• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت ADSL پارس آنلاین

logofun

Registered User
لایک‌ها
1,115
شما می توانید از تعرفه TRA استفاده کنید. اما لازم به ذکر است این سرویس به شما 10% سرعت استاندارد را می دهد. یعنی مثلا برای سرویس 512 kb/s، سرعت دانلود شما حدود 6 KB/s است. با این حال اگر همچنان تمایل به استفاده از این سرویس دارید با نمایندگی شهر خود تماس بگیرید.

این رو واحد فروش به من گفت مملکته داریم ؟

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
این رو واحد فروش به من گفت مملکته داریم ؟

سلام
من هم الان میخواستم همین جواب را به شما بدم.
سرویس tra همون cra شرکت های دیگست.
یعنی اشتراک 1 به 10.
حالا خوبه که بهتون گفتن همینو زنگ بزنی به بخش فروش شرکت شاتل کلا برعکسشو بهت میگه تا سرویس و بخری.

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
خب اینطور که به نظر میرسه، تلفنچی های پارس آفلاین هوشیارتر از آسیاچرت عمل کردن!
تلفنچیای آسیا با 1 یوز شروع کردن به خودستایی! و متاسفانه ادب و حرمت رو زیر پا گذاشتن!
خوشبختانه با report دوستان اون یوزر ban شد.
اما پارس آفلاینی ها دو تا یوزر آوردن که یکی با تاخیر عضو شده و خب...
خوبه اینم فکریه! ولی جالبیش اینه که هرکاریم میکنن باز تابلو میشه که این یوزر یا یوزر ها از طرف خود ISP اومدن اینجا! :دی
بهترین کار اینه که report کنین! چون خوشبختانه اینجا report ها پیگیری میشه. من خودم چند تا از پست های این تلفنچی ها رو report کردم.

جالبیش اینه که هم تلفنچی های پارس آفلاین و هم تلفنچیِ آسیاچرت پست هایی که میدن رو با رنگ قرمز و سایز درشت ارسال میکنن! البته تلفنچی آسیاچرت با قرمز روشن مینوشت! =))

-----------------------------------------
من از صبا به آسیا کوچ کردم، دارم تحقیق میکنم ببینم ISP بعدیم واسه کوچ کدوم باشه بهتره! دوستان یوزر (و نه تلفنچی) نظرتون در مورد سرویس های پارس چیه؟ روزانه و شبانه؟

الان شما منظورتون کیا بودن ؟؟؟؟؟؟؟
الان میدونی کجای بحثی و چی نوشتی ؟؟؟؟

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
سلام
من هم الان میخواستم همین جواب را به شما بدم.
سرویس tra همون cra شرکت های دیگست.
یعنی اشتراک 1 به 10.
حالا خوبه که بهتون گفتن همینو زنگ بزنی به بخش فروش شرکت شاتل کلا برعکسشو بهت میگه تا سرویس و بخری.
لازم نیست زنگم بزنه اگه بره تو سایت شاتل کامل در موردش توضیح داده منم که زنگ زدم همینا رو گفته ضریب اشتراک 1 به 10 و ..........
شما خوبی کم پیدایی تو این تاپیک

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
سلام دوستان
من می خوام یه اکانت برای دانلود بگیرم کلا 24 ساعته روز میخوام Pc رو ورشن بزارم دانلود کنه
اکانت یک مگ نا محدود پارس آنلاین به صورت عملی چه مقدار در شبانه روز میتونه دانلود کنه؟ به نظر شما بهصرفه اقتصادی هست یا اینکه اکانت محدود با 100 گیگ پهنای باند میتونه به صرفه تر باشه؟

aziz11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
هیچی بهتر از ای دی اس ال مخابرات نیست سرعت دانلودم من با idm 700 کیلوبایته یعنی یه گیگ رو تقریبا 35 دقیقه دانلود میکنم .عشق است......................
جالب اینجاست که یک شب به بعد رایگان هستش با سرعت 500 کیلو بایت من که شوکه شدم
اینتر نتم 128 ای دی اس ال هستش برای مخابرات

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
هیچی بهتر از ای دی اس ال مخابرات نیست سرعت دانلودم من با idm 700 کیلوبایته یعنی یه گیگ رو تقریبا 35 دقیقه دانلود میکنم .عشق است......................
جالب اینجاست که یک شب به بعد رایگان هستش با سرعت 500 کیلو بایت من که شوکه شدم
اینتر نتم 128 ای دی اس ال هستش برای مخابرات

