال گذشته با این فروم اشنا نبودم وگرنه کلی کاسب می شدم .
قبلا به ایشون گفته شد ولی ایشون راحت طلب تشریف دارن زورشون میرسه با موس کار کنن
موندن چطور همون کپی پست رو حوصله میکنن ولی فونتش رو تنظیم نمی کنن