مطمئنی شما توی ایران زندگی میکنی!!!!

keyvan1361

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مطمئنی شما توی ایران زندگی میکنی!!!!
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز

عرضم به خدمت شما، بنده یکی دو هفته ای میشه که از مخابرات سرویس میگیرم، اولین بار وقتی این مطلب رو شنیدم باورم نشد، الان خودم دارم استفاده میکنم، بجز قطعی زیادش، از همه چیزش راضی هستم واقعاً عالیه، البته تو مازندران، از بقیه استانها و شهرها خبری ندارم
این
پست رو هم بخونید بد نیست

موفّق باشید

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان پارس قراره 2 گیگ ترافیک هدیه بده ؟؟؟؟؟؟

aziz11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار و عزیز

عرضم به خدمت شما، بنده یکی دو هفته ای میشه که از مخابرات سرویس میگیرم، اولین بار وقتی این مطلب رو شنیدم باورم نشد، الان خودم دارم استفاده میکنم، بجز قطعی زیادش، از همه چیزش راضی هستم واقعاً عالیه، البته تو مازندران، از بقیه استانها و شهرها خبری ندارم
این
پست رو هم بخونید بد نیست

موفّق باشید

با سلام
اتفاقا بنده هم مازندرانی هستم .شاید به خاطر اینکه سیستم مخابراتی مازندران اینجور که میگن حرف اول رو میزنه باشه.باور کنید سرعت دانلودم همینه که تو پست های بالا گفتم .البته برای منم دوسه روزی هست قطعی داره یعنی خیلی جزیی.

aziz11

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام و عرض ادب خدمت دوستان بزرگوار

حتم به یقین فرمایش شما دوست عزیز و بزرگوار درسته، ولی دوستان مازندرانی، که الان تقریباً یه ساله از مخابرات سرویس میگیرند، تو همین فرومی که الان مشکل پیدا کرده، میگفتند: تو این یه سال کمتر زمانی پیش اومده که تو سرعتشون مشکلی پیش بیاد؛ ضمناً حتّی اگه شبانشونم مشکل دار بشه، بازم به خاطر ارزون بودن ترافیکش و سرعت خیلی خوب روزانش، من بازم راضی خواهم بود

سرویس 512 که سرعتش شب و روز رو چهار مگ بسته شده، با
16 گیگ ترافیک ماهانه، قیمتش ماهی 21-20 هزار تومنه

هر
گیگ ترافیک اضافه، قیمتش با مالیات و عوارض و... میشه،: 2300 تومن

به نظر شما دوستان خوب نیست؟

ارادتمندم
موفّق باشید

تایید میشه کاملا گفته های دوستمون صحیح می باشد...خیلی از لحاظ قیمت و سرعت نسبت به بقیه ی سرویس ها عالی تره

j_s_a

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان دیشب سرویسا چند ساعتی قطع بود برا شما هم قطعی داشت ؟

S!AvAsH

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز چرا مبین نت رو میخوای عوض کنی راضی نیستی ؟

نه ولی با پولی که میگیرن برای هر گیگی یا اشترک یکساله خریدم 200 تومن آخره تیر تموم میشه میخوام adsl بگیرم باید خط جدید بگیرم ؟؟؟؟؟

pm1371

Registered User
لایک‌ها
47
بابا اين پارس گند زده يه هفتست سرعتم شبانم ميون 40-50 نوسان ميزنه براي ديگرانم اينجوريه؟؟؟

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
شما مصرف حجمی روزانتون معمولا چه قدره؟ وب گردی معمولی

من یه گیگ 4 روز پیش گرفته بودم، امروز زده تموم شده. دانلودم هم کمتر از 150 مگ بوده. چند تا سایت و گوگل پلاس چه قدر مصرف داره؟ چند وقت پیش هم باز 3 ساعت اومدم نت، دانلودی هم نداشتم زد، 170 مگ مصرف کردی

من اشتراکم رو از مرکز کیانپارس اهواز گرفتم. پشتیبانیش افتضاح. از هر 20 بار زنگ زدن یه بار بر می دارن.

جدا پشیمونم کرده.

کسی اینترنت مخابرات از اهواز گرفته؟ سرعتش چه طوره؟

بالا